News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Még sosem voltam ilyen büszke arra, hogy ukrán vagyok” – Mila Kunis is adományokkal segíti a menekülteket

Férjével, Ashton Kutcherrel adománygyűjtést indítottak, amelyhez ők is csatlakoztak 3 millió dollár felajánlásával.

Link másolása

hirdetés

Adománygyűjtést indított Mila Kunis és Ashton Kutcher az ukrajnai menekültek támogatására. A színész házaspár a GoFundMe oldalon hirdette meg a kezdeményezést, amelynek célja 30 millió dollár összegyűjtése, ehhez pedig ők is hozzátesznek 3 millió dollárt. A pénzt teljes egészében a Flexport és az Airbnb szervezeteknek adják. Az árufuvarozó cég lengyelországi, romániai, magyarországi, szlovákiai és moldovai menekülttelepekre szervez segélyszállítmányokat, míg az Airbnb ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekülőknek.

"Ma büszke ukrán vagyok. 1983-ban születtem az ukrajnai Csernyivciben, a családom 1991-ben költözött az Egyesült Államokba. Az ukránok büszke és bátor emberek, akik megérdemlik a segítséget, amikor szükségük van rá. Ez az Ukrajna és az egész emberiség elleni igazságtalan támadás pusztító. Az ukrán népnek szüksége van a támogatásunkra. A családunk azért hozza létre ezt az alapot, hogy azonnali támogatást nyújtson, mi pedig 3 millió dollárral járulunk hozzá"

- írta Kunis a gyűjtés oldalán.

Egy videóüzenetet is megosztottak, amelyben a színésznő arról is beszél, hogy bár mindig is amerikainak tartotta magát, most büszke ukrán származására.

"Büszke amerikai vagyok, mindent imádok, amit ez az ország adott nekem és a családomnak. De sosem voltam még büszkébb arra, hogy ukrán vagyok" - jelentette ki, mire férje hozzáfűzte: "Én pedig még sosem voltam ilyen büszke arra, hogy egy ukránnal házasodtam össze."

Kunis szerint az Ukrajnában zajló események lesújtóak, és "nincs helye ezen a világon ilyenfajta emberiség elleni, igazságtalan támadásnak". Kutcher pedig az ukrán lakosok bátorságát dicsérte.

A sztárpár felhívása sokakat mozgósított, már több mint 25 ezren adakoztak, így már a 30 millió dolláros célösszeg közel fele, több mint 14,8 millió dollár összejött. Ahogy az az oldalon is látszik, ebből 3 millió dollárt Kunis és Kutcher ajánlott fel.

hirdetés

A színésznő Milena Markovna Kunis néven született Ukrajnában zsidó szülők gyermekeként. Édesapja, Mark gépészmérnök, édesanyja, Elvira fizikatanár, és van egy fiútestvére, Michael. A család jól élt az akkor még a Szovjetunióhoz tartozó Ukrajnában, ám részben az antiszemitizmus miatt végül feladták jól fizető állásukat és kényelmes életüket, hogy Amerikába költözzenek - írja a Daily Mail.

1991-ben utaztak először New Yorkba, majd pár nappal később Los Angelesbe, ahol végül letelepedtek - Kunis ekkor még csak hét éves volt. Apja mindenféle munkát elvállalt, hogy el tudja tartani a családját, például házat festett, vécéket szerelt fel és pizzát szállított ki, míg a felesége egy drogériában dolgozott. A színésznő korábban egy interjúban azt mondta, számára nagyon nehéz volt a váltás, mert nem értette a nyelvet, az embereket, a kultúrát, és emiatt minden egyes nap sírt. Ahhoz hasonlította a helyzetet, mintha hirtelen megvakult és megsüketült volna.

Még csak 9 éves volt, amikor a későbbi menedzsere felfedezte őt egy színészkurzuson, amire Kunis saját bevallása szerint csak szórakozásból járt. Annak viszont elég drága volt, mert 900 dollárba került, a szüleinek pedig csak 2400 dollár volt akkoriban a bankszámláján. Szülei viszont bíztak a tehetségében, ezért hagyták, hogy lányuk színészkedni tanuljon. És mint kiderült, megérte, hiszen Mila nagyszerű karriert futott be Hollywoodban.

Most ugyan büszke ukránnak vallja magát, de korábban nem egészen így nyilatkozott szülőhazájáról. Amikor 2014-ben az ukrajnai oroszbarát zavargások kapcsán akarták kérdezni egy interjúban, így válaszolt:

"Tudom, mi lesz a következő kérdésed, szóval inkább ugorjunk. Azt akarod kérdezni tőlem, hogy mit gondolok arról, ami Ukrajnában zajlik. Csak azért, mert ott éltem hétéves koromig, nem azt jelenti, hogy azonosulok Ukrajnával."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

hirdetés

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

hirdetés

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Melyik az igazi éned?” – kérdezték Hódi Pamelától, Muri Enikő szerint csak hebegett-habogott
Az influenszer szerint a kérdés feltevője nagyon nem ismeri őt, az énekesnő szerint viszont Pamela nem tudott normális választ adni.

Link másolása

hirdetés

Mint megírtuk, a Nyerő Páros című sztárreality hétfői adásában a párok névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak. Sokan kaptak is az alkalmon és erős kérdéseket írtak fel a papírra. Lett is belőle veszekedés:

Hódi Pamelához Muri Enikőék intéztek egy ilyen kérdést: „A közösségi médiában kitárulkozóan nyitottnak mutatod magad, ezzel szemben itt a villában a többiekkel zárkózott és távolságtartó vagy. Melyik az igazi éned?”

Ezt éppen Tóth Bence, Pamela férje olvasta fel, az influenszer pedig igencsak meglepődött rajta.

„Nem tudom, ki tette fel a kérdést, de akkor nagyon távol áll tőlem. Ha itt zárkózott és távolságtartó vagyok, akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert számomra is iszonyatosan meglepő az, hogy én itt mennyi ember felé tudok nyitni egytől egyig”

– mondta.

hirdetés

Muri Enikő párja, a Sugarloafból ismert Tóth Szabi ekkor megkérdezte tőle, hogy egyébként zárkózott típus-e, mire Pamela úgy felelt, hogy az utóbbi időben lett az. Korábban szerinte azért nem tudott zárkózott lenni, mert „az egész ország tudott róla”, mi történik vele. Itt arra az időszakra gondolt, amikor Berki Krisztián párja volt, és szerepeltek egy valóságshowban is, amely végigkísérte a mindennapjaikat.

„Az a fejezet le van zárva. Azóta van egy család, egy férj, van két gyerkőc. Arról a részéről nem is beszélünk”

– szólt közbe Tóth Bence.

Pamela aztán hosszabban is kifejtette, miért nem igaz rá az, amit a kérdés feltevője állított.

Lapozz, ha kíváncsi vagy Muri Enikőék reakciójára is!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Lotfi Begi felesége sírva fakadt, annyira kiakadt Bécire
Egy félreértett helyzetből lett veszekedés, Schadi Réka pedig annyira ideges lett, hogy nem bírta visszatartani a könnyeit.

Link másolása

hirdetés

Az már az előzetesből kiderült, hogy a Nyerő Páros hétfői adásában lesz egy nagyobb veszekedés Lotfi Begiék és Young G Béciék között. A sztárpárok este névtelenül tehettek fel kérdéseket egymásnak, és éppen Törőcsik Dani válaszolta meg az egyik nekik szóló kérdést, amikor Béci átvette a szót. A kérdés az volt, hogy melyik párost tartják a legsunyibb párnak, Dani pedig elmondta, hogy mindenkit őszintének gondol, szerinte senki nem mond mást, mint amit gondol. "Kivéve mi" - szúrta közbe Béci, visszautalva egy korábbi kérdésre, amelynek megválaszolásakor Lotfi Begiék azt mondták, ha választani kellene, akkor Béciéket tartják a legkevésbé őszintének.

A rapper ekkor elmondta, hogy ő úgy gondolja, hogy jó kapcsolatban van Begivel, felesége, Norina viszont nem tudott közelebb kerülni a lemezlovas nejéhez, Schadi Rékához.

„Például egy reggeli konfliktushelyzet: ott voltunk a konyhában, és pont beszéltük, hogy 'hú, tegnap jól beszólt az asszony neked'. És fogtad magad, elfordultál, és semmit nem szóltál vissza. Fordultál és már nem foglalkoztál ezzel”

- mondta Béci Rékának, akit eléggé meglepett ez.

„Nem is tudtam, hogy hozzám szóltok! Én válaszolok szerintem mindenkinek, aki engem kérdez, vagy hozzám szól, nincs olyan, hogy nem válaszolok. Szerinted ti idejöttök, én rád nézek, és akkor elfordulok, és elmegyek?! Ezt így hogy?!”

Béciék ez után azt mondták, hogy akkor félreértették a helyzetet, Réka azonban annyira felidegesítette magát, hogy sírva is fakadt:

„Egyszerűen nehezen viselem, ha az igazságérzetemet valaki így szétcseszi. Miért nem jöttél oda és kérdezted meg, hogy 'mi bajod van, miért nem válaszolsz?". Miért nem kérdezed meg? Azért, mert sunnyogsz! És utána meg rámolvasod így! Ezt fejezzük be légy szíves!”

Béci azzal mentegetőzött, hogy nem akarta megbántani Rékát, sőt, ők érezték megbántva magukat amiatt, hogy azt hitték, Réka nem akar hozzájuk szólni.

hirdetés

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Young G felidézte első csókját feleségével, akinek folyt a nyála, ráadásul rosszul is csókolt
Egyszerűen nem volt jó, azóta mégsem tudják egymást „levakarni”.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros hétfői adásában Young G arról sztorizott, hogyan ismerkedtek meg a feleségével, akinek nevét – Mészáros Norina – a közös barátaiktól sokszor hallotta.

Végül a leendő nejének a születésnapi buliján találkoztak, emlékezete szerint

„egy asztal mellett ültünk, csak beszélgettünk és ittuk egymás szavát, borozgattunk, röhögtünk, beszéltünk, beszéltünk. És akkor a végén, mint a tinifilmekben, amikor becsukod az ajtót, és az az idétlen csók... rosszul is csókolt, folyt is a nyála, minden baj volt, tudod, nem volt jó. Á, mondom, itt vége mindennek. És azóta nem tud levakarni magáról. Mondjuk én se őt.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: