SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Szirtes Dávidba körülbelül annyi nőiesség szorult, mint egy kapuzárási pánikban szenvedő hímgorillába

Yulasyi Miranda megállíthatatlan, zsinórban másodszor nyerte meg az Sztárban sztár leszek adását, Molnár Sanyi ismét veszélyzónába került, Köllő Babett pedig polcnak öltözött.

Link másolása

A tévé elé ülve azt hittem, egy T-Com reklámra sikerült rákattintanom, de kiderült, ez a magenta színben fürdő tömör gyönyör a Sztárban sztár leszek döntőseinek közös produkciója. (Persze a T-Com a műsor egyik támogatója, szóval talán mégsem véletlen az egybeesés.)

Köllő Babett polcnak öltözött, Tóth Gabi pedig október 23-ra való tekintettel feketét vett, bár ő efféle külsőségek nélkül is képes gyászos hangulatot kelteni.

Oláh Szandra kezdte az estet Camila Cabellóként.

Elvileg, mert gyakorlatilag semmit nem hallottam a latin énekesnőből.

Camilának van a hangjában valami jellegzetes rekedtség, ami Szandránál teljesen hiányozott, és én hamisnak is hallottam.

A mesterek ehhez képest feldicsérték, inkább csak a táncot és a dögöt hiányolták a produkcióból. Ehhez képest a mindig szuper szigorú Majka 9 pontot adott, így Szandra 25 ponttal ülhetett le.

Tóth Napsugár Chester Benningtont kapta feladatul, a Linkin Park énekesét. Napsugár vitathatatlanul az egyik legjobb énekes a mezőnyben, minden adásban más arcát mutatja.

Viszont most talán egy kicsit túl jól akarta csinálni, mert sokkal férfiasabb hangon énekelte végig a dalt, mint Chester.

Szerintem ezzel együtt is jobb volt Szandránál, de a zsűri nem így látta, mindössze 21 pontra értékelte.

Cher következett, vagyis Szirtes Dávid. Chernek nagyon sok jó slágere volt pályafutása során.

A tehetségkutatókban mégis valamiért állandóan a gagyi Shoop Shoop Songot veszik elő, ami azért lássuk be, nem nagy durranás.

Cher az az énekesnő, akinek a hangja férfiként is egészen jól utánozható, és ez sikerült is Dávidnak, viszont körülbelül annyi nőiesség szorult belé, mint egy kapuzárási pánikban szenvedő hímgorillába. 29 pontot kapott

Molnár Sanyi a múlt héten veszélyzónába került, de reménykedtem, hogy Justin Timberlake-ként meggyőzi a nézőket. Az ’N SYNC Bye, bye, bye című slágerét énekelte kicsit hamiskásan, és ahogy Majka találóan mondta:

nyomokban sem tartalmazott Justin Timberlake-et.

Gabi és Pápai Joci is 8-8 pontra értékelte, Majka viszont nem tudta palástolni megrökönyödését, és 6 ponttal próbálta helyre billenteni a világ rendjét.

A múltheti feladathoz képest Pély Barna talán kicsit könnyebb feladatot jelentett Bari Lacinak. Zseniálisan leszedte Barna mozgását és hangját. Pedig Pély dalai hiába popszámok, egyáltalán nem könnyűek. Járt a 30 pont.

Miley Cyrus első ránézésre testhez álló feladat Piltman Annának, bár azért bevallotta, hogy a magassággal nem jó barátok. Az éneklés rendben volt, és minden elismerést megérdemel, hogy egy pillanatra sem zökkent ki, miközben fel kellett ülnie egy hintázó golyóra.

Ugyanakkor azért látszott, hogy Piltman Anna korántsem olyan exhibicionista, mint amerikai kolléganője.

Miley a klipben sokkal dögösebben, erotikusabban enyeleg a bontókalapáccsal, Annánál mindez csak jelzés szinten volt meg.

Az is igaz, hogy egy videoklipben sokkal könnyebb jól megcsinálni mindent, mint egy élő előadásban. Minden esetre Majka is hiányolta belőle a polgárpukkasztást, és a refrént hamisnak hallotta.

A 23 pont a zsűri lista negyedik helyére volt elég.

Kisfiamnak nagyon tetszett Kökény Dani Gangmanstyle előadása, és kétségtelenül nagyon szórakoztató volt. Dani vidáman, felszabadultan énekelt, jó bulit csinált. Voltak benne azért hangi problémák, és Psy őrületfokát nem érte el. De az tény, hogy egész más arcát mutatta, mint eddig. 25 pontra volt jó.

Úgy tűnik, Yulaysi Mirandától nem lehet elvenni a műsor elsőségét, legfeljebb ő tudja elveszíteni. Mesterével ezúttal emelték a tétet, hiszen magyarul kellett énekelnie: Mohamed Fatimát idézte meg.

Azoknak üzenném, akik nevetgélnek Yulaysi kiejtésén:

ne gondolják, hogy az átlag magyar énekesnek jobb az angol kiejtése.

Nyilván arra nem áll rá úgy a fülünk. Minden esetre sokkal érthetőbben énekelte a szöveget, mint sok magyar kollégája. 30 ponttal Bari Laci mellé került holtversenyben.

Talán Kaly Rolandról változott meg a leginkább a véleményem a műsor kezdete óta. Eleinte nekem annyira nem tűnt ki a mezőnyből, de az élő adásokban hétről hétre olyan produkciókat mutat, amivel bizonyítja, hogy az egyik legsokoldalúbb előadó a csapatban. Érdemes egymás után megnézni Roland eddigi produkcióit: a Måneskint épp olyan tökéletesen oldotta meg, mint Stromaet vagy Jason Derulót. 27 ponttal jutalmazta a zsűri.

Jósa Tamás produkciója zárta a műsort. Érdekes kérdés, hogy mit kell ilyenkor nézni. Ha úgy közelítem meg a kérdést, hogy Tamásnak egy tőle teljesen idegen, és egészen más hangképzési technikákat igénylő műfajban kellett helytállnia nagyon rövid felkészülési idő mellett, akkor le a kalappal előtte.

Ha Placido Domingo utánzásként nézem a produkcióját, akkor viszont szerintem nem sikerült. Én nem hallottam Domingo hangját.

Arról nem is beszélve, hogy nem csak Domingót nem találtam az előadásban, de Figarót sem.

Mintha teljesen zárójelbe került volna, hogy itt egy színpadi mű egyik szereplőjéről van szó, de erről a szereplőről egy fél gondolat sem köszönt vissza a produkcióból. Ráadásul az, hogy a díszlet egy huszadik századi fodrászszalont idézett meg, azt sugallja, hogy a műsorkészítők sem szenteltek túl sok időt a dologra, kb. addig jutottak gondolatban, hogy Figaro borbély, „oszt jól van”.

Csak hogy lássuk, a Sztárban sztár leszekhez hasonló műsorok mennyi időnket ellopják:

az utolsó énekléstől a műsor végéig körülbelül 50 perc telt el – és ebben nincsenek benne a reklámok.

50 percen át húzták, hogy kiderüljön, ki lett a napi győztes (ismét Yulaysi Miranda), ki esett ki (Oláh Szandra, így Molnár Sanyi másodszor is megmenekült), és milyen feladatot kaptak jövő hétre a versenyzők.

Persze én nem panaszkodhatok, engem fizetnek azért, hogy végignézzem, de a többieknek nem tudom, mi a mentsége.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hajdú Péter kicsit máshogy néz ki azon a képen, amit ő posztolt, mint azon, amit megosztottak róla
De a vele fotózkodó Forstner Csengén is látható némi változás.

Link másolása

Hajdú Péter már péntek délelőtt közzétett egy posztot az Instagram-oldalán, amiben a műsora péntek esti adását reklámozza. Ezúttal a legtöbb követővel rendelkező magyar TikTok-influenszerrel, Forstner Csengével beszélgetett a Frizbiben. (Aki esetleg nem ismerné, korábban írtunk a fiatalok körében népszerű lányról ebben a cikkünkben.)

Mint minden vendégével, Csengével is készített egy közös képet a műsorvezető, ezt osztotta meg az Instagramon.

Az adás premierje előtt azonban a fiatal tiktokos is posztolta ugyanezt a fotót Insta-sztoriban, amin mindketten kicsit máshogy néznek ki.

Hajdú arca nem olyan kisimult, mint az általa posztolt képen, Csengéé pedig hosszúkásabbnak tűnik.

A lány Insta-sztoriját egyébként Hajdú Péter is megosztotta saját oldalán.

A Frizbi legújabb adását itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
G.w.M. moziba vitte a gyerekeit, egy fotót is megosztott a közös programról
A rappernek két gyereke született az előző kapcsolatában, volt párját azonban korábban azzal vádolta, hogy eltiltja őt a kicsiktől.

Link másolása

Moziba vitte a gyerekeit G.w.M., a közös programról pedig egy kedves fotót is megosztott az Instagram-oldalán.

A rappernek előző kapcsolatában, Nagy Melanie-tól két gyereke született. A szakításuk nem volt éppen zökkenőmentes, a pár a bíróságon is csatázott egymással. G.w.M azzal is megvádolta korábbi párját, hogy eltiltja őt a kicsiktől, gyerekei anyját pedig a nyilvánosság előtt „gonosz, rothadt nőnek” nevezte, aki „lelki nyomorékot csinál” a kislányukból.

Erre Maleanie is az Instagram-oldalán regaált, és azt írta:

„Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni. A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan!”

Végül abban maradtak, hogy inkább nem beszélnek egymással. Ettől függetlenül azonban úgy tűnik legalább abban sikerült megegyezniük, hogy a rapper is tarthatja a kapcsolatot a gyerekekkel. A hétvégi közös programról pedig egy kedves fotót is megosztott, amihez azt írta:

„Fiam G.w.M pózban szigorúan, mint mindig!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi: „Petivel nagyon különbözőek vagyunk” – Hamarosan költözni is fog az énekesnő
Tóth Andi és párja, Marics Peti hamarosan zsűritagok lesznek a Sztárban sztár következő évadában. Az énekesnő már most úgy gondolja, hogy nem lesz engedékeny a versenyzőkkel.

Link másolása

Tóth Andi a Blikknek adott interjút arról, hogy hamarosan indul a Sztárban sztár következő évada, amiben zsűritagként fog részt venni. Itt ráadásul párjával, Marics Petivel fognak együtt dolgozni.

Elmondta, hogy nagyon örült a felkérésnek, hogy zsűriként is részt vehet a műsorban, miután versenyzőként is fellépett már benne két évvel korábban.

„Semmiképp nem gondolom magam engedékenynek az élet semmilyen pontján, a zenében pedig főleg. Természetesen igyekszem ellazulni, de nem szeretném hagyni, hogy a szórakoztatás a produkciók minőségére menjen”

– válaszolta arra a kérdésre, hogy szigorú vagy engedékeny lesz-e a versenyzőkkel.

Arról is beszélt, hogy ő és párja valószínűleg sokszor nem fognak egyet érteni a műsorban, de ezt nem tartja problémának.

„Petivel nagyon különbözőek vagyunk, így ebben a műsorban is valószínűleg kettéoszlik majd a véleményünk. Ezzel persze, nincs baj, hiszen ahány ember, annyi vélemény” - mondta.

„Én az a típus vagyok, aki szinte soha nem kér véleményt, akitől mégis, azt okkal teszem és meg is hallgatom. Peti talán ennek is az ellenkezője, szokott kérni véleményt, de nem feltétlenül hallgatja meg. Általában teljesen más szemmel látjuk a dolgokat, de most, a zsűriszékben talán ez még jól is jöhet”

– fejtette ki.

A jövőbeli terveiről azt mondta, hogy mivel az elmúlt években túlvállalta magát, ezért idén főként nyugalmat szeretne maga körül.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A különc multimilliárdos tiktoker, Jákob Zoltán lesz a következő Nagy Ő
Az ország 37. leggazdagabb embere egyáltalán nem bujkál vagy titkolja vagyonát, inkább videókban mutatja meg az életét és az utca népét szórakoztatja.

Link másolása

Jákob Zoltán, Magyarország 37. leggazdagabb embere lehet a TV2 Nagy Ő című sorozatának következő címszereplője – értesült a Blikk.

Jákobról a napokban mi is írtunk: ő a 100 leggazdagabb magyart tartalmazó lista azon tagja, aki egyáltalán nem bujkál a nyilvánosság elől: TikTok-videóit milliók nézik, időnként fiatalokat furikázik több mint 100 milliót érő Ferrarijával, és egyébként is előszeretettel mutatja meg értéktárgyait, sőt lakását is, aminek még címe sem titok.

Jákob elvált, három gyereke van: fia a vállalkozásaiban dolgozik, lányai még tanulnak. 42-44 milliárdra becsült vagyonával meglehetősen jó partinak számíthat a műsorban. Ahol most először nem egy sztár, hanem egy üzletember igyekszik párt találni magának.

„A szerkesztők már elkezdték a castingot [a női szereplők kiválasztására]. Több lány ismerősöm mesélte, hogy a közösségi oldalaikon üzenetben már megkeresték őket a készítők, hogy szeretnének-e jelentkezni a műsorba, ezzel esélyt adva annak, hogy elnyerjék egy híres személy kegyeit” – mondta el a Blikk egyik informátora.

„Ismerkedni könnyen lehet, de jól ismerkedni nehezen. Nehéz kiszúrni, hogy kit mi érdekel bennem. Van, akit a pénz, de van, akit én. Jó lenne néha, ha el tudnám titkolni a vagyonom, de ilyen csak a mesékben létezik. Én egy csomag vagyok, a vagyonommal együtt. Ha valaki nem tud erről, és később derül csak ki, megváltozik minden”

– mondta el korábban a Mokkában Jákob Zoltán.

„Mindennek a legeleje a beszélgetés, amiből nagyon sok minden kiderül. Meg szoktam kérdezni, mivel foglalkozik, és ha azt mondja, most semmivel, és csak gondolkodik azon, hogy milyen vállalkozásba kezdjen, az nem annyira jön be. Én azt szeretem, ha egy lány dolgozik” – tette hozzá.

Jákob Zoltánról még többet alábbi cikkünkben tudhatsz meg:


Link másolása
KÖVESS MINKET: