SZTÁRVILÁG

Kiderült, kik fognak versenyezni a Sztárban sztár új évadában

A rajongók már napok óta találgatják, ki lehet a 12 új versenyző. A TV2 most végre elárulta, kiknek szurkolhatunk majd február 19-től.

Link másolása

Kiderült kik lesznek a Sztárban sztár új évadának versenyzői. Oláh Ibolya, Kamarás Iván, Nemazalány és Judy is ott van a versenyzők között.

Február 19-én startol a Sztárban sztár című vetélkedő kilencedik évada.

A TV2 nagysikerű műsorában ismét sztárok bújnak más hazai és külföldi előadók bőrébe egy-egy produkció erejéig hétről-hétre, a végén pedig az nyer, aki a legsokoldalúbb énekesnek bizonyul a zsűri és a nézők döntése alapján.

Az már kiderült, hogy idén a zsűriben Makranczi Zalánt már nem láthatjuk, a helyére viszont ketten is érkeznek, ráadásul egy pár: Tóth Andi és Marics Peti. Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi továbbra is zsűriznek, így ebben az évadban öten pontozzák majd a produkciókat.

A TV2 a napokban közösségi oldalaira olyan fotókat töltött fel, amelyek az idei versenyzőkről készült mellszobrokat ábrázolják.

A rajongók ez alapján próbálták kitalálni, kiknek szurkolhatnak majd idén a műsorban.

Most azonban senkinek nem kell tovább találgatnia, hiszen a csatorna végre bejelentett, kik lesznek a versenyzők:

 • Oláh Ibolya,
 • Trap kapitány, a Tha Shudras énekese,
 • Tarján Zsófi,
 • Valkusz Milán a ValMar formációból
 • Halastyák Fanni, vagyis Nemazalány,
 • Kiss Ernő Zsolt,
 • Zdroba Patrik,
 • Gubik Petra,
 • Judy,
 • Kamarás Iván,
 • Sipos Tomi az Irigy Hónlajmirigyből,
 • és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

 • Címlapról ajánljuk


  SZTÁRVILÁG
  Meglepte Majkát, mikor a Zsákbamacska játékosa közölte, hogy annak idején az anyja „hazavitte” a rappert
  Pápai Joci azon viccelődött, lehet, hogy a fiatal lány Majka gyereke, akiről eddig nem tudott.

  Link másolása

  Egy 21 éves Anna nevű lány volt az egyik játékos a Zsákbamacska legutóbbi adásában. Az adás közben szóba került, hogy Majkához hasonlóan ő is ózdi kötődésű. A rapper ekkor visszakérdezett, most is ott élnek-e, mire a lány elmondta, hogy már nem, az édesanyja élt Ózdon, és hozzátette:

  „vele jártál bulizni”.

  Ezután Majka és Pápai Joci azon kezdtek poénkodni, lehet, hogy a versenyző valóban Majka lánya, akiről eddig nem tudott.

  „Hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk” - mondta viccesen a műsorvezető. Pápai Joci ezután sem tudta elengedni a témát, és próbált puhatolózni Annánál, hogy mit mesélt az anyukája a Majkával való kapcsolatáról.

  „Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte”

  - mondta sejtelmesen a fiatal lány.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:

  SZTÁRVILÁG
  Hosszú Katinka megmutatta a gömbölyödő pocakját
  A háromszoros olimpiai bajnok úszónő megköszönte a rengeteg gratulációt, amit kaptak.

  Link másolása

  Hosszú Katinka múlt héten véget vetett a szóbeszédnek, és ő maga jelentette be egy Instagram-videójában, hogy gyereket vár.

  A háromszoros olimpiai bajnok úszónő

  kedden egy Facebook-posztban megköszönte a „rengeteg gratulációt”.

  Katinka a bejegyzésben több közös képet is megosztott a párjával, Gelencsér Mátéval is. Az egyik fotón pedig már szépen látszik az úszónő gömbölyödő pocakja is.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi
  Mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket - írta az énekesnő.

  Link másolása

  Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi - a hírt az énekesnő jelentette az Instagram-oldalán kedden.

  „Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

  - írta a bejegyzésben Zsuzsi.

  Az énekesnő egyúttal arra kérte a média képviselőit, hogy „hagyják békén” ezzel kapcsolatban, mert nem szeretne erről a továbbiakban nyilatkozni. Ahogy fogalmazott: felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni a maguk és a gyermekeik életét.

  A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.

  Szintén kedden jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy ők is elválnak.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET:


  SZTÁRVILÁG
  Válik Peller Anna és Lukács Miklós
  Az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

  Link másolása

  Válik Peller Anna és Lukács Miklós - a színésznő és férje a közös Facebook-oldalukon közzétett videóban jelentették be a szomorú hírt.

  „Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

  - mondta a videóban Peller Anna. Lukács Miklós azt is hozzátette, hogy az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

  A kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni, járnak majd együtt nyaralni is. Többet azonban erről a témáról már nem is szeretnének nyilatkozni majd.


  Link másolása
  KÖVESS MINKET: