News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Szét akarlak tépni, felfalni és megízlelni” – írta Amber Heard a Johnny Deppel közös szerelmi naplójukban

A színész ügyvédje szerint Heard azt írta a naplójába, hogy csodálatos volt a nászútjuk. Pedig a színésznő azt állítja, hogy exférje brutálisan bántalmazta őt az utazás alatt, attól tartott, hogy megöli.

Link másolása

hirdetés

Újabb részletek derültek ki Amber Heard és Johnny Depp becsületsértési peréről. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy miközben a színésznő korábban azt állította, hogy a 2015. júliusi, Orient Express fedélzetén töltött nászútjuk során Depp brutálisan megtámadta őt, exférje ügyvédje bemutatott a bíróságon egy feljegyzést a színésznő naplójából, amit 2015. augusztus 1-jén írt - számolt be róla a Daily Mail.

„Alig vártam, hogy elmondhassam, mennyire imádlak. Ennél szebb nászutat el sem tudtam volna képzelni”

- írta Heard Depp ügyvédje szerint a naplóba.

A két színész egy közös „szerelmi naplót” is vezetett, amiben egymásnak írtak üzeneteket. Egy 2015. május 22-i naplóbejegyzésében, amikor Heard elmondása szerint volt férje józan életet élt, ezt írta Deppnek:

„Az igaz szerelem nem csupán a szenvedély őrületéről, vagy arról szól, hogy a béke biztonságát választjuk. Arról van szó, hogy mindkettő megvan egyszerre. Láttam benned a barátság és a tisztelet alappilléreit, de még mindig szét akarlak tépni, felfalni és megízlelni, jobban, mint eddig bármikor.”

Egy 2015. augusztus 17-i bejegyzés is arra utal, hogy a folyamatos veszekedések ellenére Heard szeretne kibékülni férjével:

hirdetés
„A fenébe is, szeretlek Johnny, örökre hozzád vagyok kötve. Hadd próbáljam meg kijavítani, hadd próbáljam meg befoltozni. Megérdemled. Szükségem van rád… Te vagy a sarokkövem, a szívem, a mindenem. Utálom, amikor veszekedünk.”

2016. április 8-án, egy hónappal a nagy veszekedés előtt pedig Heard azt írta:

„Sajnálom, hogy néha meg tudok őrülni. Sajnálom, hogy bántottalak. Én is tudok gonosz lenni, ha megsérülök, mint te”

– és hozzátette:

„Soha nem lehet elég jó ok arra, hogy bántsalak.”

Másnap Heard azt írta, hogy hiányzik neki Depp, akit „meleg, szerető férjnek” nevezett.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: