SZTÁRVILÁG

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel, a Blahán csövezik, nincs mit ennie” – így él most Beat egy ismerőse szerint

A Fekete Vonat rappere mindenkitől kölcsönkér, de a tartozást nem adja vissza. A családját is elhagyta, miközben egy állítólagos nagy pénzre vár.

Link másolása

Egyre mélyebbre csúszik Fehér Tibor, vagyis Beat, a Fekete Vonat rappere, írja a Blikk. A zenész egyik ismerőse mondta el a lapnak, hogyan él manapság Beat:

„...a Blahán csövezik, nincs mit ennie, villamosozik és buszozik, hogy ne fagyjon meg éjszaka, és ötezreket kéreget kölcsön. Azt mondja, majd tízet ad vissza. Várja a nagy pénzt, amit állítólag azért nem kap meg, mert nincs számlaszáma, mert hajléktalan, de aztán azt kérte, utaljak neki. Mondom, mire, tesó? Az előbb azt mondtad, nincs bankszámlád...”

– árulta el Zsebeházi Zoltán.

A Zsebe művésznevű rapper szerint Beat a kaszinókban kis tétekkel játszik, nyolcadik kerületi kapualjakban ácsorog és a kabátját sem lopták el tőle, ahogy a médiában állította, hanem nem adja vissza neki a felesége.

„Próbál mindenkit lehúzni pénzzel. Még mindig elhiszi magáról, hogy sztár, pedig sosem volt, maximum a mellette álló emberek”

– tette hozzá Zsebe.

A lap kereste a Blaha Lujza téren a Fekete Vonat zenészét, de nem találta. A környéken dolgozók azonban megerősítették, hogy a rapper „hol jobb, hol rosszabb állapotban” felbukkan a téren. Beat csütörtök este élőben jelentkezett be közösségi oldalán, és papírokat lóbálva kiabált a járókelők között:

„Megkattantam. 300 forintom van két napja, és hajléktalan vagyok. Persze, igyekszem nem elkövetni bűncselekményeket, meg ilyenek. Hiába voltam fent 10 ezer ember előtt, hiába mondták, hogy enyém a pénz, itt járkálok 300 forinttal, de a Juniornak több száz milliója van... Állj elém, öcsém! (...) Feljelenthetsz, tesó. Én bent is Beat leszek. Ha van pénz a zsebemben, akkor is az vagyok, ha egy forintom nincs, akkor is”

– üzent egykori zenésztársának, L.L. Juniornak.

Beat állítása szerint nem jut hozzá a neki járó jogdíjhoz az Artisjustól, ráadásul a Fekete Vonat januári nagykoncertje is balul sült el, miközben egyre több ismerőse fordul el tőle.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Pottyondy Edina: „Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívják”
Az ismert humorista kiosztotta azokat, akik Suhajda Szilárdot kritizálták.

Link másolása

Múlt hét szombaton írtuk meg, hogy nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, ezért befejezték a keresést a Mount Everesten. Az elhunyt hegymászó kapcsán természetesen rengeteg kommentelő indult be a közösségi oldalakon, emellett nem ment el szó nélkül az ismert humorista, Pottyondy Edina sem.

„A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. Vegyük például Suhajda Szilárd esetét, felment a világ legmagasabb hegyére és nem jött le, ezek a tények. Mit tudunk még? Meghalt egy ember és a családja most gyászolja”

– kezdte legújabb Youtube-videójában Pottyondy.

„Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”

– tette hozzá a videóban Pottyondy Edina, aki szerint maga Suhajda Szilárd sem gondolta, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag, csak jó akart lenni abban, amit csinál.

„A legjobb hegymászó akart lenni” – tette hozzá a youtuber.

„Bennem, azt hiszem, sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen”

– mondta a témáról Pottyondy Edina.

A teljes videót itt lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Óriási összeg ütötte Várkonyi Andrea markát
Több mint 600 millió osztalékot vett ki az egyik cégéből, amely több Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég kommunikációs és PR-tevékenységét is ellátja.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. május 31.


Link másolása

Várkonyi Andrea Whitedog Media Kft. nevű cége, amely főleg műsorgyártással és reklámügynöki munkával foglalkozik, 4,37 milliárd forint értékesítésből származó nettó árbevétellel zárta a tárgyévet, ezzel több mint megduplázta a 2021-ben elért 2,03 milliárd forintos bevételét - írja az mfor.hu.

Várkonyi és üzlettársa ezek után óriási osztalékot vettek ki a cégből: 850,5 millió forintot, amely gyakorlatilag megegyezik az éves nyereség egészével. Várkonyi egészen pontosan 637,875 millió, míg Gergely Judit 212,625 millió forintottal gazdagodott.

Mészáros Lőrinc felesége ezzel összesen már több mint 937 millió forinttal gazdagodott, mivel a tavalyi évben több mint 295 millió forintos osztalékot vett fel.

Az árbevétel döntő részét, 4,34 milliárd forintot reklámügynöki tevékenységgel szerezték, ami nem meglepő azok után, hogy a cég több Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég kommunikációs és PR-tevékenységét is ellátja.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Ti ma megdöglötök!” – brutális támadás érte Opitz Barbiékat egy budapesti plázában
Az énekesnőt megtépte és leköpte a hatfős csapat, akik a kinézetére is trágár megjegyzéseket tettek. Később már halálos fenyegetések is elhangzottak.

Link másolása

Megtámadták Opitz Barbit és barátját, a magyar Ken babát egy budapesti bevásárlóközpontban kedden este - tudta meg az egyik szemtanútól a Bors.

A szemtanú szerint egy hatfős csapat kötött bele az énekesnőbe és VV Gregbe. A csapat trágár szavakkal illette Barbi kinézetét, majd miután ők nem ragáltak rájuk, az egyikük a hajánál fogva kezdte el rángatni az énekesnőt, ami már neki is sok volt és a táskájával ment neki a támadónak.

Barbi keze a támadásban megsérült, elkezdett vérezni, a csoport pedig ekkor már halállal fenyegette és leköpte a párost.

A támadókhoz később még ketten csatlakoztak és a riasztott biztonsági szolgálat munkatársainak is neki akartak menni.

„Rengetegen vették őket körbe. Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta”

- mesélte a szemtanú.

A lap mindkét szereplőt megkereste a támadással kapcsolatban, Opitz Barbit azonban nem sikerült elérniük, VV Greg pedig nem akart nyilatkozni.

Később azonban egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban reagált a történtekre az egykori villalakó.

„Sejtettem! Túl sok ember nézte végig! Bíztam benne, hogy nem készül róla videó... Én kis naiv! Megjegyzem senki sem segített! Na de mit is várunk??? Most hívott az újság... Nem akartam erről beszélni! De mivel nem tudom milyen szinten jutott el a médiához ez a tegnapi eset, ezért inkább elé megyek a dolgoknak és én mondom el itt nektek a saját oldalamon! Hitelesen!” - írta a sztoriban, majd részletesen leírta, hogy az ő szemszögéből hogyan nézett ki az eset.

Fotó: Einwiller Gregor/Instagram


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kis Grófo felköszöntötte Orbán Viktort: „Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz”
A mulatós zenész pár szóban magyarul, majd hosszabban roma nyelven köszöntötte fel a miniszterelnököt.

Link másolása

Kis Grófo is felköszöntötte a ma 60 éves Orbán Viktort. A feleannyi idős zenész előbb néhány szóban magyarul, majd roma nyelven kifejezte jókívánságait:

„Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz, e Devlesko áldási tavel petute taj pe tyi família taj mangav e Devles but bers te tradesz o Ungro andi pácsá le devleszki!”

Két hete a miniszterelnök ugyancsak a Facebookon kívánt boldog születésnapot a mulatószene egyik legnagyobb sztárjának.


Link másolása
KÖVESS MINKET: