News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina kommentben szólt vissza: „Nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból”

Valaki azt írta, G.w.M új száma csak Edina miatt népszerű. A válófélben lévő modell hozzászólásban védte meg új párját.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina egy ideig nem nagyon szólalt meg, miután férjével, Szabó András Csutival közölték, hogy véget ért a házasságuk, majd rá pár napra bejelentette, hogy máris új kapcsolata van. Azzal a rapperrel jött össze, akivel első dalát is elkészítette, nemrég pedig interjút is adtak arról, hogyan lett a munkakapcsolatból szerelem.

Az egykori szépségkirálynő azonban az elmúlt napokban már nem akarta szó nélkül hagyni a körülötte zajló történéseket. A minap például volt férjének szólt be, mert szerinte Csuti nem tartja be, amiben korábban megegyeztek a gyerekeik kapcsán.

Legutóbb új párja Instagram-oldalán reagált egy kommentelő hozzászólására. G.w.M arról posztolt, hogy a Megcsináltad című száma jelenleg a legfelkapottabb zene most a magyar YouTube-on.

"A matek az matek! Legnépszerűbb előadó. Legfelkapottabb videoklip. Ahogyan ez lenni szokott. Hálásan köszönöm nektek, újra MEGCSINÁLTUK EGYÜTT! A LEGNAGYOBBAK VELEM!" - örömködött a rapper.

hirdetés

Erre ezt írta egy kommentelő: "Ez csak azért van, mert Edinával összejöttél, mikor kiderült, mindenki elkezdte nézni a zenéidet, meg ilyesmi. TÉGED IS AZ EDINA TETT ISMERTEBBÉ!!! Ez előtt nem is hallottam rólad, azt sem tudtam, ki vagy."

Kulcsár Edina egy hozzászólásban osztotta ki a kommentelőt:

"Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán. Az, hogy nem ismerted, az csak annyit árul el rólad, hogy nem hallgatsz jó magyar zenét, amivel persze nincs semmi baj! Azt hallgatsz, amit csak szeretnél, de azért ne képzeld, hogy te vagy az origó! Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy te hallottál-e valakiről vagy sem! Milyen ember ő? Mert ha valaki tesz a boldogságáért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet, amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi... nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (!!!nem közben!!!) pedig összejöttünk. A fotón szereplő számokkal pedig lehet vitatkozni... de ez nem csak most van így! Ha tetszik, ha nem, ha szereted, ha nem, ha tudtad, ki ő, ha nem, (ahogy G.w.M is mondta) a matek az matek!"hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett, megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kórházba került Görög Zita kisfia a hőség miatt
A modell kisfia kiszáradhatott a nagy melegben. Zita az Instagram-oldalán azt is megosztotta, mit tanácsoltak nekik a kórházban.

Link másolása

hirdetés

Nyakunkba szakadt a kánikula: elképesztő hőség tombolt az utóbbi napokban az egész országban. A kánikulában viszont több veszélyt is rejt nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre nézve is.

Görög Zita az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a hőség miatt a kisfia kórházba került

- szúrta ki a Blikk.

A modell a 24 órán át elérheti Insta-sztorijában azt is megosztotta, milyen tippet kapott kiszáradás ellen a kórházban.

"1 liter hideg víz, 1 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, fél citrom leve hidegen kortyolgatva. Kiszáradás elleni koktél gyerekeknek is kórházi javaslatra. Vigyázzatok magatokra!"

- írta Zita a követőinek.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: