hirdetés

SZTÁRVILÁG

„Hol a pocak?” - kérdezték Dér Henitől a szelfije láttán, az énekesnő reagált is rá

A kismama frappáns válasszal nyugtatta meg a követőjét.
Címkép: heni_der_official/Instagram - szmo.hu
2020. november 23.

hirdetés

Nagyot fordult a világ mostanában Dér Henivel, akit októberben eljegyzett a párja, és a tavaszi vetélése után ismét babát vár. Az énekesnő még a terhessége elején jár, de már gömbölyödik a pocakja.

A boldog kismama hétvégén is megosztott magáról egy képet, amin látszik a gömbölyödő hasa. Egy olyan szoknyában fotózta le magát, ami elmondása szerint korábban nem állt tökéletesen rajta, de most, várandósan végre jól mutat benne.

"Mindig utáltam ezt a szoknyát, mert elöl a cipzárnál felpúposodott a pocakomnál és zavart. Most viszont tökéletes és nagyon jó elasztikus az anyaga"

- írta az énekesnő.

hirdetés

Vasárnap pedig egy szelfit posztolt Instagram-oldalára, amin viszont nem látszik olyan jól a pocakja.

Ezt egy kommentelő szóvá is tette neki, de a válasz sem maradt el.

Dér Heni vasárnapi Instagram-posztjában megosztotta a követőivel, hogy imádja a napsütést, ehhez pedig egy szelfit csatolt magáról.

Ezen látszik az eljegyzési gyűrűje, amit nemrég kapott a szerelmétől, Gergőtől, a babapocakja azonban kevésbé. Az egyik kommentelőnek ez fel is tűnt,

meg is kérdezte az énekesnőtől, hogy "hol a pocak?"

Heni azonban nem hagyta kétségek között a követőjét, és válaszolt is a hozzászólására:

"A fekete slankít"

- írta.

A kommentelők többsége egyébként az énekesnő szépségét dicsérte, szerintük gyönyörű kismama.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Schobert Norbi: A világ egyik pontján sem küldenek el ennyien az anyámba, mint itthon, de ez is hiányzott

Szerinte nagyon sok kommentelő „megrekedt az általános iskola második osztályában, csak testileg nőtt meg.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 13.

hirdetés

Hazatért a Maldív-szigetekről a Schobert család, ahol már tavaly év vége óta vakációztak, illetve Rubint Réka alakreform tábort tartott. Schobert Norbi még az indulás előtt, a repülőn ülve élőzött egyet a Facebookon, amiben többek közt reagált azokra a negatív kommentekre is, amelyeket a legutóbbi megjegyzései miatt kapott.

Mint megírtuk, a fitneszguru a napokban azt mondta, szerinte a legtöbb nő azért küzd egész életében, hogy ne menjen 70 kiló fölé.

Norbi az élő bejelentkezéskor elmondta, hogy bár nagyon jó volt ez a két hét a Maldív-szigeteken, de már hiányzott neki az otthona, a munkája, a kollégái, és az, hogy segítsen másoknak lefogyni. Sőt, meglepő módon a kommentelőket is hiányolta már.

"Röhögni fogtok: nem csak azok hiányoztak, akik jókat írnak, hanem azok is, akik azt írják, hogy 'anyád', 'hülye vagy', 'nem értesz hozzá'. Nagyon érdekes volt azt látni, hogy az emberek egyre kevesebb könyvet olvasnak, mert ugye a szövegértelmezés az nagyon kevés embernek megy jól"

- mondta.

hirdetés

Ezután felidézte, hogy mit mondott pár napja, amin sokan kiakadtak. Szerinte viszont nem tett semmi rosszat.

"Kiálltam azokért a nőkért, akik 70 kiló alatt vannak, és azt írták róluk, hogy a kutyáknak valók, és kiálltam azokért is, akik 70 kiló felett vannak, akikről azt mondtam, hogy nem lehet őket húsnak degradálni. Na most ebből mi jött le pár embernek? Az, hogy 'mi baj van a kövér nőkkel?'. Gyerekek, nem is írtam róla posztot. Az a durva az egészben, hogy lassan elfelejtünk Magyarországon olvasni, elfelejtünk szöveget értelmezni, és ez így nagyon nem jó, mert az emberek úgy esnek egymásnak, hogy nem is értik, hogy a másik miről beszél"

- véli Schobert, aki szerint már arra is "k.rva anyáddal" reagálnak, ha csak annyit mond, hogy "jó reggelt, sziasztok!", és sokan el se olvassák, hogy mit is kommentelnek.

Mindezek ellenére azt mondta, hiányoztak neki a kommentelők, Magyarország, még akkor is, ha

"a világ egyik pontján sem küldenek el ennyien a jó k.rva anyámba, mint itthon". Szerinte ugyanis "ettől vagyunk magyarok, mi ilyenek vagyunk", és "ha az ember elmegy ebből két hétre, akkor hiányzik".

Arra, hogy egy kommentelő azt írta, szerinte csak irigyek a rosszindulatú hozzászólók, Norbi így reagált:

"Nem irigyek, hagyjuk ezt az irigységet. Higgyétek el, nagyon sok embernek főleg értelmezési problémái vannak. Egyszerűen nem érti, amit a másik mond.

Nagyon sokan megrekedtünk az általános iskola második osztályában, csak testileg nőttünk meg".

Azt is elmondta, hogy ő nem bántja a kövér embereket, hiszen az egész élete arról szólt, hogy kövér embereket mentett meg.

"Tudjátok, ez olyan dolog, hogy a kozmetikusnak, aki elmulasztja az arcunkról a pattanást, nem kell szeretnie a pattanást. Ez így van, hiszen ezért gyógyít meg.

Azért, mert én utálom ezt a világjárványt, ami arról szól, hogy elhízás, elzsírosodás, attól még az embert szeretem. Én csak segíteni próbálok, felhívom a figyelmét arra, hogy nem jók a 100 kilós egészségi állapotú férfiak és fölötte, és nem jók a 70-80 kilós testsúlyú nők, mert megviseli a testet, a lelket, a szívet, diabéteszt okoz... Én a háj ellen harcolok, és nem a kövér emberek ellen. Én a kövér emberekÉRT harcolok" - fejtette ki.

Szerinte alapvetően az a baj, hogy "a magyaroknak mindig kell valami ellenségkép".

VIDEÓ: Schobert Norbi élő videóban mondja el a véleményét a kommentelőkről

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Harmadik gyermekét várja Tápai Szabina és Kucsera Gábor

A baba nyáron érkezik majd.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja, ugyanis

hamarosan érkezik a harmadik gyermekük.

Az örömhírt a Story Magazin címlapján jelentették be - szúrta ki a 24.hu.

A baba nemét egyelőre nem tudják. Viszont már van egy hétéves fiuk, Beni és két éve született meg kislányuk, Milla, így egyetlen kívánságuk, hogy harmadik gyermekük egészséges legyen.

A magazin címlapján már jól látható Szabina szépen gömbölyödő pocakja is. A pár harmadik gyermeke nyáron érkezik majd.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Schobert Norbi magánnyomozókat fogadott, hogy leszámoljon a családját ócsárló kommentelőkkel

A fitneszguru százmilliókra perelné azokat, akik gúnyt űznek belőle és a családjából a közösségi médiában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Schobert Norbi százmilliókra perelné azokat, akik gúnyt űznek belőle és a családjából a közösségi médiában, ehhez pedig magánnyomozót is fogadott - írja a Blikk.

"Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel. 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz"

- mondta a lapnak a fitneszguru.

Norbi a lapnak azt is elmesélte: voltak, akik áttúrták a szemetest az otthonuknál, hogy kiderítsék, miket esznek és aztán kiposztolták. "De a termékeimbe is tettek kukacot, úgy fényképezték le" - tette hozzá Norbi.

"Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával"

- dühöngött a fitneszguru.

Schobert Norbi szerint most eljött a visszavágás ideje. A fitneszguru a lapnak elmondta, hogy feljelentést tett az ügyben, ezt pedig egy komoly jogi és kutatómunka előzte meg. Norbi ugyanis azt meséli: több mint egy éven keresztül gyűjtöttek anyagot a beadványhoz két magánnyomozóval és három ügyvéddel. A fitneszgurut ócsárló felhasználókat pedig IP-cím alapján azonosítják.

hirdetés
"Büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni!"

- fogalmazott Schobert Norbi.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Mégsem koronavírusos Galambos Lajos, pedig erre hivatkozva nem ment el a bíróságra

Csináltatott egy PCR-tesztet is a gyorsteszt után, negatív lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 13.

hirdetés

Kedden megírtuk, hogy Galambos Lajos is elkapta a koronavírust, erre hivatkozva nem jelent meg hétfő reggel a Budaörsi Járásbíróságon. A zenészt 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják, a több éve húzódó ügyének tárgyalására kellett volna elmennie.

Múlt héten azonban megbetegedett, és mivel a koronavírus-fertőzés tüneteit produkálta, vasárnap csináltatott egy gyorstesztet, ami pozitív lett. Lajcsi nagyon megijedt, ideiglenesen el is költözött otthonról, hogy megóvja a családját a fertőzéstől.

A biztonság kedvéért azonban elvégeztetett egy PCR-tesztet is, ami viszont negatív eredményt mutatott.

"Szerencsére negatív lett a teszt, most megnyugodtam

- mondta a zenész a Blikknek. A lap szerint Lajcsi már jól van.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: