hirdetés

SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi: A világ egyik pontján sem küldenek el ennyien az anyámba, mint itthon, de ez is hiányzott

Szerinte nagyon sok kommentelő „megrekedt az általános iskola második osztályában, csak testileg nőtt meg.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 13.

hirdetés

Hazatért a Maldív-szigetekről a Schobert család, ahol már tavaly év vége óta vakációztak, illetve Rubint Réka alakreform tábort tartott. Schobert Norbi még az indulás előtt, a repülőn ülve élőzött egyet a Facebookon, amiben többek közt reagált azokra a negatív kommentekre is, amelyeket a legutóbbi megjegyzései miatt kapott.

Mint megírtuk, a fitneszguru a napokban azt mondta, szerinte a legtöbb nő azért küzd egész életében, hogy ne menjen 70 kiló fölé.

Norbi az élő bejelentkezéskor elmondta, hogy bár nagyon jó volt ez a két hét a Maldív-szigeteken, de már hiányzott neki az otthona, a munkája, a kollégái, és az, hogy segítsen másoknak lefogyni. Sőt, meglepő módon a kommentelőket is hiányolta már.

"Röhögni fogtok: nem csak azok hiányoztak, akik jókat írnak, hanem azok is, akik azt írják, hogy 'anyád', 'hülye vagy', 'nem értesz hozzá'. Nagyon érdekes volt azt látni, hogy az emberek egyre kevesebb könyvet olvasnak, mert ugye a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól"

- mondta.

hirdetés

Ezután felidézte, hogy mit mondott pár napja, amin sokan kiakadtak. Szerinte viszont nem tett semmi rosszat.

"Kiálltam azokért a nőkért, akik 70 kiló alatt vannak, és azt írták róluk, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért is, akik 70 kiló felett vannak, akikről azt mondtam, hogy nem lehet őket húsnak degradálni. Na most ebből mi jött le pár embernek? Az, hogy 'mi baj van a kövér nőkkel?'. Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert az emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél"

- véli Schobert, aki szerint már arra is "k.rva anyáddal" reagálnak, ha csak annyit mond, hogy "jó reggelt, sziasztok!", és sokan el se olvassák, hogy mit is kommentelnek.

Mindezek ellenére azt mondta, hiányoztak neki a kommentelők, Magyarország, még akkor is, ha

"a világ egyik pontján sem küldenek el ennyien a jó k.rva anyámba, mint itthon". Szerinte ugyanis "ettől vagyunk magyarok, mi ilyenek vagyunk", és "ha az ember elmegy ebből két hétre, akkor hiányzik".

Arra, hogy egy kommentelő azt írta, szerinte csak irigyek a rosszindulatú hozzászólók, Norbi így reagált:

"Nem irigyek, hagyjuk ezt az irigységet. Higgyétek el, nagyon sok embernek főleg értelmezési problémái vannak. Egyszerűen nem érti, amit a másik mond.

Nagyon sokan megrekedtünk az általános iskola második osztályában, csak testileg nőttünk meg".

Azt is elmondta, hogy ő nem bántja a kövér embereket, hiszen az egész élete arról szólt, hogy kövér embereket mentett meg.

"Tudjátok, ez olyan dolog, hogy a kozmetikusnak, aki elmulasztja az arcunkról a pattanást, nem kell szeretnie a pattanást. Ez így van, hiszen ezért gyógyít meg.

Azért, mert én utálom ezt a világjárványt, ami arról szól, hogy elhízás, elzsírosodás, attól még az embert szeretem. Én csak segíteni próbálok, felhívom a figyelmét arra, hogy nem jók a 100 kilós egészségi állapotú férfiak és fölötte, és nem jók a 70-80 kilós testsúlyú nők, mert megviseli a testet, a lelket, a szívet, diabéteszt okoz... Én a háj ellen harcolok, és nem a kövér emberek ellen. Én a kövér emberekÉRT harcolok" - fejtette ki.

Szerinte alapvetően az a baj, hogy "a magyaroknak mindig kell valami ellenségkép".

VIDEÓ: Schobert Norbi élő videóban mondja el a véleményét a kommentelőkről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Na, itt is van mit trollkodni” - Dér Heni előre beszólt a kötekedő kommentelőinek új képénél

Az énekesnő már megszokta, hogy rendszeresen megtalálják a trollok. Most ő trollkodott egy kicsit velük.
Címkép: heni_der_official/Instagram - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

Dér Heni élete talán legboldogabb időszakát éli, hiszen párjával tavaly eljegyezték egymást, most pedig első közös gyermeküket várják.

Az énekesnő nagyon élvezi a várandósságot, rendszeresen posztol képet a pocakjáról és a kismamaélettel kapcsolatos tapasztalatairól. Felhőtlen boldogságát azonban elég sokszor beárnyékolják azok a kommentelők, akik minden képébe, minden mondatába képesek belekötni. Heni már eddig megszokhatta, hogy rendszeresen kap kéretlen megjegyzéseket és rosszindulatú hozzászólásokat, de talán a Nyerő Párosban való szereplése óta még több a negatív komment az Instagram-oldalán. Sokaknak nem volt ugyanis szimpatikus az énekesnő viselkedése a műsorban, és ezt szóvá is tették neki. Heni akkor egy időre fel is függesztette a kommentelés lehetőségét az oldalán.

Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, egyre jobban kezeli a kritikákat. Gyakran viccelődik azzal, hogy mindig beszólnak neki valamiért, és olykor reagál is a trollok megjegyzéseire.

A kismama a legújabb képe posztolásakor is gondolt a kötekedő kommentelőkre. Az alulról fotózott szelfijéhez ezt a szöveget írta:

hirdetés
"Hopp, egy szintén jól sikerült fotó! Na itt is van mit trollkodni kérem szépen. Mennyire hidratált a bőröm, szám, mennyire látszik, vagy nem a pocakom, esetleg az orromba is belátni, ott találunk-e valamit, vagy, hogy simán mennyire vagyok ronda című kommentek... Annyira érdekel, hogy mindezzel együtt csodahetet kívánok mindenkinek!"

A fotó alatt azonban úgy tűnik, ezúttal többen vannak azok, akik támogatják Henit. Többen is azt írták neki, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú, irigy emberekkel, inkább élvezze ki ezt az időszakot, és figyeljen magára és a babájára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Lady Gaga álomszép ruhában énekelt Joe Biden beiktatásán

A világsztár aranyozott mikrofonnal a kezében állt színpadra.
Fotó: MTI/AP/ The Hill pool/Greg Nash - szmo.hu
2021. január 20.

hirdetés

Lady Gaga egy piros szoknyában és egy hatalmas, aranyozott sas kitűzővel a mellén lépett fel a beiktatási ceremónia emelvényére. A tengerészgyalogság zenekarának kíséretével énekelte el az amerikai himnuszt.

A fellépés után meghatottan gratulált az új elnöknek, Joe Bidennek és alelnökének, Kamala Harrisnak, majd utána Barack Obamának is odaköszönt.

VIDEÓ:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Greta Thunberg lecsapta a magas labdát: még egyszer utoljára beszólt a távozó Trumpnak

Korábbi, nagy visszhangot kapott üzenetváltásukra utalt vissza abból az apropóból, hogy a leköszönő elnök utoljára felszállt a különgépre.
Fotó: gretathunberg/Instagram - szmo.hu
2021. január 20.

hirdetés

Ismét beszólt Donald Trumpnak Greta Thunberg, aki már korábban is többször tett piszkálódó megjegyzéseket az amerikai elnökre. Most, hogy Trump elnöksége lejárt, a svéd klímaaktivista kapott az alkalmon, hogy újra gonoszkodjon egy kicsit a közösségi oldalakon.

Kiposztolt egy képet arról, ahogy Trump utoljára felszáll az elnöki repülőgépre búcsúbeszéde után, és ezt írta hozzá:

"Egy nagyon boldog öregembernek tűnik, aki optimistán tekint előre egy fényes és csodálatos jövőre. Olyan jó ezt látni!"

Greta szinte ugyanazokat a szavakat használta, mint amiket Trump mondott rá, miután az akkor 16 éves lány az ENSZ-csúcson érzelmekkel túlfűtött beszédben bírálta a világ vezetőit.

"Egy nagyon boldog fiatal lánynak tűnik, aki optimistán tekint előre egy fényes és csodálatos jövőre. Olyan jó ezt látni!" - írta akkor Trump egy Twitter-posztban.

Greta úgy tűnik, nem tudja elfelejteni azt, amikor Trump beszólt neki, miután a lány elnyerte a Time magazin év embere címét. Az elnök nevetségesnek nevezte akkor a klímaaktivista győzelmét, és egy Twitter-üzenetben azt javasolta neki, hogy iratkozzon be egy indulatkezelő tanfolyamra, és nézzen meg egy jó, régi típusú filmet egy barátjával. „Higgadj le, Greta!” - üzente neki.

Tavaly novemberben, amikor már egyértelmű volt, hogy Trump elveszítette az elnökválasztást, a svéd tini frappánsan vágott neki vissza. Azt írta: "Donaldnak dolgoznia kellene a dühkezelési problémáján, aztán elmehetne megnézni egy jó, régi típusú filmet egy barátjával. Nyugi Donald, nyugi!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Retus nélkül mutatta meg a striás fenekét Kárpáti Rebeka, hogy önbizalmat töltsön a nőkbe

„Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabàlytalan a fogam” - írta a modell.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

A modell két képet tett közzé Instagram-oldalán, hogy felhívja arra a figyelmet, hogy senki nem tökéletes és amit a közösségi oldalakon látunk, az nem a valóság.

A bejegyzéshez saját tapasztalatait is megosztotta. Mint írja:

"19 évesen kiutaztam Milánóba modellkedni, ahol nem tudtam érvényesülni, mert túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. Nem voltam elég jó. Következett Isztambul.

Ott sokszor azt a kritikát kaptam, hogy ide meg nem elég nőies a testem. Nagyobb cici, kerekebb popsi és formásabb test kellene.

Nem találtam a helyem, nem ez volt az én utam. Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben... elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz, és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is...

Csak azt szeretném mondani, hogy Ti, akik többnyire csak profi, fotós által készített előnyös képet láttok rólam/másokról az Instagramon, ne higgyétek, hogy nekünk nincsenek hibáink és mindig tele vagyunk jókedvvel és önbizalommal.

hirdetés
Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is és volt, hogy negyed ennyi hajam volt mint most... De őszintén szólva már nem érdekel.

Mindig figyeltem arra, hogy az oldalaimon ne csak a “tökéletes” pillanataimat mutassam meg nektek (mind testileg mind lelkileg) de azt hiszem a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnem erre.

Szeretném ha tudnátok, hogy szuperek és különlegesek vagytok minden egyediségetekkel együtt és ne gondoljátok azt, hogy csak akkor lehettek elég jók, értékesek és sikeresek, ha olyanok lesztek mint az a túlidealizált, irreális kép ami rátok ömlik a socialből.

Nem azt akarom mondani, hogy ez az egész platform ördögtől való, én is ebben élek, munkaeszközöm is , csak szerintem fontos, hogy megtalàljuk és láttassuk azt az egészséges egyensúlyt amiben mind tartalomkészítőként, mind befogadóként jól és helyes keretek között érezzük magunkat."

A poszt: A második képhez kattints a jobb oldalon található nyílra


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: