SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Rácz Jenő elmondta, hogy mivel idegesítette fel meccs közben Istenes Bencét

A séf beszélt arról is, hogy a ringben rendszerint transzállapotba esik az ember. Ilyenkor azt sem tudja, mi történik pontosan.

Link másolása

Korábban írtunk róla, hogy a Sztárbox vasárnapi rangadója után Istenes Bence nem akart kezet fogni Rácz Jenővel, mert a műsorvezető szerint a séf ordenáré dolgokat mondott neki a mérkőzés közben.

Hétfő reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában Rácz Jenő elárulta, hogy mivel húzta fel ennyire a műsorvezetőt - szúrta ki az rtl.hu.

„Annyit mondtam csak neki, hogy na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?”

– árulta el Rácz Jenő Balázséknak.

Ennek az előzménye volt, hogy Istenes múlt héten közzétett egy összeállítást az őt támogató kommentekből, amik közé rasszista üzenet is került. Istenes emiatt bocsánatot kért, és azt mondta, hogy csak figyelmetlenségből keveredett a többi közé a vállalhatatlan tartalom.

Jenő azonban szkeptikusan fogadta ezt az állítást.

„Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valamit, az nem látja, hogy mit kollázsol össze”

– mondta a Rádió1 műsorában Rácz Jenő, aki azért nem gondolja azt, hogy Istenes rasszista lenne.

A séf beszélt arról is, hogy a ringben rendszerint transzállapotba esik az ember, így azt se tudja, mi történik ilyenkor, vissza kell, néznie, hogy pontos képe legyen a történtekről.

Rácz azt is hozzátette, hogy nem akar senkivel sem rosszban lenni.

„Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek. Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem az elmúlt héten etikai falakba ütközött.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Osváth Zsolt Curtisnek: „Csak remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért megéri arcon köpni saját magadat”
Osváth Zsolt elmondta a véleményét azokról a celebekről, akik már a tüntetés előtt elhatárolódtak a Hősök terén tartott eseményről. Tóth Gabi után Curtisnek is üzent.

Link másolása

Az ismert influenszer a múlt pénteki gyerekvédelmi tüntetés kapcsán osztotta meg gondolatait legújabb videójában.

Osváth Zsolt elmondta a véleményét azokról a celebekről, akik már a tüntetés előtt elhatárolódtak a Hősök terén tartott eseményről: Tóth Gabi mellett Curtisnek is üzent.

„Volt valaki, aki ugyan felkerült a listára az ő kérésére, azonban másnap megírták neki a nyilatkozatát és el is határolódott ettől a rendezvénytől. Tudod, azt gondolom, hogy ehhez is joga van.

Jogod van mindannak ellenére, hogy tudtad, mi mellé állsz. Jogod van annak ellenére, hogy azt, aki felkért, a barátodnak nevezted, egészen eddig. Jogod van annak ellenére is visszalépni, hogy a szíved szerint valószínűleg máshogy cselekednél. De egyvalamihez nincs jogod: hazugnak nevezni engem. Hazugnak nevezni ezt a kezdeményezést, hazugnak nevezni a barátaimat”

– mondta az újpesti rapperről Osváth Zsolt.

„De Curtis úgy döntött, hogy nyilvánosan meghazudtol engem” – tette hozzá Osváth.

Az influenszer szintén felidézte, hogy Attila azt mondta, hogy nem adja semmilyen politikai ügyhöz a nevét,

„aztán hirtelen amnéziás lett a barátunk, és hopp, ott is termett a Főni Insta-oldalán, ahol a Fradi elnökével, Kubatovval parolázott.”

Osváth aztán azzal zárta a gondolatait, hogy

„csak remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért megéri arcon köpni saját magadat”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Alföldi Róbert: „Egy ember mondja meg, hogy mi van, és sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás, üldögél a sarokban, hogy most vajon mit és hogyan kell lépnem”
A rendező szerint annak fontos üzenete volt, hogy a miniszterelnök napokig nem szólalt meg a kegyelmi ügyben. A rendszer totálisan kézi irányítással működik szerinte.

Link másolása

A színész a Telex sorozatának volt vendége: Alföldi szerint a kegyelmi ügynek a politikai balhé mellett nagyon fontos az érzelmi, morális és lelki része, hogy mit üzen ez a történet az országról és a társadalomról.

A rendező szerint annak fontos üzenete volt, hogy a miniszterelnök napokig nem szólalt meg, a köztársasági elnöknek pedig semmilyen önálló mozgástere nem volt, több nyelven beszélő emberek egyáltalán nem gondolkodnak. A rendszer totálisan kézi irányítással működik szerinte.

„Ez nem arról szól, hogy bal- vagy jobboldal. Éppen ezért lenne fontos, hogy ezek az egyházak is megszólaljanak. Vagy megszólaljon Ákos, Rátóti Zoli vagy Szarvas Józsi.”

- mondta a lapnak Alföldi.

„Olyan sok minden derült most ki, hogy ez a rendszer hogyan működik, hogy ez nem függhet össze azzal, hogy ki bal- és jobboldali. Hanem azzal függ össze, hogy tökmindegy, hogy hívják a miniszterelnököt, és tökmindegy, hogy hívják a pártot, mi nem akarunk ilyen országot. Én nem gondolom, hogy Ákos vagy a Józsi ilyen országot akarnak.”

- tette hozzá a színész.

„Ha megnézed mondjuk a jobboldali sajtót, csodálatos, hogy másfél-két nap alatt 180 fokot fordult. Amit azt jelenti, hogy valóban az történhet, hogy tényleg egy ember mondja meg, hogy mi van, és sok-sok ezer nagyon értelmes felnőtt, mint beszart óvodás, üldögél a sarokban, hogy most vajon mit és hogyan kell lépnem. És kitalálja a központ, hogyan kell lépni.”

- beszélt a kegyelmi ügyről Alföldi Róbert.

A teljes interjút itt lehet visszanézni!

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Nagyon szörnyű és büdös szagot éreztem” – mondta Meghan Markle esküvőjéről a sorozatbeli partnere
Rick Hoffman, aki a Briliáns elmékben játszott együtt Markle-lal, olyan arcot vágott, amiből aztán mém lett. Most elmondta, hogy történt az egész.

Link másolása

Meghan Markle egykori "Briliáns elmék (Suits)"-beli partnere, Rick Hoffman azt állítja, hogy "büdös" szag terjengett a sussexi hercegné és Harry herceg 2018-as esküvőjén.

Annak idején le is fotózták, amint az 53 éves színész fintorogva ül a Szent György-kápolnában ült a pár esküvőjén.

"Ha beírod a nevemet a Google-ba, akkor azonnal kidobja, amint azt a szörnyű arcot vágom" - magyarázta a Barstool Sports podcastjának február 14-i epizódjában a rövid momentumot, amelyből természetesen mém lett - írta a Page Six.

Hoffman felidézte, hogy próbálta megőrizni a hidegvérét a nagy jelentőségű eseményen, de "mindenhol kamerák voltak", amelyek persze felvették, amint önkéntelenül is undorodva húzza az orrát.

"Ahogy telt az idő, elkezdtem valami nagyon szörnyű és büdös szagot érezni"

- emlékezett vissza.

Hoffmann elmondta, hogy "nagyon érzékeny" a szagokra, ezért a kezével takarta el az orrát, amelyet akkoriban kókusz- és vaníliaillatú hidratáló krémmel kent be.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Fodor Zsóka reagált Várkonyi András vádjaira: „Többet tudok róla, mint a családja!”
Fodor Zsóka könnyeivel küzdve reagált arra az interjúra, amiben Várkonyi András kettőjük kapcsolatának megromlásáról beszélt. „Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt” – mondta a legendás művésznő.
F. P. - szmo.hu
2024. február 20.


Link másolása

A napokban írtunk arról, hogy a Barátok közt-ben Vili bácsit alakító Várkonyi András megharagudott kolléganőjére, Fodor Zsókára, amiért a színésznő több közös előadásukon sem jelent meg.

Most Fodor Zsóka reagált és elmondta: régi barátja nyilatkozatát olvasva tudta meg, hogy ekkora feszültség van közöttük.

„Miért ne mentem volna el az előadásokra, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek. Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna!” – reagált a kialakult helyzetre Fodor Zsóka, aki saját bevallása szerint nagyon szomorú a történtek miatt.

„Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig.

Többet tudok róla, mint a családja, de úgy fogok meghalni, hogy megmarad minden, amit tudok róla. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni” – mondta a művésznő a Blikknek.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk