News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi cége felidézte a 'döngő lépteket': „Az elhízás nyomot hagy a nők szexualitásán is”

A Norbi Update ügyfélszolgálatosa hosszan kifejtette, miért van igazság abban, amit a fitneszguru mondott korábban a nők szülés utáni alakjáról és az emiatt tönkrement házasságokról.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi az utóbbi években többször is nagy port kavart kijelentéseivel, ám kétségkívül az okozta a legnagyobb felháborodást, amikor arról beszélt, hogy szerinte a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után. A férfiak ugyanis véleménye szerint nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi pluszkilót.

"Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - mondta akkor, 2020 januárjában a fitneszguru.

Miután augusztus végén sztrókot kapott, úgy döntött, visszafogja magát, és már nem fog olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek csak stresszelnék őt. Szerinte ugyanis a kövérség és az elhízás elleni küzdelme során annyi stressz érte, hogy utólag úgy gondolja, talán ez is közrejátszott a sztrókjában.

Úgy tűnik azonban, hogy cége, a Norbi Update Facebook-oldalán továbbra is osztják az alapító nézeteit és a nevében is közvetítik azokat a gondolatokat, amelyeket korábban megfogalmazott.

A Blikk szúrta ki, hogy kedden közzétettek egy bejegyzést, amelyben egy ügyfelük fogyásának történetét osztották meg. A nő egy előtte-utána képen mutatta meg, mennyit változott az alakja és le is írta, miért döntött úgy, hogy életmódot vált, és hogyan sikerült elérnie a célját.

A Norbi Update oldalán ezt fűzték hozzá a soraihoz:

hirdetés

"Nehéz pontosan meghatározni, mi adja egy nő szépségét, hiszen olyan módon is lehet valaki csodálatos, ha az Isten nem áldotta meg külső ragyogással. Ráadásul annyi minden van egy ember szívében, ami széppé teheti, hogy a külcsín már csak olcsó ráadás. Azt viszont állítjuk, hogy a fogyás hatására olyan változás megy végbe az emberben, ami sem a lelkét, sem a testét nem hagyja változatlanul."

Egy kommentelőnek azonban szemet szúrt, hogy miközben Norbi korábban arról beszélt, hogy a férfiaknál a külső a fontos, ha a vonzódásról van szó, a cége azt kommunikálja, hogy "a külcsín már csak olcsó ráadás" bizonyos esetekben.

"Norbi, kb. egy évvel ezelőtt kiírtad ide a Facebookra, vagy talán interjúban mondtad azt, hogy a nők a szülés után elhanyagolják magukat (nem mindegyik nő) és, hogy döngő léptekkel járkálnak, és a férjük ezért hagyja el őket, vagy ezért csalják meg a feleségüket. Nem pontosan ezt mondtad, de ez volt a lényeg. Most pedig pont azt írod, hogy a külcsín csak olcsó ráadás. Nem értelek,hogy most miért ezt írod?" - tette fel a kérdés egy hölgy.

Az oldal ügyfélszolgálata pedig egy igen hosszú válasszal reagált:

"Magyarországon vezető válóok a testi elhidegülés. Bizonyos nők pedig a gyermekükkel tartják sakkban a férjüket - ha már megcsináltad, neveld is fel mantra -, ami jó kibúvó az elhízáshoz. Norbi a döngő léptekkel arra utalt, hogy az elhízás nyomot hagy a nők szexualitásán is, aminek törvényszerűen a párkapcsolat látja kárát. Aztán a házastársak azon veszik észre magukat, hogy a párkapcsolati terapeuta előtt arról sopánkodnak: már az idejét sem tudják, mikor kívánták meg egymást úgy igazán. A házasság intézménye a nyugati világban tetszhalott állapotban van, aminek az elhízáson kívül számos más oka is lehet, de a kívül boldog, belül rothadó Facebook családok mögött sokszor ott a munkahelyi félrelépés és egyéb fájó érzelmi konfliktusok.

Mindez ha nem is megelőzhető, de gyógyítható lenne azáltal, ha az emberek megértenék, hogy a testiségnek éppen úgy helye van egy kapcsolatban, mint a szeretet, bizalom kettősének. Ez ugyanis a házastársi kapcsolat három alappillére, és mint minden háromlábú szék, a párkapcsolat sem áll meg, ha az egyik lábát kilökik alóla. Amit Norbi mondott, minden elemében igaz, de mert a társadalom prűd és önvizsgálatra képtelen, Norbit gyanúsították nőgyűlölettel. Szerencsére én kevésbé vagyok támadható, ezért leírhatom:

hazánkban a házasságok jelentős része csak papíron létezik, a férfiak nem elhanyagolható százaléka pedig azért válik hűtlenné, mert otthon nem kapja meg azt a szeretetet és törődést, amit egy gyors légyott alkalmával, fizetős keretek között meg tud magának vásárolni. Csúnya ez a világ, de a működési szabályai akkor is érvényesek, ha azt nagy egyetértésben egyesek letagadják.

Norbi igazat mondott, de nem fejtette ki eléggé alaposan mondanivalója lényegét. A testiség fontos, anélkül nincs házastársi kapcsolat, aki mást mond, az vagy hazudik, vagy még nem tudja, hogy a háta mögött megcsalják. Lehet, hogy nem fizikálisan, csak gondolatban, de a kívülről patyolat tiszta kapcsolatába már éket vert a túlsúly. Mert nincs olyan férfi, aki egy szép nő láttán ne "érzékenyülne" el, és amikor otthon azt látja, hogy a felesége már akkora, mint egy dinoszaurusz, minimum elkalandozik a gondolata. Norbi erre kívánta felhívni az emberek figyelmét, ami tényt egyébként bármelyik párkapcsolati terapeuta/szexuálpszichológus csak megerősíteni tudná. Én ekkor figyeltem fel igazán Norbira, mert azt éreztem, hogy olyan bizonyítványt magyaráz a társadalomnak, amit Ők állítottak ki magukról. Aztán persze mindenki Norbit támadta, hiszen könnyebb Őt lesöpörni az asztalról, mint rákérdezni a férj nyakán éktelenkedő rúzsfoltra" - írta a cég egyik dolgozója, Zoltán a hozzászólásban.

Amikor a kommentelő erre csak annyit reagált, hogy "ok, mindegy", Zoltán többek közt azt írta vissza neki, hogy azért válaszolják meg szívesen ezt kérdést, mert "torkig vagyunk a magyar társadalom önvizsgálatra képtelen karakterével".

"Én örülök neki, hogy valaki vette a bátorságot, és belekiabálta a társadalom képébe, hogy a látszatházasságok egyik testi jelölője az elhízás. Nyilván általánosítás, de attól még igaz!" - szögezte le az ügyfélszolgálatos.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Felbontotta eljegyzését Szabó Zsófi és Shane Tusup
A színésznő és az edző rövid posztjában nem tér ki az okokra.

Link másolása

hirdetés

Szerda este bulvárbombát robbantott az ország egyik sztárpárja:

Instagram-posztban közölte Shane Tusup és Szabó Zsófi, hogy felbontották eljegyzésüket.

A páros tavaly ősszel tartotta izgalomban a rajongókat, amikor a világsztár úszóedző félreértelmezhetetlen jeleket küldött a színésznőnek kommentek formájában, majd a bulvárlapok folyamatos hajszolása után novembertől már nem is tartották titokban kapcsolatukat. Az eljegyzésre idén februárban került sor.

Szabó Zsófi és Shane Tusup most nagyjából egy időben közölt egyenposztjukban jelentették be, hogy febontották az eljegyzést, de azt is hozzátették, erről sehol nem akarnak nyilatkozni.

Két és fél hete, anyák napján Shane még egy olyan posztot osztott meg az Instagramon, ahol kiemelte: annak idején Zsófi anyai oldalába szeretett bele.

Ebben a bejegyzésben még élete szerelmének nevezte a színésznőt, és azt írta: „Annyira büszke és szerelmes vagyok beléd”.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Két influenszerlány fenekét fotózhatta egy idős férfi az egyik budapesti strandon
Király Lina, Szabó Hédi és Palkovics Zóra éppen napozott, amikor egyiküknek feltűnt, hogy a közelükben lévő férfi mintha fotózná őket.

Link másolása

hirdetés

Megrázó atrocitás ért három magyar influenszerlányt egy budapesti strandon. A Sassy.hu szúrta ki, hogy Király Lina az Instagram-oldalán a 24 órán át elérhető sztorijában számolt be arról, hogy múlt héten két másik influenszerrel, Szabó Hédivel és Palkovics Zórával

éppen napoztak a Palatinus strandon, amikor Hédi arra lett figyelmes, hogy egy 70 év körüli férfi Lina és Zóra fenekét fotózza.

Zóra ezután odament a férfihez, és megkérte, hogy törölje a fotókat, de ő azt mondta, hogy nem fotózta le őket, és hívást színlelt, viszont, amikor Zóra felé fordította a telefonját, a kamera volt rajta megnyitva.

A lányok ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a férfit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

„Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

– fogalmaz Lina, aki azt is hozzátette, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Berki Mazsi: „A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt”
Az elhunyt médiaszemélyiség özvegye elárult néhány részletet a temetéssel kapcsolatban.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, Berki Krisztián özvegye, Renáta, becenevén Mazsi szerdán az Instagramon jelentette be, hogy május 26-án délután lesz a hónap elején, váratlanul elhunyt férje temetése. Az influenszert, médiaszemélyiséget a budapesti Farkasréti temetőben helyezik végső nyugalomra.

A Bors a temetés részleteiről érdeklődött Mazsinál, például, hogy Berki Krisztián temetése koporsós vagy urnás lesz. Ezt nem árulta el a gyászoló feleség, de azt igen, hogy koszorút és a virágot is vihetnek a temetésre a résztvevők.

"Gondoskodtunk arról is, hogy az érkező virágokat tudjuk fogadni. Akik szeretnének részt venni a temetésen, koszorúval vagy akár egy szál virággal is érkezhetnek.

A férjemnek gyönyörű temetése lesz, olyan, amilyen ő volt, Berki Krisztiános, hozzá méltó helyen és módon helyezzük örök nyugalomra

- mondta Mazsi.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Gabiék, Görög Zita és Dobó Ági is benézett Orbán Ráhel bababoltjába a nyitónapon
De jó néhány influenszer is ellátogatott a miniszterelnök lányának új üzletébe a nyitás napján.

Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, kedden megnyitott Orbán Ráhel bababoltja. Az ODU Store a Hegyvidék Bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit, több mint 4000 árucikkel várja az érdeklődőket, de kávézó és játszósarok is van benne.

A bolt nyitónapján több influenszer és ismert ember is megjelent az üzletben. Az ODU Instagram-oldalán közzé is tettek néhány képet a vendégekről - vette észre a 24.hu.

Benézett például Tóth Gabi és Krausz Gábor a kislányukkal, Görög Zita a kisfiával és Dobó Ági is.

A 24 órán át elérhető Instagram-sztorikban további képeket is lehet látni az üzletben körülnéző hírességekről.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: