SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Lilu a TV2-ről: ha idejönnének 50 milliárddal-csilliárddal, akkor sem mennék

Lilu elégedett az életével, nem vágyik több pénzre. Fontosabb, hogy ne egy olyan híradó köszönjön el a műsora előtt, ahol „atomháborúval fenyegetik és hazudják meg vezetik meg az országot”.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. június 18.Hosszan mesélt Lilu a Klubrádió Szavakon túl című műsorának vendégeként az életéről. Szó esett természetesen a tévézésről is, Lilu pedig elárulta: a TV2 még ha akarna, sem tudna annyi pénzt ajánlani, amivel őt átcsábíthatnák az RTL-től.

„Ha most idejönne a TV2 ötven milliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el. Ilyen értelemben egy rossz tárgyalási pozícióban vagyok, mert nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, illetve arra, hogy független. És tudják azt, hogy nem vagyok elcsábítható”

– fogalmazott. Arról is beszélt, hogy nem érti azokat, akik több pénzért igazolnak át, ha egyszer már megvan mindenük. Nála ez morális kérdés:

„Ha előttem egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik és hazudják meg vezetik meg az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezném jól magam.”

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Majka Puzsér Róbertről: Ő az a fajta hülye gyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból
A rapper szerint „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos” – egyértelműen Ábrahám Róbert mellé állt a kettejük harcában.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, hétvégén tettlegességig fajult a régóta húzódó vita Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert között. Személyes találkozásukkor a Pesti Srácok publicistája nem tudta türtőztetni magát, és pofon vágta az ellenzéki kritikust.

A vitába most beszállt Majka is, aki a Facebookon egyértelművé tette, hogy melyik fél mellett áll – de még inkább azt, hogy ki mellett nem. Mint írja: „Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni , mint a fizika. És tényleg !!! Mégis azt olvasom most, hogy az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították mert lepofozta Puzsért, aki egyébként őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta. És nemcsak őt !! A fél országot …”

Hozzáteszi, „ordas nagy faszság”-nak gondolja, hogy egy közszereplőnek többet kell tűrnie, mint egy átlag embernek. „De a kedvenc reakcióm ,hogy való életben mikor szemtől szemben találkoznak azzal akit mocskoltak, megpróbálnak az intellektusra hivatkozni és amögé bújni ,hogy értelmes ,normális ember nem veri pofán a másikat , és nem alkalmaz agressziót. Aztán mikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik” – fogalmaz.

„A jelen úgy elkövetői közül egyikük sincs rajta a barátlistámon, de itt Ábrahám vagyok.

Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos… Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy Robika ezt ne csináld, ez már túlzás, ő azért is”

– írja sommás véleményét a rapper. Ugyanakkor szerinte Puzsér Róbert tudatosan keveredett ebbe a szituációba: „Bár aki a dolgok mögé lát az pontosan tudja , hogy ez a célja. Most megint róla fog szólni minden, és valószínű , hogy neki ettől megy vér a pöcsébe. Nagyobb megalomán, aljasabb cselszövő, gondosabban megtervezett pózer, mint bárki aki a céltáblájára került az elmúlt évtizedben.”

Posztja végén Majka már meg is szólítja Puzsért: Szóval kedves Robika!!! Ilyen az mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért. És ki tudja mennyien állnak még sorba azért, hogy vegyenek neked egy sajtos tejfölöst.. (?!) Alig várom hogy kinyisson a büfé”.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Megszólalt a színész, aki először távozott a Nemzetiből a tavaly őszi baleset után: Számomra meghökkentő módon beszélt Vidnyánszky és környezete a melegekről és a cigányokról
Farkas Dénes mesélt arról, mi volt a különbség Alföldi és Vidnyánszky Nemzetije között, a színház légköréről és a körülötte elfogyó levegőről is.


A 2023 novemberében történt súlyos baleset után megváltozott az addig sem felhőtlen légkör a Nemzeti Színházban – többek között ez is kiderült Farkas Dénes interjújából, amit a hvg.hu-nak adott. A színész az eset után elsőként távozott a teátrumból. Példáját azóta többen követték: többek között a balesetet szenvedett Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia, valamint a Nemzet Színésze, Udvaros Dorottya sem marad a társulat tagja.

Farkas szerint Vidnyánszky Attila, a színház igazgatója, nem akarja teljesíteni a megsérült színészek pénzügyi igényeit, mert azzal elismerné, hogy ő is felelős lehet a balesetükért.

A színész még akkor kezdett dolgozni a Nemzetiben, amikor Alföldi Róbert volt az igazgató. „Imádtam vele dolgozni, még annak ellenére is, hogy rengeteg előadásban szerepeltem, sosem kaptam meg a főszerepet” – mondta Farkas. Alföldi távozása után, 24 évesen nem mert felmondani, és bár Vidnyánszky sok főszerepet ígért neki, amit be is tartott, mégsem érezte olyan jónak a színházi életet.

„Akkor hallottam először, hogy 'eljött a mi időnk', és hogy ideológia alapon döntött szerződtetésekről. Alföldi alatt ilyen nem volt, nem volt mi és ők, csak színházat csináltunk”

– mesélte. Bár Alföldi darabjai gyakran feszegettek kényes társadalmi kérdéseket, szerinte nem kellett semmilyen ideológiának megfelelni. Vidnyánszky alatt viszont „bár születtek jó előadások, kiemelkedő alig. Szerintem.”

Farkas és színésztársai próbálták meggyőzni Vidnyánszkyt, hogy közönségcsalogató darabokra van szükség. „A Rómeó és Júliáért is három évig könyörögtünk, de nem igazán foglalkoztak a kéréseinkkel” – mondta. Szerinte a színház iránti érdeklődés közel sem volt olyan nagy, mint Alföldi idejében. Emellett a jó fizetésekről szóló tévhiteket is eloszlatta: „Sajnos meg kell, hogy törjem ezt az álmot, körülbelül százéves társulati tagság után tudnék venni egy házat a fizetésemből.”

Az első években azonban jól érezte magát a színházban. „Attila színházában más kvalitású színészek voltak, akik mellett bátrabb voltam, több tér adódott számomra. Trill Zsolttól, Szűcs Nellitől és akár Horváth Lajos Ottótól sokat tanultam” – mesélte. Vidnyánszky természete is kedves volt, egészen az SZFE-botrányig. „Az SZFE-ügy idején változott meg, onnantól politikus lett.”

Farkas egy próbán meghökkentő módon hallotta Vidnyánszkyt és környezetét a melegekről és a cigányokról beszélni. „Kértem, hogy ezt hagyják abba, nemcsak azért, mert utóbbi engem is érint, hiszen édesapám révén félig cigány vagyok, hanem mert egyszerűen nem méltó az ilyen beszéd egy ilyen intézményben”

– mondta.

A novemberi baleset után Farkas szerint a helyzet elviselhetetlenné vált. „A baleset megrázta az egész társulatot, hiszen két ember majdnem meghalt. S ahelyett, hogy őszinte kommunikáció indult volna meg, lebontották a díszletet, amit a rendőrség helyszíni szemléjéig törvényesen nem lett volna szabad megtenni” – emlékezett vissza.

Farkas szerint Vidnyánszky nem anyagi okokból nem akarja kifizetni a sérült színészek által kért összeget. „Pénz bizonyára van rá, kitelne a milliárdos büdzséből. Szerintem azért nem akarja a sérültek pénzügyi igényeiket teljesíteni, mert azzal elismerné, hogy ő is felelős lehet a balesetért. Aminek a következményei végzetesek lehetnek a pozíciójára” – mondta el Farkas Dénes.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Bochkor Gábornak misztikus kapcsolata volt az édesanyjával
A műsorvezető édesanyja a nyolcvanas éveiben járt, és mindig is olyan nő volt, akiért Bochkor mindent megtett volna. Bochkor példaképként tekintett rá.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2024. július 23.Bochkor Gábor hatvanadik születésnapja után néhány hónappal élete egyik legnagyobb fájdalmával szembesült: elveszítette szeretett édesanyját, Mariannát. A szomorú hírt a BCHKR című műsorban jelentették be élő adásban, miután hétfő reggel Bochkor Gábor nem volt jelen a rádióban. A Blikk információi szerint Bochkor teljesen összetört anyja halála miatt, és egyelőre nem tud dolgozni.

„A hétvégén Bocsi édesanyja elhunyt, ezért most nem lesz velünk, és napokig nem is tér vissza”

– mondta Háder György, a műsor szerkesztője. Ezután Lovász László, Bochkor műsorvezetőtársa folytatta:

„Mérhetetlenül sajnáljuk, és nagyon őszinte részvétünk. Természetesen mellette állunk, ha szüksége van ránk, és beszélni fogunk vele. Időre van szüksége, de amint készen áll, visszatér hozzánk. A legjobb formájában szeretne visszajönni, és mi minden támogatást megadunk neki”

– tette hozzá Lovász László.

Bochkor Gábor édesanyja a nyolcvanas éveiben járt, és mindig is olyan nő volt, akiért Bochkor mindent megtett volna. Bochkor példaképként tekintett rá. Egy közeli ismerőse szerint Bochkor és édesanyja kapcsolata nagyon szoros volt, különösen mivel felnőtt korában is együtt éltek.

„Bocsi nagyon szerette az anyukáját, nagyon szoros volt a kapcsolatuk. Nem meglepő, hiszen sokáig, még felnőtt korában is együtt éltek. Az anyukájának már jó ideje voltak egészségügyi problémái, de az élet ilyen, főleg, ha valaki közel kilencven éves koráig él”

– mondta a lapnak egy közeli ismerős. Bochkor rengeteg támogatást kapott, amikor alig 24 évesen elvesztette édesapját.

Bochkor Gábor korábban egy Friderikusz Sándornak adott interjúban beszélt szülei kapcsolatáról:

„Anyukámmal nagyon jó házasságban éltek, veszekedni sosem hallottam őket. Harmóniában voltak, és egymás felei voltak. Ezt a mintát én is tovább viszem a lányom felé. Mindig az ideális partnert kerestem” – árulta el Bochkor, akinek édesanyja akkor is mellette állt, amikor 12 év után véget ért kapcsolata gyermeke édesanyjával, Várkonyi Andreával.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Földes Eszter bikiniben pózol, és büszkén hirdeti, hogy szingli
A közösségi oldalán lehet írni neki. Az egyik Instagram-történetében Földes Eszter csajos idézetet osztott meg a Szex és New Yorkból.
Fotó: Instagram - szmo.hu
2024. július 23.Pár napja jött a hír, hogy Földes Eszter és Lovasi András úgy döntöttek, hogy külön folytatják az életüket. A szakítás előjelei már korábban is felfedezhetők voltak, hiszen a színésznő gyakran posztolt rejtélyes tartalmakat közösségi média felületein.

A legutóbbi Instagram-történetében Földes Eszter egy "csajos" idézetet osztott meg a Szex és New Yorkból, amely így hangzik:

"Szinglinek lenni régen azt jelentette, hogy senki sem akar téged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, és te döntöd el, hogy akarod élni az életed, és kivel szeretnéd tölteni az idődet."

Az idézet mellé egy bikinis szelfit is csatolt magáról. Hogy mi is az igazság a szakítás körül, azt nem tudni pontosan, de a képek alapján úgy tűnik, a színésznő nagyon boldog.

(via nlc.hu)

Link másolása
KÖVESS MINKET: