News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Nem akart Czutor-Kilián Zsanettel együtt dolgozni az egyik versenytársa A Konyhafőnökben

Még el sem kezdődött a feladat, Roland már akkor csalódott volt, hogy neki Czutor Zoltán feleségével kell főzni.

Link másolása

hirdetés

Már korábban beszámoltunk róla, hogy Czutor Zoltán felesége, Czutor-Kilián Zsanett is versenyzik A Konyhafőnök című főzős tehetségkutató műsor újabb évadában. Miután sikeresen továbbjutott a válogatón, Sárközi Ákos séftől kapott kötényt, így a kék csapatba került. A héten azokkal kell megmérkőznie napról napra a továbbjutásért, akiknek szintén Sárközi szavazott bizalmat.

A szerda esti adásban már rezgett a léc alatta, az egyik feladatban ugyanis elég nagyot hibázott, emiatt nagyon ki is borult, de végül sikerült bennmaradnia a versenyben.

A legutóbbi adásban csapatban kellett főzniük a versenyzőknek, Zsanett pedig Bóza Roland párja lett. A férfi azonban nem igazán örült ennek, mert nem tartja olyan jónak Czutor Zoltán feleségét, mint a többi kék versenyzőt.

"Elég csalódott voltam, mert Zsani gyengébb, mint a többi versenyző. Úgy érzem, hogy lett volna a csapatban olyan versenyző, akivel könnyen meg tudtuk volna ugrani ez a feladatot."

Csalódottsága pedig csak fokozódott, amikor elkezdődött a főzés, Zsanett pedig nem igazán úgy csinálta a dolgokat, ahogy Roland szerette volna.

"Jó lett volna, hogyha amikor csinálom a dolgokat, mondja, mibe mit rakjak. Ez nem így történt, mint aki könyvet olvas, felolvasta, hogy mivel mit kell csinálni. Úgy éreztem, hogy ha ez a főzés végéig így fog haladni, akkor semmivel nem leszünk kész.

hirdetés
Nem igazán találta a helyét a konyhában. Úgy éreztem már, hogy odaszaladok, kikapom a kezéből, megcsinálom helyette, és csinálom tovább, hogy haladjon a folyamat. Minden egyes mozdulatát meg kellett terveznem, hogy mit csináljon. Abban sem voltam biztos, hogy ha egy feladatot megcsinál, azt jól fogja megcsinálni"

- panaszkodott a kamerának.

Lapozz a videóhoz!
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: