SZTÁRVILÁG

Taylor Swift kirúgta egy közeli barátját a háttértáncosai közül

Szexista posztjai miatt.

Link másolása

Hiába volt nagyon jóban Taylor Swifttel barátja, Toshi, Swift azonnal reagált, amikor megtudta, hogy a srác bántó, szexista és zavarbaejtő tartalmakat posztolt a közösségi médiában.

Mielőtt Instagram oldalát privátra állította volna, Toshi arról viccelődött, hogy a nők helye „a konyhában van”, valamint egy csomó „poént” ellőtt a szexuális bántalmazásról.

„Taylor Toshit az egyik legközelibb barátjának tartotta, amióta az 1989 turnéján együtt dolgoztak 2014-ben – mondta egy forrás a Daily Mailnek. – De egyszerűen nem támogathatja ezt a viselkedést, mert így rossz példát állítana a rajongói elé.”

Toshiról már korábban is szó esett a médiában, ugyanis egy közösségi finanszírozós oldalton, a Go Fund Me-n kért segítséget beteg unokaöccsének – ide Taylor is adományozott 50 ezer dollárt.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor: „Nem fogok szépíteni, volt megcsalás”
Már nyolc hónapja külön élnek, ez idő alatt javult a kapcsolatuk is, de a válópert még nem adták be.

Link másolása

A Story magazinnak árulta el Tápai Szabina, hogy véget ért a házasságuk Kucsera Gáborral. A két egykori sportoló egy évvel ezelőtt adott utoljára közösen interjút, azóta a kapcsolatukat és családi életüket is elzárták a nyilvánosság elől. Mivel azt mondták, hogy azért döntöttek így, mert a közös médiaszereplés nem volt jó hatással a házasságukra, sokan már azt gondolták, hogy a pár kapcsolata válságba került.

Most kiderült, hogy valóban voltak problémáik, amiket végül nem is tudtak megoldani, ezért szakítottak. Már nyolc hónapja külön élnek, de egyelőre még nem adták be a válópert.

Tápai Szabina azt mondta, nem házasodott meg, hogy elváljon, és nem is bánta meg, hogy feleségül ment Kucsera Gáborhoz, hiszen számára tényleg ő volt a nagy ő.

„Bizalommal voltam felé, és olyan biztonságban éreztem magam, mint soha senki más mellett. Ma sem gondolom, hogy rossz döntést hoztam, hiszen született három csodás gyermekünk. De az én fejemben tényleg az volt, mint a mesékben, hogy a herceg és a hercegnő szerelme örökké tart. Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem”

- mondta a 24.hu szemléje szerint.

Azt sem tagadta, hogy a szakításukban harmadik fél is közrejátszott.

„Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működi köztünk ez az egész.”

Tápai Szabina elmondása szerint két és fél éven át várt arra, hogy változzon a helyzet köztük, de ez nem történt meg. Szerinte elmentek egymás mellett, és már nem úgy viselkedtek egymással, mint férj és feleség. Most már csak szülőtársakként tekintetek egymásra, és amióta külön élnek, sokkal jobban is nevelik agyerekinket.

„Jobb a kommunikációnk és a kapcsolatunk is, ami egy kis idő múlva újra odajuthat, ahonnan tizenöt éve indult: a barátsághoz”

- véli Tápai.

Azt is elárulta, hogy nehezen hozta meg a döntést, de kitart mellette. A válópert még azért nem nyújtotta be, mert szerette volna megvárni, hogy ez egy végleges döntés legyen, ne egy dühvezérelt cselekedet. Ő viszont már úgy érzi, hogy gyakorlatilag már elváltak - érzelmileg.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kautzky Armand 50 éve nem evett gyümölcsöt, azt sem bírja, ha valaki beleharap egy almába
Csak pálinka formájában fogyaszt gyümölcsöket. Igaz, nemrég vett magának egy eperlekvárt.

Link másolása

Kautzky Armand a Mokka vendége volt szerdán, a színész pedig egy igen különös fóbiájáról is beszámolt. Kautzky ugyanis

annyira nem szereti a gyümölcsöket, hogy ötven éve nem is evett ilyesmit.

Mint mondta, gyerekkorában a szülei próbálták ezt erőltetni, de ő ezt mindig kerülte. Kamaszkorában aztán a szülőknek volt egy újabb fellendülése ez ügyben, mert azt gondolták, hogy majd ha megkóstol egy gyümölcsöt, akkor rájön, hogy szereti. De nem így történt.

Sőt, mostanra már arra sem emlékszik, milyen állagú például az alma. Ennek ellenére saját bevallása szerint ezt különösen utálja, már azt sem bírja elviselni, ha valaki almát eszik körülötte.

„Ahogy valaki beleharap az almába, és van annak egy ilyen reccsenése, már az egy… egy ilyen nem tetsző érzést vált ki.”

A színész szerint azonban ezt nála nem egy gyerekkori trauma okozta, vagy legalábbis nem emlékszik ilyenre, egyszerűen nem kívánja a gyümölcsöket. Egy formájukat kivéve: a pálinkát.

Igaz, a közelmúltban életében először vett magának egy eperlekvárt, amit vajas kenyérrel eszik. Epret azonban még soha nem kóstolt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Járai Máté: „Tudtam, hogy a Reggeli az nem egy nyugdíjas állás”
Szerinte korrekt volt ahogy elküldték, vádaskodni nem akart. Azonban úgy érzi, ebben a kapcsolatban számára volt még.

Link másolása

Tudtam, hogy a Reggeli az nem egy nyugdíjas állás - mondta Járai Máté a Fókusznak. A színész azonban úgy érzi, ebben a kapcsolatban számára volt még.

Ahogy mi is beszámoltunk róla: kedden derült ki, hogy Járai Mátéval nem hosszabbít szerződést a Reggeli, így nem vezeti többé az RTL-es műsort. A színész az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, és

nem is leplezte csalódottságát.

A bejegyzése alatt aztán Lakatos Márk és Osváth Zsolt is megszólalt.

Járai a Fókusz szerda esti adásában beszélt részletesebben az ügyről.

„Soha életemben nem szakítottam még. Ezt azért mondom, mert a feleségemmel is éppen ma vagyunk 24 éve együtt, tehát ez egy nagyon jó nap is meg olyan furcsa is. Tudtam, hogy a Reggeli az nem egy nyugdíjas állás, tehát majdnem biztos voltam benne, hogy nem onnan fogok nyugdíjba menni. Azt is tudom, hogy rotálódnak a benne lévő emberek. Én nyilván úgy érzem, hogy ebben a kapcsolatban számomra volt még”

- mondta a színész.

Vádaskodni azonban nem akart, szerinte „korrektnek mondható” ahogy elküldték.

„Leültek velem személyesen beszélgetni, tehát nem telefonon tudtam meg” - mondta Járai, aki szerint most megint egy kicsit több ideje lesz a színészkedésre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Rubint Réka: „Hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakán kívül mást is”
A páros őszintén mesélt a kapcsolatukról, arról, hogy ki szemelte ki a másikat, vagy ki a nagyobb mókamester.

Link másolása

Rubint Rékát és Schobert Norbit a Blikk munkatársai egy játékra hívták, ahol különböző párkapcsolati kérdésekre kellett gyorsan válaszolniuk.

Többek között az is szóba került, hogy ki kezdeményezte az első csókot. Erre egyértelmű választ adtak: Norbi volt a kezdeményező.

Réka azt is elmondta:

„Én nem akartam tőle semmit. Hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakánál kívül mást is. Nem akartam skalp lenni”.

A közös munka hozta össze őket, három napig roadshow-ztak együtt, napközben járták az országot. A harmadik nap után azt mondta, hogy „Úristen, mi lesz, ha most nem tudunk találkozni többet”.

Megvolt minden közös nevező, az ételekben, zenében, az életútjukban.

„Olyan volt, mitha találkoztam volna tényleg a másik felemmel" - mondta Réka, aki azt is hozzátette, hogy „ezt a Norbit kevesen ismerik”.

Kevés ember engedi meg, hogy belássanak abba, hogy milyen is valójában. De neki sikerült meglátnia, hogy mi van Norbiban a mosoly mögött, és abba szeretett bele - árulta el.

A teljes videó ITT látható.


Link másolása
KÖVESS MINKET: