SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Pottyondy Edina: „Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívják”

Az ismert humorista kiosztotta azokat, akik Suhajda Szilárdot kritizálták.

Link másolása

Múlt hét szombaton írtuk meg, hogy nem találta meg Suhajda Szilárdot a mentőcsapat, ezért befejezték a keresést a Mount Everesten. Az elhunyt hegymászó kapcsán természetesen rengeteg kommentelő indult be a közösségi oldalakon, emellett nem ment el szó nélkül az ismert humorista, Pottyondy Edina sem.

„A kommentelés nagy felelősséggel járó, komoly és szakrális dolog. Vegyük például Suhajda Szilárd esetét, felment a világ legmagasabb hegyére és nem jött le, ezek a tények. Mit tudunk még? Meghalt egy ember és a családja most gyászolja”

– kezdte legújabb Youtube-videójában Pottyondy.

„Mindenki elkezdett a hegymászáshoz érteni egy olyan országban, ahol egy 1000 méteres domb a legmagasabb pont, és ahol a 235 méteres városi púpot Gellért-hegynek hívjuk”

– tette hozzá a videóban Pottyondy Edina, aki szerint maga Suhajda Szilárd sem gondolta, hogy ő nagyszerűbb lenne mint az átlag, csak jó akart lenni abban, amit csinál.

„A legjobb hegymászó akart lenni” – tette hozzá a youtuber.

„Bennem, azt hiszem, sosem volt annyi merészség, hogy egy általam tökéletesen ismeretlen világról és magánemberi sorsról ilyen határozott véleményem legyen”

– mondta a témáról Pottyondy Edina.

A teljes videót itt lehet megnézni.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka: „Térden állva könyörögtem Hajninak, mentse meg az életem, mert meghalok”
A rapper Hajdú Péternek mesélt halálközeli élményéről, illetve a Curtishez fűződő kapcsolatáről is őszintén beszélt.

Link másolása

Majka megrázó őszinteséggel beszélt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban a Curtishez fűződő kapcsolatáről és a halálközeli élményéről - írja a Blikk.

"Szerinted szükség volt arra, hogy a Curtisről kiteregesd, hogy drogozott?" - tette fel a kérdést Hajdú Péter a műsorban, amire Majka a következőképpen válaszolt:

"Szerintem az egy végső elkeseredés volt nekem ott, mert óriási szerelem volt egymás közt".

"Felébredtem reggel, azt az érzést nem kívánom senkinek, hogy itt nem jó most, ahol vagyok, baszd meg, mi történik velem? Nem tudok ülni, feküdni, állni! Felálltam a lakásban, elkezdtem járkálni, és nem tudtam megmagyarázni, mi ez. Nem fájt valamim, vagy ilyenek, egyszerűen csak olyan érzés, mintha megbolondulnál. Volt, hogy térden állva könyörögtem Hajninak, mentse meg az életem, mert meghalok"

- emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Majka.

A teljes videót péntek este 19 órától lehet megnézni a Frizbi TV YouTube-csatornáján.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Elvált férjétől az ismert műsorvezetőnő, már új életet kezdett a 13 éves lányával
Lampé Ágnes elmondta, hogy az elmúlt év a nagy változásokról szólt, és ide tartozik a válása is. Szerinte nem volt egyszerű, voltak könnyű és voltak benne fájdalmas helyzetek és mélypontok is.

Link másolása

Lampé Ágnes a Meglepetés magazinnak adott interjút, amelyből kiderült, hogy elvált a férjétől, és már új életet kezdett a lányával, a 13 éves Flórával.

"Az elmúlt év az életemben a nagy változásokról szólt, és ide tartozik válásom is. Nem volt egyszerű, voltak könnyű és voltak benne fájdalmas helyzetek és mélypontok is”

– árulta el a Meglepetés magazinnak Lampé Ágnes, az ATV volt műsorvezetőnője.

"Az új élettel rengeteg, régen meg nem élt szabadságérzés is rám talált"

– mondta a lapnak Ágnes, aki Flórával sokat beszélget, közös programokat csinál, de a barátokat sem hanyagolja el.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kitiltotta az orvos Schobert Norbit a ringből: „egyetlen ütés is végzetes lehet”
Felkérték a Sztárboxba, de a sportorvosa javaslatára végül nem ő lép a szorítóba, hanem a fia, Norbika. Azt mondta neki a doktor, hogy egyetlen ütés is végzetes lehet, egy nagy ütés a fejére vagy a szíve környékére.

Link másolása

Az ismert fitneszguru 11 évvel a visszavonulása után újult erővel járja az országot, azonban nem minden felkérést tud elvállalni - írta meg a Blikk.

Az aerobikedzőt ugyanis 2012-ben veleszületett szívbillentyű-rendellenesség miatt műtötték, és az is csoda volt, hogy egyáltalán túlélte a műtétet.

Norbi ezután döntötte el, hogy visszavonul és üzletemberként folytatja a karrierjét, ezek után 2021-ben még egy sztrókon is átesett.

Norbi most újra a színpadon áll, de azt is elmondta, hogy állandó kontroll alatt van.

"Volt egy nagyon komoly kivizsgálásom, ahol semmilyen kórós elváltozást nem láttak. Az agyamban van egy fekete folt a sztrók miatt, ami ott is marad majd. Oda kell figyelnem, vérhígítót szedek. Szerintem nem tragédia, ha 53 évesen az embernek napi egy szem gyógyszert kell szednie"

- mondta az edző a lapnak.

"Az orvosaim azt mondták, 130-as átlagpulzussal bármennyit edzhetek. Van a kezemen egy pulzusmérő, ami össze van kötve a telefonommal.

Jelzi, amikor túlterhelési zónában vagyok, ilyenkor lemegyek a közönség közé segíteni, tapsoltatom őket. Nem kell tiszteletből végigtornáznom az órákat és állat módjára széthajtanom magam"

- tette hozzá Norbi, aki azt is elárulta, hogy felkérték őt a Sztárboxba versenyzőnek, de vissza kellett utasítania a műsorban való szereplést.

"Fél éve bokszolok, elég keményen, de a versenyzés nem célom. Felkértek a Sztárboxba, és fel is készültem, de a sportorvos javaslatára végül nem én lépek szorítóba, hanem a fiam, Norbika. Azt mondta a doktor,

egyetlen ütés is végzetes lehet, egy nagy ütés a fejemre vagy a szívem környékére… Átszakad a szívbillentyűm és ott halok meg"

- árulta el a Blikknek a fitneszguru.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kőgazdag Szandi: „Keresztény vallásos vagyok, nekem ördögtől való a jóslás”
A TV2 új reality műsorának egyik versenyzője elmondta, hogy szeretné jól látni a jövőjét, és úgy gondolja, hogy az egy olyan dolog, amit ő saját magának formál.

Link másolása

A Kőgazdag Fiatalok legújabb részében egy jósnő látogatta meg a játékosokat. Azonban Szandi nem igazán volt oda az ötletért, és el is magyarázta, hogy miért nem szereti a jóslást.

"Nekem a jóslás kicsit ördögtől való, mert keresztény vagyok, és szeretném jól látni a jövőmet, úgy gondolom, a jövő olyan, amit én magamnak formálok. Ez lehet, valakinek tök jól fekszik, ha nem haragszol, én nem nagyon jósoltatnék magamnak"

– mondta Szandi a műsorban.

"Én keresztény vallásos vagyok, úgy gondolom, ördögtől való a jóslás, szeretném magamnak alakítani a sorsomat és a jövőmet"

– folytatta elmélkedését Szandi, aki nemrég olyan arckezelésen járt, amivel egy élő Insta-filtert varázsoltak az arcára.

(via 24.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk