SZTÁRVILÁG

Hatéves kislányt nevel a 23 évvel fiatalabb feleségével Görög László, aki nemrég Budapestre költözött

Tíz éven át volt a Miskolci Nemzeti Színház tagja, itt szeretett bele a kolléganőjébe, a nála a 23 évvel fiatalabb Czakó Juliannába. Hat éve született egy kislányuk.

Link másolása

A fővárosban kezdett új életet a színész, itt ugyanis sokkal több lehetőség nyílik számára - írta meg a Blikk.

Tíz éven át volt a Miskolci Nemzeti Színház tagja, itt szeretett bele a kolléganőjébe, a nála a 23 évvel fiatalabb Czakó Juliannába, akivel ma már egy hatéves kislány, Gizike szülei.

A házaspár nemrég azonban Budapestre költözött.

"Elköltöztünk Budaörsre a családdal, a feleségemmel jelenleg a Thália Színház tagjai vagyunk. Nagyon szerettünk mind a ketten Miskolcon élni és dolgozni, de be kell látnunk, több lehetőség adódik nekünk Budapesten, ráadásul a nagyszülők is közelebb vannak. Ez volt a lehető legjobb döntés, a kislányunk majd itt kezdheti az iskolát"

– mondta a lapnak a színész.

"Egyelőre minden jól halad, normálisan mennek a dolgok. Másmilyen itt az élet, de jó, hogy olyan helyen lakunk, ahol úgy érezzük magunkat, mintha vidéken lennénk. A főváros sok-sok év után ijesztő, de otthon mindig nyugalomra és békére lelek a családom körében."

- tette hozzá Görög László.

A nemrég 60. életévét betöltő színész azt is elmondta, mindene megvan, amire vágyott.

"Biztos van ennél jobb, de nekem így is jó, sőt, nagyon boldog vagyok a munkám és a családom miatt. Örömmel tölt el, hogy megadta az élet a gyermekáldást, és már van egy hatéves kislányom. Az elszomorít, hogy édesanyám négy éve nem él, így nem láthatja az unokáját, de legalább még megismerhette."

- árulta el a lapnak.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Hazajött Horváth Éva Baliról - ide vezetett az első útja
Ismét Magyarországon van Horváth Éva és a családja. Egy friss fotót posztolt minderről a közösségi oldalán a híresség.
- szmo.hu
2024. május 17.


Link másolása

A modell két kisfiával és a párjával jó ideje kétlaki életet folytat, az év nagy részét Balin tölti a családjával.

A Blikk szúrta ki, hogy Horváth Éva és családja újra Magyarországon van.

"Amikor egy 24 órás út után hazatérsz, naná, hogy az első utad a kertbe és Gyuri büféjébe vezet"

– írta a közösségi oldalán Éva, aki egy fotót is megosztott a kerti munkálatairól.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ők a legellenszenvesebb sztárok a nagyvilágban - itt a húszas lista a hírességekről
A Kardashianok az első tízbe se kerültek be, de Kanye West se, sőt, Mark Zuckerberg is épp csak befért a húszba. De kik vannak akkor a lista elején?

Link másolása

Megjelent 2024 legellenszenvesebb hírességeinek listája, amelyre mintegy 394 ezer szavazat érkezett. A Ranker magazin listája hűen tükrözi azt, hogy okkal vagy ok nélkül kire szállt rá a bulvársajtó a tavalyi évben vagy már az idén. Vannak persze örökre a listán szereplő celebek, akiket még sokáig lehet majd utálni.

20 - Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, a 20. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek listáján. Az egyik fő ok, amiért utálják az, ahogy a Facebook a felhasználók adatait kezeli. Többen őt tartják felelősnek a platformon terjedő álhírekért.

19 - Hilaria Thomas

Hilaria Thomas, Alec Baldwin felesége és jógaoktató, a 19. helyen végzett a listán. Az egyik fő ok, amiért utálják, az, hogy éveken át eltitkolta spanyol származását, ami nagy botrányt kavart a médiában.

18 - James Corden

James Corden, a színész és műsorvezető, a 18. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek között. A "The Late Late Show" házigazdájaként ismert Corden viselkedése és stílusa sokak számára irritáló és megosztó. Kritikusai szerint túlzottan erőltetett és manipulatív, mindent megtesz, hogy a műsor nézettségét növelje.

17 - Kylie Jenner

Kylie Jenner, a Jenner-klán legfiatalabb tagja, a 17. helyen végzett a listán. Sokan úgy vélik, hogy Kylie túlságosan is a hírnévre és a pénzre építi karrierjét, és gyakran felszínes és anyagias képet mutat magáról. Kritikusai szerint túl fiatalon vált híressé, és a közösségi médiában folyamatosan luxus életmódját mutatja be, ami sokakat irritál​.

16 - Logan Paul

Logan Paul, Jake Paul testvére és szintén YouTube sztár, a 16. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek listáján. Az egyik fő ok, amiért utálják, az a 2017-es "Aokigahara" erdőben forgatott videója, amelyben egy öngyilkosság áldozatát mutatta be, ami világszerte felháborodást keltett​. A botrány után sokan kritizálták érzéketlensége és felelőtlen viselkedése miatt.

15 - 6ix9ine

6ix9ine, eredeti nevén Daniel Hernandez, a 15. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek között. Az amerikai rappert erőszakos cselekedetei és a bűntetett előélete miatt sokan elítélik. Számos alkalommal került börtönbe különféle bűncselekmények miatt, miközben sokak szemében árulásnak tűnik, hogy együttműködött a hatóságokkal, így csökkentve a büntetését.

14 - Kanye West

Kanye West, a híres rapper és vállalkozó, a 14. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek között. Többször váltott ki közfelháborodást politikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatos megjegyzéseivel. A zenei karrierje során is többször keveredett vitába más előadókkal​.

13 - Kris Jenner

Kris Jenner, a Kardashian-Jenner klán vezetője, a 13. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek között. Kritikusai szerint Kris túlságosan is kihasználja gyermekeit a hírnév és a pénz érdekében, és manipulálja a médiát​. Sokan úgy vélik, hogy ő felelős a család sok botrányáért és a folyamatos médiafigyelemért. Kris gyakran kerül a célkeresztbe a valóságshow-juk során mutatott viselkedése miatt is, amely sokak szerint túlzottan megjátszott​.

12 - Kim Kardashian

Kim Kardashian, a Skims fehérneműmárka alapítója, a 12. helyen végzett a listán. Sokan úgy vélik, hogy Kim túlzottan a médiafigyelemre építi karrierjét, és állandóan a reflektorfényben akar lenni. Kritikusai szerint felszínes és anyagias, és a hírnevét főleg botrányok és személyes drámák révén tartja fenn​​. A valóságshow-ja és az Instagramon való folyamatos jelenléte miatt sokan unják és ellenszenvesnek találják őt. A Kardashian család tagjaként gyakran vádolják őket azzal is, hogy rossz példát mutatnak a fiataloknak​.

11 - Jake Paul

Jake Paul, a híres YouTuber és Logan Paul testvére, a 11. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek listáján. Az egyik fő ok, amiért utálják, az a botrányokban gazdag online karrierje. Számos alkalommal vádolták meg rendbontással, zavaró viselkedéssel és felelőtlen magatartással, például nagyszabású bulikat rendezett a COVID-19 járvány idején​.

10 - Chris Brown

Chris Brown a 10. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek között. A családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádak és botrányok miatt sokan elítélik.

9 - James Charles

James Charles, a fiatal sminkes és YouTuber, a 9. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek listáján. Többen vádolták meg azzal, hogy visszaélt ismertségével és kiskorúaknak ártott. Charles viselkedése és nyilatkozatai miatt sokan kétségbe vonják hitelességét és őszinteségét​.

8 - Sean Combs

Sean Combs, művésznevén P. Diddy, a 8. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek listáján. Szexuális bántalmazással vádolják, ami miatt sokan megvetik.

7 - Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith a 7. helyen végzett a listán. Férjével, Will Smith-szel való kapcsolata gyakran kerül a bulvársajtóba, és sokan nem nézik jó szemmel a nyilvános vitáikat sem. Pinkett Smith "Red Table Talk" című műsorában őszintén beszélt a magánéletéről, ami miatt sokan kritizálták. Egyesek szerint túlzottan nyílt és személyes dolgokat oszt meg, ami nem tartozik a nyilvánosságra​. A kapcsolatukban tapasztalt hűtlenség és problémák miatt sokan elvesztették benne a bizalmukat​.

6 - Bill Cosby

Bill Cosby, a híres humorista és színész, a 6. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek listáján. Több nő vádolta meg azzal, hogy elkábította és megerőszakolta őket, amiért bíróság elé került és elítélték. A közvélemény csalódott benne, ő az egyik leginkább gyűlölt híresség​.

5 - Oprah Winfrey

Oprah Winfrey az 5. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek listáján. Bár sokan tisztelik és szeretik televíziós munkájáért, mások kritikával illetik őt a gazdagsága és a hatalma miatt. Sokan úgy vélik, hogy Oprah gyakran manipulálja a közönséget és a vendégeit is, hogy nézettséget és hírnevet szerezzen. Továbbá, a médiában való megjelenései és nyilatkozatai miatt sokan túlzottan befolyásosnak és megosztónak tartják​​. Mások Winfrey viselkedése és döntései miatt úgy érzik, hogy elérhetetlen és távoli a közönsége számára​.

4 - Harry herceg

Harry herceg a 4. helyen végzett a legellenszenvesebb hírességek között. A brit királyi család legkisebb fia, aki feleségével, Meghan Markle-lel közösen kibújt a királyi család kötelezettségei alól, sokak szemében árulónak tűnik. A médiafigyelem és a királyi család belső ügyeinek nyilvános kiteregetése miatt is sokan haragszanak rá. Egyesek szerint Harry saját hírnevét és pénzügyi érdekeit előtérbe helyezve cselekszik​​.

3 – Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres, a híres műsorvezető, a 3. helyen áll a listán. Műsorának forgatásai során több alkalmazott panaszkodott a toxikus munkahelyi környezetre, amit részben Ellen idézett elő. A nyilvánosság előtt kedves és vicces személyiségként ismert DeGeneres viselkedése a színfalak mögött sokak szerint ellentmondásos és manipulatív. Az őszinte bocsánatkérés hiánya és a problémák kezelése miatt sokan elvesztették benne a bizalmukat​​. Emellett kritikát kapott a műsorában elhangzott éles megjegyzései miatt is, sok néző szerint túl kemények volt​.

2 - Amber Heard

Amber Heard a 2. helyen áll a legellenszenvesebb hírességek között. Az ellene és Johnny Depp közötti jogi csatározás során sokan őt hibáztatták a kapcsolatuk megromlásáért. A perben elhangzott vádak és bizonyítékok alapján sokan úgy vélik, hogy hazudott, és próbálta manipulálni a közvéleményt. Heard viselkedése és nyilatkozatai miatt kétségbe vonják hitelességét és őszinteségét​.​

1 – Meghan Markle

Meghan Markle, a világ egyik legmegosztóbb személyisége, az 1. helyre került a legellenszenvesebb hírességek listáján. Sokan úgy vélik, hogy a brit királyi családból való kiválásuk után folyamatosan a nyilvánosság elé tárja családi problémáikat, ami sokakat zavar. Többen kritizálják, hogy a média figyelmét keresve nyilatkozik olyan dolgokról, amelyeknek inkább magánügyeknek kellene maradniuk​. A szavazók szerint Markle személye megosztó, mivel egyszerre gyűlölik és tisztelik tevékenységei miatt​. Egyesek szerint Meghan túlságosan is manipulatív, és kizárólag saját érdekeit tartja szem előtt​​.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Még próbálok túlélni” – A TV2 híradósa máig nem tudta feldolgozni jegyessége felbontását
Vitányi Judit azt mondta, a magánéleti sokkhatás után „munkaterápiába” menekül: szeretne minél többet dolgozni, és így utazást sem tervez a nyárra.

Link másolása

Munkaterápiával igyekszik feldolgozni a jegyessége felbontását Vitányi Judit, a Tények műsorvezetője, aki egészsége és alakja megőrzéséről is beszélt a Blikknek.

Ahogyan beszámoltunk róla, áprilisban nyilvánosságra került, hogy mintegy három év jegyben járás után szakított egymással Vitányi Judit és vőlegénye, Péter. A TV2 híradósa most azt mondta, még nem tudta feldolgozni a jegyessége felbontását.

„Ennek a feldolgozása még mindig folyamatban van, ez azért egy friss dolog. Még próbálok túlélni, próbálok sokat dolgozni” – mondta Vitányi. Hozzátette, „munkaterápiája” miatt idén nyárra utazást sem tervez.

A műsorvezető beszélt arról is, hogy sokat tesz az egészsége és alakja megőrzéséért, ugyanis korábban egészségügyi okok miatt kénytelen volt változtatni az életvitelén: kiderült, hogy pajzsmirigy-problémái vannak, továbbá endometriózissal küzd.

„Az étkezés egy nagyon fontos dolog. Például nem fogyasztok alkoholt, nem ehetek cukrot, a lisztre igazából nem figyelek, inkább arra, hogy teljes kiőrlésű dolgok legyenek. Leginkább az endometriózis miatt a cukor elhagyása az, ami nagyon fontos” – mondta Vitányi. Hozzátette, emellett heti 3-4 edzést is beiktat a napirendjébe.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Azahriah: A pénz nem a boldogság kulcsa, de biztonságot ad, bármi történik, nem leszek kiszolgáltatott helyzetben
A fiatal zenész elárulta, hogy mi volt a legnehezebb megszokható számára a sikerben, és arról beszélt, hogy változott az életük, az anyagi sikerek is megtálták.

Link másolása

Hosszú interjút adott Azahriah Friderikusz Sándornak. A fiatalt zenész nem csak a közelgő arénás koncertjeiről, illetve a közéletről – többek között Magyar Péterről – mondta el a véleményét, hanem beszélt a sikeréről, és az ezzel érkező anyagi elismerésről is beszélt.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a legnehezebben megszokható a sikerében Azahriah azt mondta, hogy az elszakadás a szociális élettől.

„Nagyon sokat jártam a Deák Ferenc térre, Újpestre a Duna partra, amikor elkezdtük a zenéket. Teljesen jól működött, hogy lementünk valahova: voltak, akik felismertek, el is iszogattunk velünk, volt, hogy ebből barátságok is születtek. Most már ez kezelhetetlenebb lett.”

Azahriah azonban azt is elmondta, hogy 95 százalékban pozitív reakciókat kap, azonban mikor például telefonnal elkezdik videózni, az már nem komfortos neki.

Arra a kérdésre, hogy nagyot változott-e a család életszínvonala attól, hogy egészen más vagyoni osztályba kerültek, Azahriah azt mondta: azért javulgat.

„Amikor anyukám elvált apukámtól, akkor az Ács utcába kerültünk. Az a katonai szálló egy putri volt, de hát a Hős utca meg mellette, az még inkább. Anyám ott a fejébe vette, hogy a telkünkre épít egy házat. Ez volt az oka, hogy kétszer kint volt Koszovóban is. Ez a ház most épült fel.

Tizennégy év volt, hogy egy ilyen kis ház elkészült oda a telekre, de most már sikerült. Ami nekem akkor nagy álom volt, és akkor nem tudtuk megvalósítani, de most már ki tudok menni a telekre, és van ott egy ház. Ez nagyon nagy élmény nekünk.

Azahriah azt mondta, hogy borzasztó jó élmény, hogy már nem jelent problémát, ha például a kerítést meg kell csinálni, vagy egy teraszt megépíteni.

„Tehát ha bármi történik, akkor nem leszek kiszolgáltatott helyzetben. Most ez olyan szinten megnövekedett, ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Maximum, ha szerencsejátékoznék, vagy valami végtelen pénznyelőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy el tudom kötni. Ez nekem olyan mennyiségű pénz, hogy nem tudom már mire költeni. Vettem drága gitárokat, drága ruhákat, cipőket és ezen kívül meg ugye az általános életviteli színvonalat fenntartom. Szerintem ez így tök jól működik.

Arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb luxusa, a fiatal zenész azt mondta: az anyagi szabadság.

„A tudat, hogy ha rosszul lesz valamelyik családtagom, nem kell aggódni azon, hogy ebben az egészségügyi ellátásban kell részesülnie. Hanem el tudom vinni egy jobb helyre, tudom, hogy megfelelő kezelést és figyelmet fog kapni, mert megvannak a körülmények. Ezek tök jó dolgok. Szerintem ez a legnagyobb kincs ebben, meg ez a szabadságérzet.”

Azahria szerint a pénz önmagában nem tényleges boldogság, mert addig tart, „ameddig az új pénz által megvett tárgynak az impulzusa tart”.

„Nem a tényleges boldogságnak a kulcsa, de az a megnyugvás érzet, és az a harmónia, hogy a pénzed lapul ott valahol, (...) az tök nagy szabadság. Hogy ott van egy olyan mennyiség, hogy bármi baj van, akkor az már jó, és az már biztonságot ad az életben.”

A zenésszel készült teljes beszélgetést ITT tudod megnézni.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk