News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Széphalmi Juliska videón mutatta meg, hogy vágta le hosszú copfját – sok követője szerint kár volt

A táncművész már régen ki szerette volna próbálni a rövid hajat, de sokak szerint öregíti őt az új frizura.

Link másolása

hirdetés

Drasztikus frizuraváltás mellett döntött Széphalmi Juliska. A táncművész megszabadult hosszú hajától és egészen rövid frizurát vágatott magának.

Ráadásul az első lépést saját maga tette meg: ő vágta le ollóval befont copfját. Az erről készült videót Instagram-oldalán is megosztotta.

A copf levágásával vállig érőre rövidült a haja, de a táncművész itt nem állt meg, fodrászával még rövidebb frizurát vágatott. Az eredményről több képet is posztolt Instagramján.

"Már rég ki szerettem volna próbálni" - írta a bejegyzésben, amiben azt is elárulta, hogy másfél kilónyi haját vágták le.

Sok követője dicsérte a váltást, szerintük Juliskának ez a hajviselet is jól áll. De jónéhányan írták azt is, hogy ez nem volt jó ötlet a táncművész részéről. Íme néhány komment:

hirdetés

"A vállig érő lett volna a tuti! Ez most mellément."

"Van a vagány rövid, meg a nyanyás rövid... hát ez inkább az utóbbi."

"Borzasztó, öregít, nyanyás... Max. vállig érőre kellett volna. Most 2 év, mire odáig lenő..."

"Hát lehet, hogy akkor jó ötletnek tűnt, de a félhosszúnál meg kellett volna állni. Nagyon szép nő vagy, de ez egy szovjet napközis haja... A fodrász nem a barátod. Ne haragudj az őszinteségért."

"Mindjárt sírok. Nagyon nagy kár azért a csodás hosszú hajért. Bocsáss meg, de ez nem áll jól."

Többen viszont megvédték Juliskát, azt írták, hogy az a lényeg, hogy neki tetszen.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Ha a Tankcsapdának megfelelt, Majka Úrnak miért nem?” – Visszakövetelné a 8 milliós gázsit a fehérgyarmati polgármester
Majka szerint nem voltak meg az alapvető technikai feltételek. A polgármester azt mondja, nem érti, még a vodkát és a kesudiót is bekészítették.

Link másolása

hirdetés

Ahogy azt mi is megírtuk, elmaradt Majka Fehérgyarmatra meghirdetett koncertje. Az okokról a rapper a közösségi oldalán írt, részletesen kifejtve, hogy a technikai körülmények nem feleltek meg, és bár megpróbálták megoldani, végül nem sikerült a koncertet megtartani.

A Blikk kérdésére Majka elmondta, hogy

"Összességében nagyon amatőr volt minden, se a hangosítás, se a színpad mérete nem stimmelt. Nem tudtuk volna biztonsággal felhúzni a LED-falat, de főleg a hangtechnikával akadtak alapvető problémák. Nyíregyházáról tudtak volna plusz hangfalakat hozatni, de ezek nem érkeztek meg időben. Az már csak hab volt a tortán, hogy a backstage nem volt elkerítve, de ez volt a legkisebb problémánk".

Végül Curtis lépett fel Majkáék helyett.

hirdetés

"Azt kell mondjam, ez egy jó és merész húzás volt a szervezők részéről. Bár tulajdonképpen ha úgy vesszük, én is ott voltam, hisz azon a CD-n, amit Curtis magával visz, én is ott vagyok hangban" – reagált rá a zenész.

A gázsiról a település polgármestere, Dr. Péter Csaba elmodta, hogy:

"Amikor kiderült, hogy Majka nem jön, azonnal összeült egy stáb, megtárgyaltuk, ki ugorhatna be a helyére. Hálásak vagyunk Curtisnek és a többi fellépőnek, Ruszó Tibinek, Hercegnek, DJ Szatmárinak és Szakos Andreának, hogy kihúztak minket a szorult helyzetből".

Szerinte a hangtechnikáért és a színpadtechnikáért felelős cégekkel Majkáék korábban már dolgoztak együtt és akkor nem merült fel probléma.

"Ugyanez a csapat biztosította a technikát a Halott Pénznek, Rúzsa Magdinak és a Tankcsapdának is, ha nekik megfelelt, nem tudom, Majka Úrnak miért nem. A technikusai előre egyeztettek az alvállalkozóinkkal, akik kérték, próbálják ki a technikát, de csak a koncert előtt érkeztek és ránézésre döntöttek, hogy a hangtechnika nem lesz jó, és a színpad sem bírja el a LED-falat. Majka Úr meg sem jelent a helyszínen, pedig még az általa kért kesudiót és vodkát is bekészítettük" – árulta el a városvezető.

"Előre kifizettük a fellépésért kért 8,1 millió forintot, azt természetesen elfogadta az úr, de jelzem, a szerződést átnézik a jogászaink"

- mondta a lapnak, azt is elárulva, hogy jogi útra terelnék az ügyet.

Majka is reagált a polgármester kijelentésére:

"Szégyellje magát! Ha jogi utat akar, miért hívott fel személyesen, hogy esedezve bocsánatot kérjen?!

Lehet, hogy én meg hitelrontásért fogok perelni! Nem igaz, hogy csak a koncert előtt érkeztünk, hiszen nekem már délután öt után jelezték a problémát a technikusaim. Este tízkor kezdődő koncertnél úgy gondolom, ez időben van. Dobálózhat ő a számokkal, de ez a nyolc millió egy bruttó összeg. Minden egyes nagy zenekarnál előre kell utalni legalább két héttel, ebben semmilyen meglepetés nincs"

- mondta a rapper.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Ledobta ruháit a tengerparton Rubint Réka, ahová nem akárkivel utazott el
Két hétre Balira utazott egy Alakreform-tábor miatt a fitneszlady, ahová azonban nem csak családját vitte magával.

Link másolása

hirdetés

Ezúttal sem szégyenlősködött Rubint Réka, aki a homokos partról tett közzé egy fotót Instagram oldalán motiváló üzenetével.

Bárki is álljon az utadba, egyetlen emberről SOHA ne mondj le: Önmagadról! Mert soha nem az eredményt fogják irigyelni, hanem az elhatározásod!

- írja a fitneszlady közösségi oldalán, akinek nincs is szégyellnivalója, hiszen 40 év felett is remek formában tartja magát.

A fotókat ITT nézheted meg.

Réka az utazásra azonban nem csak családját vitte magával, hanem a Dancing with the Stars műsorában vele versenyző táncpartnerét, Andrei Mangrát is, hogy a műsor kezdetéig minden nap gyakorolhassanak.

A páros már túl is van az első táncórán, ami valószínűleg nagyon jól sikerült, hiszen Mangra olyan képet is megosztott oldalán, ahol Rákét magasba emelve mosolyognak a kamerába.

hirdetés

Andrei Mangra az Insta-sztorijában mutatta meg, hogy milyen egy edzés Rékával, és a táncos hogyan tanította este a részt vevőket salsázni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feladta a küzdelmet a szervezete: meghalt a méhnyakrákkal küzdő ismert színésznő
Az Another World és az One Life To Live című sorozatokban játszott szerepei által ismertté vált Robyn Griggs mindössze 49 éves volt.
Fotó: pixabay.com - szmo.hu
2022. augusztus 15.


Link másolása

hirdetés

Robyn Griggs nem titkolta, hogy egy ideje harcolt betegségével. Korábban közétett bejegyzéseiből kiderült, hogy negyedik stádiumú méhnyakrákkal küzdött és a daganatok szétterjedtek az egész testében, többek között a májában, a hasában és a nyirokcsomóiban is találtak áttéteket.

A Nickelodeon egykori sztárjának barátja közölte a rossz hírt. Facebook oldalán:

„Fájó szívvel és szomorúsággal jelentem be: Robyn elhunyt. Mivel már nem szenved, szeretné, ha emlékeznénk rá. Soha nem felejtem el, mennyire nyitott volt arra, hogy elmondja a történetét, és én megfogadtam, hogy segítek neki ezt elmondani”

Pedig a színésznő édesapja augusztus 11-én még azt az információt tette közzé a színésznő közösségi oldalán, hogy lányát hospice ellátásba helyezik, egyben arra kérte a rajongókat, hogy gondoljanak Robynra és imádkozzanak érte.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mindenki meglepetésére Curtis lépett fel Majka helyett, miután az ózdi rapper váratlanul lemondta koncertjét
Vasárnap este technikai hibákra hivatkozva lemondta Majka a fehérgyarmati koncertet, mindenkit váratlanul ért, hogy egykori társa nyomta le helyette a showt.

Link másolása

hirdetés

„A helyszíni technika, és a szerződésben foglalt feltételek semmiben nem felelnek meg annak amire nekünk, és nektek szükségetek van” – írta Majka arról, miért mondta le ferérgyarmati koncertjét, ami este 8 órakor kezdődött volna.

A szervezők nem sokkal később megkeresték egykori társát Curtist, aki viszont elvállalta a fellépést és gyors öltözés és 300 kilométer megtétele után éjfélkor már a színpadon is állt. Ráadásul elmondása szerint jól sikerül a rögtönzött koncert, amiről azt írta Instagramján közzétett videója alá:

Ahhoz képest, hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők, hogy el tudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik...

A videó arról tanúskodik, hogy a koncert valóban jó hangulatban telt és hatalmas tömeg énekelt vele együtt az este során. Annak ellenére, hogy egy hete még másféle felvételek keringtek róla a közösségi médiában.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: