News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Sztárban Sztár leszek!: L.L. Junior kiakadt azon, hogyan utánozta őt az egyik versenyző

Az énekes szerint „szánalmas karikatúra, poros klisé” volt Szaszák Zsolt produkciója.

Link másolása

hirdetés

A Sztárban Sztár leszek! című énekes tehetségkutató második élő showjában Tóth Gabi egyik versenyzője L.L. Juniort alakította a színpadon, a Raggamoffin 2. című számot adta elő. A zsűri nem volt teljesen elégedett Szaszák Zsolt produkciójával, Majka és Pápai Joci is úgy látta, hogy pontatlanságok voltak benne. Tóth Gabi viszont megdicsérte mentoráltját, szerinte ugyanis míg az eredeti előadó részletekben vette fel a videóklipben látottakat, addig Zsolt mindent egyszerre csinált meg.

L.L. Junior szerint a versenyző előadásmódja egyáltalán nem tükrözte őt, klisés paródiának érezte a produkciót. A műsor közben a Facebook-oldalán fakadt ki egy bejegyzésben, amelyben azt írta, hogy egyedül Tóth Gabi korábbi, a Sztárban Sztárban bemutatott utánzását érezte korrektnek, és ahogy régebben Janicsák Veca előadása sem tetszett neki, úgy Szaszák Zsolté sem.

"Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal 'szétcigánykodjon' egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket. Hány évig kell még bizonygassam, hogy méltó vagyok a helyemhez és valóban megdolgoztam 15 éves korom óta (25 éve !!) minden dalom- és sikeremért kőkeményen!"

- írta bejegyzésében.

Azt is jelezte, hogy azzal ellentétben, amit Tóth Gabi mondott, nem több részletben vette fel a Raggamoffint, a mai napig minden hétvégén ugyanígy, tánccal, koreográfiával, élő zenekarral adja elő ezt a dalt. Meg is köszönte Majkának és Pápai Jocinak, hogy kijavították mestertársukat.

Junior azt is megjegyezte a posztjában, hogy "az RTL Klubos szerződése nem engedte, hogy emellett felszólalhasson, megjelenhessen", vélhetően ezért is törölte hétfőre a bejegyzését.

hirdetés
VIDEÓ: Szaszák Zsolt L.L. Juniorként a Sztárban Sztár leszek!-ben

VIDEÓ: Az eredeti Raggamoffin 2. videóklipje

Forrás: Blikk


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: