SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Solomon Zsuzsa szerződést kötött édesanyjával: soha nem kritizálhatja gyerekei és ismerősei jelenlétében a külsőjét

Ezen kívül figyel arra is, hogy mindenre legyen ideje, ezért a legkisebb ház körüli teendőre is külön embereket vett fel.

Link másolása

Solomon Zsuzsa üzletasszony is egyike azoknak, akik az RTL vadonatúj sorozatában, A város királynőiben bepillantást enged felső tízezerbeli életébe.

Zsuzsa nagyon büszke arra, hogy olyan életet él, amiről gyerekkorában csak álmodozni mert. Méregdrága luxusháza Budapest egyik legdrágább környékén található. A nagyvállalatok banki vizsgálatával foglalkozó milliomos elmondása szerint szereti a drága dolgokat, a nőcis, szexi, kihívó és színes ruhákat – mondta el az RTL kamerái előtt.

„Egy nő mindig hagyjon maga után csillogást, bármerre jár a világban”

– vallja Zsuzsa, jelentsen is ez bármit.

Azt is elárulja, hogy épp negyven éves, de mint mondja, szeretne évről évre jobban kinézni – ezért nagyon sokat is költ a külsejére. És hogy pontosan mit jelent számára a külső fontossága? Nos,

édesanyjával egy olyan szerződést íratott alá, ami szerint nem kritizálhatja gyerekei és ismerősei jelenlétében a kinézetét.

Zsuzsának fontos a szabadideje is, ezért szinte minden, ház körüli teendőjére külön embert vett fel: van többek között medencetisztítója, kertésze és kutyasétáltatója is.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Egy beszívott hallgató telefonált be Balázsék műsorába, több mint hatmillió forintra bírságolta a rádiót a médiahatóság
Amszterdamból jelentkezett be egy hallgató, aki elmondása szerint épp egy spanglit szívott. Az NMHH szerint pozitív viselkedésformaként mutatták be a kábítószer-fogyasztást.

Link másolása

Pozitív módon jelenítette meg a kábítószer-használatot a Rádió1 Balázsék című műsorának tavaly október 26-án sugárzott adása, emiatt a médiaszolgáltató ismét bírságot kapott.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtöki közleménye szerint a kifogásolt műsorszámban egy Amszterdamból betelefonáló hallgatóval beszélgettek élő adásban, aki arról számolt be, hogy éppen füves cigarettát szív.

A műsorvezetők érdeklődéssel hallgatták a beszámolót, majd kérdezgetni kezdték az egyébként fuvarozóként dolgozó férfit, hogy még több információt szerezzenek az állapotáról, és megdicsérték a szerkesztőasszisztenst, amiért egy ilyen szórakoztató betelefonálót, ahogy mondták, egy „igazi gyöngyszemet” kapcsolt adásba.

„Egy bátor ember, aki a sonkás-sajtos toast helyett csütörtök reggel valami mást választott”

- kommentálták a hallottakat a műsorvezetők a hatóság közleménye szerint.

Az NMHH Médiatanácsa a kiskorúak védelme szempontjából kifejezetten aggályosnak találta, hogy a műsorszámban pozitív viselkedésformaként mutatták be a kábítószer-fogyasztást, ellenpontozás vagy kritika nélkül.

Ráadásul szerintük nem ez volt az egyetlen kifogásolható szegmense a Balázsék aznapi adásának. Ugyanebben a műsorban - a délelőtti idősávban - azon élcelődtek, hogy Kambodzsában egy ittas turista egy majommal fajtalankodott, amiről a férfi társai videófelvételt is készítettek. E hír részletes feldolgozása az NMHH szerint ugyancsak káros hatással lehetett a kiskorúak személyiségfejlődésére.

A műsort III. korhatári kategóriába sorolta a Rádió1, az abban bemutatott témák azonban a hatóság szerint nem voltak a 12-16 éves korosztálynak valók, a műsorvezetők a hallottak feldolgozását nem könnyítették meg, nem segítették a védendő korosztályt a helyes értelmezésben. Ezért a műsorszámot a 16 éven aluliak számára nem ajánlott, azaz IV. korhatári kategóriába kellett volna sorolni, és csak 21 óra után lehetett volna közzétenni.

A Médiatanács a klasszifikációs rendelkezések megsértése miatt 6 150 000 forint bírsággal sújtotta a Rádió1-et,

valamint a jogsértés tényéről szóló közlemény közzétételére is kötelezte. Emellett a jogsértés ismételtsége miatt 150 000 forint bírságot rótt ki a médiaszolgáltató vezető tisztségviselőjére.

via MTI


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Érkezhet az újabb baba Kulcsár Edina és G.w.M családjába
Az Origo szerint a volt szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, és egy kisfiút várnak.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. február 29.


Link másolása

Kulcsár Edina nemrég egy bébidinnyével pózolt a közösségi oldalán, ezek után a rajongók elkezdtek találgatni, hogy talán bővül az egykori szépségkirálynő és az ismert rapper családja.

Az Origo pedig nemrég arról írt, hogy a szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, és kisfiút hord a szíve alatt. Mindezt a Vargáék című fizetős privát valóságshow egyik jelenetére alapozták.

Kulcsár Edina és Varga és Márk, azaz G.w.M első gyermeke, kis Amara 2023. májusában jött világra, alig egy évvel azután, hogy a páros bejelentette, együtt vannak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Most már biztos: újra gyereket vár Kulcsár Edina – G.w.M már üzent is leendő fiának
Nagyon várják az új jövevényt, akit már most kicsi hercegnek neveznek.

Link másolása

Délután még feltételes módban írtunk róla, estére biztossá vált:

újabb gyerekáldás érkezik Kulcsár Edina, G.w.M (Varga Márk) és kislányuk családjába.

A második gyerek érkezését a pár az Instagramon jelentette be. A rapper már üzent is leendő fiának: „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már »csak« erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! ❤️‍??? KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz!” – írta Edinával közös képük mellé.

A bejegyzést EZEN A LINKEN lehet megtekinteni.

A zenész és a szépségkirálynő első közös gyereke, Amara tavaly májusban született. Korábbi kapcsolataikból mindkettőjöknek két-két gyereke van.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Krúbi: „Ha a kormány most úgy döntene, kicsinál, jobb eszközei is lennének rá három Mandiner-cikknél”
Szerinte ő a hatalom szemében nem tényező, így is van egy sokmilliós, idősebb, elszegényedettebb bázisa a Fidesznek, amelyik kizárólag az állami médiából tájékozódik. Hozzájuk soha nem fog eljutni.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2024. február 29.


Link másolása

A Forbes legújabb számának címlapján nem más látható, mint Krúbi, azaz a 29 éves rapper, Horváth Krisztián.

A polgárpukkasztásról és a botrányairól is hírhedt előadó a nagyszabású koncertekről is beszélt.

Elmondása szerint egy ilyen előadásra több hónapig készül a show, a stáb gyakran az utolsó elkölthető forintot is visszaforgatja a látványba, nem teszik zsebre.

„Ha minden évben van két gigantikus dátum, ami előtted lebeg, azzal meg kell tanulni bánni”

- mondta Krúbi a lapnak.

A cikk érinti az új generációt is, amely már magabiztosan, szinte profi vállalkozóként építgeti a bizniszt, az énmárkát (ide tartozik többek között Dzsúdló, Azahriah, Beton.Hofi, Pogány Induló vagy a Carson Coma). Fittyet hánynak a régi iskolára, mindenki maga próbálja diktálni a narratívát, nekik a klasszikus mainstream platformokra (tévé, rádió, óriásplakátok, bulvár) semmi szükség.

Az interjú lényegesebb része, hogy Fidesznek rendszeresen beszólogató, a kormánypártot koncertjein kifigurázó Krúbi mit gondol a hatalomról.

Krúbi szerint ő a hatalom szemében nem tényező, a kormánypárti ukázt is elenyészőnek gondolja, amúgy meg csak a dolgát csinálja.

„Enélkül is megvan a sokmilliós, jóval idősebb, elszegényedettebb bázisuk, amelyik kizárólag az állami médiából tájékozódik, hozzájuk meg soha sehogy nem jutok el. Ha a kormány most úgy döntene, kicsinál, jobb eszközei is lennének rá három Mandiner-cikknél”

- mondta a rapper a Forbes magazinnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET: