SZTÁRVILÁG

Mi lett azokkal a gyereksztárokkal, akik népszerű karácsonyi filmekben szerepeltek?

Évről évre találkozunk velük a képernyőn az ünnepekkor, de már rég felnőttek, sőt többen már nem is színészkedéssel foglalkoznak.

Link másolása

Itt a karácsony és vele a karácsonyi filmek időszaka, amikor is újra találkozunk minden jól ismert, szeretett gyerekszereplővel, akik hosszú-hosszú ideje visszatérnek a képernyőre az ünnepekkor. Pedig a klasszikus karácsonyi mozik gyereksztárjai már rég felnőttek, sőt, van, aki már nem is színészkedéssel keresi a kenyerét. A Sun utánajárt, mi történt velük, mióta szerepeltek az őket híressé tevő filmekben.

Miffy Englefield, a Holiday Sophie-ja

A Rebecca Englefieldként született lány csak hét éves volt, amikor megkapta Jude Law lányának szerepét a Holiday című romantikus filmben. Bár nagyon élvezte a filmezést és a közös munkát az édesapját alakító színésszel és a filmben Law szerelmét alakító Cameron Diazzal, mégsem lett belőle színésznő. A Holiday volt az utolsó mozi, amiben szerepelt, mivel édesapja, aki egyedül nevelte őt és két testvérét, túl elfoglalt volt ahhoz, hogy folyamatosan castingokra vigye a lányát. A 21 éves Miffy most punk zenészként és baristaként dolgozik, és már anyukának is mondhatja magát, mivel áprilisban megszületett a kislánya.

Lulu Popplewell, az Igazából szerelem Daisyje

Lulu az egyik legnépszerűbb karácsonyi film gyerekszereplője volt, Emma Thompson karakterének lányát alakította 12 évesen. Miffy Englefieldhez hasonlóan szintén felhagyott a színészkedéssel az Igazából szerelem után, most standup-komikusként és íróként keresi a kenyerét. Mint mondta, mindig kínosan érzi magát, amikor felemlegetik neki az ikonikus filmet, mert csak kicsi szerepe volt, és szerinte nem is kellett akkora tudás ahhoz, hogy azt eljátssza. Sőt, magáról a moziról sincs túl jó véleménnyel, szerinte gagyi, és ahogy telik az idő, egyre gagyibbnak tűnik. Azt tartja benne a legrosszabbnak, hogy az összes női szereplőt passzív tárgyként kezelik benne.

Mara Wilson, a Csoda a 34. utcában Susanje

Mara csak 7 éves volt, amikor Sir Richard Attenborough 1994-es filmjében eljátszhatta Susan szerepét. Los Angelesben nőtt fel, a gyerekkora jóformán a színészkedéssel telt, mégis hobbiként gondolt rá. Szerepelt a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van és a Matilda című filmben is, ám fenti két pályatársához hasonlóan végül ő is abbahagyta a színészkedést. Édesanyja nem sokkal azután halt meg, hogy befejezte a Matilda forgatását, ezután pedig már nem vonzotta a filmvászon.

„A filmszínészkedés nem túl szórakoztató. Mindig ugyanazt csinálni, amíg a rendező azt nem mondja, hogy na most jól csináltad, nem enged meg túl sok kreativitást” - fogalmazott a most 34 éves Mara.

12 év színészkedés után íróként folytatta karrierjét, 2016-ban jelentette meg saját emlékiratát. Emellett a mentális betegségek szószólójaként is tevékenykedik, 12 évesen diagnosztizáltak nála kényszerbetegséget.

Taylor Momsen, A Grincs Cindy Louja

A színész-énekesnő egyik leghíresebb alakítása a szőke főszereplő kislány A Grincsben, amit alig 7 évesen forgatott. Akkorra már egyébként tapasztalt gyerekszínész volt, hiszen 3 évesen kapta meg első szerepét egy reklámban. A Grincs után főszereplő volt a 2002-es Jancsi és Juliska című filmben, benne volt a Kémkölykök második részében, és majdnem ő lett Miley Cyrus helyett Hannah Montana. Az áttörést azonban Jenny szerepe hozta meg neki A pletykafészek című sorozatban, ezután azonban egy időre inkább zenei pályafutására koncentrált. Bandájával, a The Pretty Reckless-szel hamar berobbantak a brit zenei életbe, idén jelent meg a negyedik albumuk.

Eric Lloyd, a Télapu Charlie-ja

Eric Lloyd 8 évesen játszotta el Charlie szerepét a Télapu filmekben, de már 2 éves kora óta színészkedik. Szerepelt a The Wonder Years, a Laurie Hill és a Jesse című sorozatokban is, a Télapu 3. része után azonban már nem vállalt több színészmunkát, inkább a zene iránt érdeklődött. Most, 34 évesen zenei producerként dolgozik és Radiomason nevű bandájával zenél.

Daniel Tay, a Mi a manó? Michaelje

A szintén népszerű karácsonyi filmben Will Ferrell karakterének kisöccsét alakította Daniel Tay, aki akkor 12 éves volt. Ezután volt még néhány filmszerepe, például a Brooklyn törvényeiben, aztán azonban sok gyerekszínészhez hasonlóan ő is pályát váltott. Tanár lett belőle, most pedig egy felvételiztetéssel foglalkozó tanácsadó cégnél dolgozik oktatóként. Így néz ki felnőttként.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Bochkor több ezer hallgató előtt árulta el, sosem játszaná le Tóth Gabi dalait
A Retro Rádió adásában fejtette ki véleményét a műsorvezető. Arról volt szó, a hallgatók kinek a dalait nem hallgatnák meg soha többé.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 17.


Link másolása

A hallgatói véleményekből összeállított listára került fel Tóth Gabi is, mint olyan énekes, akinek a dalait soha többé nem hallgatnák meg. A Promotions azt írja,

a rádiós hangjából érezhető volt, hogy nem döbbent meg túlságosan, amikor az emberek véleményét megismerte.

Ellenben amikor a hallgatók közül többen kiemelték, hogy ByeAlex dalait sem hallgatják szívesen, azzal Bochkor és a munkatársa nem értettek egyet, ugyanis szerintük Alex jó zenéket csinál.

Előkelő helyezést ért el a hallgatói antipátia listáján Pápai Joci is,

akinek Bochkor egyetlen dalát ismerte, de ezt is csak nyikorgáshoz hasonlította, majd megjegyezte, hogy ezt amúgy is csak néha hajnalban játszák.

Köztudott, hogy Tóth Gabi nehezen viseli a kritikát, várható, hogy reagál majd Bochkor szavaira.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Várkonyi Andreával ápolt szoros kapcsolatot a Házasság első látásra szakértője
Gaál Viktor és az üzletasszony korábban közelebbi viszonyt ápoltak egymással. De nem úgy, ahogy gondolnánk.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 17.


Link másolása

Amikor Várkonyi Andrea szakított Bochkor Gáborral, olyan híresztelések kaptak lábra, hogy Gaál Viktorral egy párt alkotnak.

A műsorvezető azonban pár éve elmondta, hogy ez nem volt igaz.

Várkonyi azt nyilatkozta, hogy a műsora kapcsán ismerkedtek meg. „Viktorral a Micsoda nők! című műsoromnak köszönhetően lettem jó viszonyban, gyorsan kiderült, hogy hasonló a látásmódunk. Több dologban is együttműködünk. Csoportos érzelemintelligencia-tréninget tartunk.” – mondta Várkonyi akkor.

Gaál Viktor most a Best magazinnak nyilatkozott arról, hogy traumatizált gyerekkora volt, a legnagyobb kihívás a családi háttere volt. Ezenfelül átokként élte meg azt, amit sokan áldásnak tartanának: a pszichológusnak ugyanis a 160 feletti intelligenciahányadosa is megnehezítette az életét.

Mindamellett, hogy végig unatkoztam az iskolában, szó szerint szenvedtem is, mert folyamatosan vissza kellett fognom magam

Várkonyi Andrea 2019-ben diplomázott pszichológiából.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Kucsera Gábor és Tápai Szabina mégsem tud egymás nélkül élni
Két évig bírták egymás nélkül. Igazából soha nem költöztek szét.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 17.


Link másolása

Bár Tápai Szabina és Kucsera Gábor tavaly igencsak viharos körülmények között jelentették be, hogy válnak,

de már a karácsonyt is szeretetben, békességben, együtt töltötték.

A Best magazin úgy értesült, újra együtt vannak.

Mióta külön vagyunk, azóta nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, egy tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk. Szabina is tudjon fejlődni, én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal” – mondta korábban Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna egyik adásában.

Szabina pedig még márciusban a Blikknek nyilatkozta, hogy „Jobb a kapcsolatunk, mint valaha, a házasságunk alatt bármikor. (...) tényleg jól működünk együtt, mint szülők. Aztán, hogy lesz-e ebből valami, vagy nem lesz, hát ki tudja. Soha ne mondd, hogy soha!”.

Most már mindennap újra Pest megyei kertes házukba térnek haza. Ez nem jelent óriási változást,

ugyanis míg külön voltak, akkor is csak felosztották egymás közt a napokat.

Amikor Szabina volt a gyerekekkel, Gábor nem aludt otthon, ha pedig apás napok voltak, Szabinának volt kimenője. A három gyereket ugyanis nem akarták mozgatni, szerették volna, ha megmarad számukra a megszokott környezetük: szobájuk, óvodájuk, az iskolájuk, és a barátaik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kárpáti Rebeka szakított milliárdos szerelmével
A korábbi szépségkirálynő már az eljegyzési gyűrűt sem viseli. A milliárdos folyamatosan virágcsokrokat és ajándékokat küld Kárpáti Rebekának.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 18.


Link másolása

Válságba került Kárpáti Rebeka és a nála 17 évvel idősebb szerelme, Lénárd András kapcsolata, tudta meg a Blikk. A pár az év elején még az esküvőt tervezgette, ám a modell egy ideje már az eljegyzési gyűrűt sem hordja.

A volt szépségkirálynő és a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa két év után idén januárban döntött úgy, hogy magasabb szintre emelik a kapcsolatukat. Ám Kárpáti Rebeka a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacska sajtótájékoztatóján már nem viselte az eljegyzési gyűrűt. A férfi azóta folyamatosan rózsacsokrokkal és gáláns ajándékokkal bombázza a modellt.

„Eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti.

Nem tudom a pontos okát, de komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette. Ettől függetlenül szerintem itt még nincs minden véglegesen eldöntve, máskor is volt már döccenő a kapcsolatukban, amit helyre tudtak hozni”

– árulta el a Blikknek egy informátor.

Egy másik forrás szerint a milliárdos mindent megtesz a békülésért. A lap megkereste Kárpáti Rebekát és Lénárd Andrást is, de egyelőre nem kaptak választ a kérdéseikre.

Link másolása
KÖVESS MINKET: