hirdetés

SZTÁRVILÁG

Polgár Krisztánál akkor indult be a szülés, amikor lecsapott a Nicholas hurrikán a közelükben

Nem akármilyen körülmények között született meg az egykori szépségkirálynő harmadik gyermeke.

Link másolása

hirdetés

Polgár Kriszta márciusban jelentette be, hogy harmadik gyermekét várja. A korábbi szépségkirálynőnek már van két fia, Olivér 8, Vincent pedig már 6 éves. Később azt is elárulta, hogy a két fiú után kislány érkezik a családba, így hatalmas az öröm náluk.

A modell már évek óta az Egyesült Államokban él a férjével, éppen ott, ahol az utóbbi napokban lecsapott a Nicholas hurrikán. A kismamánál éppen akkor indult be a szülés, amikor a vihar elérte azt a települést, ahol laknak.

"Amikor elfolyt a magzatvizem és rohanni kellett a kórházba, még csak csúnya vihar volt. Aztán mire hazamehettünk, hurrikán lett belőle. Eléggé megijesztett minket az érkezése, de szerencsére az utolsó pillanatban megfordult a szél, és mi már csak egy picit kaptunk Nicholasból"

- mesélte Kriszta a Borsnak. Hozzátette, hogy nehezen lehet megszokni a kegyetlen időjárást, de már tudják, hogyan kell felkészülni az ilyen helyzetekre, és mivel távol vannak a parttól, rendszerint gyengülnek a viharok, mire odaérnek hozzájuk.

Szerencsére a szülést nem befolyásolta az extrém időjárás: kislánya egészségesen, 2940 grammal és 49 centiméterrel született meg múlt pénteken. A kicsit Lanának hívják, és mint Kriszta elárulta, már évek óta dédelgették ezt a nevet.

"Amerikában szó szerint bárhogy elnevezhettük volna a babát, de mi már nyolc évvel ezelőtt beleszerettünk a Lana névbe, a testvérei is ezt a nevet kapták volna, ha lányok. Nagyon szép a hangzása és nagyon illik hozzá ez a név" - mondta az immár háromgyermekes édesanya, aki már képen is megmutatta az újszülött babát.

hirdetés

A nagyszülők egyelőre csak az interneten keresztül láthatják a kis unokát, de a modell azt tervezi, hogy ha a vírushelyzet engedi, akkor karácsony környékén hazautaznak Magyarországra. Azt is elmondta, hogy most igyekszik kiélvezni az "utolsó" újszülött hónapokat, mert nem szeretnének több babát. Úgy érzik, a kis Lana teljessé tette a családjukat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Olyan fotót osztott meg Miley Cyrus, hogy felforr az internet

A fénykép torna közben készült az énekesnőről: éppen egy tökéletes nyújtógyakorlatot mutat be.

Link másolása

hirdetés

„A stabilitás kulcsa a rugalmasság” – írta az Instagramon megosztott fotóhoz Miley Cyrus, aki – úgy tűnik – egy szál trikóban és bugyiban, valamint szőrme csizmában szeret edzeni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

hirdetés

A 28 éves énekesnő nem a visszafogottságáról híres, ám nemcsak merészsége, de tehetsége mellett sem lehet szó nélkül elmenni. Ebben a tavalyi cikkünkben például arról írtunk, milyen bűbájos montázs-kisfilmet osztott meg követőivel, melyből kitűnik, hogy már egészen pici korában is lenyűgöző hangja volt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Patkányok!” – kifakadt a lesifotósokra Csobot Adél

Az IstenEST legutóbbi adásában Istenes Bence mellett feltűnt Csobot Adél és Puskás Peti is. Többek között arról is beszélgettek, hogy mit gondolnak a róluk készített lesifotókról.

Link másolása

hirdetés

Van olyan, hogy nemet mondanak egy közös képre? – merült fel a kérdés az IstenEST legutóbbi részében, Istenes Bence és Puskás Peti pedig egyetértettek abban, hogy nem kell mindenkinek igent mondani. Mint elmondták: vannak olyan helyzetek, amikor kifejezetten elzárkóznak a közös képtől. Puskás Peti egy robogósbalesetét emelte ki, Istenes Bence pedig a gyerekekről mesélt, hangsúlyozva, hogy ő és Csobot Adél mindig nemet mondanak a közös fotóra, ha a gyerekeik is velük vannak.

Ezután a lesifotók kerültek szóba, ami teljesen kiborította Csobot Adélt. Szinte magából kikelve mondta el a véleményét a lesifotósokról:

„Utálom, egyszerűen…patkányok! Nem lehet ezt csinálni. Amikor ott ül veled szemben… Ilyenkor azt csinálom, hogy látom, hogy fotózol.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Nyerő Páros: Kulcsár Edina úgy érzi, önmagát és a párkapcsolatát is tönkretette

A Nyerő Páros első hetének végén a párok névtelenül írhattak egymásnak kérdéseket, és szinte mindenki Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatáról kérdezett, aminek nem lett jó vége.

Link másolása

hirdetés

Az este folyamán Pataki Zita azt mondta a párnak, hogy haldokolnak együtt és ő a helyükben már szakemberhez fordult volna, hogy megmentse a házasságát, a többiek pedig arról beszéltek, hogy felszínesnek látják őket. A sok megjegyzés nagyon felzaklatta Kulcsár Edinát, aki olyannyira kiborult, hogy még az is megfordult a fejében, hogy feladja a játékot. Ez végül nem történt meg, de csak nehezen tudta abbahagyni a sírást.

Miután Edina visszament a szobájába, többen bementek hozzá és próbálták megnyugtatni, végül Molnár Gusztáv feleségének, Vivinek mondta el, hogy mi az, ami bántja.

„Ez egy borzasztóan komplex dolog. Mindenki azt kérdezte, hogy hogy csinálom… Hát úgy, hogy közben magamat tönkretettem, meg nyilván a kapcsolatomat is” – fogalmazta meg azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt években hogyan tudott egyensúlyozni az anyaság, a vállalkozások és az egyéb munkák között.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Rúzsa Magdi veszélyeztetett terhessége miatt kórházban tölti a karácsonyt

Az énekesnő hármas ikreket vár. Orvosa szerint minél hamarabb be kell feküdnie a kórházba, hogy a lehető legtöbbet pihenhessen.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi szeptember elején jelentette be, hogy gyermeket vár, ráadásul hármas ikreket. Már akkor elmondta, hogy szeptembertől jobban oda kell figyelnie magára és orvosa szerint minél hamarabb be kell feküdnie a kórházba, hogy a lehető legtöbbet pihenhessen. Azt is elmesélte, hogy a babák természetes úton fogantak, amiért nagyon hálásak, mivel párjával mindketten szerettek volna már családot alapítani.

Az énekesnő a Blikknek azóta azt nyilatkozta: karácsonykor már biztosan kórházban lesz.

„Sajnos az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm, de azt gondolom, karácsonyt az ember mindenhova varázsolhat, hiszen ez arról szól, kik vannak melletted és hogy mi van a lelkedben” – fogalmazta meg Rúzsa Magdi, de az interjúban arról is szót ejtett, hogy egyelőre még nagyon energikusnak érzi magát.

Ennek ellenére azért nagyon odafigyel magára. Mint mondta: „Sokkal többet pihenek és nagy sétákat teszek. Figyelmeztetett is az orvos arra, hogy három babánál semmilyen megerőltetőt nem szabad csinálnom, és én kínosan ügyelek arra, hogy mindent betartsak.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: