SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edinának és Csutinak sikerült megegyeznie a százmilliós közös vagyonról

A botrányos szakítás után úgy tűnik, mindenben sikerült megegyeznie az egykori szerelmeseknek.


Januárban robbant a hír, hogy válik Kulcsár Edina Szabó András Csuti. Most Blikk írt arról, hogy információik szerint az egykori pár mindenben megegyezett, így a válóper már csak formaság lesz - szúrta ki a Sassy.hu.

A lapnak egy közeli ismerős azt mondta,

az egyezkedés az elején nem ment könnyen, mert "az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság", és ilyenkor nehéz tárgyilagosnak maradni. Négy hónap után azonban mindkét fél belátta, hogy ideje hivatalosan, papíron is új életet kezdeni.

A gyerekekkel kapcsolatban szinte azonnal megegyeztek: Medoxot és Ninát továbbra is együtt nevelik majd.

A pár azonban nemrég épített fel egy közös családi házat, amelynek értéke a Blikk szerint 150 millió forint lehet. Emelett van egy jól működő közös cégük is, amely legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevételt termelt.

"Mindenben megegyeztük, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik"

- mondta a lap megkeresésére szűkszavúan Csuti.

Kulcsár Edina új szerelmének, G.w.M-nek azonban nem megy ilyen könnyen a válás. A rapper és volt párja, Nagy Melanie nem tudták rendezni a nézeteltéréseiket. A Blikk szerint legfőképpen a két gyerek láthatása és az anyagi dolgok jelentenek problémát közöttük.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lassan az enyészeté lesz Benkő Dániel egykor százmilliókat érő budai villája
A lantművész öt éve halt meg, azóta hiába próbálják eladni az ingatlant. Már az ajtókra és az ablakokra is rácsokat szereltek fel az örökösök.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. július 18.Öt éve, hogy Benkő Dániel meghalt, de budai villája azóta sem talált új gazdára. Az ingatlant mostanra az enyészeté lett, legalábbis egy helyi lakos szerint. Hiába örökölték meg a lantművész lányai, Dalma és Vivienne, az édesapjuk hagyatékával nem igazán foglalkoznak.

Az egykori nyüzsgő otthon, ahol Benkő Dániel mindenkit szívesen fogadott, ma elhagyatottan áll.

Az egykor százmilliókat érő villa mára lezárt, kamerákkal védett terület lett, és az ajtókra, ablakokra is rácsokat szereltek fel az örökösök.

Az állapotok azonban szörnyűek: a hely szomorú látványt nyújt, merőben más, mint amikor még Benkő Dániel ott élt.

Az ingatlan tulajdoni lapja szerint a házat négy önálló ingatlanra osztották. Az alsó szinten két, nagyjából egyforma méretű lakás található, melyeket Dalma és Vivienne örököltek. A felső szinten egy 85 éves hölgy lett bejegyezve, aki holtig tartó haszonélvezettel bír az ingatlanok felett. Egy környékbeli lakos elmondása szerint soha nem észlelt mozgást a házban vagy a telken.

"Pont itt lakom a telek feletti társasházban és a teraszom éppen a kertre és a fura házra néz. Azt kell mondjam, nem éppen szívderítő látvány. Mélyen elszomorít, hogy senki nem tartja rendben a kis birtokot, amit lassan felemészt az enyészet.

Fura kis figura volt ez a Benkő Dániel, de mégis csak egy világszerte ismert és elismert művészről beszélünk, akinek az emléke többet érdemel annál, mint hogy így merüljön feledésbe. Ott még a madár sem jár, nemhogy az örökösei. Idejét sem tudom, mikor láttam ott bármilyen mozgást. Szerintem még Dániel holmijai is ott vannak, leszámítva az értékes hangszergyűjteményét, mert azt persze elvitték" - mondta a villa melletti szomszéd a Borsnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„A mentősök nem hitték el, hogy nem ittam” - Szulák Andrea totálkárra törte az autóját
A baleset oka figyelmetlenség volt: egy pillanatra levette a tekintetét az útról, miközben megpróbálta lehalkítani a rádiót, és egy szempillantás alatt egy villanyoszlopnak csapódott.


Az ismert színésznő egy beszélgetős műsorban mesélt arról, hogyan valósította meg ifjúkori álmát, amikor első külföldi fizetéséből vásárolt egy Polski Fiat 126-ost, közismert nevén „kispolskit”. Az öröm azonban nem tartott sokáig, mivel már az első nap totálkárosra törte a kisautót.

"Nagyon vágytam egy kicsi autóra, ezt vettem az első olyan fizetésemből, amit külföldön énekeltem. Soha nem felejtem el, hogy Mikulás napján délelőtt átvettem, és délután totálkárra törtem"

– mesélte Szulák Andrea.

A baleset oka figyelmetlenség volt: egy pillanatra levette a tekintetét az útról, miközben megpróbálta lehalkítani a rádiót, és egy szempillantás alatt egy villanyoszlopnak csapódott.

A mentősök először nem akarták elhinni, hogy nem volt ittas vagy gyógyszerek hatása alatt.

– Csak annyit mondtam nekik: „de hát körültekintés nélkül lépett elém a villanyoszlop…” – emlékezett vissza nevetve Andrea. A mentősök persze röhögtek, de bevittek a kórházba megfigyelésre, anyám pedig közben majdnem szívrohamot kapott.

A következő féléves fizetése ment rá, hogy helyrehozzák a kisautót. Szerencsére a motornak és a futóműnek nem lett semmi baja, csak a kasztnit kellett kicserélni.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szabó Zsófi a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú esetéről: „Nem tudom túltenni magam az ilyen aljas gazembereken!”
Édesanyaként mélységesen felháborodott azon, ahogy egy gyereket bántalmaztak. Instagram-történetben reagált a megrázó eseményre.
Fotó: RTL - szmo.hu
2024. július 18.Mint arról korábban írtunk, biztonsági kamerái egy brutális jelenetet rögzítettek a szolnoki kalandparkban.

A videón jól látható, hogy egy vidéki csoport felnőtt kísérője – vélhetően fegyelmezési szándékkal – hátulról felrúg egy gyereket. Az eset különösen sokkoló, mivel a fiú a fejére esett, és hosszú másodpercekig mozdulatlanul feküdt a földön. Később kiderült, hogy a gyerek azért kapta a brutális rúgást, mert nem akart felmászni a pályára. Az ügyben garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás.

Szabó Zsófi is megszólalt az esetről

Szabó Zsófi, műsorvezető és édesanya, az Instagram-történetében reagált a megrázó eseményre.

„Édesanyaként mélységesen felháborít és megrendít, hogy ilyen szörnyűséges tett előfordulhat! Egyszerűen nem tudom túltenni magam az ilyen aljas gazembereken! Nem mehet el senki az ilyen tettek mellett!”

Az eset országos felháborodást váltott ki. A történtek újabb példája annak, hogy a biztonsági kamerák milyen fontos szerepet játszhatnak a közbiztonság fenntartásában.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elsüllyedt Jakupcsek Gabrielláék vitorlása a Balatonon: „Úgy kellett kivontatni”
Szerencsére sérülés vagy komolyabb baj nem történt az évekkel ezelőtti balesetnél. És a történtek ellenére a vitorlázás szeretete megmaradt a családban.


Idén is hatalmas sikerrel indult a Kékszalag vitorlásverseny, ahol több mint 500 hajó szeli a Balaton hullámait.

Jakupcsek Gabriella az RTL Reggeliben elárulta, mennyire rajongott a vitorlázásért fiatalabb korában. Sőt, férjének egy különleges, rózsaszín vitorlása is volt, amely sajnos évekkel ezelőtt elsüllyedt.

A népszerű műsorvezetőnek Zamárdiban van az otthona, így már 30 éve minden nyáron a Balaton partján pihen. Férjének korábban volt egy 4 méteres, Campari Soda nevű hajója, amelybe ő is azonnal beleszeretett.

Ám a sors közbeszólt: a vitorlás elsüllyedt.

Emma lánya egyébként épp most kezdi a vitorlástábort, ő pedig eközben anyagot gyűjt a készülő könyveihez.

„Amikor a férjemmel összekerültem – annak is már 31 éve – akkor nagyon jampi volt, és volt egy Campari Soda nevű négyméteres vitorlása. Campari Soda rózsaszín volt, azt azért elmondanám. Én teljesen beleszerettem.

Egyszer Marci fiammal sikerült elsüllyeszteniük a hajót, úgyhogy úgy kellett kivontatni. Azóta nem próbálkoztunk, de Emmának megígértük, hogyha istenien fog vitorlázni, akkor újra 'felvesszük a csomókat', és nekiállunk a vitorlázásnak"

– mesélte Jakupcsek Gabriella a már mókássá szelídült történetet.

Így hát, bár a Campari Soda már csak emlék, a vitorlázás szeretete tovább él a családban.

Jakupcsek Gabriella a Reggeliben

Link másolása
KÖVESS MINKET: