SZTÁRVILÁG

Halászlével és tortával várta édesanyja a börtönből hazatérő Aureliót, elmesélte fia és unokája megható találkozását is

Márta nagyon boldog, hogy gyereke megint otthon van, a kedvenceit főzi neki, és könnyes szemmel nézi, ahogy a kisunokája először találkozik az édesapjával.

Link másolása

Hazatérhetett a börtönből a VV Aurelió és találkozhatott kislányával is, aki akkor született, amikor a reality-sztár már a büntetését töltötte emberrablás és kábítószerbirtoklás miatt. A bíróság 3 év 5 hónapra ítélte, de jó magaviselete miatt két év után kiengedték. Most a büntetése hátralevő részét már reintegrációs őrizetben tölti az otthonában.

Aureliót édesanyja várta otthon, ráadásul bajai halászlével és születésnapi tortával. Az asszony könnyes szemmel nézte, ahogy fia és a már közel kétéves kislánya először találkoznak - írja a Blikk.

Márta a lapnak elmondta, hogy a fia hazatérte óta egyfolytában mosolyog és lesi a kívánságait. Vasárnapra is éppen finomságokat készített az ebédre: húslevest, kacsacombot és párolt káposztát főzött.

"El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok, hogy két év után újra láthatom a fiamat és itthon van velem. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy hazajöhetett.

Rákos tagliatellével és madársalátával készültem, délután pedig igazi bajai halászlé és maracujás csokis torta is volt, hiszen megünnepeltük Aurelio 33. születésnapját, ami pénteken volt. Bár tudom, hogy mennyire hiányoztak neki bent a finom falatok és vágyott a jó ételekre, mégsem evett olyan sokat. A börtönben 15 kilót fogyott, és nem akarja ezt visszaszedni" – árulta el az anya, aki két éve nem találkozott személyesen a gyerekével. Telefonon és Skype-on tartották a kapcsolatot. Így a találkozásuk könnyes volt, és az asszony rácsodálkozhatott arra, hogy mennyire megváltozott a fia.

"Mintha kicserélték volna, jó irányba változott, és ezt ő is tudja. Most nagyon jókedvű és vidám, akárcsak én. Az elmúlt két évben mondhatni, én is börtönben éltem, mert a gondolataim csak körülötte forogtak, lélekben vele voltam végig. Azzal, hogy hazatért, én is felszabadultam.

Ő pedig mindenért nagyon hálás, mint egy kisgyerek, úgy rácsodálkozott, hogy milyen szép az otthonunk, mennyire rendben tartottam a szobáját, vagy hogy milyen nagy tévénk van" - mondta az asszony.

Azt is elmesélte, milyen volt a találkozás Auréliónak a kislányával:

"Nagyon várta Aurelio ezt a pillanatot és szombaton el is jött. Mindenki szemébe könny szökött, amikor először ölelte meg egymást a fiam és az unokám, majd leültek játszani".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Nagy Feró: Magyar Péter ügyesen csinálja a dolgát
A Beatrice frontemberének eleinte nem tetszett, hogy Magyar Péter már másképp gondolkodik, mint a fideszesek.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. április 19.


Link másolása

A Fidesz Millenárison rendezett kampányindítójára érkezőket kérdezte többek között a kormánypárt esélyeiről és Magyar Péterről a Blikk. A vendégek között felbukkant Nagy Feró is.

A Kossuth-díjas rocker azt mondta, hogy nem foglalkozik Magyar Péterrel, és szerinte a politikus hangfelvételei nem ártanak a Fidesznek.

„Eleinte nagyon nem tetszett a dolog, hogy oda szarik, abba a fészekbe, amelyikben jól érezte magát ezek szerint. Most meg már máshogy gondolom. Kicsit liberálisabban azt gondolom, hogy éli az életét.

Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni, mert éli az életét és próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki. Menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, hogy az idő mit hoz”

– mondta a Blikk riporterének a zenész.

Magyar Péter közben péntek délután bejelentette, hogy 95 ezernél is többen szavaztak két nap alatt pártja lehetséges EP-képviselőjelöltjeire. A voksolást a TikTokon népszerű egészségügyi influenszer, Dr. Kulja András nyerte:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
44 évesen szerzett jogosítványt Makranczi Zalán, de hogy vezethetett akkor a Renitensben?
Tavaly decemberben szerezte meg, hogy kisfiát óvodába vihesse. Sosem izgatta, hogy volán mögé ülhessen.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. április 19.


Link másolása

A Blikk interjúzott Makranczi Zalánnal, aki elmesélte, miért is szerzett tavaly jogosítványt, noha sohasem érezte ennek szükségességét. Eddig.

Fontos volt számunkra, hogy Benji Waldorf-óvodába járhasson, s erre Szentendrén volt lehetőség, ami nagyjából egy órai utazásra van tőlünk tömegközlekedéssel. Mivel – érthető módon – nem akartam kitenni a gyereket ennek a hercehurcának, úgy döntöttem, megszerzem a jogosítványt, és autóval tíz percre redukálom az egyórás utat” – kezdte mondandóját. Azt is elárulta, hogy

rendesen voltak félelmei, biztosra is akart menni, így nyolcvan vezetéstechnika órát vett, mielőtt vizsgázni ment.

Bevallotta, hogy mélyen átérezte a felelősséget, hiszen „pontosan tudtam, hogy a jövőben majd a gyermekem ül mögöttem, ami hatalmas felelősség. Ezért is döntöttem úgy, hogy a kötelező harminc helyett nagyjából nyolcvan órát veszek, hogy ténylegesen biztos legyek a tudásomban. Mindemellett szerettem volna minden terepen és helyzetben kipróbálni magam, amire aztán volt is lehetőség: vezettem éjszaka, autópályán, hóban-sárban, csúszós utakon is.

Már csak az a kérdés maradt, hogy ha eddig nem volt jogosítványa, hogyan pattant autóba Dobler százados a RTL-en futó Renitens nyomozója?

Erre a vártnál is egyszerűbb választ adott a színész: természetesen akkor sem vezetett igazából autót, mindez csak játék volt.

Az autó meg sem mozdult, egy tréleren húzták, miközben ő „vezetett”.

Makranczi szerint most, hogy van jogosítványa, a következő évadban már a trélerre sem lesz szükség.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szekér Gergő élő adásban comingoutolt az RTL reggeliben
A 29 éves énekes félt, hogy ha felvállalja homoszexualitását, munkáktól fog elesni, de azt érezte, nem titkolózhat tovább.
VB / Fotó: RTL - szmo.hu
2024. április 19.


Link másolása

„Nem akarom rásózni az emberekre az életemet, de fontos, hogy szabadságban éljünk” – mondta az X-Faktorból és a The Voice-ból is ismert Szekér Gergő az RTL Reggeliben, majd

a kamerák előtt vallotta be, hogy meleg.

Az énekesnek civil szakmája is van, vezető vágóként dolgozik, és korábban már azért is esett el munkától, mert sejtették, hogy meleg.

Szakács szerint viszont „nem lehet félelemben élni”, és hozzátette, nem tetszik neki, hogy sokan politikai állásfoglalásként tekintenek arra, ha valaki a melegségéről beszél.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


A Rovatból
Biztosan nem találod ki, hogy hívják Szegedi Fecsó és Géczi Bea második gyerekét!
A celebek természetesen fotót és videót is posztoltak az újszülöttről. Eddigi csemetéikhez hasonlóan az új jövevény is nagyon különleges nevet kapott.

Link másolása

Hétfőn született meg Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös gyereke, és most

az Instagramon elárulták a nevét is, ami kifejezetten ritka Magyarországon.

A kis Evron testvére Elliott 2022 őszén született, féltestvéreit pedig Edwardnak és Medoxnak hívják.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk