SZTÁRVILÁG

Shakira a bosszúdal remixével reagált arra, hogy Piqué közös fotót posztolt a barátnőjével

A focista szerdán osztotta meg a szerelmes képet, az énekesnő másnap a bosszúdala egyik remixét mutatta meg követőinek.

Link másolása

Ahogy arról már mi is többször írtunk, a sztárpár tavaly nyáron szakított, mert a focista megcsalta az énekesnőt, akivel két gyereke van.

A történet akkor pörgött fel igazán, amikor Shakira egy új dallal jelentkezett idén januárban. A BZRP Music Sessions #53 című számban egyáltalán nem burkolt módon szól be volt szerelmének, illetve az új párjának.

A bosszúdalként elhíresült szám leghíresebb sorai gyorsan ezek lettek:

„Minden jót kívánok neked az úgynevezett utódommal,

Nem is tudom, igazából mi történt,

Olyan furán viselkedsz, hogy rád sem ismerek.

Én két 22 évessel érek fel,

Te lecserélted a Ferrarit egy Twingóra,

Lecserélted a Rolexet egy Casióra.”

A megosztó visszavágásból viszont eddig úgy tűnik, hogy Piqué jött ki győztesen, mivel mind a Renault Twingo, mind a Casio is leszerződött vele.

A héten már barátnőjét, Clara Chia Martit is megmutatta, egy közös fotót osztott meg az Instagramon.

Piqué a képet szerdán osztotta meg, Shakira pedig másnap egy videót töltött fel a saját Instagramjára. A rövid klipben a bosszúdal merengue remixére táncol - vette észre a Glamour.

Annyit írt hozzá, hogy „A nők már nem sírnak, a nők merengue-t táncolnak!", ezzel utalva a szám egyik sorára, amiben azt mondja, hogy a nők már nem sírnak, hanem fizetést kapnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban” – kórházba kellett vinni Tóth Gabi kislányát
Egy vírus támadhatta meg a kis Hannarózát, amely veszélyesebbnek bizonyult, és kórházi kezelést igényelt.

Link másolása

Tóth Gabi kislányát napokig kórházban kellett ápolni, anyukája szerint az anyai ösztöneinek köszönheti, hogy nem lett komolyabb baj.

Az Instagramon jelentek meg a képek a kórházból amikhez a következőket írta:

„Kérlek titeket, hogy mindig hallgassatok az anyai ösztöneitekre! MINDIG! Én is hallgattam, és milyen jól tettem”

ugyanis elkezdett komolyabban aggódni náthás kislánya miatt, amikor az nehezen gyógyult, és egyre furcsábban vette a levegőt. Megérezte, hogy nagyobb baj van háttérben:

"De nem nyugodtam meg, mert ismerem a lányomat, szó szerint ismerem minden lélegzetvételét, és a zsigereimben éreztem, hogy ez már nem csak egy kis nátha."

Megmérte a kislány a szaturációját, és Gesztes Évához, a Gyermekmentő Alapítvány igazgatóját kérdezte, mit tegyen, aki azt mondta: Hannarózát rögtön kórházba kell szállítani. Végül öt napot töltöttek benn.

„Ezek a napok a teljes kétségbeesésben teltek. Volt, hogy Hanni kihányta az antibiotikumot, máskor meg annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban. Tartottam a gyenge kis testét, és minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy én erős maradjak, mert most nem omolhatok össze, én nem gyengülhetek el."

Nehéz napokon mentek keresztül, ráadásul a vírus mindannyiukat megtámadta:

„Hanni előtt sokáig sikerült visszatartani a sírást, hiszen őt nem ijeszthetem meg, de egyszer előfordult, hogy amikor ültem a kis erőtlenül fekvő teste mellett, mindenhonnan valami zsinór lógott ki a paplan alól, azt hittem, hogy nem látja, és pár néma könnycseppet engedtem magamnak… és képzeljétek, rosszul hittem. Még így is felemelte a kis kezét, és megsimogatta az arcomat… Az én kicsi babám most is figyel, és ahogy írom ezeket a sorokat, elérzékenyültem. Persze rögtön kiszúrta. Tudjátok, mit mondott?

- Anya, ne sírj, már minden rendben lesz”

- írta Gabi a csalad.hu oldalán, ahol bővebben is beszámolt a betegségről.

A vasárnap délutáni Instagram-bejegyzése szerint már hazaengedték a kislányt a kórházból.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Először mutatta meg negyedik gyermekét Blake Lively és Ryan Reynolds
A színész a saját focicsapatának pályáján jelent meg a négy gyermekével először.

Link másolása

Februárban született meg a szárpár negyedik babája, és eddig nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt. A gyerek nevét továbbra sem osztották meg, de a picit már megmutatták egy posztban.

A Deadpool és a Free Guy sztárja és a Gossip Girl színésznője három nagyobb gyermeket nevel: James 8, Betty 6, Inez pedig 3 éves.

Reynolds amúgy a saját focicsapatának pályáján jelent meg a négy gyermekével először, köztudott, hogy ő is tulajdonosa a Wrexham AFC-nek, mely egyébként walesi, de mégis az angol fociligában indul.

Egyébként azt is szokatlan módon jelentette be Blake Lively, hogy negyedszerre is szülők lettek.

Csak a színésznő egy képéről derül ki, hogy bővült a család.

Az Instagramra feltöltött fotón (amelyen férjével és anyósával volt látható) ugyanis újra lapos hassal mutatta meg magát, illetve megosztotta a Super Bowl alkalmából készített ételeket is. Még annyit írt a képekhez, hogy „elfoglalt” mostanában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi és Tolvai Reni közös képe alatt elszabadultak a kommentek
A két énekesnő ugyan sok elismerő hozzászólást kapott, de többen beszóltak nekik. Egy régi megjegyzésre is utaltak, amit Reni Andinak írt.

Link másolása

Tolvai Reni közös képet osztott meg Tóth Andival az Instagramon: a két énekesnő a GLAMOUR gálán találkozott.

A Bors emlékeztet rá, hogy a két nő jó viszonya egy instagramos eset miatt volt kérdéses.

Januárban ugyanis Reni egy félreérthető kommentet írt Andi egyik Insta-sztorijához: "Erdélyi bitches are different. Hot!"

Reni akkor a Retro Rádióban mondta el a véleményét a megjegyzés utóéletéről.

"Amikor valami jót akarsz csinálni, vagy brutálisan megdicsérni valakit, azt is durván negatívan kiforgatják. Olyan üzeneteket kapok az Instán, hogy Dögöljek meg! Meg, hogy én is k...va vagyok… Ez lett abból, hogy én megláttam Andi sztoriját és elájultam, milyen jól néz ki és kiraktam, hogy milyen klassz, ez volt az egésznek a lényege. A bitches nem csak k...t jelent, nem is csak ribancot. Hát én itt magamat is ide vettem, én is erdélyi vagyok. Egy kalap alá vettem magunkat és én ezt arra értettem, hogy az erdélyiekben van valami plusz, bevállalósabbak a ruhákban, külsőségekben, ami nekem nagyon-nagyon bejön.

És az a fordítás is sértő lehet másoknak, hogy különbek, mert nem azt írtam… De ez direkt így lett lefordítva és tálalva, hát köszönöm szépen! Direkt, hogy támadható legyen, hogy tüzet szítson. Amikor megláttam a cikkeket, elküldtem neki az egyiket és ő is annyit reagált, hogy Úristen… Ő jól értette, mi nagyon jóban vagyunk, küldött egy csomó szívet, meg is megköszönte!" - magyarázta.

Az elismerő kommentek mellett azonban elég sok negatív hozzászólás érkezett a két énekesnő új közös fotójára.

"Mi ez a sok faceapp? Ajajajja..."

"Alapvetően mindketten gyönyörű nők vagytok, de sajnos ezek a ruhák hatalmas baklövések. Reni, én láttalak már Márk által tervezett ruhában, amikor a szavam is elállt, olyan gyönyörű voltál. De ez, már ne is haragudj.."

Volt, aki a korábbi kommentre is utalt:

"Hogy is mondtad Reni (?) “.. az erdélyi bibik!”(?)"

Utóbbi megjegyzésből igazi lánc alakult ki: sokan a védelmükbe vették a két nőt, más viszont azt írta még, hogy "az erdélyi félresikerült lányok". Végül Reni maga is hozzászólt, és megkérte a kommentelőt, hogy vegyen vissza.

"Csókolom a kezét, ma van a szülinapom, holnaptól írhat, amit szeretne, de ma kicsit álljon le ha nem nagy kérés. Köszönöm"

- kérte.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Vajna Tímea felszámolja magyarországi életét, minden hazai üzletrészesedését eladja
Legutóbb titokban utazott Budapestre azért, hogy a Nobuból is végleg kiszálljon.

Link másolása

"Vajna Tímea szeretne kiszállni a Nobuból, és teljesen fel akarja számolni az összes magyarországi üzleti kötődését. Emellett – úgy tudom – az őt tanácsadóként segítő vőlegénye, Zoltán szintén megszünteti a kapcsolatot a céggel" - árulta el egy bennfentes a Blikknek.

A lap úgy tudja,

Andy Vajna özvegye nemrég titokban azért járt Magyarországon, hogy rendezze itthoni pénzügyeit. A korábbi 11 céges kötődéséből pedig már csak a Nobu nevű luxusétterem maradt.

Vajna Tímea már korábban egyértelművé tette, hogy az Egyesült Államokban tervezi a jövőjét, közel két éve Beverly Hills tetején vett egy közel kétmilliárd forintot érő, hétszobás luxusvillát.


Link másolása
KÖVESS MINKET: