News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Pataki Zita: „Minden erkölcsi szabályrendszeremet át kellett lépnem azzal, hogy bikiniben táncoltam a fiúk előtt”

Férjével, Szárnyas Attilával másodikok lettek az idei Nyerő Párosban. A meteorológiai hírszerkesztő régóta látható a képernyőn, de showműsorban most szerepelt először. Arról kérdeztük, miért döntöttek úgy, hogy bevállalják a műsort, de mesélt a nehezebb pillanatokról és a megélt konfliktusokról is.

Link másolása

hirdetés

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila egészen a második helyig jutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, pedig egyszer ki is estek a játékból, de miután visszatérhettek, szinte mindig az élen álltak. A meteorológiai hírszerkesztőt már régóta láthatjuk a képernyőn, showműsorban azonban még nem szerepelt. Most többek között arról beszélgettünk, miért döntöttek úgy, hogy mégis bevállalják a Nyerő Párost, de Zita mesélt a nehezebb pillanatokról, és arról is, milyen volt pont Kamarás Norbiékkal ülni a döntőben, akiknek már a műsor eleje óta azt mondták: olyan, mintha a fiatalkori önmagukat látnák bennük.

- A képernyőn már régóta láthatunk téged, de showműsorban eddig még nem szerepeltél. Miért döntöttetek úgy, hogy ezt elvállaljátok?

- 24 éve dolgozom a televíziónál, és ezalatt soha egyetlen showműsorban sem szerepeltem. Viszont ez a műsor mindkettőnknek nagyon tetszett, az előző évadok alkalmával is szurkoltunk a pároknak. Úgy voltam vele, hogy ha kipróbálok egy showműsort, akkor az csak a Nyerő Páros lesz, ebben pedig Ati is támogatott. És már vágytam is erre, így kipipálhattam egy dolgot a bakancslistámon. Tudtam, hogy lesznek nehéz feladatok, viszont azt gondoltam, hogy nagy baj nem lehet, hiszen elég aktívan éljük az életünket. Mindemellett pedig a műsor témája a párkapcsolat, tudtam, hogy közöttünk nincs probléma, teljes harmóniában élünk, ezt pedig mikor máskor tehetnénk mérlegre, ha nem akkor, amikor nyugalom van körülöttünk?

- Mit szóltatok a többi párhoz?

- Próbáltunk találgatni, hogy kik lehetnek majd ott, de számunkra is csak akkor derült ki minden, amikor az összes pár megérkezett a villába. Az már elsőre lejött, hogy alig ismerek valakit, és, hogy nagyon sok a fiatal. Az értékrendünk egyébként Somfai Petiékkel egyezett meg a leginkább, de ők is jóval fiatalabbak nálunk.

hirdetés
Érdekes volt, amikor rájöttem, hogy én vagyok a legidősebb, ezért is mondtam, hogy rám küldték a sok szépségkirálynőt. Bár én ezt humornak szántam, de sokan nem értették.

- Nektek nem igazán voltak nagy konfliktusaitok a többiekkel. Viszont pont a modellkedéssel kapcsolatban volt olyan kijelentésed, amivel megbántottál néhány lányt. Aznap, amikor a fiúk előtt, bikiniben, a zuhany alatt kellett előadnotok egy dalt, tarthattatok egy csajos estét. Itt hangzott el az a bizonyos árucikkes mondat is, ami a lányoknak rosszul esett.

- Nálam az a nap volt a teljes mélypont.

Számomra ez egy nagyon nehéz feladat volt, hiszen minden erkölcsi szabályrendszeremet át kellett lépnem azzal, hogy bikiniben táncoltam a fiúk előtt. Magamban is csalódtam, mert korábban azt gondoltam, hogy ha jönne egy ilyen feladat, akkor arra nemet mondanék, de nem tettem, mert az volt bennem, hogy ez egy játék.

Este, amikor leültünk beszélgetni, nekem nagyon fájt, hogy az önbizalomhiány miatt magasztalnak valakit, mert megugrott egy ilyen szituációt. Holott az önbizalomhiány fejleszthető, ez nem egy állandó tényező, az erkölcsi viselkedési rendszert viszont nem lehet fejleszteni.

Az árucikk kifejezést pedig nem konkrétan rájuk használtam, azt mondtam, hogy ha egy modell kilép a kifutóra, olyan a teste, mint egy árucikk, a munkája során használja. Ezért számukra ezt a feladatot egyszerűbb megugrani, szemben egy olyan nővel, akinek ez az erkölcsi viselkedési rendszerébe nem fér bele. Hangsúlyozom, semmi gond nincs azzal, hogy másnak ez belefér, nekem viszont nem.

És hiába magyaráztam a lányoknak, hogy számomra ez egy nagy dolog volt, mert ugyan nincs önbizalomhiányom, de átléptem az erkölcsi határaimat.

- Kulcsár Edinával is beszélgettem korábban, ő azt mondta, hogy számára az ötödik estén lezajlott beszélgetés volt a legnehezebb. Itt név nélkül lehetett kérdezni bárkitől, viszont a legtöbb kérdést ők kapták. Ebben a szituációban te is megszólaltál a kapcsolatukról, illetve volt is egy reggeli beszélgetésetek, amikor elmondtad nekik, hogy felszínesnek érzed őket. Láttam, hogy a kommentelők is többször írták azt rólad, hogy “kéretlen tanácsokat” adtál nekik. Erről mi a te álláspontod?

- Soha senkinek nem adtam kéretlen tanácsokat, ezt nagyon sokan félreértették. Ebben a helyzetben Edináék nem teljesen értették, hogy mi a problémájuk a többieknek, én ekkor elmondtam nekik, hogy haldoklik a kapcsolatuk. Egyébként ez ugyanazt jelenti, mint a válság szó, amit ők használtak. Viszont a halál emlegetésével szerettem volna érzékeltetni, hogy minden véges, egy kapcsolat is lehet véges, ezért lenne fontos, hogy mielőbb tegyenek érte.

Nem az volt a célom, hogy kéretlen tanácsokat adjak, vagy, hogy megbántsam, nem is használtam bántó szavakat, csak nagyon szenvedélyes voltam. Mert nekem a férjem a legfontosabb, és engem nem érdekelne semmi, ha a harmónia közöttünk megbomlana, szinte rögtön szakemberhez fordulnék.

- Utólag visszagondolva, csinálnál már valamit másképp?

- Nem, mert a szavaimat és a tetteimet sem bántam meg.

- Egyszer kiestetek a műsorból, viszont aztán visszatérhettetek, ráadásul utána szinte minden játékot megnyertetek. Holott a műsor elején nem mindig teljesítettetek olyan jól. Ez miért volt?

- Amikor visszamentünk, akkor már azt mondtam Atinak, hogy innentől csak játsszunk, és csak egymásra fókuszáljunk. Minden mást hárítottam. Az volt a cél, hogy élvezzük, hogy együtt lehetünk, és semmi más nem számított. Kizártunk mindent, és tényleg csak a játékokra figyeltünk, ennek aztán meg is lett az eredménye.

- Egészen a döntőig jutottatok, bár végül Kamarás Norbiék nyertek. Viszont érdekes, hogy pont velük ültetek ott a legvégén, akikről már a műsor eleje óta azt mondtátok, hogy olyan, mintha a fiatalkori önmagatokat látnátok bennük. Milyen volt így döntőbe kerülni Norbiékkal?

- Én már a második napon kimondtam, hogy Norbiék ugyanazt az utat járják, amit mi, és ez a szív útja. Ők maguk is elmondták, hogy nincs tétje a kapcsolatuknak, nincs házasság, gyerek, közös vagyon, egyszerűen csak szeretik egymást, mégis, amikor érezték, hogy valami nincs rendben, szakemberhez fordultak, és mertek segítséget kérni. Már akkor azt gondoltam, hogy ezért meg is érdemlik, hogy megnyerjék a versenyt.

Értékteremtő, hogy ilyen fiatalon rájöttek, ha akarnak valamit közösen az életben, akkor az a legfontosabb, hogy olyan közös nevezőn legyenek, ami egy élethosszig kitart, hogy a problémákat megpróbálják együtt megoldani. Ők ezt tökéletesen hozták. Azért gondolom, hogy olyanok, mint amilyenek mi voltunk fiatalon, mert Ati és én is ugyanígy gondoltuk. Norbiék megérdemelték a győzelmet.

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Számotokra mit adott a Nyerő Páros?

- Az már eleve egy nagyon fantasztikus dolog, hogy Atival együtt lehettünk, közös élményeket gyűjthettünk. Én azt gondolom, hogy minden, amit együtt élünk át, összetart. Ettől a műsortól pedig olyan élményeket kaptunk, amiről lehet beszélgetni, ami már mindig a miénk marad, és ez a legfontosabb.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kib*szottul sajnálom – üzente Tóth Andi a nagyváradi koncertje után
Szerinte a technikusok nem voltak a topon. A fellépést azért befejezte.

Link másolása

hirdetés

A nagyváradi születésű énekesnő régóta várta, hogy szülővárosában koncertezhessen, ez pedig csütörtökön meg is történt. Csakhogy a koncert nem sikerült túl jól, ahogy Tóth Andi az Instagramm-sztorijában fogalmazott:

tragédia volt!

„Kibaszottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Tényleg nagyon szégyellem! Ez van. Mentségemre szóljon, nem az én hibám, kibaszott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam” – mondta el a posztban. Bevallása szerint végig ideges volt, káromkodott, és azt is csodálja, hogy nem „baszta a mikrofont a közönségbe”. Bár, az nem világos, hogy a helyzeten, hogyan javíthatott volna, ha valakit fejbedob egy mikrofonnal.

„Nem voltak a topon a hangtechnikusok, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam. Szóval bocsánat, ez tragédia volt. Felbasz. Ennyi” – mondta. Az énekesnő egy rövid videót is megosztott a koncetről, amit itt lehet megnézni.

A héten G.w-M.-el történt hasonló eset: a rapper egy budapesti koncertjét szakította félbe, mert szerinte rosszak voltak a technikai körülmények.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard: „Talán könnyű elfelejteni, de én is ember vagyok”
Amber Heard megalázva érzi magát és naponta több száz halálos fenyegetést kapott, amiért tanúskodott a Johnny Depp ellen folyó perben.

Link másolása

hirdetés

Még mindig nincs vége az elmúlt időszak legnagyobb Hollywood-i becsületsértési perének, amelyben Johnny Depp 50 millió dollárra perli volt feleségét, Amber Heardet, amiért egy cikkben azt állította, hogy bántalmazás áldozata lett. Depp többször is tagadta a vádakat – írja a BBC.

A több mint egy hónapig tartó tanúvallomás-sorozat alatt az esküdtek merőben eltérő emlékeket idéztek fel arról a két évről, amit együtt töltöttek:

mindkét színész agresszív viselkedéssel vádolja a másikat, igazukat pedig tanúkkal igyekeztek alátámasztani.

„Tudom, hányan fognak kijönni, és mondani róla valamit. Ez az ő hatalma” – mondta Heard csütörtökön a bíróságon. A színésznő szerdai vallomása feszült vitához vezetett közte és Depp ügyvédje, Camille Vasquez között a bizonyos kiömlött borról készült kép miatt – ez volt ugyanis az egyik kiváltó oka a pár közötti 2016-os verekedésnek, amely azzal végződött, hogy Depp állítólag megtámadta volt feleségét.

Egy ponton Amber Heard az esküdtekhez fordult, és azt állította, hogy a képeket Depp ügyvédjei megszerkesztették.

Vallomása során a színésznő többször is tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint hazudott vagy félrevezette az esküdteket a tárgyalás során. Vallomása – elmondása szerint – napi szinten több száz halálos fenyegetéshez vezetett, amelyek miatt ismét „újraélte házassága traumáját”.

„Ez szörnyű... minden ember számára megalázó, és talán könnyű elfelejteni, de én is emberi lény vagyok”

– fakadt ki Heard a bíróságon.

hirdetés
„Ahogy ma itt állok, nem csinálhatok karriert. Az emberek még kapcsolatba sem kerülhetnek velem a fenyegetések és támadások miatt, amelyeket el kell viselniük.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Először mutatta meg egyszerre hármasikreit Rúzsa Magdi
Az énekesnő egy édes fotón öleli magához három gyermekét.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek, két kisfiúnak és egy kislánynak. Azóta már több képet is megosztott közösségi oldalain a babakocsikban fekvő babákról, de közelebbi fotót még csak egyszer, az egyik csöppségről.

Most azonban mindhárom kicsit láthatjuk, legújabb fotóján az énekesnő ugyanis egyszerre öleli magához a három babát.

„Imádooom ezeket a kis CUCMÁKOKAAAAT”

– írta a fotóhoz az énekesnő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Jakupcsek Gabriella távozik az ATV-től
A műsorvezető négy év után távozik a csatornától, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

Link másolása

hirdetés

Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella, aki először a Jakupcsek Plusz című talkshow-val, majd Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csatornán - írja a Blikk.

A műsorvezető a lap információi szerint közös megegyezéssel távozott, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

"Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott"

– mondta a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán.

Jakupcsek Gabriella a lapnak elmondta, mostantól szabadúszó lesz, és nem búcsúzik rossz szájízzel a csator­nától.

"Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam"

- tette hozzá.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: