SZTÁRVILÁG

Lakatos Márk beszólt G.w.M.-nek: „Mi az, hogy nem ülhet le valaki a saját férje mellé egy asztalhoz?”

Még le sem adták G.w.M. szereplését Hajdú Péter műsorában, az előzetesben elhangzó mondatok máris felkavarták az állóvizet.

Link másolása

Ahogy azt mi is megírtuk, a pénteki Frizbi vendége Varga Márk, azaz G.w.M lesz, aki mesél majd karrierje indulásáról, arról, milyen a kapcsolata Kulcsár Edinával, és hogy mi a céljuk azzal, hogy világgá kürtölik a luxus dolgaikat.

„Szerintem magától értetődő, hogy ha ott ül nyolc férfi az asztalnál, akkor nem fog az egyiknek a felesége beülni, ha például üzletről beszélnek. Ugyanúgy, ahogy egy férfi sem vesz fel magassarkút”

- mondja a rapper a műsor előzetesében.

Ezt a kijelentést viszont Lakatos Márk nem hagyta szó nélkül, és a TikTokon reagált a hallottakra:

„Drága G.w.M, báttya, én tudod, hogy kamellek téged, úgyhogy ezért is nagyon fáj, amikor ennyire össze-vissza beszélsz, mint legutóbb a Hajdú Petinél is. Hát először is, mi az, hogy nem ülhet le valaki a saját férje mellé egy asztalhoz? A nők miért ne ülhetnének egy asztalhoz a nagy, fontos, üzletelő, fú, de komoly férfiakkal? Miért, hát kik azok? Mondd meg őszintén, mennyivel több egy férfi, mennyivel többet tesz le egy asztalra, amihez odaül, mint az a nő, akinek ugyanannyi joga van 2023-ban ott enni és ott ülni? Hány olyan százezer cigányasszony van, aki egyedül neveli a családját, a gyerekeit, meg mit tudom én, hol van az ura, az miért ne ülhetne és üzletelhetne egy asztalnál bárkivel is? Ezt gondold már végig!

A másik pedig az, hogy mi az, hogy egy férfi nem hordhat magassarkú cipőt? Hát tele van Andalúzia olyan cigány férfiakkal, akik flamencotáncosok és magassarkúban tiperésznek. De hogy ha épp egy piros tűsarkút van kedve valakinek fölvenni, attól még hidd el, hogy tud olyan okosakat mondani, hogy odafér azokhoz a nagyokos üzletelő férfiakhoz, akik nem engednek maguk mellé mást”

- mondja a videóban.

@lakatosmarkstyle @GWMMUSIC_OFFICIAL ezt gondold végig újra!!! #womenpower #womenempowerment #csilagszóró #nekedbelegyen #nekedbe #fyp #fy #foryourpage #magyartiktok ♬ eredeti hang - Lakatos Márk


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Tóth Andi „nem egy 10 pontot adó gép”, Lékai-Kiss Ramóna „ripacs” – ezt gondolják a Sztárban sztár zsűrijéről a nézők
Az öttagú zsűri hölgy tagjai kapják a legtöbb kritikát a Redditen.

Link másolása

Vasárnap újabb adás ment le a Sztárban sztár idei évadából, amely már a felénél tart. Az ötfősre bővült zsűri hétről hétre beszédtémát jelent, szerzőnk is megírta róluk a véleményét legutóbbi kritikánkban. Ahogy a cikkben is olvashatod, Tóth Andi többször szembeszállt zsűritársaival a pontozásnál, szerzőnk szerint egyre inkább az érződik, hogy ő az egyetlen a zsűriben, aki azt próbálja csinálni, amiért ott van.

Mint kiderült, ezzel a véleménnyel nincs egyedül. A Reddit népszerű hunfluencers csoportjában is megvitatták a felhasználók, hogy ki mit gondol a zsűri munkájáról, és

többen is úgy vélik, hogy Tóth Andi az, aki valóban hajlandó kritikát megfogalmazni és a produkció sikerességének megfelelően pontozni. Ezzel szemben Lékai-Kiss Ramónát sokan bírálták, szerintük a viselkedése sokszor már kínos.

Íme néhány komment a poszt alatt:

„[Tóth Andi] még így is sokszor kedves szerintem. 10 pontot lehet adni maximum, ehhez képest talán a legrosszabb pont talán az évek alatt a 6 volt? Szerintem tökre jó ha valaki komolyan veszi ezt. Andi veszi ezt komolyan a többiek hülye gyerekek ott.”

„Inkább Andi értékeljen, mert amit Rami csinál, az kritikán aluli. Az azis [Azahriah-ról szóló - a szerk.] poénja is annyira gáz volt. Várta, hogy valaki nevet vele együtt, hát nem... Rami annyira ripancs. Rendesen sajnálom a férjét, hogy ilyen hülye a műsorban az asszony.”

„Inkább az Andi értékelése, mint a többieké. Annak nem sok értelme van, hogy mindenkinek 10 pontot adnak. Ramitól a falat tudnám kaparni, már a többiek számára is kínos a viselkedése.”

„Úgy érzem, Andi tényleg valódi értékelést próbál adni a versenyzőknek.”

„Szerintem [Tóth Andi] korrekt, legalább van saját véleménye, nem úgy, mint a megfelelési kényszeres Kiss Ramónának, aki annyira cringe, hogy néha nem bírom miatta nézni a műsort.”

„Végre valaki, aki nem csak úgy szórja a 10-eseket a középszerű produkciókra, mint pl a Ramóna. Annyi értelmetlenséget mond az az ostoba nő...”

„[Tóth Andi] az egyetlen, aki rendesen értékeli az éneklést és előadást, nem dobálja a tíz pontokat mindenkinek.”

„Az egyedüli akinek saját véleménye van és nem egy 10 pontot adó gép. Illetve szakmailag is értékeli az előadókat. Persze mondanom sem kell, hogy éneklést szakmailag értékelni Ramitól nem lenne fair, mert semmi köze hozzá.”

„Szerintem a sok majom közül a zsűriben neki [Tóth Andinak] és Kökény Attilának, talán még [Papp] Szabinak van érdemi mondanivalója.”

„[Tóth Andi] nekem nagyon kellemetlen jelenség. Minden értékelésben felhozza azt, hogy ő mennyire királyul versenyzett anno és pl. hallotta, hogy a Sipos Tomi elrontotta a szöveget, és 7 pont amiért letagadta. What? Annyira kiérződik, hogy el van veszve fejben. Nekem az is fura, hogy az Insta-sztorikban tolja a flegmaságot, itt meg egy karótnyelt, bizonyítási kényszeres személy.”

„Én bírom, hogy [Tóth Andi] nem cukiskodik, meg ripacskodva jófejkedik, hanem meg meri mondani, ha valami nem tetszett neki neki. Az nem zsűrizés, amit a legtöbbször lehet látni, hogy mindenki körbenyaldos mindenkit. Szóval százszor inkább ez, mint Ramóna.”

„Számomra az a borzasztó, hogy [Tóth Andi] olyan dolgokat kritizál, amiket ő maga sem tudott megcsinálni versenyzőként.”

„Szerintem Andi kicsit el van szállva amióta a zsűriben ül. Néha még talán túl is gondolja az értékelést ahelyett, hogy megpróbálná élvezni a produkciókat. Inkább lenne műsorvezető, de ez a zsűrizés nem neki való.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Amanda Bynes meztelenül sétált Los Angeles utcáin
Az egykori tinisztár évek óta bipoláris zavarral küzd.

Link másolása

Amanda Bynes meztelenül sétált Los Angeles utcáin vasárnap - írja a TMZ szemtanúkra hivatkozva. A lap úgy tudja,

a színésznő leintett egy kocsit, és megmondta a sofőrnek, hogy épp pszichotikus epizódja van, majd ő maga hívta ki a 911-et.

Ezután egy közeli rendőrállomásra vitték, itt szakértők megállapították, hogy pszichiátriai ellátásra van szüksége.

A TMZ szerint szerencsére nem esett baja a színésznőnek. Jelenleg is kórházban van, valószínűleg ez még így marad több napra is.

A színésznő az édesanyja gyámsága alatt volt kilenc éven át a mentális problémái miatt, majdnem pontosan egy éve ért véget a felügyelet.

A bipoláris zavarban szenvedő színésznő egyszer például felgyújtotta az egyik szomszéd behajtóját, majdnem lángba borítva a kutyáját,

utána be kellett feküdnie a pszichiátriára. Az elmúlt egy évben viszont úgy tűnt, helyre jött az élete.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kiderült, kik szerepelnek majd az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát évadában
A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz, aki azt is elárulta, hogy mikor találkozhat legközelebb a családjával.

Link másolása

Kedd hajnalban útjára indult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát szériájának csapata. Idén Dél-Amerikában kell helyt állniuk és megküzdeniük társaikkal és magukkal.

Hét páros utazott el, készpénz, bankkártya és telefon nélkül: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Négy páros a Blikknek árulták el a repülőtéren, milyen gondolatok kavarogtak bennük a kalandok előtt.

Alekosz és párja, Réka nem élnek klasszikus párkapcsolatban. A fiatal nőnek ez élete első repülőútja, amiről Alekosz elárulta:

"Az energiám hetven százalékát az fogja elvinni, hogy Rékát kiképezzem a repülőre, a levegőben tartózkodásra, hogy ne ájuljon el és ne izguljon. Ráadásul még nem volt ilyen messze, gondot kell fordítanom rá. Így nagyjából harminc százalékom marad arra, hogy koncentráljak a játékra!".

Beszélt arról is, hogy pontos stratégia szerint készül a nagy kihívásra:

"Már most a reptéren, amikor még mindenki csak beszélget és ismerkedik, a belépés pillanatában elkezdtem feltérképezni az embereket. Figyelem a járásukat, abból ugyanis rengeteg információt lehet leszűrni. Kihallgattam a többiek beszélgetését, de erről ők nem tudnak. Én is barátkozom, vagy legalábbis annak tűnik! Mindenféleképpen előnyt érzek ezen információk birtokában, a cél pedig nem más, mint megnyerni a versenyt!"

Alekosz még annyit elárult: "Zámbó Jimmyvel készültem! Elviszem Jimmyt Amerikába és világhírűvé teszem! A Király című sorozat lemezét tettem be a bőröndömbe, a repülőgépen megkérem majd a stewardesst, hogy tegye be, hogy az utazóközönség is hallhassa. Persze tudom, hogy azon a lemezen Sramek énekel, de mi azt képzeljük, hogy az a Király hangja." Réka pedig arról beszélt, hogy neki a gyerekei hiányoznak majd a legjobban.

A másik páros Kucsera Gábor és Tóth "Nagy Ő" Dávid mindenre felkészültek:

"Alapvetően abban bízok, hogy jó hangulat lesz, nem lesznek feszültségek a versenyzők között. Azt is remélem, hogy Alekosz részéről nem lesznek kellemetlenkedések. Én attól félek a legjobban, hogy nem fogok tudni jót és kényelmesen aludni."

– mondta Tóth Dávid.

"Nem készültünk külön, így is járunk edzeni, jó kondiban vagyunk, az erőnlétünkkel nem lesz gond. Ráadásul annyi helyen aludtunk már a világban, edzőtáborokban, egészen nomád körülmények között is, hogy cseppet sem félek attól, milyen lesz a versenyben" - árulta el Kucsera, aki úgy véli, hogy a családja fog legjobban hiányozni.

Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnői több mint húsz éve jó barátnők.

"Egyértelmű, hogy mindkettőnknek a kislányaink fognak legjobban hiányozni. Én például egy pólót is készíttettem a fotójával, és a plüssnyusziját is elviszem magammal"

– mondta el Zsuzsi.

Katinka szerint neki nem fog gondot okozni, ha nem minden nap jut étel, mert mostanában amúgy is keveset evett.

Sipos F. Tamás, fia, Dani nagyon szeretnek túrázni, közös programokat csinálni:

"A fiammal sok viszontagságos helyzetbe kerültünk már, sok bicikli- és kalandtúrára mentünk el korábban, váratlan helyzetek szerintem most sem adódhatnak" - mondta el Tamás. A fia pedig elárulta:

"Édesanyám hatalmas adag búcsúvacsorát készített. Egymás után bevágtam hat szelet rántotthúst a biztonság kedvéért. De bármennyire is szeretem, a cél viszont egyértelműen az, hogy minél később ehessek belőle újra, szeretnénk megnyerni a műsort".

A TV2 szuperprodukciójában ezúttal a párosok Mexikó és Guatemala csodás vidékén kel, hogy helyt álljanak. A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz:

„Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre” - árulta el.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Élő adásban tűnt el Tóth Andi, a csatorna reagált az esetre
A Sztárban sztár zsűritagja az egyik reklámszünet után nem ért időben vissza a helyére a stúdióba, nélküle folytatták a vetélkedőt.

Link másolása

Ilyet se látott még a Sztárban sztár műsor közönsége: az élő műsorban a reklámszünet után az egyik zsűritag nem ért vissza a helyére, így nélküle folytatták a vetélkedőt - írja a Blikk.

A lap beszámolója szerint egy kilenc perces szünetet követően Tóth Andi nem ért vissza a helyére, így Till Attila beköszönésekor a széke üresen állt, miközben a többiek egyre feszültebben várták. Pedig előzőleg többször is, egyre hangosabban mondták be a figyelmeztetést:

"Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc... Húsz másodperc... Tóth Andi! Hol van Tóth Andi?"

Végül pár perces késéssel, de megérkezett az énekesnő is, miközben az adásban a tévénézők a szavazásra buzdító kisfilmet látták.

Egyes vélemények szerint lehetséges, hogy a szűk és bonyolult ruha lehetett az oka, de a lap úgy tudja, hogy Tóth Andit a pár hónapos rottweiler kutyája, Bailey foglalta le, ezért nem ért vissza a stúdióba.

Egy bennfentes magyarázata szerint:

"Andin egy nadrág volt, amelyre felülről rá volt húzva egy szűk szoknya, szóval nem egy kezeslábas vagy egy trükkös megoldás nehezítette a dolgát. Egyszerűen az történt, hogy Andi minden szünetben rohan a kutyushoz, akár ki is viszi a TV2 udvarára néhány percre, és olykor bizony elnézi az időt".

Hozzáteszi, hogy ez azért furcsa, mert minden szereplő mellé ki van rendelve egy ember, aki segíti őket, ha szükségük van bármire, akkor ők intézkednek, figyelik és figyelmeztetik őket.

A Blikk információja szerint Tóth Andi alapos fejmosást kapott a történtekért.

De szerintük úgy tűnik, hogy a csatorna belső ügyként igyekszik kezelni az esetet. Kérdésükre ugyanis azt válaszolták:

„Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg”.


Link másolása
KÖVESS MINKET: