SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Nyugodj békében, kisöcsém” – Jennifer Aniston és David Schwimmer is megható sorokkal búcsúzott Matthew Perrytől

Több héttel a kanadai sztár halála után sorra búcsúznak tőle Jóbarátok-beli kollégái. Mindannyian kiemelik hihetetlen komikusi képességeit.


Sokan meglepődtek rajta, hogy Matthew Perry váratlan halála után legismertebb volt kollégái, a Jóbarátok sztárjai nem búcsúztak el azonnal a színésztől a közösségi médiában. Már nagyon sok hollywoodi színész megemlékezett az 54 éves kanadai sztárról – köztük a sorozat néhány mellékszereplője is –, mire a sorozat öt másik főszereplője egy szűkszavú közös közleményt adott ki. A sztárok csak most, két és fél héttel a tragédia után posztolják búcsújukat az Instagramon.

Ahogy arról korábban írtunk, a Joey-t játszó Matt LeBlanc azt írta: „Matthew, fájó szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idő, őszintén szólva életem kedvenc időszakai közé tartozik. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha.”

A sorozat Rachele magyar idő szerint szerda délután tette ki megható búcsúját.

„Az, hogy el kell búcsúznom a mi Mattynktől, az érzelmek olyan hullámát keltik bennem, amit még sosem éltem át korábban. [...] Nagyon szerettük őt, a DNS-ünk része volt. Mi mindig hatan voltunk, egy választott család, amelyik örökké meghatározta azt, hogy kik vagyunk és merre visz az utunk.”

Matty mindig meg tudta nevettetni az embereket. Sőt, úgy érezte, ha nem hallja a nevetésüket, abba belehal. Szó szerint az élete múlt rajta. De mindig sikerült neki. Mindannyiunkat megnevettetett”

– írta Jennifer Aniston, aki egyik utolsó csetelésüket is megosztotta. Ebben Perry egy elküldött közös kép mellé azt írta: „Az, hogy megnevettettelek, feldobta a napomat. Fel van dobva a napom :)” Amire Jennifer válasza az volt: „Ó, az első EZREDIK alkalom”.

A népszerű színésznő búcsúzó sorainak végén azt írja:

„Nyugodj békében, kisöcsém. Mindig feldobtad a napomat.”

Anistonnal szinte egy időben posztolta búcsúját a sorozatban Rosst játszó David Schwimmer is. Ő azt írta:

„Köszönöm a tíz év hihetetlen nevetést és kreativitást.”

Hozzátette: „Sosem felejtem el a kifogástalan komikusi időzítésed és bemondásaid. Bármelyik egyszerű párbeszédet fel tudtad kapni, az akaratod szerint kiforgatni, és valami egészen eredetit és váratlanul vicceset faragni belőle, ez a mai napig megdöbbent.

És volt szíved. Amit megosztottál velünk, és így tudunk mi hat idegenből egy családdá válni.”

A színész megosztotta kedvenc képét kollégájával, amihez azt írta: ez most egyszerre fakasztja mosolyra és tölti el bánattal.

A Monicát játszó Courtney Cox valamivel korábban megemlékezett sorozatbeli férjéről, míg Lisa Kudrow cikkünk megjelenéséig nem jelentkezett új poszttal. A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy az öt színész nem használja napi rendszerességgel a közösségi médiát. Matt LeBlanc például a mostani bejegyzés előtt utoljára ez év január elején posztolt – akkor is épp egy jó barátjáról, Ken Block amerikai autóversenyzőről emlékezett meg.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Való Világ: a villában fogant meg a baba, így reagált VV Geri a hírre, hogy apa lesz
Reni állapotát vérvizsgálat igazolta. A lány Gerivel került intim kapcsolatba a játék alatt, neki is elmondta a hírt.


A villában tudta meg a Való Világ egyik játékosa, hogy terhes. VV Reni állapotát vérvizsgálat igazolta, folytatja a játékot.

A reality során a lány VV Gerivel került intim kapcsolatba, ezeknek az együttléteknek lett az eredménye a váratlan gólyahír.

Reni úgy döntött, hogy saját felelősségére, az egészségügyi kockázatok ismeretében, tovább folytatja a játékot.

A lány az apával, VV Gerivel is beszélt a történtekről, aki még mielőtt a végleges eredmény megérkezett volna, a következőképp reagált:

„Ugye, tudod, hogy én mindenben mellett állok? Könyörgök csak, csak, csak… ne!”

Erre Reni azt válaszolta:

„Az a bajom, hogy most benne van, hogy de… Nagyon-nagyon felelőtlenek voltunk”

Az RTL korábban azt írta: a játékos bármikor dönthet úgy, hogy távozik a játékból. A Villában 0-24 órás orvosi ügyelet érhető el a játékosok számára. A műsor készítői az egészségügyi teammel együtt kiemelt figyelmet fordítanak a várandós játékos egészségügyi állapotára, akinek bármikor lehetősége van egészségügyi és pszichológiai segítséget is igénybe venni.

Azt is hozzátették, hogy „a biztonságos szerelmi együttlét minden feltétele folyamatosan biztosított a játék teljes időtartama alatt a villalakók számára”.

via Blikk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka Puzsér Róbertről: Ő az a fajta hülye gyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból
A rapper szerint „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos” – egyértelműen Ábrahám Róbert mellé állt a kettejük harcában.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, hétvégén tettlegességig fajult a régóta húzódó vita Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert között. Személyes találkozásukkor a Pesti Srácok publicistája nem tudta türtőztetni magát, és pofon vágta az ellenzéki kritikust.

A vitába most beszállt Majka is, aki a Facebookon egyértelművé tette, hogy melyik fél mellett áll – de még inkább azt, hogy ki mellett nem. Mint írja: „Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni , mint a fizika. És tényleg !!! Mégis azt olvasom most, hogy az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították mert lepofozta Puzsért, aki egyébként őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta. És nemcsak őt !! A fél országot …”

Hozzáteszi, „ordas nagy faszság”-nak gondolja, hogy egy közszereplőnek többet kell tűrnie, mint egy átlag embernek. „De a kedvenc reakcióm ,hogy való életben mikor szemtől szemben találkoznak azzal akit mocskoltak, megpróbálnak az intellektusra hivatkozni és amögé bújni ,hogy értelmes ,normális ember nem veri pofán a másikat , és nem alkalmaz agressziót. Aztán mikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik” – fogalmaz.

„A jelen úgy elkövetői közül egyikük sincs rajta a barátlistámon, de itt Ábrahám vagyok.

Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos… Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy Robika ezt ne csináld, ez már túlzás, ő azért is”

– írja sommás véleményét a rapper. Ugyanakkor szerinte Puzsér Róbert tudatosan keveredett ebbe a szituációba: „Bár aki a dolgok mögé lát az pontosan tudja , hogy ez a célja. Most megint róla fog szólni minden, és valószínű , hogy neki ettől megy vér a pöcsébe. Nagyobb megalomán, aljasabb cselszövő, gondosabban megtervezett pózer, mint bárki aki a céltáblájára került az elmúlt évtizedben.”

Posztja végén Majka már meg is szólítja Puzsért: Szóval kedves Robika!!! Ilyen az mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért. És ki tudja mennyien állnak még sorba azért, hogy vegyenek neked egy sajtos tejfölöst.. (?!) Alig várom hogy kinyisson a büfé”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Ördög Nóra a botrányos csatornaváltásról: Jó érzéssel azóta sem tudtam az RTL Klubra gondolni
A műsorvezető tíz éve lett a TV2 sztárja, ahol azóta is jól érzi magát és nagy sikereket ért el.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. július 21.A botrányos csatornaváltásról beszélt Ördög Nóra Kadarkai Endrének a Sopronfesten, amit a Bors szemlézett. A műsorvezető gyakornokként került az RTL-hez, ahonnan 13 év után igazolt át a TV2-höz. A konkurens csatornánál immár tíz éve dolgozik.

„Ez egy nagyon érzékeny időszak volt, mert én akkor már nagyon-nagyon terhes voltam a kisfiammal. Ő ugye augusztus elején született és ez az egész botrány júliusban csúcsosodott ki. Nyolc hónapos voltam, amikor beballagtam felmondani. Nagyon sok álmatlan éjszaka, sok idegeskedés, tényleg azt éreztem, hogy most csuklóból le kell vágnom a karomat ahhoz, hogy ezt a döntést meg tudjam hozni” – emlékezett vissza a tévés.

„Jó érzéssel azóta sem tudtam az RTL Klubra gondolni. Csakis azokra a barátaimra, akikkel ott együtt dolgoztam és akik közül azóta nagyon sokan a kollégáim is a TV2-nél... De azért ott maradt egy csomó feldolgozatlan trauma, amit én dédelgettem magamban. Könnyebb volt drasztikus döntéssel egy új helyen, tiszta lappal indulni. Megbecsültség, férfiakkal való bánásmód, kontra a velem szembeni bánásmód, az érdektelenség...”

– tette hozzá Ördög Nóra.

„Az én bűnöm az volt, hogy elmentem szülni egy gyereket és ugyanannyi időt töltöttem távol, mint azok a férfi kollégák, akik akkor éppen nem vezettek műsort. De az én esetemben ez azt jelentette, hogy elküldtek gyes-re, vagyis az ekho-s fizetés miatt a normál fizetés helyett, 50 ezer forintot kaptam volna havonta, egyszerűen nem éreztem igazságosnak azokkal a férfi kollégákkal szemben, akik mind ez idő alatt megkapták a teljes fizetésüket… A főnökök ezt nem akarták meghallani, csukott fülekre talált és ez nekem rosszul esett!” – mondta a műsorvezető.

A TV2 akkor kereste meg, amikor második gyerekét várta, ahol azóta is szívesen dolgozik és nagy sikereket ért el.

„Az RTL-ben általában az volt az érzésem, hogy érezd megtiszteltetésnek, hogy nálunk dolgozhatsz, közben jött egy nagyon kontrasztos: mi nagyon megtisztelve éreznénk magunkat, ha nálunk dolgoznál megkeresés, és akkor azt éreztem, inkább azt választom! Nagyon jó döntés volt!”

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Megszólalt a színész, aki először távozott a Nemzetiből a tavaly őszi baleset után: Számomra meghökkentő módon beszélt Vidnyánszky és környezete a melegekről és a cigányokról
Farkas Dénes mesélt arról, mi volt a különbség Alföldi és Vidnyánszky Nemzetije között, a színház légköréről és a körülötte elfogyó levegőről is.


A 2023 novemberében történt súlyos baleset után megváltozott az addig sem felhőtlen légkör a Nemzeti Színházban – többek között ez is kiderült Farkas Dénes interjújából, amit a hvg.hu-nak adott. A színész az eset után elsőként távozott a teátrumból. Példáját azóta többen követték: többek között a balesetet szenvedett Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia, valamint a Nemzet Színésze, Udvaros Dorottya sem marad a társulat tagja.

Farkas szerint Vidnyánszky Attila, a színház igazgatója, nem akarja teljesíteni a megsérült színészek pénzügyi igényeit, mert azzal elismerné, hogy ő is felelős lehet a balesetükért.

A színész még akkor kezdett dolgozni a Nemzetiben, amikor Alföldi Róbert volt az igazgató. „Imádtam vele dolgozni, még annak ellenére is, hogy rengeteg előadásban szerepeltem, sosem kaptam meg a főszerepet” – mondta Farkas. Alföldi távozása után, 24 évesen nem mert felmondani, és bár Vidnyánszky sok főszerepet ígért neki, amit be is tartott, mégsem érezte olyan jónak a színházi életet.

„Akkor hallottam először, hogy 'eljött a mi időnk', és hogy ideológia alapon döntött szerződtetésekről. Alföldi alatt ilyen nem volt, nem volt mi és ők, csak színházat csináltunk”

– mesélte. Bár Alföldi darabjai gyakran feszegettek kényes társadalmi kérdéseket, szerinte nem kellett semmilyen ideológiának megfelelni. Vidnyánszky alatt viszont „bár születtek jó előadások, kiemelkedő alig. Szerintem.”

Farkas és színésztársai próbálták meggyőzni Vidnyánszkyt, hogy közönségcsalogató darabokra van szükség. „A Rómeó és Júliáért is három évig könyörögtünk, de nem igazán foglalkoztak a kéréseinkkel” – mondta. Szerinte a színház iránti érdeklődés közel sem volt olyan nagy, mint Alföldi idejében. Emellett a jó fizetésekről szóló tévhiteket is eloszlatta: „Sajnos meg kell, hogy törjem ezt az álmot, körülbelül százéves társulati tagság után tudnék venni egy házat a fizetésemből.”

Az első években azonban jól érezte magát a színházban. „Attila színházában más kvalitású színészek voltak, akik mellett bátrabb voltam, több tér adódott számomra. Trill Zsolttól, Szűcs Nellitől és akár Horváth Lajos Ottótól sokat tanultam” – mesélte. Vidnyánszky természete is kedves volt, egészen az SZFE-botrányig. „Az SZFE-ügy idején változott meg, onnantól politikus lett.”

Farkas egy próbán meghökkentő módon hallotta Vidnyánszkyt és környezetét a melegekről és a cigányokról beszélni. „Kértem, hogy ezt hagyják abba, nemcsak azért, mert utóbbi engem is érint, hiszen édesapám révén félig cigány vagyok, hanem mert egyszerűen nem méltó az ilyen beszéd egy ilyen intézményben”

– mondta.

A novemberi baleset után Farkas szerint a helyzet elviselhetetlenné vált. „A baleset megrázta az egész társulatot, hiszen két ember majdnem meghalt. S ahelyett, hogy őszinte kommunikáció indult volna meg, lebontották a díszletet, amit a rendőrség helyszíni szemléjéig törvényesen nem lett volna szabad megtenni” – emlékezett vissza.

Farkas szerint Vidnyánszky nem anyagi okokból nem akarja kifizetni a sérült színészek által kért összeget. „Pénz bizonyára van rá, kitelne a milliárdos büdzséből. Szerintem azért nem akarja a sérültek pénzügyi igényeiket teljesíteni, mert azzal elismerné, hogy ő is felelős lehet a balesetért. Aminek a következményei végzetesek lehetnek a pozíciójára” – mondta el Farkas Dénes.

Link másolása
KÖVESS MINKET: