SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Megdöbbentő vallomás: Osváth Zsolt egy pedofil-ügy miatt került hetekre a pszichiátriára

Az ismert influenszer, Osváth Zsolt, aki az egyik fő szervezője volt a kegyelmi botrány után szerveződött tüntetésnek, most arról beszélt, hogy a nevelőotthonban ő is borzasztó dolgokat élt át.
F. P. - szmo.hu
2024. február 28.


Link másolása

Osváth Zsolt állami gondozásban nőtt fel, és amikor jelezte az igazgatónak, hogy az egyik társát elcsábította egy nevelő, nem hitte neki. Azt mondták rá, hogy bolond és hallucinál.

A kezelhetetlen helyzet miatt Zsolt öngyilkosságot kísérelt meg, azután több hétig kezelték a Kútvölgyi kórház zárt osztályán.

„Csak két dologra emlékszem. Az egyik, hogy annyira be voltam gyógyszerezve, hogy fel sem tudtam ülni, mert azt éreztem, hogy annyira húz az ágy, hogy semmi erőm nem volt ellenállni neki. A másik emlékem pedig az, hogy egy Elvíra nevű nő végig fel-alá mászkált és az Eötvös Loránd Tudományegyetem valamiféle indulóját szavalta megállás nélkül újra és újra” – emlékezett vissza az influenszer.

Később bebizonyosodott a férfi igaza, ugyanis a 28 éves nevelőnek és az akkor 16 éves lánynak két évvel később gyereke született és azóta is együtt vannak.

„Egy-egy ilyen történet, mint a kegyelmi botrány vagy amikor ilyet hall az ember, nagyon komoly és mély sebeket tud feltépni. Én túlélem, mert hozzászoktam életem során, hogy fel kell dolgozzak nagy traumákat is, de sokakban ez hihetetlen nagy károkat tud okozni.

Egy ilyen bántalmazás nem csak akkor trauma, amikor megtörténik, hanem utána is, sőt, végigkísérheti az egész életünket is.

A kapcsolatainkra, az egészségünkre, a mentális és lelki folyamatainkra mind-mind hatással vannak ezek a borzalmas élmények, és ez szélsőséges esetben tragikus végkimenetelű is lehet” – mondta Osváth Zsolt a Blikknek.

A Hősök terén tartott tüntetés kapcsán korábban írtunk arról, hogy Osváth Zsolt szerint ez a kilenc tartalomgyártó azért tudott megmozgatni ennyi embert, mert közéleti kérdésekben hitelesek a követőik előtt és korábban is kifejtették véleményüket társadalmi kérdésekben. Osváth elárulta: a szervezőkkel a megmozdulás után megbeszélést tartottak, egyelőre azonban még nem tudják, mi lesz a következő lépés. Érzik a közéleti szerepvállalással járó felelősséget, és tudják, nagyon sokan bíznak bennük, amire igyekeznek rászolgálni.

 

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Bombanőre lett féltékeny Zacher Gábor felesége egy fesztiválon
A hölgy egy falatka ruhában lépett elé, és megkérdezte, hogy megismeri-e. A feleségének „jött az orrából a füst, lángolt a feje” úgy nézett rá.

Link másolása

Egy bomba nőre lett féltékeny Zacher Gábor felesége az egyik fesztiválon. Mónika haragja azonban gyorsan elillant, amikor kiderült, hogy kicsoda a hölgy, aki leszólította a férjét.

A toxikológus a Blikk Címlapsztori vendége volt, itt osztotta meg a különös történetet. Mint kiderült: Zacher minden évben meghívják a szervezők a Strand fesztiválra egy másfél órás beszélgetésre. Ezt általában olyan napra szokta kérni, amikor valami olyan van a produkciók között, amit amúgy is meghallgatnának a feleségével.

„Na az egyik ilyen alkalommal battyogunk a feleségemmel, és jön velem szembe egy tíz per tízes versenyző kis falatka ruhában, kendőcskével a nyakában és oda perdül elém mosolyogva, majd kérdezi: doktor úr, megismer? Feleségemnek jött az orrából a füst, lángolt a feje és úgy nézett rám.

Én meg állok ott, mint lónak a nemi szerve a lakodalomban és mondtam a hölgynek: nem ismerem. Erre elhúzza a kendőt és kérdezi: most? Mondom: na, most már megismerem” - mondta Zacher.

Mint kiderült, a hölgyet még gyerekként ismerte meg, amikor a budai mentőállomáson dolgozott a rohamkocsin.

„Behoztak egy kisgyereket, valamelyik Pest környéki településről, akinek volt egy ilyen gégefedő-gyulladása, ami a krupp. A gyereknek a BAH- csomópontnál a leállt a légzése és meghalt” - emlékezett vissza Zacher Gábor. Mivel más esélyt nem látott, torokvágást végzett el a kicsin, így dugta be a tubust.

„Lélegeztettük, újraélesztettük és a gyerek visszajött, majd bevittük a kórházba és utána nem is foglalkoztam ezzel a történettel, mert tényleg nagyon rövid volt az oxigénhiányos állapot. Na és ez volt az a kislány”

- mondta a toxikológus. Azt is hozzátette, hogy a tényeket megismerve a felesége féltékenységből fakadó bosszúsága is azonnal elszállt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Medveczky Ilonának 30 milliója és majdnem a háza bánta, hogy találkozott az „alvilág bankárával”
Kisbandi azzal kereste meg, hogy felújítják villájának tetőterét. Később kiderült, olyan szerződés írattak vele alá, amiben átruházta az ingatlan tulajdonjogát a bűnözőre.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 20.


Link másolása

A Blikk írta meg, egy hajszálon múlt, hogy Medveczky Ilonát kiforgassák mindenéből és földönfutóvá tegyék, mindez még a kilencvenes években történt. A Kisbandi néven elhíresült bűnöző, Lakatos András azzal kereste meg, hogy felújítják villájának tetőterét.

Az ingatlan már akkor is 270 millió forintot ért, mai áron ez milliárdoknak felelne meg,

a bűnbanda 30 millió forintért vállalta, hogy elvégzik a munkát. Medveczky naivan az ékszereivel fizetett előre, amit a bűnöző el is vett tőle, az ingatlanhoz azonban hozzá sem nyúltak. Ellenben aláírattak vele egy olyan szerződést, amiről Medveczkynek nem árulták el, az áll benne, hogy

Lakatos Andrásra ruházza a villa tulajdonjogát. Ezek után Kisbandi két másik ingatlan mellett az így megszerzett villát ajánlotta fel fedezetként Prisztás Józsefnek és Portik Tamásnak, akiktől összesen közel 200 millió forintot kért kölcsön.

Amikor Medveczky számára egyértelművé vált, hogy csúnyán becsapták, feljelentést tett, és hosszú ideig tartó bírósági eljárás után végül megsemmisítették a szerződést. Medveczky papíron is visszakapta, ami az övé volt. Kisbandi 1996-ban elmenekült az országból, a kölcsönbe kapott milliókkal együtt.

A gengszter nemrégiben szabadult, most a Razzia tévének adott interjút. Ebben pedig megemlítette azt is, annak idején tévesen állították, hogy a 90-es évek leszámolás-sorozata Medveczky villája miatt indult, ez valójában nem így volt. Portik nem azért ölette meg Prisztást, mert összevesztek volna a fedezetül szolgáló ingatlanokon. Portik egyszerűen egyedül akarta uralni az alvilágot, ezért kellett minden riválisát félreállítania.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Nagy Feró: Magyar Péter ügyesen csinálja a dolgát
A Beatrice frontemberének eleinte nem tetszett, hogy Magyar Péter már másképp gondolkodik, mint a fideszesek.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 19.


Link másolása

A Fidesz Millenárison rendezett kampányindítójára érkezőket kérdezte többek között a kormánypárt esélyeiről és Magyar Péterről a Blikk. A vendégek között felbukkant Nagy Feró is.

A Kossuth-díjas rocker azt mondta, hogy nem foglalkozik Magyar Péterrel, és szerinte a politikus hangfelvételei nem ártanak a Fidesznek.

„Eleinte nagyon nem tetszett a dolog, hogy oda szarik, abba a fészekbe, amelyikben jól érezte magát ezek szerint. Most meg már máshogy gondolom. Kicsit liberálisabban azt gondolom, hogy éli az életét.

Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni, mert éli az életét és próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki. Menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, hogy az idő mit hoz”

– mondta a Blikk riporterének a zenész.

Magyar Péter közben péntek délután bejelentette, hogy 95 ezernél is többen szavaztak két nap alatt pártja lehetséges EP-képviselőjelöltjeire. A voksolást a TikTokon népszerű egészségügyi influenszer, Dr. Kulja András nyerte:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Istenes Bence és Csobot Adél vidéki életükről vallottak: „Emberek nyaralni jönnek ide, és mi itt lakhatunk”
Ősszel költöztek be a családi házukba a Balaton-felvidéken, de még nagyon sok munka van az ingatlannal. Adél azonban nem bánja, hogy ilyen komótosan haladnak.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. április 20.


Link másolása

Ősszel költözött be a még teljesen el nem készült otthonába Csobot Adél és Istenes Bence. Az elmúlt hónapok eseményeiről vlogsorozatban számoltak be, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan haladnak a Balaton-felvidéken található családi házuk építkezésével.

A legutóbbi, pénteken feltöltött videójukban arról volt szó, hogyan érzik magukat vidéken.

"Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk. Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok.

Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem! Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni"

– hangsúlyozta Csobot Adél, majd hozzátette, hogy szeretne mindenre kellő időt hagyni, minden fázist megélni.

Istenes Bence elmondása szerint, ő hitt abban annak idején, hogy tavaly augusztusra teljesen elkészülnek az építkezéssel. De később rá kellett jönnie, mennyi munka van még a házzal, miután az felépült, amire egy jó példa, amikor a vlogban egy ponton megmutatja, Málna nevű kutyájuk, milyen kellemetlenséget okoz néha.

"Itt meg szoktam állni egy kicsit, csak nézem a tájat, és egyszerűen hálás vagyok.

Annyira gyönyörű ez! És itt lakhatunk! Emberek nyaralni jönnek ide, gyönyörködnek a tájban, és nekem minden reggelemnek a része, hogy ezt láthatom"

– mondta a műsorvezető, aki munkája miatt rendszeresen megy Budapestre, ahol ma már el sem tudná képzelni az életét.

"Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek, akik a környezetünkben vannak, a lelassult környezet. Ezek apró dolgok, de ez része a mindennapi életünknek."

A teljes videó ITT tudod megnézni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET: