SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Nagyon kivagyok idegileg” – Tóth Gabi sírva adott interjút a Tényeknek

„85 db halálos fenyegetést kaptunk. Reggel 7 és este 11 között azt hallgatja, hogy haljak meg a gyerekemmel együtt” – mondta.

Link másolása

„Bocsánat... nagyon kivagyok idegileg” – mondta sírva Tóth Gabi a Tényeknek. A műsorban az énekesnő többek között arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy valamennyi időre visszavonul, és nem posztol majd a közösségi oldalain.

Tóth Gabi szerint az egy évvel ezelőtti Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése után egy olyan gyűlöletkampány vette kezdetét, amit már lelkileg nehezen visel.

„Én nem rejtettem véka alá a hitemet, ez nem egy titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a Szűz Mária. Nagyjából erre butítottak le. Ilyen házmester hergelést csináltak a karakteremből. Miközben én évek óta beszéltem a hitemről” – mondta.

Elmondta, hogy a hite megerősödésére nagy hatással volt kislánya megszületése. „Engem 18 évesen betoltak a műtőasztalra tüdőembóliával, élet halál között, és közölték velem, hogy nem lehet gyermekem. És 2019-ben én terhes lettem, és áldott állapotba kerültem. Mi ez, ha nem az Isten műve?” – fogalmazott.

„Hogy forduljak Isten ellen, ha engem megajándékozott egy élettel?” – mondta.

Hozzátette: korábban már elfogadta, hogy nem lehet gyereke, és maximum örökbe fogadhat. Ezt az egészet gyászfolyamatként is megélte – mondta.

Hangsúlyozta, azért fél, mert a gyermekének szeretne adni, és ott lenni vele, jó mentális, jó egészségügyi állapotban.

Az utóbbi időben azonban annyi bántó üzenetet, halálos fenyegetést kapott, amit már nem tudott szó nélkül hagyni. Volt olyan is, aki gyermeke halálát kívánta – tette hozzá.

Hozzátette: a turnémenedzserén keresztül üzengettek rosszakarói, a telefonhívások ugyanis hozzá futottak be.

„85 db halálos fenyegetést kaptunk. Reggel 7 és este 11 között azt hallgatja, hogy haljak meg a gyerekemmel együtt” – mondta.

Hozzátette, nem csak ismeretlenektől, más hírességektől is kapott sértéseket. Korábban mi is írtunk róla, hogy Fluor Tomi a Twitter-oldalán azt írta Tóth Gabi órája kapcsán: „Ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben”.

Tóth Gabi a műsorban más hírességekkel szembeni sérelmeiről azt mondta:

„Az az ember, aki engem álszentnek, vagy köpönyegforgatónak [nevez] vagy az iskolai végzetségemmel aláz és gúnyol a közösségi oldalain, az számomra teljesen hiteltelen ember, [főleg] miután azt hirdeti, hogy fogadjuk el egymást, és a tolerancia, és mindenkit úgy szeressünk, ahogy van.”

Elmondta, hogy a nehéz időszakban férjére is támaszkodhat:

„nagyon csodálatos édesapa, nagyon sokat levesz rólam. Ha érzi és látja rajtam, hogy most nem vagyok túl jó állapotomban, azonnal átveszi a szerepeket, elaltatja Hannit, és nagyon hálás vagyok, hogy fogja a kezemet és mellettem van ebben a nehéz időszakban, és mindig.”

Hozzátette, hálás a közönségének is, akik kiállnak mellette és támogatják.

„Pont olyan vagyok, mint minden más ember, voltam egy kiskamasz, voltam egy kamasz, egy lázadó, rocker, megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, családanya lettem, és egyre fontosabbakká váltak számomra azok az értékek, amiket otthonról hoztam” – mondta az interjú végén.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Teljesült Aigner Szilárd végakarata, újra rátalált a szerelem Pártai Luciára
A legendás meteorológus hat éve halt meg, de Lucia szerint nincs nap, hogy ne gondolna rá. Szilárd azt akarta, hogy párja később ne maradjon egyedül.

Link másolása

Teljesült Aigner Szilárd végakarata, egykori feleségének, Pártai Luciának ugyanis új párja van.

A legendás meteorológus hat éve halt meg, mindössze néhány órával 70. születésnapja után. Lucia azt mondta, nagyon hálás azért, hogy hosszú évtizedeken át lehetett Szilárd hű társa, és nincs nap, hogy ne gondolnánk rá.

„Jó érzés, hogy mai napig sokan őrzik őt a lelkükben, és – rá emlékezve – használják az annyira jellemző »derűs napot« köszönést. Különösen nehéz volt, hogy oly' hirtelen távozott, sokáig beszélni sem tudtam róla.”

Luciának a munak egyfajta terápiaként működött: előadásokat tart kulturális, tudományos eseményeken, műsorokat vezet, és Szarvas város önkormányzati televíziójának is dolgozik

Szilárd kislánya, Éva hat éves volt, amikor az apja és Lucia egy pár lettek, később pedig egy közös gyerekük is született, a kis lucia.

„Szilárd erősen kapacitált, hogy legyen közös gyermekünk is, mert a köztünk lévő korkülönbség miatt úgy gondolta, valószínűleg ő megy el előbb, s hogy ne maradjak egyedül. Sokszor osztott meg olyan gondolatokat, amiket akkor nem értettem, de utólag tudom, ezek voltak a végrendelkezései, amiket mi mai napig tiszteletben tartunk. Az egyik ilyen volt, hogy később ne maradjak egyedül”

- mondta Lucia.

Erről a meteorológusnő kezdetben hallani sem akart, de pár évvel később a sorsnak és a munkájának köszönhetően megismerte Mihályt, akivel a magánéletben is társakká váltak.

„Misi nagyszerű ember, széleskörű tudása, embersége, „anyaszívű apasága” miatt is tisztelem, mindenben számíthatunk egymásra, s az örömöt, illetve a szomorúságot is együtt éljük meg. A lányok is családtagként szeretik, Lucia lányom tíz hónapos kisfiának, Aigner-Kovács Konrádnak fogadott, szerető nagypapája , és bizonyára így lesz majd a másik unokánkkal is, akit a lányom már a szíve alatt hord. Éva is szereti és felnéz rá, hiszen hatalmas szaktudásával segíti a munkánkat, ahogy mi az előrejelzésünkkel az övét.”

Mihálynak is vannak gyerekei, akikkel Lucia szintén nagyon jó kapcsolatot ápol. Lucia azért is hálás a férfinek, amiért Mihály olyan jól viseli, hogy máig mozgalmas életet él, folyton utazik, dolgozik, gondját viseli az édesanyjának, a legidősebb Luciának, valamint viszi a lányokkal közös céget.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kis Grófo és családja költözik – elárulták, hol kezdenek új életet
Letisztult, minimalista stílusú lesz az új otthonuk. A mulatóssztár családja már izgatottan várja a régóta tervezgetett költözést.

Link másolása

Szolnokról a Budapesthez közeli Biatorbágyra költözik családjával Kis Grófo. A Bulibárónak lelkileg nehéz elhagynia szülővárosát, de a fellépések miatt praktikusabb lesz számára a fővároshoz közel élni.

Körülbelül egy hét múlva beköltözhet új, biatorbágyi otthonába Kis Grófo és családja.

Az eredeti tervek szerint már tavaly nyáron költöztek volna, azonban az építkezés elhúzódása miatt csúszott a família életében bekövetkező nagy változás.

Most viszont már a célegyenesbe értek, és Kis Grófo elmondása szerint nagyon várják, milyen lesz az új családi fészkük.

„Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják nagyon kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások. Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd” – nyilatkozta a Borsnak Kis Grófo, aki családjával Biatorbágy legszebb részére költözik, ahol más hírességek is élnek.

A mulatóssztár korábban azt mondta, sok szép emlék fűzi Szolnokhoz, ezért lelkileg nagyon nehéz elhagynia szülővárosát, de a fellépések miatt is praktikusabb lesz Biatorbágyon élni. Kis Grófo azt is elárulta, hogy minimalista stílusú, letisztult házat álmodott meg családjának.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be” – Scumacher Vanda szerint ott „a seggedet is kinyalják”
A műsorvezető a cannes-i filmfesztiválon járt. Szerinte a mai világban a kapcsolati rendszeren múlnak a dolgok, ezért jár ugyanazokra a helyekre, ahová a befolyásos társadalmi réteg tagjai.

Link másolása

Schumacher Vanda nemrégiben a cannes-i filmfesztiválon járt, a francia városban töltött egyik napját mutatta be egy TikTok-videóban.

A videóban betért az egyik kedvenc helyi kávézójába is, amely kapcsán néhány életvezetési tanácsot is megosztott arról, hogy miért érdemes ilyen helyekre beülni.

„Van egy ilyen szokásom, hogy bárhol is járok a világban, mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be. Ez egy nagyon jó taktika, amiről nagyon sok self made milliomos beszél akár TikTokon, hogy miért fontos az, hogy ilyen helyekre járj. Az egyik, hogy te is fontosnak érezd magad, a másik, hogy inspirál a környezeted, hogy milyen emberek ülnek körülötted, és te is azt érzed, hogy kicsit ehhez a réteghez tartozol"

- mondta a műsorvezető, aki szerint ő egyáltalán nem illik bele például egy „starbucksos közösségbe”.

„9 dollárt fizettem egy vízért, illetve egy dupla eszpresszóért és még kaptam egy kis sütit is cserébe. És konkrétan a szervíz olyan, hogy a seggedet is kinyalják”

- ecsetelte, majd arról beszélt, hogy a mai világban a kapcsolati rendszer határoz meg mindent, ezért érdemes ugyanoda járni, ahová a befolyásos társadalmi réteg tagjai.

A videó további részében arról mesélt részletesen, hogy hogyan lehet a filmfesztiválon bejutni a vetítésekre.

@vandaschumacher Cannes filmfesztival+ pár tipp ? #filmfestival #manifesztacio #film #egynapvelem #cannesfilmfestival #gyerevelem #vlog #motivation #armani #armanicafe #giorgioarmani ♬ original sound - SchumacHERO


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Teljesen kiakadtak a tévénézők Jane McDonald „mikrofonmellbimbóin”
Kellemetlen baki tette nevetségessé a brit szappanoperák legjobb pillanatait díjazó British Soap Awards idei tévéközvetítését, melyen igencsak előnytelen beállításban mutatták a 60 éves műsorvezetőnőt.

Link másolása

A British Soap Awards idei díjátadóján nem túl szerencsésen helyezték el a mikrofonokat, melyek a tévéközvetítésben hatalmas fekete mellbimbóknak tűntek Jane McDonald műsorvezető felsőtestén. A közösségi médiában persze gyorsan elterjedt a baki.

Idén a 60 éves énekes-műsorvezető, Jane McDonald volt a brit szappanoperák legjobb pillanatait díjazó British Soap Awards házigazdája. A tévénézők közül sokan dicsérték remek előadói és műsorvezetői képességeit, azonban néhányan egyből kiszúrták és

a közösségi médiában villámgyorsan szóvá tették, hogy a díjátadó színpadán „mellbimbómagasságban” helyezték el a két mikrofonfejet.

McDonald egy aranyszínű flitteres ruhát viselt az eseményen, így pedig még inkább szembetűnőek voltak a fekete mikrofonfejek. Az összehatás igencsak röhejes lett, ami miatt aztán sokan kiakadtak az interneten.

Volt olyan néző, aki azt írta, hogy szándékosan helyezték mellbimbómagasságba a mikrofonokat, de a többség azért ennél jóval racionálisabban úgy vélekedett, csupán véletlen, de valóban kellemetlen malőr történt.

Forrás: Daily Mail


Link másolása
KÖVESS MINKET: