News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Még sosem voltam ilyen büszke arra, hogy ukrán vagyok” – Mila Kunis is adományokkal segíti a menekülteket

Férjével, Ashton Kutcherrel adománygyűjtést indítottak, amelyhez ők is csatlakoztak 3 millió dollár felajánlásával.

Link másolása

hirdetés

Adománygyűjtést indított Mila Kunis és Ashton Kutcher az ukrajnai menekültek támogatására. A színész házaspár a GoFundMe oldalon hirdette meg a kezdeményezést, amelynek célja 30 millió dollár összegyűjtése, ehhez pedig ők is hozzátesznek 3 millió dollárt. A pénzt teljes egészében a Flexport és az Airbnb szervezeteknek adják. Az árufuvarozó cég lengyelországi, romániai, magyarországi, szlovákiai és moldovai menekülttelepekre szervez segélyszállítmányokat, míg az Airbnb ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekülőknek.

"Ma büszke ukrán vagyok. 1983-ban születtem az ukrajnai Csernyivciben, a családom 1991-ben költözött az Egyesült Államokba. Az ukránok büszke és bátor emberek, akik megérdemlik a segítséget, amikor szükségük van rá. Ez az Ukrajna és az egész emberiség elleni igazságtalan támadás pusztító. Az ukrán népnek szüksége van a támogatásunkra. A családunk azért hozza létre ezt az alapot, hogy azonnali támogatást nyújtson, mi pedig 3 millió dollárral járulunk hozzá"

- írta Kunis a gyűjtés oldalán.

Egy videóüzenetet is megosztottak, amelyben a színésznő arról is beszél, hogy bár mindig is amerikainak tartotta magát, most büszke ukrán származására.

"Büszke amerikai vagyok, mindent imádok, amit ez az ország adott nekem és a családomnak. De sosem voltam még büszkébb arra, hogy ukrán vagyok" - jelentette ki, mire férje hozzáfűzte: "Én pedig még sosem voltam ilyen büszke arra, hogy egy ukránnal házasodtam össze."

Kunis szerint az Ukrajnában zajló események lesújtóak, és "nincs helye ezen a világon ilyenfajta emberiség elleni, igazságtalan támadásnak". Kutcher pedig az ukrán lakosok bátorságát dicsérte.

A sztárpár felhívása sokakat mozgósított, már több mint 25 ezren adakoztak, így már a 30 millió dolláros célösszeg közel fele, több mint 14,8 millió dollár összejött. Ahogy az az oldalon is látszik, ebből 3 millió dollárt Kunis és Kutcher ajánlott fel.

hirdetés

A színésznő Milena Markovna Kunis néven született Ukrajnában zsidó szülők gyermekeként. Édesapja, Mark gépészmérnök, édesanyja, Elvira fizikatanár, és van egy fiútestvére, Michael. A család jól élt az akkor még a Szovjetunióhoz tartozó Ukrajnában, ám részben az antiszemitizmus miatt végül feladták jól fizető állásukat és kényelmes életüket, hogy Amerikába költözzenek - írja a Daily Mail.

1991-ben utaztak először New Yorkba, majd pár nappal később Los Angelesbe, ahol végül letelepedtek - Kunis ekkor még csak hét éves volt. Apja mindenféle munkát elvállalt, hogy el tudja tartani a családját, például házat festett, vécéket szerelt fel és pizzát szállított ki, míg a felesége egy drogériában dolgozott. A színésznő korábban egy interjúban azt mondta, számára nagyon nehéz volt a váltás, mert nem értette a nyelvet, az embereket, a kultúrát, és emiatt minden egyes nap sírt. Ahhoz hasonlította a helyzetet, mintha hirtelen megvakult és megsüketült volna.

Még csak 9 éves volt, amikor a későbbi menedzsere felfedezte őt egy színészkurzuson, amire Kunis saját bevallása szerint csak szórakozásból járt. Annak viszont elég drága volt, mert 900 dollárba került, a szüleinek pedig csak 2400 dollár volt akkoriban a bankszámláján. Szülei viszont bíztak a tehetségében, ezért hagyták, hogy lányuk színészkedni tanuljon. És mint kiderült, megérte, hiszen Mila nagyszerű karriert futott be Hollywoodban.

Most ugyan büszke ukránnak vallja magát, de korábban nem egészen így nyilatkozott szülőhazájáról. Amikor 2014-ben az ukrajnai oroszbarát zavargások kapcsán akarták kérdezni egy interjúban, így válaszolt:

"Tudom, mi lesz a következő kérdésed, szóval inkább ugorjunk. Azt akarod kérdezni tőlem, hogy mit gondolok arról, ami Ukrajnában zajlik. Csak azért, mert ott éltem hétéves koromig, nem azt jelenti, hogy azonosulok Ukrajnával."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: