News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina: „Ennyire tartósan ilyen mélyen én még nem voltam, mint az elmúlt időszakban”

Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Párosban mondták el, hogy válságba került a házasságuk. Edinával most arról beszélgettünk, szerinte hol csúsztak el a dolgok, és mostanra sikerült-e rendezniük a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában nyíltan beszéltek arról, hogy válságba került a házasságuk, de szeretnének javítani a kapcsolatukon, ezért is vállalták a műsort. Edinával most többek között arról beszélgettünk, szerinte hol csúsztak el a dolgok, miben segített számukra a Nyerő Páros, és azóta sikerült-e rendezniük a kapcsolatukat. De a sikeres üzletasszony arról is mesélt, milyen élményei voltak a műsorral kapcsolatban, kikben csalódott, és csinálna-e bármit máshogy.

- Már a műsor legelején őszintén elmondtátok, hogy válságba került a házasságotok, és azért jöttetek, hogy megmentsétek a kapcsolatotokat. Hol csúsztak el a dolgok szerinted?

- Ez nagyon összetett, elég sok minden közrejátszott. 2020 márciusában kezdődött a járvány, én akkor voltam várandós a második gyermekünkkel. Ninát április végén hoztam a világra és nehezen éltem meg a korlátozásokkal járó nehézséget, ami a szülésemet illeti. A járvány abból a szempontból is érintett minket, hogy nagyon sok vállalkozásunk van, és abban az időszakban a bevételünk nulla volt, a kiadásaink viszont nem csökkentek. A legnehezebb pedig az volt, hogy megóvjuk az alkalmazottaink munkáját, akiknek a megélhetése rajtunk múlt, ez nagyon nagy felelősség. Én mindezt várandósan csináltam végig, tele bizonytalansággal és félelemmel. Nagyon aggódtunk a családtagokért is, minden olyan kilátástalan volt. Közben építkeztünk, de nagyon lassan haladtunk, minden csúszott. A közösségi médiában is rendre kaptam támadásokat ebben az időszakban. Illetve a kislányunkkal kapcsolatban nagyon sok dolog más volt, mint Medivel. Ninának rengeteget fájt a hasa, nagyon sokáig nem aludt, pavor alvászavara volt. Amikor egy anya tehetetlen, akkor nagyon ki tud borulni. Senkinek sem kívánom azt, amit én akkor átéltem. Kialvatlanok voltunk, Csuti is ingerültebb volt a szokásosnál, többször veszekedtünk. Még az is baj volt, hogy mondjuk a majonézt miért a hűtő bal oldalára teszed, miért nem a jobbra. Ilyen apróságokra is ugrottunk mindketten.

- Volt, amikor azt mondtátok, hogy itt a vége, szakítsunk?

- Többször is, sajnos.

hirdetés
Körülbelül idén tavasszal volt a csúcspontja ennek az egésznek, aztán kezdtek kicsit rendeződni a dolgok kettőnk között. Amikor már jött a Nyerő Páros, akkor nem mondom, hogy jól voltunk, de addigra ez a nagyon feszült helyzet már enyhült.

- Miért döntöttetek úgy, hogy ennyire nyíltan beszéltek a problémáitokról?

- Teljesen magunkat szerettük volna adni, felvállalni, milyen gondokkal küzdünk, mert problémái mindenkinek vannak. A műsorral kapcsolatban pedig azt éreztük, hogy egy mentsvár lehet számunkra, mivel a szerelemre koncentrál, olyan feladatokat kapunk, amelyek által mi is közelebb érezhetjük magunkat egymáshoz.

Nem az volt, hogy nem szerettük egymást, hanem egész egyszerűen az elmúlt másfél évünk nem arról szólt, hogy egymásra figyeljünk. Eltávolodtunk egymástól Csutival, a láng nemhogy lejjebb ment, de majdnem ki is aludt. Szerettük volna egymásnak is bebizonyítani a műsorral, hogy van még értelme a házasságunkért küzdeni. Arra vágytunk, hogy ha nem vagyunk együtt, hiányozzunk egymásnak, vagy, ha egymásra nézünk, hozzáérünk a másikhoz, újra érezzük azt a bizsergést, amit korábban.

Ebben a közegben csak egymásra figyelhettünk, és úgy gondoltuk, hogy ha újra érezzük ezeket a dolgokat, akkor van értelme folytatni, ha nem, akkor viszont jobb lesz tovább állni. A kemény feladatokon túl számtalan nehezebb pillanattal is szembenéztünk, főleg az ötödik nap estéjén.

- Arra gondolsz, amikor a párok név nélkül kérdezhettek egymástól, de szinte mindegyik kérdés rólatok vagy nektek szólt?

- Igen.

Ez az este olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy szerintem világéletemben nem fogom elfelejteni. Ennyire tartósan és ilyen mélyen én még nem voltam, mint az elmúlt időszakban és ezt az egészet nagyban a játékostársainktól kapott kritikák okozták.

Olyan ember vagyok, aki ad mások véleményére, és ha a többség - márpedig ott a többség - azt mondja, hogy problémája van velünk, akkor én azt elkezdem elhinni. A szeretteink támogatása nélkül ez nagyon nehéz volt, főleg, hogy egyébként sem voltunk a toppon. Eszméletlen kemény volt. Ott azért egy kicsit megtörtem. Nagyon féltem attól is, hogy ha az emberek látni fogják, akkor nemcsak a többi pár, de az egész ország ellenem lesz, és még inkább sérülni fogok. De elképesztően nagy pozitív csalódás volt, hogy nem így lett, és az emberek többsége a mi pártunkra állt.

- Ugyanakkor azért sok negatív kritikát is kaptatok. Voltak, akik képmutatónak tartottak titeket azért, mert a közösségi médiában egy boldog párnak tűntetek, közben pedig nem volt minden rendben köztetek. Sőt, az első napokban talán még Molnár Gusztáv is hasonló véleményt fogalmazott meg veletek szemben a közösségi médiával kapcsolatban. Erről mit gondolsz?

- Az, hogy elgondolkodtunk rajta, hogy meg kell mentenünk a házasságunkat, még nem jelenti azt, hogy mi haragszunk, vagy folyamatosan rosszban vagyunk.

Attól nem mutatkozhatok a gyerekeim apjával, mert egyébként az érzelmi szintünk alacsonyabban van, mint a kapcsolatunk elején? Szerintem mindannyian mások vagyunk, én azt gondolom, hogy ez abszolút nem képmutatás.

A műsor első hetét nem néztem meg, mert nem akartam nagyobb lelki törést okozni magamnak, de azért a kollégáim mutattak egy-egy részletet. Gusztival kapcsolatban annyit, hogy nekünk teljesen mást kommunikáltak, mint amit aztán a riportszobában mondtak. És én azért adtam annak hangot, hogy nem vagyunk a toppon, mint házaspár, mint Edina és Csuti. De ettől függetlenül együtt neveljük a közös gyerekeinket, egy háztartásban élünk, együtt dolgozunk, együtt megyünk egy csomó helyre.

Az ember egy poszt keretein belül pedig nyilván nem fogja leírni, hogy “lehet, megromlott a házasságunk, de azért szép napot”. Ez nem oda való.

- Visszanézve a műsort vannak olyan párok, személyek, akikben csalódtál?

- Gusztiéknak voltak megnyilvánulásaik, amik nem estek jól. Ezek utólag visszanézve nagy csalódások voltak.

Furcsa volt ezekkel találkozni, és viszontlátni, hogy a többiek mennyire másként vélekednek rólunk, de nyilván ezt is vállaltuk, amikor bementünk.

A másik, akivel már a műsor alatt voltak nehezebb pillanataink, Pataki Zita volt. A műsor óta volt egy nyilatkozata, ami elég rosszul esett. Azt mondta, hogy szerinte Csuti lenézte a férje munkásságát. Erre Csuti reagált is. Na, akkor eléggé felhúztam magam, nem értettem, ezt miért kellett, tőlünk ez nagyon távol áll, ráadásul Csuti pont az az ember, aki nagyon tisztel mindenkit, és senkit se néz le.

- Van olyan, amit már máshogy csinálnál a műsorral kapcsolatban?

- Szerintem nem. Esetleg lehet, hogy lazábban venném, de ezt már csak most, utólag látom. Sőt, azt gondolom, hogy az az ominózus ötödik este is jót tett végül. Kellett ez a törés, mert lehet, hogy közöttünk is másképp alakult volna minden Csutival, ha ez nem történik meg. Még soha nem éreztem magam annyira törékenynek, mint akkor és ott, viszont senki másra nem számíthattam, csak a férjemre. Ez rengeteget adott.

- Hogy vagytok most Csutival, sikerült rendezni a kapcsolatotokat?

- A műsor abszolút megmutatta a helyes irányt, és tudjuk, mit kell csinálnunk, hogyan kell cselekednünk annak érdekében, hogy újra szerelmespár legyünk, és hogyan lobbantsuk be újra azt a tüzet.

Nagyon jól alakul most a kapcsolatunk. Nem mondom, hogy 100 százalékos, mert nem lehet egy csettintésre mindent a visszájára fordítani. De rajta vagyunk a megoldáson, sokkal többet beszélgetünk, tudatosan hagyunk időt a másikra.

Én elkezdtem priorizálni. Régebben nehezemre esett nemet mondani egy-egy felkérésre, plusz a cégeimen belül is szeretek mindent én megcsinálni, és ez rengeteg munkával jár, de már sokkal jobban figyelek ezekre is. Most az életem egy olyan szakaszban van, ahol próbálok mindent átszervezni annak érdekében, hogy sokkal több időt tölthessünk együtt Csutival. Összességében nagyon jó irányt vett a kapcsolatunk, és remélem, most már egy jobb időszak jön.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Feleségül vette magyar szerelmét az olasz sztárfocista
Graziano Pelle és Varga Viktória Ostuniban házasodott össze.

Link másolása

hirdetés

Feleségül vette szombaton magyar modell szerelmét, Varga Viktóriát az olasz labdarúgó-válogatott és a Parma egykori játékosa, Graziano Pelle - írja a Nemzeti Sport. Az esküvőt Ostuniban tartották és

jelen volt többek között a futballista korábbi edzője, Ronald Koeman és az Ajax támadója, Dusan Tadics is.

Az olasz focista a Facebookon pillantotta meg élete szerelmét, de a magyar modell elsőre nemet mondott. Graziano Pelle azonban nem adta fel és a hotelszobájába küldött száz szál rózsával győzte meg Viktóriát.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Hódi Pamela kiosztotta azokat, akik szerint gyorsan túllépett Berki Krisztián halálán
Szóvá tették neki, hogy nem emlékezett meg az Instagram-oldalán néhai exe születésnapjáról, erre reagált.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztián halála az egész családját megrázta. Volt párja és kislánya édesanyja, Hódi Pamela is szívszorító sorokkal búcsúzott tőle, majd természetesen a temetésen is részt vett. Az influenszer akkor egy ideig nem posztolt Instagram-oldalára, az utóbbi hetekben azonban újra aktív lett, már mosolygós képeket is megosztott magáról. Múlt héten például a Balaton Soundon bulizott férjével, Tóth Bencével és barátaikkal, ott is készített néhány fotót és videót.

Egyes kommentelőknek azonban szemet szúrt az, hogy Pamela vidáman mutatkozik az Instagramon annak ellenére, hogy exe, Berki Krisztián nemrég halt meg, ráadásul július elsején lett volna a születésnapja. Főleg a Soundon készült, férjével közös posztja alá írtak több olyan hozzászólást is, amelyekben azt nehezményezték egyesek, hogy az influenszer nem emlékezett meg Berki születésnapjáról az oldalán.

Pamela megelégelte a számonkéréseket, Insta-sztoriban osztotta ki a rá megjegyzéseket tevő kommentelőket. Mint írta, "nem az a "nagy kommenttörölgetős" típus, de ezek után törölni fogja azokat a hozzászólásokat és tiltani azokat a felhasználókat, akik megjegyzést tesznek arra, hogyan élik az életüket a történtek után.

"Nem lát senki bele az életünk minden napjába, épp emiatt nem érzem úgy, hogy ezt el kell tűrjem. A kötelességem elvégzem, még akkor is, ha nem posztolok a temetőből a sírhelyről"

- írta.

Elmondta, hogy Berki Krisztiánnal közös lányával, Natasával kimentek a temetőbe Krisztián születésnapján, virágot és rajzot vittek a sírjához és meghallgatták Halász Judit Boldog Születésnapot! című dalát. Szerinte ennél többet nem tudnak tenni.

hirdetés
"Akik szerint a nyári szünetben a szobában kéne ülnünk és sírni azért, ami ahogy, ami miatt történt, azokat szeretném megkérni hogy gondolják át amit kommentelnének. Köszönöm a megértést"

- zárta sorait az influenszer.

A még néhány óráig elérhető Instagram-sztoriját ide kattintva nézheted meg.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: