hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kirabolták Hosszú Katinkáékat az olimpia előtt Barcelonában

A Mare Nostrum úszóverseny barcelonai állomásán történt az eset, és állítólag Gelencsér Mátét fizikailag is bántalmaztak.

Link másolása

hirdetés

Az esetkor fizikai atrocitás is érte őket, azonban csak Gelencsér Mátéra emeltek kezet, Katinkára nem. Az úszó édesapja és menedzsmentje nem cáfolta meg a híreket, ugyanakkor meg sem erősítette.

Katinkát nagyon megrázta a barcelonai eset. Mentálisan elképesztően erős, de a történtek őt is megviselték, hiszen könnyedén komolyabb bajuk eshetett volna. Biztos vagyok benne, hogy a rablás hozzájárult ahhoz, hogy tudása alatt teljesített Tokióban.
- mondta a Blikk informátora.

Hosszú az olimpián a vártnál gyengébben szerepelt, címvédőként ötödik lett 400 méter vegyesen, 200-on ugyanebben az úszásnemben hetedik helyen ért célba, míg 200 nem jutott fináléba. Emiatt rengeteg negatív hozzászólás érte a közösségi oldalakon. Katinka továbbra is szeret úszni, edzeni és versenyezni, ezért még folytatja az úszást.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Itt vannak a hivatalos fotók: Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinccel pózol az esküvőjükön

A képek az Alcsúti Arborétumban készültek, a menyasszony és a vőlegény is nagyon boldognak látszik.

Link másolása

hirdetés

Pénteken házasodott össze Mészáros Lőrinc kormányközeli milliárdos üzletember és Várkony Andrea televíziós műsorvezető. Az esküvőről csak bizonyos részletek szivárogtak ki: azt biztosan lehetett tudni, hogy a lagzit az Alcsúti Arborétumban tartották, de csak találgatások voltak a lehetséges vendégekről, illetve az esetleges sztárfellépőről. A vacsoramenüről azonban biztos információk is napvilágot láttak:

Hivatalos fényképeket azonban semmilyen módon nem láthatott a nagyközönség – eddig.

Most maga Várkonyi Andrea posztolt négy fotót, amin a szemlátomást sokat fogyott vőlegénye társaságában látható.

A fényképeket Várkonyi Andrea hivatalos Facebook-oldalán lehet megnézni, EZEN A LINKEN.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Gyönyörű pár” kontra „rongyrázás a pénzemből” – kommentelők reakciója a Mészáros-Várkonyi házasságra

Vannak, akik különböző indokokkal kifejezetten védelmükbe veszik a friss házasokat.

Link másolása

hirdetés

Alig két órával azután, hogy Várkonyi Andrea kiposztolta Mészáros Lőrinccel közös esküvőjük képeit, elözönlötték Facebook- és Instagram-falát is a kommentek. Ezek hangulata elég vegyes, az Instagramról jellemzően hamarabb törlik a negatív hozzászólásokat.

Abban nincs semmi meglepő, hogy a dicsérő kommentek túlnyomó többsége a mennyasszony szépségét és ruháját méltatja. Több kommentben kívánnak bőséges gyermekáldást is a párnak, akik együtt már négy gyermekkel büszkélkedhetnek – Mészáros három felnőtt korúval, Várkonyi Andrea pedig Bochkor Gáborral közös, 14 éves lányával.

Jellemzően az Instagramon sokkal több a pozitív hozzászólás, csak elvétve olvasni néhány olyat, amiben kommentelők az esküvő és a közpénz viszonyát emlegetik. A Facebookon már más az arány: ott sokan kritizálják az esküvő – a képek és a menü alapján feltételezett – "rongyrázását". Igaz, ezen a platformon jóval többen meg is védik a párt. A legtöbben az irigységre hivatkoznak, és arra, hogy teljes mértékben a magánügyük, mennyi pénzt költenek életük egyik legfontosabb napjára. Itt a korai kommenteknél még előfordult, hogy Várkonyi (vagy az oldala üzemeltetője) válaszolt is a hozzászólásokra.

Az egyik kommentelő szerint

(lehet irigykedni) Andira főleg a bátorságért, mert tudta, hogy a "jóindulatú" emberek konkrétan Közép-Európa sarát ömlesztik rá, mégis vállalta. Biztos, hogy tartósabb lesz, mint egy most kötött 20-30-as Csok-babaváró-stb. egyesülés. Elismerésem, gyönyörű volt minden!!!!

Míg olyanok is vannak, akik felróják a negatív kommentelőknek, hogy olyankor csendben vannak, amikor Mészáros és Várkonyi jótékonysági adományozásai kerülnek a hírekben.

hirdetés

Vannak, akik Mészáros Lőrinc zsebre tett kezét kifogásolják a képeken, de többek szerint ez egy teljesen bevett szokás esküvői fotókon.

Aki tovább szeretne mazsolázgatni a kommentek között, esetleg a magyar lakosság azon szűk rétegéhez tartozik, akik még nem látták a pénteki esküvő képeit, ITT tud nézelődni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Többen sírva fakadtak a stúdióban, akkorát énekelt Tóth Gabi versenyzője a Sztárban Sztár Leszekben

Nagyon érzelmes dalt választott Urbán Edina, aki természetesen bejutott a versenybe.
Címkép: TV2 - szmo.hu
2021. szeptember 27.


Link másolása

hirdetés

Véget ért a Sztárban Sztár Leszek! középdöntője, ami azt is jelenti, hogy mind a négy mentor összegyűjtötte a csapatát. Történt viszont egy váratlan fordulat, Tóth Gabi ugyanis széket adott Urbán Edinának, annak ellenére, hogy már mind a három székén ült valaki.

Íme a produkció:
Engem a komplett műsor alatt egyetlen ember sem érintett meg ennyire.

Így reagált sírva Köllő Babett, viszont nem csak neki jöttek elő a könnyei azután, hogy Urbán előadta Sinéad O’Connor dalát. Majka is csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy ez volt a középdöntő legkeményebb előadása.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tereskova pánikba esett és beborozott, mikor megtudta, hogy 50 évesen babát vár

Már elgondolkozott azon, hogy fiút szeretne, azt is elmondta, milyen nevet adna neki és miért.

Link másolása

hirdetés

Mint azt megírtuk, 50 évesen lett várandós Nagy Kriszta Tereskova. A művésznő négy éve van együtt párjával, aki az első olyan férfi az életében, aki mellett már eljátszott a gondolattal, hogy gyermeket vállaljon. Ugyanakkor a családalapítást nem gondolta komolyan, így sokkolta, amikor megtudta, hogy teherbe esett.

A párjával is szokatlan módon közölte a hírt, a férfi először azt hitte, hogy csak viccelődik. Végül mindent megbeszéltek, és úgy döntöttek, hogy "nem tudjuk, mit hoz nekünk a jövő, de együtt szembe tudunk nézni vele. Nagyon nehéz pillanatban jött a gólyahír, de összeszedett erővel vágok bele a jövőbe és a jelenbe is".

Tereskova az RTL Reggeli című műsorában is őszintén beszélt a terhességével kapcsolatos gondolatairól. Többek között arról, hogy megijedt, pánikba esett, mikor kiderült, hogy babát vár.

"Halálfélelem, teljes rémület, mert régóta úgy definiáltam magamat, hogy én nem vagyok alkalmas erre.

Az volt, hogy rábeszéltem őt, hogy játsszuk azt, hogy akkor ma nem védekezünk és mondja a szemembe, hogy kisbabát szeretnék tőled, hiszen úgyse lehet baj, kétszáz évesen… és akkor egyből egy beszaladt. Utána amikor megtudtam, mondom úristen, meg fog ölni a csávó. 200 gyereket csinált már, akivel szerelmeskedik, állandóan terhes lesz" - mondta. Útólag úgy érezte, hogy kicsit elhamarkodta a hír bejelentését.

hirdetés

"Ezt is elrontottam, én még nem vagyok az első trimeszteren túl és még a genetikai vizsgálaton sem vagyok túl.

Igazából nem akartam közölni, csak olyan iszonyatos pánikban voltam, hajnalban, beborozva"

- árulta el a stúdióban. De már túl az első sokkon tudja, hogy fiút szeretne és azt is, hogy mi lenne a neve.

"Én fiút szeretnék, mert az apukám nagyon szép, vörös, göndör hajú baba volt és nagyon szeretem az apukámat és olyat szeretnék és Karcsikának szeretném hívni. A kedvenc macskámról nevezném el a gyereket.

VIDEÓ: Az RTL Reggeli beszámolója


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: