News here
hirdetés

Koós János özvegye, Dékány Sarolta megdöbbent a temetés másnapján, annyi rajongó állt a sírnál

Szeretett volna egyedül elbúcsúzni férjétől, de már reggel olyan sokan voltak a sírnál, hogy inkább elment.

Link másolása

hirdetés

Szerdán, március 20-án helyezték végső nyugalomra Koós Jánost a Farkasréti temető művészparcellájában. A szertartásra érkezők a ravatalnál róhatták le kegyeletüket, a család kérésére egy szál virággal. Rengetegen vettek részt Koós János temetésén.

A temetésen Szerednyey Béla mondta el Verebes István megindító búcsúbeszédét.

Koós János táncdalénekes-parodista-színész, március 2-án hunyt el 81 évesen, rövid betegség után.

A rajongók a temetés után is özönlenek a Farkasréti temetőbe. Dékány Sarolta a Borsnak elmondta, hogy március 21-én, csütörtökön reggel, a temetés másnapján kiment elhunyt férje sírhelyéhez, mert egyedül szeretett volna búcsút venni Koós Jánostól. De megdöbbentette, amit látott: ugyanis még reggel is rengeteg gyászoló rajongó volt a sírnál.

"Már kora reggel kimentem a temetőbe, mert nem tudtam aludni, és szerettem volna egyedül, egymagam elbúcsúzni a férjemtől.

hirdetés

Sajnos, erre nem volt lehetőségem, mert hajnalok hajnalán már annyian voltak a sírja körül, hogy nem fértem oda.

Gondolom, azok, akik nem tudtak eljönni a búcsúztatóra, most rótták le a kegyeletüket.

Zavarni sem akartam a gyászolókat, különben is nyugalomra vágytam, inkább elmentem."

- mondta a lapnak.

Fotó: Mervai Márk


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Megszólalt Olivia Newton-John férje: elárulta, hogy mi volt a színésznő utolsó kívánsága
A gyászoló férj, John Easterling végigkísérte feleségét a rákkal való küzdelemben, most pedig felesége utolsó kívánságát tolmácsolta.

Link másolása

hirdetés

A mellrákban elhunyt énekesnőt, aki a rákellenes küzdelem szimbolikus alakja volt, most az egész világ gyászolja. Először 1992-ben diagnosztizáltak mellrákot nála, később tünetmentessé vált, azonban többször kiújult betegsége. A színésznő férje, John Easterling, először szólalt meg a tragédia óta, hogy elárulja, mi volt a haldokló Olivia Newton-John utolsó kívánsága – szúrta ki a Blikk.

„Olivia több mint 30 éve a győzelmek és a remény szimbóluma, aki megosztotta velünk a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és úttörő tapasztalata a növényi gyógyászattal kapcsolatban folytatódik az Olivia Newton-John Alapítványban, amely a növényi gyógyászat és a rák kutatásának szenteli magát. A család azt kéri, hogy az emlékére virágok vásárlása helyett az Olivia Newton-John Alapítványnak adakozzanak”

– mondta John Eaterling.

hirdetés

Az Olivia Newton-John Alapítvány a növényi eredetű gyógyszerek rákellenes harcban való felhasználását vizsgáló kutatásokat segíti világszerte. Céljuk, a növényi alapú készítmények segítségével, a rák kíméletesebb kezelési módjainak kidolgozása. A színésznő erről egykor így vélekedett:

„Az álmom az, hogy megvalósítsuk a rákon túli világot. Őszintén hiszem, hogy meg tudjuk csinálni! ”

A színésznő 73 évesen hunyt el otthonában, miután 30 éven át vívott harcot a mellrákkal. Számos kezelésen esett át, az utóbbi években pedig a növényi alapú kezelések felé fordult. Többek közt az orvosi kannabiszt is kipróbálta, amely szerinte sokat enyhített szenvedésein.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Bébiszitterként dolgozik Szandi lánya Amerikában, most kiderült, mennyit keres vele
Egy San Francisco-i családnál dolgozik.

Link másolása

hirdetés

Az egyik legnagyobb álma teljesült Szandi lányának azzal, hogy tavaly az Egyesült Államokba költözött. Bogdán Blanka

egy San Francisco-i családnál dolgozik bébiszitterként,

és ahogy a Blikk kiszúrta, egy podcastben most azt is elmondta mennyit keres.

„Erre bárki rá tud keresni, hogy az au pairek mennyit keresnek. Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. San Francisco még drágább, mint Los Angeles” – mondta Blanka, aki azt is elárulta, hogy

az ő fizetése is heti 195 dollár, ami körülbelül 75 ezer forintot jelent.

Szandi lánya azt is hozzátette, hogy szerencsére van szabadideje is, a hétvégéken például nem szokott dolgozni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Vera: Egy ismert ember többet keres, mert olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell
Az énekesnő arról is beszélt, hogy fiatalabb korában hedonista volt, ma már bánja, hogy nem osztotta be jobban a pénzét.

Link másolása

hirdetés

Megosztotta gondolatait Palik László YouTube-csatornáján Tóth Vera. Az énekesnő arról beszélt, hogy korábban, a Megasztár első szériájának megnyerése után hedonista életmódot folytatott, amit azóta kissé megbánt.

„Nagyon hülye voltam, hogy fiatal koromban nem figyeltem jobban, mert azért egy saját ingatlan jó lenne. Most már ez egyre távolabb kerül tőlem ez a kérdés, annyira drága.

Én az átlagnál jobban keresek, és ez nem hencegés. Egy ismert ember nyilván többet keres, nem az, hogy többet visz a vásárra, de olyan dolgokat áldoz fel, amit egy hétköznapi embernek nem kell”

– idézi a 24.hu Vera szavait. Az énekesnő hozzátette: „Elég nagy hedonista voltam fiatal koromban, ezt egy picit mérsékeltem volna, ezen változtattam volna. Voltak időszakok, amikor lenullázódtam, nem az én hibámból, hanem elmentek mellőlem menedzserek, akkor újra kellett épülni. Én döntöttem tíz éve: hogy ezeket a falusi félplayback haknikat eldobom magamtól.

Ha megnézzük Rúzsa Magdi életét: ha úgy döntök, már az elején offolom ezeket és csak élő koncerteket adok – ami abban az időszakban baromi nehéz volt – ezekre jobban odafigyeltem volna”

A teljes beszélgetés Tóth Verával

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
John Travolta Olivia Newton-Johnról: „Sokkal jobbá tetted mindannyiunk életét”
A két színész a Grease 1978-as forgatásán életre szóló barátságot kötött.

Link másolása

hirdetés

73 éves korában hétfő reggel elhunyt Olivia Newton-John, négyszeres Grammy-díjas angol–ausztrál énekesnő, színésznő.

A hírre Instagramon reagált egyik leghíresebb filmbéli partnere, John Travolta. A két színész együtt játszott az 1978-as, világsikerű Grease című musicalben, ahol Travolta Dannyt, míg Newton-John Sandyt alakította.

„Drága Oliviám! Te sokkal jobbá tetted mindannyiunk életét. A hatásod elképesztő volt. Annyira szeretlek! Találkozunk és újra együtt leszünk az út végén.

Találkozásunk első pillanatától fogva mindörökké a te:

Dannyd”

hirdetés

A két művész a forgatás alatt életre szóló barátságot kötött, gyakran ünnepelték együtt a film évfordulóját, 2018-ban, a negyvenéves jubileumon pedig újra el is táncolták egy ikonikus jelenetük néhány lépését – írja a The Variety.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: