News here

SZTÁRVILÁG

„Még sosem voltam ilyen büszke arra, hogy ukrán vagyok” – Mila Kunis is adományokkal segíti a menekülteket

Férjével, Ashton Kutcherrel adománygyűjtést indítottak, amelyhez ők is csatlakoztak 3 millió dollár felajánlásával.

Link másolása

Adománygyűjtést indított Mila Kunis és Ashton Kutcher az ukrajnai menekültek támogatására. A színész házaspár a GoFundMe oldalon hirdette meg a kezdeményezést, amelynek célja 30 millió dollár összegyűjtése, ehhez pedig ők is hozzátesznek 3 millió dollárt. A pénzt teljes egészében a Flexport és az Airbnb szervezeteknek adják. Az árufuvarozó cég lengyelországi, romániai, magyarországi, szlovákiai és moldovai menekülttelepekre szervez segélyszállítmányokat, míg az Airbnb ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekülőknek.

"Ma büszke ukrán vagyok. 1983-ban születtem az ukrajnai Csernyivciben, a családom 1991-ben költözött az Egyesült Államokba. Az ukránok büszke és bátor emberek, akik megérdemlik a segítséget, amikor szükségük van rá. Ez az Ukrajna és az egész emberiség elleni igazságtalan támadás pusztító. Az ukrán népnek szüksége van a támogatásunkra. A családunk azért hozza létre ezt az alapot, hogy azonnali támogatást nyújtson, mi pedig 3 millió dollárral járulunk hozzá"

- írta Kunis a gyűjtés oldalán.

Egy videóüzenetet is megosztottak, amelyben a színésznő arról is beszél, hogy bár mindig is amerikainak tartotta magát, most büszke ukrán származására.

"Büszke amerikai vagyok, mindent imádok, amit ez az ország adott nekem és a családomnak. De sosem voltam még büszkébb arra, hogy ukrán vagyok" - jelentette ki, mire férje hozzáfűzte: "Én pedig még sosem voltam ilyen büszke arra, hogy egy ukránnal házasodtam össze."

Kunis szerint az Ukrajnában zajló események lesújtóak, és "nincs helye ezen a világon ilyenfajta emberiség elleni, igazságtalan támadásnak". Kutcher pedig az ukrán lakosok bátorságát dicsérte.

A sztárpár felhívása sokakat mozgósított, már több mint 25 ezren adakoztak, így már a 30 millió dolláros célösszeg közel fele, több mint 14,8 millió dollár összejött. Ahogy az az oldalon is látszik, ebből 3 millió dollárt Kunis és Kutcher ajánlott fel.

A színésznő Milena Markovna Kunis néven született Ukrajnában zsidó szülők gyermekeként. Édesapja, Mark gépészmérnök, édesanyja, Elvira fizikatanár, és van egy fiútestvére, Michael. A család jól élt az akkor még a Szovjetunióhoz tartozó Ukrajnában, ám részben az antiszemitizmus miatt végül feladták jól fizető állásukat és kényelmes életüket, hogy Amerikába költözzenek - írja a Daily Mail.

1991-ben utaztak először New Yorkba, majd pár nappal később Los Angelesbe, ahol végül letelepedtek - Kunis ekkor még csak hét éves volt. Apja mindenféle munkát elvállalt, hogy el tudja tartani a családját, például házat festett, vécéket szerelt fel és pizzát szállított ki, míg a felesége egy drogériában dolgozott. A színésznő korábban egy interjúban azt mondta, számára nagyon nehéz volt a váltás, mert nem értette a nyelvet, az embereket, a kultúrát, és emiatt minden egyes nap sírt. Ahhoz hasonlította a helyzetet, mintha hirtelen megvakult és megsüketült volna.

Még csak 9 éves volt, amikor a későbbi menedzsere felfedezte őt egy színészkurzuson, amire Kunis saját bevallása szerint csak szórakozásból járt. Annak viszont elég drága volt, mert 900 dollárba került, a szüleinek pedig csak 2400 dollár volt akkoriban a bankszámláján. Szülei viszont bíztak a tehetségében, ezért hagyták, hogy lányuk színészkedni tanuljon. És mint kiderült, megérte, hiszen Mila nagyszerű karriert futott be Hollywoodban.

Most ugyan büszke ukránnak vallja magát, de korábban nem egészen így nyilatkozott szülőhazájáról. Amikor 2014-ben az ukrajnai oroszbarát zavargások kapcsán akarták kérdezni egy interjúban, így válaszolt:

"Tudom, mi lesz a következő kérdésed, szóval inkább ugorjunk. Azt akarod kérdezni tőlem, hogy mit gondolok arról, ami Ukrajnában zajlik. Csak azért, mert ott éltem hétéves koromig, nem azt jelenti, hogy azonosulok Ukrajnával."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: