hirdetés

SZTÁRVILÁG

Szinetár Dóra „akkor és most” fotókon mutatta meg, hogy mennyit változott 20 év alatt

Követői szerint a színésznő semmit sem öregedett az elmúlt évtizedekben.

Link másolása

hirdetés

Akkor és most fotót tett ki a közösségi oldalára Szinetár Dóra. Az első kép 20 éve készült, a második pedig friss. A kommentelők megjegyzik, hogy most is szép, és hogy semmit sem változott az elmúlt két évtizedben.

"Schumy Csaba kollégánk 20 éve és most készült képei. Tanulságos elnézni, az idő mit tesz az emberrel. Nem feltétlenül rosszat..."

- írja a színésznő a poszthoz.

A színésznő egy éve a Duna partján készült fotóval nosztalgiázott:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Hívatlan vendég zavarta meg Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét

Gulyás Balázs valószínűleg nem volt rajta a meghívottak listáján, így nem juthatott be.
Fotó: atv.hu/Facebook - szmo.hu
2021. szeptember 24.


Link másolása

hirdetés

Ma van Mészáros és Várkonyi nagy napja, amikor összekötik életüket az alcsútdobozi arborétumban. Az esküvőt azonban egy hívatlan vendég zavarta meg - írja a Blikk.

Az arborétum bejáratát biztonsági őrök védik, csak meghívott vendégek hajthatnak be kocsijukkal a helyszínre.

A kisebb hadseregnyi biztonsági természetesen egyből kiszúrta, hogy egy illetéktelen próbál belépni az esküvőre. Gulyás Balázs filmrendező, publicista megpróbált behajtani Suzukijával az arborétum egyik bejáratán.

A kapunál megállították, ha nincs rajta a listán, nincs belépés!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Saját logó, golfkocsis biztonságiak - részletek derültek ki Mészáros Lőrincék esküvőjéről

A pár az alcsútdobozi arborétumban tartja a lagzit, ahol már gyülekeznek a vendégek.

Link másolása

hirdetés

Eljött a nagy nap, ma, azaz szeptember 24-én, pénteken házasodik össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. A Blikk írta meg először, hogy

az esküvő az alcsútdobozi arborétumban lesz, ahol már kora délelőtt nagy volt a sürgés-forgás, sorra jelentek meg a szolgáltatók emberei és a luxusautókkal érkező vendégek. Az arborétum bejáratát lezárták, golfkocsival közlekedő biztonsági őrök védik.

A 444.hu szerint a lagzi ideje alatt a kisvasút sem jár arrafelé. A meghívottak egy részét a Puskás Akadémia konferenciaközpontjában parkoltatták le, ahol átszállhatnak a sofőrszolgálathoz, hogy Alcsútdobozra szállítsák őket. A helyszínre már több busz is érkezett, köztük a Blikk szerint egy emeletes busz is, és gyerekeket is lehetett már látni bemenni.

A 444.hu úgy tudja, az arborétum területén még a kisvasút megállója felőli személyzeti bejárón többszintes beléptetési rendszer működik. Ezeknél egy lista alapján szűrik, kit lehet beengedni. Aki bemehet, az egy egyedi sorszámmal ellátott karszalagot kap, amelyen ott van az esküvőre készített logó, ami az L&A feliratból áll, utalva a párra.

A portál azt is tudni véli, hogy

a lagzi sztárfellépői Gönczi Gábor és Radics Gigi lesznek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Billie Eilish a nagy mellei miatt veszített el 100 ezer követőt

„Az emberek félnek a nagy mellektől” – mondta Billie Eilish, aki úgy gondolja, hogy azért veszített el 100 ezer követőt, mert már nem melegítőfelsőben és bő nadrágban, hanem kivágott ruhákban koncertezik.
Fotó: Northfoto - szmo.hu
2021. szeptember 24.


Link másolása

hirdetés

A hatalmas stílusváltáson átesett Billie Eilish az amerikai Elle magazinnak adott interjújában arról is beszélt: az új albumát népszerűsítő turnékra nem a tőle eddig megszokott bő ruhákban ment, hanem nőiesen öltözött fel, ez pedig a rajongói egy részének nem tetszett.

„Vesztettem 100 ezer követőt, csak a melleim miatt. Az emberek félnek a nagy mellektől” – jegyezte meg az énekesnő.

Azt mondta, megérti, hogy egyes rajongók azt akarják, hogy örökre olyan maradjon, amilyennek a kezdetekkor megismerték, ő azonban úgy szeretne kinézni, ahogyan neki tetszik.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Csuti támogatja Kulcsár Edinát a színészetben, de azt nem bírná elviselni, ha csókolózna valakivel egy szerep miatt

Az egykori szépségkirálynő nemrég mesélt arról, hogy színészetet szeretne tanulni.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina szeptember elején az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, a gyereknevelés és cégei irányítása mellett ugyanis újra iskolapadba ül. Ha sikerül a felvételi vizsgája, akkor színésznek tanul majd.

Férje, Szabó András Csuti mindenben támogatja Edinát, így a színészetben is, azonban van valami, amit nehezen tudna elviselni, ha Edina színész lesz.

"Egy dolgot nem kedvelek ebben a színészetben, hogy ha majd csókolózni kellene. Persze, ha oda jutunk minden szerepre mehet, de ezt az egyet nem szeretném. Lehet ez csak az én problémám, mert bárkivel beszéltünk erről, azt mondták, hogy az csak színpadi- és nem igazi csók, de akkor is nehezen lépnék túl ezen a tényen"

- mesélte a Borsnak Csuti.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: