hirdetés

SZTÁRVILÁG

Távozik Harry hercegék korábbi titkára, aki zaklatással vádolta meg Meghan Markle-t

Jason Knauf most Vilmos hercegék alapítványának vezérigazgatója, év végén hagyja ott a munkáját. Állítólag neki köszönhető, hogy kiderült, Meghan nem megfelelően bánhatott a személyzettel a Kensington-palotában.

Link másolása

hirdetés

Távozik egy a brit királyi családnak dolgozó alkalmazott, aki nemrég azzal vádolta meg Meghan Markle-t, hogy bunkó beszólásokkal zaklatta a Kensington-palota személyzetét - írja a Guardian.

Jason Knauf most Vilmos herceg és Katalin hercegné jótékonysági alapítványának, a Cambridges’ Royal Foundation vezérigazgatója, és év végén hagyja ott a pozícióját. A távozás okát egyelőre nem tudni, de a pletykák szerint az amerikai férfi külföldre költözik.

Vilmos herceg és felesége közleményben köszönték meg Knauf szolgálatát, akinek "rendkívül hálásak a kemény munkájáért és elkötelezettségéért". Azt is írták, hogy szomorúak a vezérigazgató távozása miatt, ami azt sejtetheti, hogy a férfit nem menesztették, hanem saját elhatározásából döntött a távozás mellett. Pedig a közleményben Knauf azt írta, hogy karrierje legnagyobb megtiszteltetése volt a cambridge-i hercegi párral dolgozni.

A férfinek volt szerencséje Harry herceget és feleségét is szolgálni, évekkel ezelőtt, amikor a pár még Angliában élt, ő volt a kommunikációs titkáruk, tanácsadójuk.

Korábban azzal gyanúsították, hogy segített Meghannek megírni azt az apjának címzett levelet, amelyet aztán a Mail on Sunday című brit bulvárlap nyilvánosságra hozott, és ebből óriási botrány lett. Harryék beperelték emiatt a lapot, és állítólag Knauf azzal, hogy egyértelműen tagadta, hogy ő lenne a levél társszerzője, hozzásegítette őket ahhoz, hogy megnyerjék a pert. A Mail on Sunday ügyvédei ugyanis arra hivatkoztak, hogy ha a férfi, mint a királyi család egyik alkalmazottja is részt vett a levél megírásában, akkor az a királyi család tulajdona, ezért nem vádolhatják őket azzal, hogy magántulajdont közöltek le. Azonban miután Knauf egyértelműen tagadta ezt, és a királyi udvart képviselő ügyvédi iroda is kijelentette, hogy a levél szerzői joga nem őket illeti, a bíróság megállapította, hogy az egyedüli tulajdonos Meghan Markle, aki így megnyerte a pert.

hirdetés
A kommunikációs titkár azonban a nemrég kirobbant zaklatási botrányban is jelentős szerepet vállalt a hírek szerint. Állítólag 2018 októberében e-mailben tudatta Vilmos herceg akkori titkárával, hogy Meghan nem megfelelően bánik a személyzettel, így derülhetett fény erre a királyi család számára.

Még március elején írtuk meg, hogy a Kensington-palota (ahol korábban Harry herceg és felesége élt, most azonban már Vilmos herceg és családjának otthona) személyzete az egyik legközelebbi tanácsadónál tett panaszt a sussexi hercegné ellen.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„A méhszájam már egy ujjnyira nyitva” - hamarosan megszülethet Sáfrány Emese kisfia

A légtornász az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy párjával felkészültek rá, kisfiuk a vártnál hamarabb érkezhet.

Link másolása

hirdetés

Hamarosan megszülethet Sáfrány Emese és párja, Hornyák Ádám első gyermeke. A picit eredetileg júliusra várják, már azt is elárulták, hogyan hívják majd a kisfiút, ám úgy néz ki, előrébb tolódhat a nagy találkozás.

Emese nemrég az Instagram-oldalán ugyanis megosztott egy posztot, amelyben arról ír, hogy fokozódik az izgalom, már minden készen áll, hogy bármikor indulhassanak a kórházba, ugyanis a méhszája már egy ujjnyira nyitva van.

"Fokozódik az izgalom, mert a méhszájam már egy ujjnyira nyitva, ami azt jelenti, hogy bármikor beindulhat a szülés, így valószínű a vártnál előbb érkezik a fiunk Nolen. Innentől kezdve állandó készenlétben kell lennünk, cuccok bekészítve vannak kocsiban"

- fogalmazott szombati posztjában a légtornász.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Videó: így őrjöngött Istenes Bence a lelátón, amikor a magyar válogatott gólt lőtt a francia csapatnak

A műsorvezető videóján látni, milyen elképesztő hangulat volt a gól pillanatában a Puskás Arénában.

Link másolása

hirdetés

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában.

A magyar gólt a hátvéd Fiola Attila lőtte az első félidő hosszabbításának második percében úgy, hogy a francia védők ott loholtak mellette.

A Puskás Arénában óriási volt az öröm a gól pillanatában. A focirajongó Istenes Bence is a helyszínen szurkolta végig a meccset. Ráadásul le is videózta, ahogy őrjöngve örül a magyar gólnak.

"A pillanat, amikor berúgtuk a világbajnok francia csapatnak a gólt. Elképesztő élmény volt"

- írta az Instagramjára feltöltött videóhoz a műsorvezető.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Cuki fotókkal ünneplik Vilmos hercegék az apák napját

Az eddig még nem látott fotón György herceg csüng az apja lábán.

Link másolása

hirdetés

Egy rövid videóval készültek Vilmos hercegék a mai apák napjára, amelyben négy fotó látható - köztük egy olyan is, amelyet eddig még nem hoztak nyilvánosságra.

A közösségi felületeikre feltöltött posztban köszöntik a királyi család apáit: Károly herceget egy olyan képpel, amelyen Harry és Vilmos még gyerekek, apjukkal a balmorali kastély füvén heverészve mosolyognak. Katalin édesapját, Michael Middletont egy esküvői fotóval köszöntik, amelyen épp lányát kíséri az oltárhoz. Szerepel még a faliújságon a nemrég elhunyt Fülöp herceg a királynővel és a dédunokákkal karöltve, de

a legérdekesebb mind közül egy eddig nem látott fotó, amelyen Vilmos szerepel a gyerekeivel. A katonai uniformisban álló trónörökös a kis Lajost a karjaiban tartja, míg Sarolta és György apjuk lábához bújva mosolyognak a kamerába.

A királyi család hivatalos Instagram-oldala szintén egy szívmelengető képpel emlékezik meg az édesapákról: az 1951-ben készített fotón a fiatal II. Erzsébet látható édesapja, VI. György, férje, Fülöp herceg és a szarvasszobron lovagló kisfia, Károly herceg társaságában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Meghan Markle meglepetésvendégként bukkanhat fel a Diana-szobor leleplezésén, állítja egy szakértő

Szinte biztos, hogy Harry felesége nem vesz részt a szoboravatáson, ám a britek gyanakvását nem lehet egykönnyen elaltatni.

Link másolása

hirdetés

Július elsején leplezik le a Kensington-palota kertjében Diana hercegné szobrát, a leplet két fia, Vilmos és Harry rántja majd le róla. Az igazán nagy kérdés azonban, amely a briteket a leginkább foglalkoztatja, hogy Harryvel tart-e felesége, Meghan Markle, aki néhány hete adott életet második gyermeküknek.

Egy belsős forrás szerint Markle nem tart férjével Londonba, a királyi család szakértői szerint ebben nagy szerepet játszott Vilmos herceg.

A családról gyakran tudósító kommentátor, Charlotte Griffiths ugyanis szinte biztos abban, hogy Vilmos kérte meg Harryt, hogy feleségét ne vigye magával az eseményre. Ennek oka az lehet, hogy

túl nagynak érzi a feszültséget Markle körül, és jelenleg nincs itt az ideje annak, hogy ismét a család köreibe érkezzen.

Egy másik szakértő szerint azonban szó sincs ilyenről, Markle amiatt a teljesen érthető indok miatt nem jön, mert csak nemrég szült.

A szakértők közül azonban többen is úgy vélik, igenis van rá reális esély, hogy Harry nem egyedül érkezik majd Londonba. Daniela Elser például azt írta,

simán elképzelhető, hogy Markle az esemény meglepetésvendége lesz, mivel korábban minden alkalmat megragadott, hogy férjét támogassa egy-egy eseményen.

Emellett korábban is vállalt a kis Archie mellett transzatlanti utazásokat: 2019 szeptemberében például kisfia még csak négy hónapos volt, amikor Markle nélküle New Yorkba repült, hogy élőben drukkolhasson barátnőjének, Serena Williamsnek egy teniszmeccsen.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: