SZTÁRVILÁG

Koncz Gábor arra kéri Istent, hogy még Orbán Viktor regnálása alatt „menjen el”

A Kossuth-díjas színész a század legnagyobb politikusának tartja a jelenlegi miniszterelnököt.

Link másolása

Nagyinterjút készített Koncz Gáborral a Mandiner. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Halhatatlanok Társulatának tagja idén töltötte be a 85. életévét.

Koráról szólva elmondta: foglalkoztatja a kora, de nem készül tudatosan a halálra. „Hanem, mert egyszerűen eljárt felettem az idő. Fiatalnak lenni könnyű, de méltósággal megöregedni a legnehezebb feladat” – fogalmazott. Szerinte a méltósággal megöregedéshez hozzátartozik, hogy „nem siettetni semmit, de elrendezni magunk körül a dolgokat, hogy másnak ne legyen rá gondja. Már azt is kitaláltam, hogyan temessenek el.”

A „jó magyarságról” kifejtett gondolataiba már aktuálpolitikát is csempészett. Mint mondta: „Erre kellene a magunk eszközeivel törekedni mindannyiunknak.

Ahogyan a miniszterelnökünk is teszi, akit a század legnagyobb politikusának tartok. Azért, mert család- és sportszerető, de ami a legfőbb érdeme az én szememben, hogy nem emeli fel a kezét, nem adja meg magát. És ahogy már korábban mondtam, szeretem a bátor embereket, akik után – mert valakik után muszáj – menni lehet. Arra kérem az Istent, hogy még az ő regnálása alatt menjek el”

– mondta a színművész.

Koncz Gábor beszélt a szomszédos Ukrajnában zajló háborúról is. „Szörnyűnek tartom, nem értem, elborzaszt a primitívsége, kegyetlensége. Arról nem is beszélve, hogy ránk is hatása van, alig bírom a házam rezsijét fizetni” – fejtette ki közgazdasági nézeteit. A színész szerint akkor jöhet el az egyensúly, ha „a globalizmus címén újból erőltetett internacionalizmust felváltja a jó értelmű nacionalizmus. Azt mondják az internacionalisták, hogy ők mindenütt otthon vannak a világban.

Én meg nacionalista vagyok, itt vagyok otthon! Sőt, itt én vagyok a gazda! És nem félek kimondani azt sem, hogy a magyart minden eszközzel védeni kell, mert szerintem veszélyeztetett faj”

– fogalmazott Koncz Gábor.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ajajj! Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya
A kis Hannrózát éppen a 4. születésnapján kellett kórházba vinni. A hírt édesanyja is megerősítette.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 03.


Link másolása

Nehéz hete volt Tóth Gabinak lányával. Az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében azt írta, nevetni, szeretni nem felejtenek el soha.

„Isten éltessen sokáig drága Hannaróza! Nincs olyan, amit együtt ne vészelnénk át, hisz egy csoda vagy! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek! Jelentem, a cumiról is leszoktunk a héten.”

A bejegyzésben látható, hogy kórházi körülmények közt készültek a képek a kislánnyal, de azt, hogy

miért kellett a kis Hannarózának kórházba kerülni nem tudhatjuk meg a bejegyzésből.

Krausz Gábor, a kislány édesapja szombat este Mikes Anna oldalán nyerte meg a Dancing with the Stars 4. évadát. A sztárséf ott, akkor élő adásban kívánt előre boldog születésnapot Hannarózának, hozzátéve, hogy a tortáját sem felejtette el. Tóth Gabi az Instagram-oldalán gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lakatos Márk rettentően kiakadt Istenes Bence és Rácz Jenő kibékülésén
„Ezért kellett egymást lecigányozni, leb*zizni” – Lakatos Márk gunyoros TikTok videóban tette helyre Istenes Bencét és Rácz Jenőt.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 03.


Link másolása

A dolog ott kezdődött, hogy a műsorvezető Istenes Bence nem éppen helyénvalót posztolt Rácz Jenőről, aki ezt nem vette jó néven, s nem is fogadta el Istenes bocsánatkérését egészen a bokszmeccsükig. Utána azonban megtörtént a nagy összeborulás, amiről persze nem felejtettek el Instagram fotót is mellékelni.

Most a Blikk tudósít arról, hogy mindez már

sok volt Lakatos Márk gyenge szívének, aki alig félreérthetően gunyoros hangú videóban mondja el lesújtó véleményét mindkettejükről.

„Megszólalt bennük egy belső hang, ami azt mondta, hogy most már nem szabad tovább ezt az ócskaságot továbbvinni, hanem mindenkinek az a jobb, szurkolóknak, nekik, a PR-osuknak is, az RTL-nek is, mindenkinek úgy a jobb, hogyha most már elfelejtik ezt az acsarkodást, a c*ozást, b***zást és mindent, hiszen ezt az egészet egyébként csak azért csinálták, mert a szent bokszot, a sportot, a szent bokszot akarták a legmesszebbmenőkig éltetni, ezért kellett gyakorlatilag egymást lec****ozni, leb***zni. Na, mindegy, de most már végül is, hogy már megvolt ez a hatalmas nagy PR-cirkusz, és ezerrel, ezerrel tombol a PR-gépezet, most megszólalt a belső hang vagy a sajtóosztály főnöke, és egymástól bocsánatot kértek, és minden újra a régi”

– modta többek között Lakatos saját oldalán. Mindenki jól járt. Jól járt Istenes és Rácz is, hiszen sokat beszéltek róluk, jól járt a Sztárbox, mert sikerült nagy hírt verni a soron következő meccsnek, és persze most feliratkozott a sorba Lakatos Márk is, aki

szerény nyolcvanezer nézőt azért bezsebelt ezzel a produkcióval.

Win-win-win-win.

@lakatosmarkstyle Ilyen a box? Cirkusz a népnek! Gatya! #csillagszóró #nincsbiras #istenesbence #raczjeno #sztarbox #cirkusz #neverekedj #negyűlölködj #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #foryou #fy #stopviolence ♬ Hallelujah (from Messiah by G.F. Handel) - Oregon Bach Festival Choir & Orchestra


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sztárbox: drámai izgalmak közt zajlott Árpa Attila és Pintér Tibor meccse – meglepetésre nem volt kiütés
Nagyon jól bírta az ütéseket mind a két színész. Ezúttal nem volt nyoma a korábbi, „utcaiharcos” bunyónak.
Malinovszki András - szmo.hu
2023. december 03.


Link másolása

Lezajlott a Sztárbox elődöntőinek utolsó mérkőzése is. A férfi nehézsúlyban két olyan ember csapott össze, akik saját bevallásuk szerint eddig inkább ösztönből bokszoltak, mintsem a jól begyakorolt formák szerint. Árpa Attila és Pintér Tibor is amolyan „őserőként” érkezett a döntő kapujába, nem csoda, hogy sokan várták ezt az összecsapást.

A két veterán ezúttal sokkal megfontoltabban küzdött, mint korábbi meccseiken. Ennek köszönhetően a mérkőzés nem is dőlt el olyan hamar, sőt a Sztárbox eddigi férfi mérkőzéseitől szokatlan módon nem is kiütéssel dőlt el a győzelem.

Az már a meccs elején látszott, hogy Árpa uralni tudja a ringet, de „Tenya” messze nem volt másodrendű küzdő. A második menet még kiegyenlítettebbre sikerült, szinte folyamatosak voltak az ütések – amikből azonban nagyon sok nem talált célt.

A harmadik menetben már az látszott, hogy a két színművész beszélget egymással a ringben, ezt a menetet ismét inkább Az Árulók műsorvezetője vitte. Végül a negyedik menet egyértelművé tette, hogy bár Pintér derekasan küzdött, Árpa Attila mind fejben, mind fizikálisan jobban bírta a szorítóban eltöltött időt.

Bár mind a ketten komolyan elfáradtak a meccs utolsó negyedére, a bírók végül egyhangú pontozással Árpa Attilát hozták ki győztesnek.

A színész-producer így a jövő hétvégi döntőben a félelmetes Brasch Bencével küzdhet meg a 2023-as Sztárbox nehézsúlyú bajnoki címéért.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Sztárbox: gyors győzelem – Józan László edzője az első menetben bedobta a törülközőt Molnár Áron ellen
Nem történt meglepetés a mérkőzésen, az eddig lehengerlő Molnár Áron megy tovább, és küzd meg a döntőben Rácz Jenővel.

Link másolása

Eddig lehengerlő teljesítményt nyújtott Molnár Áron a Sztárboxban, nem csoda, hogy a mai, Józan László elleni meccsnek is toronymagas esélyeseként vágott neki.

Józant az RTL felületén szavazók mindössze egy százaléka tartotta esélyesnek a műsor végső győzelmére, nem meglepő tehát, hogy a vasárnap esti elődöntőt az aktivistaként is ismert Molnár Áron nyerte.

A meccs előtt a két színész már-már túlzásokba menően barátilag és sportszerűen nyilatkozott a kettejük csatájáról. Ennek megfelelően simán alakult a mérkőzés:

Józan László edzője már az első menetben bedobta a törölközőt Molnár ellen.

Az RTL összefoglalója szerint Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni kollégáját, ám amikor ellenfele közel került hozzá, olyan bal csapottal találta el, hogy rá kellett számolni. A Keresztanyu sztárja innen még vissza tudott térni, de Molnár ekkor fültövön találta el. Ekkor ugyan nem esett a padlóra, a mérkőzésvezető mégis rászámolt, edzője pedig inkább bedobta a törülközőt.

Molnár Áron a középsúly döntőjében az eddig szintén megállíthatatlannak tűnő Rácz Jenővel fog összecsapni.

Molnár Áron és Józan László meccse

Link másolása
KÖVESS MINKET: