SZTÁRVILÁG

„Nem mutatkoztál be” – beszólt Rácz Jenőnek Nagy Zsolt A Konyhafőnök VIP-ben

A séfet meglepte, hogy a színész bemutatkozott neki, Sárközi Ákosnak viszont nem, mert őt már ismerte.

Link másolása

A héten indult el A Konyhafőnök VIP új évada, az első három adásban be is mutatkoztak azok a sztárok, akik idén megmérettetik magukat a versenyben. Volt, aki a szerdai adásban szó szerint bemutatkozott az egyik séfnek, őt ugyanis még nem ismerte személyesen.

Nagy Zsolt és Rácz Jenő között zajlott le az érdekes beszélgetés, amikor a két séf odament a színész pultjához érdeklődni arról, mit fog főzni. Rácz Jenő köszönt először Nagy Zsoltnak, aki egyből nyújtotta a kezét és be is mutatkozott a séfnek, aki kissé meglepődött ezen, de viszonozta a gesztust. Sőt, Sárközi Ákost is bemutatta, de mint kiderült, őt már ismerte a színész.

„Ja, hogy csak mi nem ismerjük egymást”

- vette tudomásul Rácz Jenő.

„Igen, te nem mutatkoztál be”

- válaszolta Nagy Zsolt.

„Hát ne haragudj, bocsánat!”

- mondta nevetve a séf.

Végül mindhárman jót derültek ezen, nem lett belőle konfliktus.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Bochkor Gábor az összes balatoni büfét bezáratná – nagyon kiakadt a műsorvezető
Nem az árak, hanem egy bizonyos palacsinta neve és minősége miatt akadt ki a rádiós.

Link másolása

Bochkor Gábor nagyon kiakadt a balatoni büfésekre reggeli rádióműsorukban – írta meg a Story.hu. A műsorvezető azonban nem a brutálisan elszálló árak miatt gurult dühbe.

Az adásban a márkajelzésekről volt szó, és arról, hogyan élnek vissza azokkal, innen pedig hamar a nutellás palacsintára terelődött a szó. Bochkor szerint ma már egyáltalán nem lehet abban biztos senki, hogy ha nutellás palacsintát kér egy büfében, akkor nem csak egy silányabb mogyorókrémes desszertet adnak neki.

Ünnepélyesen fogadalmat is tett arra, hogy ha kell, bármi áron megvédi kedvenc desszertjét.

„Bezáratom az összes büfét, aki azt ígéri, és mégsem igazi Nutellával árulja a palacsintát”

– hangzott el a komoly vállalás a rádiós részéről élő adásban. Hozzátette: van is ismerőse az illetékes hivatalnál, ha esetleg valaki mégsem venné komolyan a szavait.

Arról, hogy a balatoni büfékben milyen durva drágulásra számíthatunk, korábban mi is írtunk.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Elesett a zuhanyzóban és meghalt Charlie Colin, a Train basszusgitárosa
Egy barátja brüsszeli házára vigyázott, itt halt meg. Holttestére csak öt nappal később találtak rá.

Link másolása

Tragikus baleset következtében meghalt Charlie Colin, a Train nevű amerikai rockzenekar egyik alapító tagja és basszusgitárosa – írja a TMZ.

A hírt a zenész édesanyja erősítette meg, elmondása szerint Charlie

valószínűleg akkor vesztette életét, amikor megcsúszott és elesett a zuhanyzóban, miközben egy barátja brüsszeli házára vigyázott.

Holttestére csak öt nappal később találtak rá, amikor barátai hazatértek egy utazásról.

Az édesanya arról is beszámolt, hogy fia

nemrég költözött Brüsszelbe, ahol egy konzervatóriumban zenei mesterkurzust tartott és egy film zenéjén dolgozott egy stúdióban.

Charlie Colin 1994-ben alapította meg a Train zenekart San Franciscóban Pat Monahan, Rob Hotchkiss, Jimmy Stafford és Scott Underwood társaságában. A zenekar legnagyobb sikereit a debütáló albumukkal, a Trainnel érték el, különösen a Drops of Jupiter című dalukkal, amely két Grammy-díjat is nyert. Világszerte olyan slágerekkel váltak ismertté, mint a Hey, Soul Sister és a Meet Virginia. Colin 2003-ig volt tagja az együttesnek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka ősrégi, Sebestyén Balázzsal közös fotót posztolt: „Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”
A kép legalább 15 éves, de az sem kizárt, hogy van 20 is. A fiúk frizurája mindenesetre sokat változott azóta.

Link másolása

Nemsokára visszatér az RTL képernyőjére Majoros Péter, azaz Majka, aki ennél a csatornánál kezdte pályafutását még a 2002-ben futó ValóVilágban.

Ennek örömére a rapper egy képet osztott meg az „ősidőkből”, amin a csatorna egy másik nagy sztárjával látható.

„Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt. Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele?”

– írja viccesen Majka. Azt, hogy csak humorizál, onnan lehet egyértelműen tudni, hogy a képen nem más látható, mint az ország egyik legismertebb médiaszemélyisége, Sebestyén Balázs.

Annyi bizonyos, hogy a fiúk frizurája sokat változott az évek (évtizedek?) alatt: Balázs ma talán már le is tagadná hosszú haját, míg Majkánál konkrétan nincs haj, amiről beszélni tudnánk.

Szerinted mikor készülhetett a kép? Ha kíváncsi vagy rá, a képet ITT tudod megnézni.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Azahriah már az Arénában rollerezik
Péntektől három napig Azahriahé a Puskás Aréna. A zenész rollerezve készül a telt házas koncertekre.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. május 23.


Link másolása

Néhány óra múlva először tölti meg a Puskás Arénát Azahriah. A zenész ezután szombaton és vasárnap is a közönség elé áll ugyanott, telt ház előtt. A három koncertre 130 ezernél is több jegyet adtak el, a bevétel pedig meghaladja az 1,5 milliárd forintot.

A színpadon az utolsó simításokat végzik, miközben Azahriah rollerezéssel vezeti le a feszültséget egy nemrég megjelent videó alapján.

A 22 éves sztár a 24 óráig látható Instagram-sztori alapján oda-vissza rollerezve tart terepszemlét, miközben még javában tart az építkezés.

Az biztos, hogy a technikán semmi nem fog múlni a hétvégén. Egy tegnap feltöltött drónvideó alapján hatalmas színpadot kap a zenekar, és ennek megfelelő lesz a látvány is. A 3000 négyzetméteres színpadhoz 2000 négyzetméteres LED-fal tartozik majd. Csak a színpad ára 250 millió forint volt.

A még javában épülő monstrumot ebben a videóban lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET: