hirdetés

SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi: A világ egyik pontján sem küldenek el ennyien az anyámba, mint itthon, de ez is hiányzott

Szerinte nagyon sok kommentelő „megrekedt az általános iskola második osztályában, csak testileg nőtt meg.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 13.

hirdetés

Hazatért a Maldív-szigetekről a Schobert család, ahol már tavaly év vége óta vakációztak, illetve Rubint Réka alakreform tábort tartott. Schobert Norbi még az indulás előtt, a repülőn ülve élőzött egyet a Facebookon, amiben többek közt reagált azokra a negatív kommentekre is, amelyeket a legutóbbi megjegyzései miatt kapott.

Mint megírtuk, a fitneszguru a napokban azt mondta, szerinte a legtöbb nő azért küzd egész életében, hogy ne menjen 70 kiló fölé.

Norbi az élő bejelentkezéskor elmondta, hogy bár nagyon jó volt ez a két hét a Maldív-szigeteken, de már hiányzott neki az otthona, a munkája, a kollégái, és az, hogy segítsen másoknak lefogyni. Sőt, meglepő módon a kommentelőket is hiányolta már.

"Röhögni fogtok: nem csak azok hiányoztak, akik jókat írnak, hanem azok is, akik azt írják, hogy 'anyád', 'hülye vagy', 'nem értesz hozzá'. Nagyon érdekes volt azt látni, hogy az emberek egyre kevesebb könyvet olvasnak, mert ugye a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól"

- mondta.

hirdetés

Ezután felidézte, hogy mit mondott pár napja, amin sokan kiakadtak. Szerinte viszont nem tett semmi rosszat.

"Kiálltam azokért a nőkért, akik 70 kiló alatt vannak, és azt írták róluk, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért is, akik 70 kiló felett vannak, akikről azt mondtam, hogy nem lehet őket húsnak degradálni. Na most ebből mi jött le pár embernek? Az, hogy 'mi baj van a kövér nőkkel?'. Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert az emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél"

- véli Schobert, aki szerint már arra is "k.rva anyáddal" reagálnak, ha csak annyit mond, hogy "jó reggelt, sziasztok!", és sokan el se olvassák, hogy mit is kommentelnek.

Mindezek ellenére azt mondta, hiányoztak neki a kommentelők, Magyarország, még akkor is, ha

"a világ egyik pontján sem küldenek el ennyien a jó k.rva anyámba, mint itthon". Szerinte ugyanis "ettől vagyunk magyarok, mi ilyenek vagyunk", és "ha az ember elmegy ebből két hétre, akkor hiányzik".

Arra, hogy egy kommentelő azt írta, szerinte csak irigyek a rosszindulatú hozzászólók, Norbi így reagált:

"Nem irigyek, hagyjuk ezt az irigységet. Higgyétek el, nagyon sok embernek főleg értelmezési problémái vannak. Egyszerűen nem érti, amit a másik mond.

Nagyon sokan megrekedtünk az általános iskola második osztályában, csak testileg nőttünk meg".

Azt is elmondta, hogy ő nem bántja a kövér embereket, hiszen az egész élete arról szólt, hogy kövér embereket mentett meg.

"Tudjátok, ez olyan dolog, hogy a kozmetikusnak, aki elmulasztja az arcunkról a pattanást, nem kell szeretnie a pattanást. Ez így van, hiszen ezért gyógyít meg.

Azért, mert én utálom ezt a világjárványt, ami arról szól, hogy elhízás, elzsírosodás, attól még az embert szeretem. Én csak segíteni próbálok, felhívom a figyelmét arra, hogy nem jók a 100 kilós egészségi állapotú férfiak és fölötte, és nem jók a 70-80 kilós testsúlyú nők, mert megviseli a testet, a lelket, a szívet, diabéteszt okoz... Én a háj ellen harcolok, és nem a kövér emberek ellen. Én a kövér emberekÉRT harcolok" - fejtette ki.

Szerinte alapvetően az a baj, hogy "a magyaroknak mindig kell valami ellenségkép".

VIDEÓ: Schobert Norbi élő videóban mondja el a véleményét a kommentelőkről


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Na, itt is van mit trollkodni” - Dér Heni előre beszólt a kötekedő kommentelőinek új képénél

Az énekesnő már megszokta, hogy rendszeresen megtalálják a trollok. Most ő trollkodott egy kicsit velük.
Címkép: heni_der_official/Instagram - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

Dér Heni élete talán legboldogabb időszakát éli, hiszen párjával tavaly eljegyezték egymást, most pedig első közös gyermeküket várják.

Az énekesnő nagyon élvezi a várandósságot, rendszeresen posztol képet a pocakjáról és a kismamaélettel kapcsolatos tapasztalatairól. Felhőtlen boldogságát azonban elég sokszor beárnyékolják azok a kommentelők, akik minden képébe, minden mondatába képesek belekötni. Heni már eddig megszokhatta, hogy rendszeresen kap kéretlen megjegyzéseket és rosszindulatú hozzászólásokat, de talán a Nyerő Párosban való szereplése óta még több a negatív komment az Instagram-oldalán. Sokaknak nem volt ugyanis szimpatikus az énekesnő viselkedése a műsorban, és ezt szóvá is tették neki. Heni akkor egy időre fel is függesztette a kommentelés lehetőségét az oldalán.

Az utóbbi időben azonban úgy tűnik, egyre jobban kezeli a kritikákat. Gyakran viccelődik azzal, hogy mindig beszólnak neki valamiért, és olykor reagál is a trollok megjegyzéseire.

A kismama a legújabb képe posztolásakor is gondolt a kötekedő kommentelőkre. Az alulról fotózott szelfijéhez ezt a szöveget írta:

hirdetés
"Hopp, egy szintén jól sikerült fotó! Na itt is van mit trollkodni kérem szépen. Mennyire hidratált a bőröm, szám, mennyire látszik, vagy nem a pocakom, esetleg az orromba is belátni, ott találunk-e valamit, vagy, hogy simán mennyire vagyok ronda című kommentek... Annyira érdekel, hogy mindezzel együtt csodahetet kívánok mindenkinek!"

A fotó alatt azonban úgy tűnik, ezúttal többen vannak azok, akik támogatják Henit. Többen is azt írták neki, hogy ne foglalkozzon a rosszindulatú, irigy emberekkel, inkább élvezze ki ezt az időszakot, és figyeljen magára és a babájára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Retus nélkül mutatta meg a striás fenekét Kárpáti Rebeka, hogy önbizalmat töltsön a nőkbe

„Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabàlytalan a fogam” - írta a modell.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 19.

hirdetés

A modell két képet tett közzé Instagram-oldalán, hogy felhívja arra a figyelmet, hogy senki nem tökéletes és amit a közösségi oldalakon látunk, az nem a valóság.

A bejegyzéshez saját tapasztalatait is megosztotta. Mint írja:

"19 évesen kiutaztam Milánóba modellkedni, ahol nem tudtam érvényesülni, mert túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. Nem voltam elég jó. Következett Isztambul.

Ott sokszor azt a kritikát kaptam, hogy ide meg nem elég nőies a testem. Nagyobb cici, kerekebb popsi és formásabb test kellene.

Nem találtam a helyem, nem ez volt az én utam. Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben... elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz, és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is...

Csak azt szeretném mondani, hogy Ti, akik többnyire csak profi, fotós által készített előnyös képet láttok rólam/másokról az Instagramon, ne higgyétek, hogy nekünk nincsenek hibáink és mindig tele vagyunk jókedvvel és önbizalommal.

hirdetés
Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is és volt, hogy negyed ennyi hajam volt mint most... De őszintén szólva már nem érdekel.

Mindig figyeltem arra, hogy az oldalaimon ne csak a “tökéletes” pillanataimat mutassam meg nektek (mind testileg mind lelkileg) de azt hiszem a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetnem erre.

Szeretném ha tudnátok, hogy szuperek és különlegesek vagytok minden egyediségetekkel együtt és ne gondoljátok azt, hogy csak akkor lehettek elég jók, értékesek és sikeresek, ha olyanok lesztek mint az a túlidealizált, irreális kép ami rátok ömlik a socialből.

Nem azt akarom mondani, hogy ez az egész platform ördögtől való, én is ebben élek, munkaeszközöm is , csak szerintem fontos, hogy megtalàljuk és láttassuk azt az egészséges egyensúlyt amiben mind tartalomkészítőként, mind befogadóként jól és helyes keretek között érezzük magunkat."

A poszt: A második képhez kattints a jobb oldalon található nyílra


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Dombóvári István kisfia

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam” – írta a nagy bejelentés mellé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Tavaly nyáron a nyilvánosságot távol tartva megnősült, most pedig apuka lett Dombóvári István, a Dumaszínház humoristája.

Dombi tavaly elvállalta gyerekkorának színhelye, Jászkarajenő művelődési házának igazgatását, így a friss apuka nagyrészt csendes vidéki életet él. A Facebookon fia érkezéséről - egy cuki fotó kíséretében - csak ennyit írt:

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam. Isten hozott drága kisfiam!”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Justin Timberlake megerősítette, hogy megszületett a második gyermeke

A zenész a kisfiú a nevét is elárulta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 18.

hirdetés

Justin Timberlake és Jessica Biel már jó ideje egy párt alkot, ugyanakkor a magánéletüket eléggé óvják a nyilvánosságtól. Ezt bizonyítja az is, hogy a pár második gyermeke júliusban született meg, ugyanakkor még csak most erősítették meg a hírt. Még a várandós Jessica Bielről sem bukkantak fel paparazzi fotók korábban.

Második gyermekük érkezéséről Timberlake most Ellen Degeneresnek mesélt.

"Imádnivaló baba, nagyon jó fej gyerek. Senki sem alszik most nálunk, de hatalmas a boldogság"

- kezdte poénkodva a zenész, aki emellett még azt is elárulta, hogy

a kisfiú a Phineas nevet kapta.

A beszélgetésből pedig az is kiderült, hogy Degeneres az elsők között volt, akinek elárulták, hogy érkezik a második gyermekük. Ugyanis épp FaceTime-on beszéltek, amikor Jessica Biel besétált a képbe, és ekkor már látni lehetett, hogy várandós.

A párnak egyébként már van egy ötéves gyereke is. A zenész elárulta, hogy Silas is nagy örömmel fogadta a testvére érkezését.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: