SZTÁRVILÁG

Tóth Andi „nem egy 10 pontot adó gép”, Lékai-Kiss Ramóna „ripacs” – ezt gondolják a Sztárban sztár zsűrijéről a nézők

Az öttagú zsűri hölgy tagjai kapják a legtöbb kritikát a Redditen.

Link másolása

Vasárnap újabb adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, amely már a felénél tart. Az ötfősre bővült zsűri hétről hétre beszédtémát jelent, szerzőnk is megírta róluk a véleményét legutóbbi kritikánkban. Ahogy a cikkben is olvashatod, Tóth Andi többször szembeszállt zsűritársaival a pontozásnál, szerzőnk szerint egyre inkább az érződik, hogy ő az egyetlen a zsűriben, aki azt próbálja csinálni, amiért ott van.

Mint kiderült, ezzel a véleménnyel nincs egyedül. A Reddit népszerű hunfluencers csoportjában is megvitatták a felhasználók, hogy ki mit gondol a zsűri munkájáról, és

többen is úgy vélik, hogy Tóth Andi az, aki valóban hajlandó kritikát megfogalmazni és a produkció sikerességének megfelelően pontozni. Ezzel szemben Lékai-Kiss Ramónát sokan bírálták, szerintük a viselkedése sokszor már kínos.

Íme néhány komment a poszt alatt:

„[Tóth Andi] még így is sokszor kedves szerintem. 10 pontot lehet adni maximum, ehhez képest talán a legrosszabb pont talán az évek alatt a 6 volt? Szerintem tökre jó ha valaki komolyan veszi ezt. Andi veszi ezt komolyan a többiek hülye gyerekek ott.”

„Inkább Andi értékeljen, mert amit Rami csinál, az kritikán aluli. Az azis [Azahriah-ról szóló - a szerk.] poénja is annyira gáz volt. Várta, hogy valaki nevet vele együtt, hát nem... Rami annyira ripancs. Rendesen sajnálom a férjét, hogy ilyen hülye a műsorban az asszony.”

„Inkább az Andi értékelése, mint a többieké. Annak nem sok értelme van, hogy mindenkinek 10 pontot adnak. Ramitól a falat tudnám kaparni, már a többiek számára is kínos a viselkedése.”

„Úgy érzem, Andi tényleg valódi értékelést próbál adni a versenyzőknek.”

„Szerintem [Tóth Andi] korrekt, legalább van saját véleménye, nem úgy, mint a megfelelési kényszeres Kiss Ramónának, aki annyira cringe, hogy néha nem bírom miatta nézni a műsort.”

„Végre valaki, aki nem csak úgy szórja a 10-eseket a középszerű produkciókra, mint pl a Ramóna. Annyi értelmetlenséget mond az az ostoba nő...”

„[Tóth Andi] az egyetlen, aki rendesen értékeli az éneklést és előadást, nem dobálja a tíz pontokat mindenkinek.”

„Az egyedüli akinek saját véleménye van és nem egy 10 pontot adó gép. Illetve szakmailag is értékeli az előadókat. Persze mondanom sem kell, hogy éneklést szakmailag értékelni Ramitól nem lenne fair, mert semmi köze hozzá.”

„Szerintem a sok majom közül a zsűriben neki [Tóth Andinak] és Kökény Attilának, talán még [Papp] Szabinak van érdemi mondanivalója.”

„[Tóth Andi] nekem nagyon kellemetlen jelenség. Minden értékelésben felhozza azt, hogy ő mennyire királyul versenyzett anno és pl. hallotta, hogy a Sipos Tomi elrontotta a szöveget, és 7 pont amiért letagadta. What? Annyira kiérződik, hogy el van veszve fejben. Nekem az is fura, hogy az Insta-sztorikban tolja a flegmaságot, itt meg egy karótnyelt, bizonyítási kényszeres személy.”

„Én bírom, hogy [Tóth Andi] nem cukiskodik, meg ripacskodva jófejkedik, hanem meg meri mondani, ha valami nem tetszett neki neki. Az nem zsűrizés, amit a legtöbbször lehet látni, hogy mindenki körbenyaldos mindenkit. Szóval százszor inkább ez, mint Ramóna.”

„Számomra az a borzasztó, hogy [Tóth Andi] olyan dolgokat kritizál, amiket ő maga sem tudott megcsinálni versenyzőként.”

„Szerintem Andi kicsit el van szállva amióta a zsűriben ül. Néha még talán túl is gondolja az értékelést ahelyett, hogy megpróbálná élvezni a produkciókat. Inkább lenne műsorvezető, de ez a zsűrizés nem neki való.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Vége! Harry és Meghan visszavonul a nyilvános szerepléstől, nincs több mondanivalójuk
Brit sajtóhírek szerint Sussex hercege és hercegnője nem ír több könyvet, nem vállal tévéinterjút és dokumentumfilmekben sem szerepel többé.

Link másolása

Nincs már mit mondaniuk, ezért Harry herceg és Meghan Markle visszavonul a nyilvános szerepléstől, nem beszélnek többet sem a magánéletükről, sem pedig a családjukról.

A brit sajtónak azt mondta egy, a Harryt és Meghant jól ismerő forrás, hogy

a házaspárnak elege lett a rivaldafényből, ezért azt tervezik, hogy a háttérbe vonulnak. Nem adnak ki több önéletrajzi könyvet, nem szerepelnek tévéinterjúkban és dokumentumfilmekben. Azért döntöttek így, mert egyszerűen már nincs több mondanivalójuk.

„Életüknek ez az időszaka véget ért, hiszen már nincs mit mondaniuk” – jegyezte meg a forrás.

Lapozz a cikk folytatásához!Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Újabb részletek derültek ki a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Céline Dion állapotáról
Az énekesnőnek a fiai és az éneklés jelentik a motivációt arra, hogy ne adja fel a betegség elleni küzdelmet.

Link másolása

Céline Dion egyik közeli ismerőse beszélt arról a People magazinnak, hogy az énekesnő a betegsége ellenére mindent megtesz, hogy visszatérjen a színpadra.

„Mindent megtesz az orvosokkal való munka közben, mert teljesíteni akar. Egyáltalán nem adta fel. Reméli, hogy a betegséggel kapcsolatos összes problémát meg tudja oldani, hogy újra énekelhessen”

– nyilatkozta az ismerős.

Egy másik forrás arról beszélt, hogy Dion számára a három fia, René-Charles, Nelson és Eddy jelentik az örömet ezekben a nagyon nehéz időkben.

„Az élete középpontjában mindig is a fiai és a fellépés állt. Ő a legönzetlenebb és legmegfontoltabb ember. Céline egyszerűen nagyon szereti a fiait. Csodálatosak. Minden támogatást és szeretetet megadnak neki, amire jelenleg szüksége van”

– mondta.

Tavaly decemberében jelentette be a kanadai énekesnő, hogy „merev ember szindrómát” diagnosztizáltak nála, ami egy ritka, gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség. A betegség tünetei közé tartozik, hogy a stressz és a különféle fény-, valamint hanghatások akár órákig tartó izomgörcsöket is eredményezhetnek a betegnél.

Dion a súlyosbodó betegsége miatt múlt héten Instagram-posztban mondta le az összes koncertjét.

„Nagyon sajnálom, hogy megint csalódást kell okozzak nektek. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszaszerezzem az erőmet, de a turnézás akkor is nagyon nehéz, ha az ember 100%-ban rendben van” - írta akkor a posztban.

(via Glamour, People)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Schobert Norbi már nagyon bánja, hogy beoltatta magát
Montenegrói nyaralása után lett pozitív a tesztje. A fitneszguru szerint a két oltás, amit a koronavírus ellen kapott, több problémát okozott neki, mint védelmet.

Link másolása

Másodszor is megfertőződött koronavírussal Schobert Norbi, miután hazatért montenegrói nyaralárásáról. A fitneszguru már mindkét korábbi oltását megbánta - írja a Blikk.

"Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok. Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki. Már jobban érzem magam, a hőemelkedésem kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem"

- mesélte a lapnak.

Először még 2021-ben fertőződhetett meg a vírussal, akkor sztrókot kapott néhány héttel azután, hogy felvette a második oltást. Később arról beszélt, hogy úgynevezett Covid-sztrókja volt, mivel semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt az agyvérzésnek.

"Már az előző kettőt is megbántam... Több problémát okozott, mint védelmet"

- mondta Schobert arra a kérdésre, hogy miért nem tervezi felvenni a harmadik oltást.

A fitneszguru elmnondása szerint a sztrókja óta rendszeres orvosi felügyelet alatt áll, félévente jár kivizsgálásokra, és ez már így is fog maradni élete végéig.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Tóth Andi meztelen fotójától felrobbant a net – úgy néz ki, bejött neki a modellkedés
Tóth Andi új fotójától eláll a lélegzeted.

Link másolása

Andi pár nappal ezelőtt egy videóban posztolt a testszégyenítés súlyosságáról, és arról, hogy szerinte mindenki úgy gyönyörű, ahogy van. A fontos üzenetet azután osztotta meg, hogy nemrég felkérték egy fotózásra, ahova egész Európából csak 6-7 lányt hívtak.

Éppen ezét Tóth Andi pár hete Németországba utazott egy kollekció fotózására, és úgy tűnik, bejött neki a modellkedés, ugyanis csütörtökön egy merész képet posztolt Instagramjára - szúrta ki a Blikk.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, lapozz!Link másolása
KÖVESS MINKET: