News here

SZTÁRVILÁG

Mel B-t jobban érdekli a szex és a férfiak, mint saját gyerekei - állítja a volt dada

A Spice Girls egykori énekesnője teljesen szétcsúszott válása után. Az exdada már komolyan aggódik a sztár gyerekei miatt.

Link másolása

Meglepő dolgokat árult el Melanie Janine Brown-ról, azaz Mel B-ről a korábban neki dolgozó dada. Rusty Updegraff azt állítja, az énekesnő a férfiakat saját gyerekei elé helyezi, és jobban érdekli a szexuális élete, mint az, hogy a családjával foglalkozzon.

A férfi korábban nyilvánosságra hozta, hogy Mel B gyerekei - a 7 éves Madison, a 11 éves Angel és a 19 éves Phoenix - nem megfelelő körülmények között élnek, mivel anyjuk állandóan bulizik, idegen férfiakat visz haza, sőt iszik és drogozik is. Emiatt az énekesnőt a bíróságon kihallgatták, mert felmerült a gyanú, hogy nem képes megfelelően gondoskodni a gyerekeiről.

A férfi dada elmesélte, hogy

a Spice Girls egykori énekese többször is kokaint kért tőle és számtalanszor látta részegen hazajönni. Még akkor is drogért könyörgött neki, amikor még kórházban volt középső lánya születése után.

Updegraff szerint a sztáranyuka függőségei miatt nagyon erőszakos lett a gyerekeivel is, akiket fizikailag is bántalmazott részegen.

My baby girl @phoenixisphoenix came home #motherdaughterlove

26.8 ezer kedvelés, 145 hozzászólás - Scary Spice Mel b (@officialmelb) Instagram-hozzászólása: "My baby girl @phoenixisphoenix came home #motherdaughterlove"

A volt alkalmazott most azt nyilatkozta a Daily Mail TV-nek, hogy Mel B már többet törődik a jött-ment férfiakkal, mint a lányaival.

"Egy nap három férfi is jött hozzá. Az egyik jött, a másik ment. Volt egy pincérsrác, egy férfi, akivel az autómosóban találkozott, egy zongoratanár, egy francia férfi, és egy művész is. Ezek az idegenek órákig a házban voltak, a gyerekek közelében"

- mesélte Rusty Updegraff.

Azt is elmondta, hogy az énekesnő gyakran durván bánik a gyerekeivel és káromkodik is, miközben velük beszél. A középső lánya, a 11 éves Angel abban a korban van, amikor nem akar szót fogadni, fürdeni sem szeret.

"Egy büdös r.banc akarsz lenni? Mindenki egy büdi r.bancnak fog hívni, csak így tovább"

- mondta a lánynak Mel B.

A dada kérte a 43 éves anyát, hogy ne beszéljen így a gyerekével, mire ő azt válaszolta, hogy: "Miért? Tényleg egy büdös r.banc, hiszen bűzlik!"

Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady

27.4 ezer kedvelés, 198 hozzászólás - Scary Spice Mel b (@officialmelb) Instagram-hozzászólása: "Take your kids to work day today at @agt boom #familyfirstalways #work #bosslady"

Rusty Updegraff azt mondta, azért állt elő az igazsággal, mert aggódik Melanie miatt, a gyerekek pedig szerinte veszélyben vannak nála.

"Muszáj volt tennem valamit. Mel annyit iszik otthon, hogy egyszer ki fog dőlni, és ha vészhelyzet van, bele se merek gondolni, mi fog történni"

- mondta aggodalmaskodva a férfi a Sunday Mirrornak.

Mel B nehéz hónapokon van túl, mivel válása után poszttraumás stressz szindrómát diagnosztizáltak nála. A szakítás miatti fájdalmát alkohollal, kábítószerrel és szexszel akarta enyhíteni, mára már ezek függőjévé vált. Az énekesnő nemrégiben úgy döntött, egy angol klinikára költözik, hogy elvonón kezeltesse magát.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: