SZTÁRVILÁG

„Rajtam keresztül mesélte a sztorikat a közönségnek” – megszólalt a rajongó, akit kétszer is felhívott Robbie Williams a színpadra

Gregus Vidor tényleg nagyon szereti az angol énekest: pénteken a bécsi koncertjére is elmegy, ezúttal az édesanyjával.

Link másolása

A Sassynak adott interjút Gregus Vidor, a magyar férfi, akit Robbie Williams kétszer is kihívott a színpadra – 20 év különbséggel.

„Helyén kell kezelni a dolgokat, holnapután már csak az én emlékeimben lesz fontos helyen, hogy kétszer is felhívott a színpadra Robbie Williams” - mondta.

Vidor eddig összesen 11 Williams-koncerten volt, de a következő sincs messze: 17-én a bécsi koncertre is elmegy, ezúttal az anyukájával.

A 20 évvel ezelőttire is jól emlékszik. Azt mondta, a 198 centis magassága miatt szúrta ki az énekes.

„20 évvel ezelőtt az első sorban álltam, és nagyjából az ötödik szám után Robbie azt mondta, hogy van itt a közönség soraiban valaki, aki borzasztó nagy. Odajött elém a színpadon, és megszólított: Olyan nagy vagy, mondta. Ebben egyetértettünk. Miért nem vagy a testőröm, kérdezte. Hát akarod? Kérdeztem vissza. Persze, válaszolta, és már segítettek is, hogy fel tudjak jutni a színpadra. Mondta, hogy álljak csak ott nyugodtan a színpad szélén és figyeljek rá"

- mesélte. Később az énekes az öltözőjébe is behívta, és ajándékba egy dedikált műsorfüzetet adott neki.

„Most ugyanígy elöl álltam, amikor kiszúrt. Nem a színpadra hívott fel, hanem a kordon másik oldalára segítettek átmászni. Utána többször odajött hozzám beszélgetni, megkérdezte a nevemet, és nekem mesélte a sztorikat, persze rajtam keresztül a közönségnek. Később felhívott a színpadra, és együtt integettünk. Végül volt egy nagyobb monológja, hogy mi hajtja őt, mi segített kijönni neki a nehezebb időszakokból, és úgy fogalmazott, hogy nem más, mint a rajongóim, mint Vidor, és ti, az, hogy eljöttök a koncertjeimre”

- mondta az idei koncertről.

„20 éve cigarettázott, azt lehetett érezni. Most nem cigarettázik, mondjuk azt, hogy nagyon jó illata volt”

- válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen illata volt Robbie Williamsnek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Megmutatta újszülött kisfiát Debreczeni Zita és Gianni Annoni
A kicsi nevét is elárulta a pár.

Link másolása

Pénteken megszületett Debreczeni Zita és Gianni Annoni második kisfia. A kicsiről most egy fotót is megosztottak, és a nevét is elárulták.

A pár sok nehézség után, több, mint két és fél évvel első kisfiuk, Gianfranco Máté születését követően jelentette be a nagy hírt, miszerint másodjára is szülők lesznek. Zita és Gianni sok évig próbálkoztak mesterséges megtermékenyítéssel.

A kicsi pénteken született meg és Zita szombaton egy fotót is megosztott róla az Instagram-oldalán. A kép mellé pedig azt írta:

„Isten hozott Annoni Gregorio Ádám!”

A képet ide kattintva tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Elbűvölő közös fotón Katalin hercegné és három gyermeke
Ezzel a képpel kíván boldog anyák napját Vilmos herceg családja.

Link másolása

Az Egyesült Királyságban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyát napját, ami idén március 19-re esik. Ebből az alkalomból posztolt két aranyos képet Vilmos herceg és Katalin hercegné a hivatalos Instagram-oldalukra.

Az első fotón Katalin látható egy fán három gyermekükkel, a 9 éves Györggyel, a 7 éves Saroltával és a 4 éves Lajossal. A másodikon pedig a legkisebb csemetéjét tartja a karjában Vilmos herceg felesége.

„Boldog anyák napját a családunktól a ti családjaitoknak!” - üzenték a bejegyzésben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Gaál Noémi elárulta, miért távozott az ATV-től
Az időjárás-jelentő 25 évig volt képernyőn, február végén láthattuk utoljára. Azt mondta, „sok mindennel terhelt időszakon” van túl.

Link másolása

Palik Lászlóék műsorában vendégeskedett Gaál Noémi, ahol azt is elárulta, miért hagyta ott az ATV-t. A beszélgetést a Blikk szemlézte.

Az időjárás-jelentőt február végén lehetett látni utoljára a csatornán.

Noémi 25 évig volt képernyőn, de úgy érezte itt az ideje a búcsúnak.

A Palikék Világa című műsorban most azt mondta, hogy utaltak már jelek korábban is arra, hogy nincs jövője a csatornánál.

„Bő fél évvel ezelőtt az a kislány, aki most az ATV további csapatát erősíti időjárás-jelentésben, Tótpeti Lili, volt már egy hetet. Tehát kipróbálták és mostanra ez így teljessé vált” - mondta.

Azt is elárulta, hogy nagyon sok mindennel terhelt időszakon van túl, a legmélyebb része az édesapja betegsége és az ő halála volt.

„Egyébként pedig nagyon sokat dolgoztam, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy olyan emelt stressz-szinten élek, amit valószínűleg a szervezetem nem fog már sokáig tolerálni. Amikor hosszú ideig, nem hetekről beszélek, nem is hónapok, hanem évek alatt marad el az a pihenés, ami mindenkinek járna, és mondjuk 4-5 órát alszol, kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet”

- fejtette ki Gaál Noémi, akinek a televíziózás mellett két vállalkozása is van.

A teljes beszélgetést itt tudod megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Polgár Árpád elárulta, hogy használd ki a válságot
Az üzletember szerint két réteg van, akik „mindig megússzák”, szerinte rájuk kell majd koncentrálni a vállalkozóknak.

Link másolása

A gazdasági válság kapcsán adott hasznos tippeket legújabb Tiktok-videójában Polgár Árpád. A műkereskedő szerint a válságban „a piac alja és a legteteje minidig megússza”.

„Tehát az egészen szegény réteget mindig ki kell szolgálni, akár szolgáltató vagy, akár kereskedő vagy, és a legtetejét is. Sajnos a középréteg, aki mindig megbánja, aki mindig lecsúszik és aki mindig rosszul jár”

- fejtette ki az üzletember.

Szerinte erre jó példa volt a 2008-as válság, amikor még aktív műkincs kereskedő volt, és azokban az években hirtelen átalakult az ő piacuk, közegük is. Mint mondta, akkor a középosztálybeli vevők eltűntek.

Polgár szerint ezért most is erre kell számítani a vállalkozóknak, és ehhez kell majd alkalmazkodniuk.

„Készülj arra, hogy alsó és a felső rétegben találhatod meg a bizniszedet” - mondta az üzletember. Szerinte a felső társadalmi rétegeket ugyanis nem fogja zavarni, ha valami kicsivel drágább lesz. Az alsóbb rétegeknek kínált termékek, szolgáltatások esetén pedig szerinte a haszonkulcsot kell egy kissé vissza fogni.

„Kevesebbet kell, hogy keressél, de így sokkal többet fogsz tudni eladni, jobban pörög a biznisz”

- összegzett Polgár Tamás.

@polgarnet A VÁLSÁGRÓL 1. Rész.#polgarnet #polgararpad #válság #válságkezelés #segíteniakarok ♬ eredeti hang - polgarnet Polgár Árpád


Link másolása
KÖVESS MINKET: