SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Shane Tusup újabb cuki babafotót posztolt – így ünneplik a családi vasárnapot

Idilli családi képen mutatta meg Tusup a kis Aurora Annt. Nagy Viktória Zoéval közös kisbabájuk lassan már három hetes lesz.
FM. Kép: - szmo.hu
2024. május 27.„Nem is lehetnénk hálásabbak ezért a kis angyalért, aki megáldotta az életünket” – ezzel jelentette be két hete Shane Tusup, hogy megszületett a menyasszonyával, Nagy Viktória Zoéval közös gyereke.

Az úszóedző most újabb közös képet posztolt, amin a kis Aurora Ann a hasán fekve alszik.

„Boldog vasárnapot kívánnak Tusupék”

– tette hozzá a poszthoz:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meghalt a tragikus sorsú magyar szépségkirálynő, Molnár Csilla édesanyja
A család életét végigkísérték a tragikus események, Csilla öccs jelenleg is börtönben ül.


Meghalt az 1986-ban, 17 évesen elhunyt szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea édesanyja – írta meg a Blikk.

A lap információi szerint Molnár Marika hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el, amellyel már régóta harcolt.

Csilla édesanyja néhány hónapja elhunyt, így a testvérén, Attilán kívül senki nincs az élők sorában a Molnár család tagjai közül – mondta el a lapnak egy, a család életére rálátó fonyódi lakos.

Molnár Csilla 1985-ben, mindössze 16 évesen lett Magyarország szépe, de egy évvel később gyógyszertúladagolásban meghalt. Életéről és haláláról fiatal riporterként Friderikusz Sándor írt könyvet Isten óvd a Királynőt! címmel, de az ő emlékére íródott Homonyik Sándor Álmondj királylány! című dala is.

Dér András és Hartai László 1987-ben készült Szépleányok című dokumentumfilmjében az édesanya úgy fogalmazott:

„Azt hiszem, nem csak a gyerekemet veszítettem el, hanem mindent. Most üresség van... Tudom, hogy élni kell tovább...”

Marikának nem sokkal Csilla halála után megromlott a viszonya férjével, és különváltak, ezután magányosan élt. A Blikk információi szerint az utóbbi, közel negyven évben Ausztriában is élt és dolgozott, de Fonyódon is volt egy lakása, ahol a nyilvánosságtól elvonultan élt.

Csilla öccse, Attila révén van két unokája, fia azonban börtönben ül: korábban Ausztriában, most Sopronkőhidán, mert megölte az Osztrák Nemzeti Bank egyik női munkatársát.

Szerencsére akadtak távolabbi családtagjai, az akik élete utolsó időszakában a gondját viselték, ők örökölték azt is, ami utána maradt – informálta a lapot a család egyik ismerőse.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Eltűnt Boros Lajos
Az ismert rádiós három éve kezdte el a CsütörTöke című beszélgetős műsort a YouTube-on, de jelenleg a sorozat szünetel. A műsort azért indították el a barátai, hogy a korábban komoly egészségi problémákkal küzdő, szívműtétből és rákos megbetegedésből lábadozó Boros Lajosnak segítsenek.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. június 14.A Blikk írta meg, hogy hónapok óta nem jelentkezik új műsorral Boros Lajos.

Nincs nagy baj, egyszerűen csak már nem tud úgy helytállni, mit korábban, ezért inkább a háttérbe vonult – mondta a lapnak az egyik közeli ismerős, aki szerint a 77 éves rádiós ettől függetlenül próbál aktív maradni a magánéletében, sétálni, időt tölteni a családjával.

Az ismert rádiós három éve kezdte el a CsütörTöke című beszélgetős műsort a YouTube-on, de jelenleg a sorozat szünetel. A műsort azért indították el a barátai, hogy a korábban komoly egészségi problémákkal küzdő, szívműtétből és rákos megbetegedésből lábadozó Boros Lajosnak segítsenek.

Március vége óta viszont egy új rész sem született a korábban kéthetente jelentkező műsorból.

"Egyelőre szünetel a Lali király CsütörTöke"

– válaszolta a lapnak Boros Lajos jó barátja, Baráz Miklós.

"Az persze, nem egyszerű, hogy mindig is a szereplés, a rádiózás, a színpad volt az élete, de mikrofon elé már nagy valószínűséggel nem ül"

– tette hozzá az ismerős.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szakított Magyar Péter a párjával, a Facebookon posztolta ki
A fotón egyedül ül talán a Balaton partján, és a hashtagek közé beírta a szakítás szót is.


Magyar Péter szinte mindent kiposztol a Facebookra, ami vele történik, a magánéletét eddig viszonylag tabuként kezelte, és kevés fotót láttunk a gyerekeiről vagy épp a párjáról. Azt lehetett tudni, hogy a barátnője Vogel Evelin, aki többször is együtt mutatkozott vele a kampányrendezvényeken.

Most azonban megjelent egy poszt, ami mellé azt írta Magyar:

"Valaminek a vége, valaminek a kezdete."

Ez még sok minden lehetne, de a fotón egyedül ül talán a Balaton partján, és a hashtagek közé beírta a szakítás szót is:

#breakup #szakítás #köszönet #hála

Magyar körül február óta forr a levegő, és a frissen alakult pártjának sikeres szereplése a vasárnapi választáson nem enyhítette a politikuson lévő nyomást.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Miló Viki 23 éve egyedül él, most párt szeretne a 8 kutyájával együtt
Miló Viktória elmondta, hogy egy párkapcsolatban nagyon alázatos és kedves tud lenni, nemrég pedig főzni is elkezdett tanulni, hátha ez a dolog „akadálya”.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. június 14.Az ökölvívó-világbajnok a Fókusznak vallott arról, hogy bár 23 éve egyedül él, most már szívesen találna egy társat, akivel összeköltözhetne. A médiában gyakran szereplő Miló Viki szerint sokan talán félnek tőle, hiába kedvelik őt a médiában.

„Sajnos mindig éreztem azt, hogy úgymond a Miló Viki nem biztos, hogy kell az embereknek. Mert szeretik nézni a tévében, szeretik olvasni róla a cikkeket az újságban, de talán megijednek tőle”

– fogalmazott Viki, aki jelenleg 8 kutyával osztja meg otthonát.

A kutyák külön szobában laknak, így a vendégeknek nem jelentenek gondot, de Miló számára elengedhetetlen, hogy leendő párja elfogadja őket. A kutyák iránti szeretetéről és az emiatt felmerülő akadályokról is őszintén beszélt.

„Bevallom őszintén, hogy édesanyámmal nem túl jó a kapcsolatom, mert ő nagyon kutyaellenes. Ő azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom, és hogy nem vagyok normális. Sőt, megkaptam nagymamámtól azt is például, hogy miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket a kutyák helyett. Nyilván tudom, hogy ők nagyon-nagyon féltenek engem, hogy ők elmennek esetleg majd, és én egyedül maradok. No de hát eddig is egyedül voltam, és megálltam a helyemet a világban”

– mondta Viki.

Miló szerint nem a kutyái az oka annak, hogy eddig nem talált párra, és senkivel sem cserélné el jelenlegi életét. Nem akarja, hogy bárki eltartsa, de vágyik arra, hogy egy férfi mellett érzelmi biztonságra leljen.

„Nem nagy dolgokra kell gondolni. Ha hazajövök és rossz kedvem van, nem is kell hozzám szólnia, csak hadd bújjak oda hozzá és öleljem meg”

– magyarázta az egykori sportoló, aki hozzátette azt is, hogy egy párkapcsolatban nagyon alázatos és kedves tud lenni, nemrég pedig főzni is elkezdett tanulni, hátha ez a dolog „akadálya”.

(via 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET: