SZTÁRVILÁG

Otthagyta a jogi egyetemet és külföldre költözött Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Éppen egy taxiban ült az egyik vizsgája felé tartva, amikor a sofőr megkérdezte, kanyarodjon-e be az egyetemre. Pintér Janka ekkor már tudta, hogy ha nemet mond, akkor soha többet nem megy vissza.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2024. március 01.


Link másolása

Pintér Janka őszintén beszélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a jogi egyetemet.

Pintér Tibor és Janza Kata lánya a Blikknek elmondta, hogy éppen egy taxiban ült az egyik vizsgája felé tartva, amikor a sofőr megkérdezte, kanyarodjon-e be az egyetemre. Janka ekkor már tudta, hogy ha nemet mond, akkor soha többet nem megy vissza, de azonnal megkönnyebbült a döntéstől.

Ezek után úgy döntött, hogy inkább a színészi pálya felé veszi az irányt és néhány sikertelen felvételi után a marosvásárhelyi egyetemre jelentkezett.

„A színház szeretete már az anyaméhben is bennem volt, a színházi öltözőben szoptatott édesanya, ott nevelkedtem, ez a világommá vált már akkor is. Próbáltam egy ideig letagadni, hogy engem ez vonz, de hiába járattak zseniképzőbe, és tanultam kiválóan, már ott is a színjátszás érdekelt, csak nem mertem mondani.

A nagyszüleim nem szerették volna, ha anya nyomdokaiba lépek, más szakmát szántak nekem, ezért elnyomtam magamban, de ez visszaütött. Fizikai tünetei is voltak annak, hogy ez nem nekem való: gyakran szédültem, a gyomrom kikészült, a testem így jelzett... Sokat jártam orvoshoz, de nem tudták megfejteni, mi a bajom. Gyomorfekély közeli állapotban volt a gyomrom, nem tudtam magamat elengedni”

- mondta Janza Kata lánya a lapnak.

A Blikknek arról is beszámolt, hogy két éve újra rátalált a szerelem:

„Időnként hazajárok Pestre, amikor szünet van, de csak ritkán tudok, viszont igyekszem minél többször, mert a párom ott lakik. A sors fintora, hogy pont akkor jöttünk össze, amikor felvettek. Jelenleg távkapcsolatban élünk, de egy percig nem volt kérdés, hogy együtt maradunk. A barátom azt mondta, nem érdekli a távolság, mert annyira szeret, hogy meg tudjuk oldani”

Persze ettől függetlenül az ő kapcsolatukban is vannak mélypontok.

„Nehéz, mert az ember szívesen hozzászokna ahhoz, hogy hazamegy és ott fekszik mellette a másik. Keserédes, ahogy a köszönésben már egyúttal benne van a búcsú is, amikor találkozunk, de olyankor mindig tartalmasan töltjük az időt, sőt, már előre kitaláljuk a programokat is, valamint a nyarat is együtt tervezzük.

Én régen mindig a távkapcsolat ellen voltam, de ha ilyen nagy a szeretet, akkor nem is kérdés, hogy meg kell próbálni. Egyébként egykorúak vagyunk, de ő civil és nem szeretne szerepelni. Az eljegyzés is felmerült már, ugyanis nagyon egymásra találtunk, viszont csak akkor szeretnénk házasságot, ha már együtt tudunk élni Magyarországon"

- mondta a leendő színésznő, aki azt is hozzátette, hogy Budapesten terveznek majd összeköltözni a jövőben.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Mellette állunk, mert a családunk része” – megszólalt Novák Katalin unokatestvére, az RTL egyik sztárja
A színész egy családi fotót is mutatott, és mesélt arról, hogy milyen hatással van a világnézeti különbség a család életére, és hogyan viszonyultak ahhoz, ami Novákkal Katalinnal történt.

Link másolása

Király Attila családja nagyon szerteágazó és sokszínű. A színész családi fotóalbumában a volt köztársasági elnök, Novák Katalin is felbukkan egy képen, mivel a színész és a volt köztársasági elnök unokatestvérek.

"Az én családom egy meglehetősen összetartó banda"

- mondta. A családjában van onkológus orvos, és unokahúga a volt köztársasági elnök is, "akit én nagyon szeretek" - mesélte, miután egy fotót mutatott a nagy családról, melyen Novák Katalin, a férje és gyermeke is látható. Arról is beszélt, hogy nagyon sokfélék, sokfélét gondolnak a világról, és mégis tudnak együtt lenni családi ünnepeken.

Az jó, ha az ember körül van egy család, amikor érezheti valaki, hogy van egy háló körülötte, amely megfogja, hogyha nagy a baj - vélekedett.

"Azt gondolom, hogy mellette állunk, mi család"

- tette hozzá. Akkor is ott voltak, mikor megválasztották, és akkor is, amikor vége lett ennek. És most is ott vannak, mikor kezdődik egy új élet, amiről ő még nem tudja, hogy milyen lesz - mondta Király Attila.

Most nagy probléma az országban az, hogy az emberek nem tudják elfogadni, ha valaki mást gondol. "Az én családom azon van, hogy ez minket ne válasszon szét. Én egészen mást gondolok a világról... és a család egy komoly százaléka is másképp gondolkodik" - tette hozzá. Szerinte a liberalizmus lényege, hogy a másik gondolhasson mást, ahogy ő is. Náluk ez családi szinten működik - mondta.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Nagy Feró fia őszintén vallott arról, hogy pszichológus segíti, mióta elhagyta a Beatricét
Nagy Hunor Attila elárulta, hogy korábban is kérte már szakember segítségét, mikor gyógyulásra volt szüksége. Most azonban más a célja.

Link másolása

Idén év elején hagyta ott a Beatrice zenekart Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila. A zenész azóta azzal foglalkozik, hogy rátaláljon a saját útjára. Ebben pedig egy pszichológus segítségét kérte - írja a közösségi oldalán.

Bejegyzése szerint:

"A Beatricével való szakítást ugyan nem mondanám nehéz helyzetnek – mivel tudatos, saját döntés volt – de nyilvánvalóan hagyott űrt maga után.

Az elmúlt csendes hónapokat főleg arra használtam, hogy új dolgokat építsek a mindennapjaimba, olyan impulzusokat kerestem, amik kívül esnek a komfortzónámon...

Nem titkolt szándékom volt, hogy új emberré álmodjam önmagamat, ehhez persze sok mindenen változtatni kellett, valamin sikerült és valamin még dolgozom, de mindig előre, sose hátra! Egy pszichológussal belekezdtem egy teljesen új terápiába, keresve az egyik legizgalmasabb kérdésre a választ: mire vagyok képes?

Volt idő, hogy ilyen szakemberek segítségét azért kértem, mert gyógyulásra volt szükségem, 2024-ben viszont már a fejlődésre, tanulásra tudok koncentrálni, így kezd nyílni egy új világ".

Mint írja, büszke arra, hogy milyen helyzetekből jutott már ki, és tudott továbblépni, erőt adott magának is.

"A tudatosságom jól fejlődik, jobban meg tudom válogatni a magam köré gyűjtött embereket, és a cél felé vezető arany utat.

Az álmaimra már úgy gondolok, mint következő lépcsőfokokra, amiket újabbak fognak követni és a jelenben szeretném megélni őket"

- írta őszintén.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina a roma kultúrába való beilleszkedésről: „Elsőnek ijesztőnek tűnt. Listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások”
Edina Instagram-oldalán foglalta össze tapasztalatait a beilleszkedésről.

Link másolása

Kulcsár Edina sokáig nem tudta, hogy viselkedjen nőként egy roma közegben. Bár tavaly házasodtak össze, és bár már a második közös gyermeküket várják, Kulcsár Edina mégis csak a napokban nyilatkozott arról, milyen érzés volt számára G.w.M családjába és a teljes roma kultúrába beilleszkednie. A volt szépségkirálynő hangoztatta, hogy számára minden ember egyforma, és nem szeret különbséget tenni, hamar be kellett látnia, hogy vannak bizonyos hagyományok, akár viselkedési formák, amik a romáknál nélkülözhetetlenek.

„Ez elsőnek ijesztőnek tűnt. Listát kértem, hogy mik azok a dolgok, amik egy nővel szemben elvárások, és hogy minek kell megfelelni, de nem kaptam”

- írta Instagram-posztjában Edina. Hozzátette, hogy végül a köztük és férje családjában fennálló szituációkat próbálta elemezni, ezeken keresztül pedig végül minden fontos információt megszerzett.

Tapasztalatait nem részletezte, azonban mélyebb gondolatait bátran osztotta meg követőivel:

„Egy biztos, most olyan családban élek, ahová úgy érzem, mindig is tartoztam. Szeretem a szokásainkat, és azt a fajta látásmódot, amivel a férjem rendelkezik.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Most a belvárosban parkolt szabálytalanul Kern András, a tahóparkolás Kossuth-díjas nagymestere
A színész nem tud hibázni: bár volt a közelben szabad hely, talán már meg sem teheti, hogy ott tegye le sportautóját.

Link másolása

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Kern András túróspiteszeretete annyira elhatalmasodott rajta, hogy képes akár egymás után többször is ugyanúgy szabálytalanul leparkolni az egyik budai pékség előtt.

A Kossuth-díjas színészt maga Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is kérte, hogy ne álljon meg szabálytalanul autójával. Most azonban a művész bemutatta, hogy a produkciót meg tudja ismételni a Duna túloldalán is.

Kern ezúttal a belvárosi Balassi Bálint utcai Culinarisban járt, ahol szintén sikerült egy tízpontos parkolási gyakorlatot bemutatnia.

A 444 olvasója a fotójához azt írta: „Kern András tegnap beugrott a Culinarisba. Kicsit messzebb volt pár szabályos hely is, de a név kötelez.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy ezúttal is indul-e ellene rendőrségi eljárás, ahogy azt sem, hogy vajon az V. kerület polgármestere is tervez-e szívhez szóló üzenetet írni neki.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk