SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Hajdú Péter posztja buktatta le L.L. Juniort és Dárdai Blankát

Többé már nem titkolhatják a kapcsolatukat.
Címlapkép: sassy.hu - szmo.hu
2022. szeptember 23.


Link másolása

Most már biztos: Dárdai Blanka és L.L. Junior egy párt alkot. bár korábban a zenész azt mondta, csak munkakapcsolat van köztük, Hajdú Péter posztja lebuktatta őket - tudtam meg a sassy.hu.

L.L. Junior 2016-ban vált el a feleségétől, Hopp Csillától, akivel két közös gyermekük született, de a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját. Amikor a zenész újra szerelmes lett, úgy tűnt, nagyon boldog Kingával. Egy kislánya is született, Lilike, ám a kapcsolat hullámzó volt, válságba került, és még a párterápia sem segített.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga "se veled, se nélküled" kapcsolata idén nyáron ért teljesen véget. Mindketten úgy látták a legjobbnak, ha a kislányukat úgy nevelik fel, hogy már nem élnek együtt.

Azóta felröppent a hír, hogy L.L. Junior már tovább is lépett, és a 23 éves énekesnő, Dárdai Blanka mellett találta meg újra a szerelmet.

Először Redditen írta meg egy felhasználó, és különböző helyszíneken paparazzi-fotók is készültek róluk. L.L. Junior ennek ellenére tagadta, hogy bármi is lenne köztük, mivel „csinos és tehetséges lánynak tartja, de nagyon fiatal hozzá”. Csupán munkakapcsolat van közöttük, és éppen egy új dallal készülnek a közönségnek.

Nos, Hajdú Péter Instagram-posztja, ami Szabó Zsófi szülinapi buliján készült, minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Dárdai Blanka L.L. Juniorral jár.

A fotón ugyanis a zenész átkarolja az énekesnő derekát – egyébként is, mit keresnének együtt a szülinapi bulin, ha nem járnak egymással?

– tette fel a kérdést a sassy.hu.

L.L. Junior és Blanka eltitkolt kapcsolatáról a Bors szerint egy Instagramon látható üzenetváltás is árulkodik. Az énekesnő az egyik posztja alá azt írta: „Bocsánat, a szívem még itt tart”, ami alá Junior egy lángoló szív hangulatjelet tett, erre pedig Blanka három szívecskével reagált. A Bors megkereste Juniort, aki udvariasan elnézést kért, és közölte, hogy nem szeretne nyilatkozni a témában.

A 23 éves Dárdai Blankát néhány éve az X-faktorban ismerhette meg az ország. Első saját dala 2020-ban jelent meg, rendszeresen fellép.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Mi történhetett? Nem tér vissza egy korábbi győztes a Dancing with the Stars leginkább várt produkciójába
Az egyik produkció nem lesz teljes a Dancing with the Stars szombati döntőjében. Tóth Andi a közösségi oldalán posztolt egyet.

Link másolása

Az utolsó adásra készülnek a versenyben maradt párok: Mikes Anna és Krausz Gábor, Stana Alexandra és Marics Peti, valamint Lissák Laura és T. Danny három-három koreográfiát táncolnak majd a színpadon.

A Blikk szúrta ki, hogy Andrei Mangra nem lesz ott a műsor szombati döntőjében.

Korábbi párja, Tóth Andi a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában mesélt a próbákról:

"Bocsánat, hogy el vagyok tűnve, csak nagyon próbálunk, nagyon koncentrálunk, és el vagyunk fáradva, de Berci egy igazi hős, ezt szerettem volna mindenképp leszögezni, mert hát ugye három csajszival táncol most. Brutál! Nagyon remélem, hogy a műsor tetszeni fog mindenkinek, igyekezni fogunk!"

- írta Tóth Andi a közösségi oldalán.

Andi táncpartnere, Andrei Mangra a műsor második évadát nyerte meg korábban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Krausz Gábor elárulta: „Anna a testével takarta a fejem, hogy ne látszódjanak a könnyeim”
A sztárséf nem hitt abban, hogy sikerül a döntőbe is bejutniuk. Igazi sokként érte, mikor meghallotta a nevüket.

Link másolása

Krausz Gábornak nagy meglepetést jelentett, hogy a közönség bejuttatta táncos partnerével, Mikes Annával együtt a Dancing with the Stars döntőjébe.

A Story magazinnak a séf elmondta:

„Úgy vagyok vele, hogy ez nekünk már jutalomjáték. Két fantasztikusan táncoló srác van még ott a döntőben, szóval teljesen mindegy, milyen helyezést érünk el. Tanuljuk meg jól az új koreográfiát, táncoljunk egy nagyon jót, az pedig, hogy a végeredmény mi lesz, részletkérdés. Én már így is túlteljesítettem a tervet azzal, hogy bejutottunk a döntőbe”.

Bevallotta, hogy nem nagyon hitt abban, hogy az elődöntőből továbbjutnak:

"A legutóbbi adás előtt azt éreztem, hogy kiesünk, Anna azt mondta, továbbjutunk. Aztán ez az érzés megfordult, aztán újra vissza. Sokként ért, amikor továbbjutóként kimondták a nevünket. Bevallom, amikor mentünk fel a lépcsőn, Anna a testével takarta a fejem, hogy ne látszódjanak a könnyeim"

- mesélte.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Drámai pillanatok: T. Danny és Lissák Laura lett a harmadik a Dancing with the Starsban
A versenyzők megrendülten és könnyeiket nyelve búcsúztak a versenytől. Társaik köréjük állva, ölelve próbálták vígasztalni őket. Hamarosan kiderül, ki nyeri a táncversenyt.

Link másolása

A közönségszavazatok alapján T. Danny és Lissák Laura búcsúztak a Dancing with the Stars versenyéből. Mindketten szomorúan, és könnyeikkel küszködve köszönték meg egymásnak a közös munkát.

Laura szerint tánctudást tekintve Danny nyerte a versenyt. Danny pedig úgy vélte, hogy tanára megmutatta, hogy két méter fölött is lehet táncot tanulni.

Így a döntőbe Krausz Gábor és Marics Peti, valamint tánctanáraik-partnereik Stana Alexandra és Mikes Anna között dől el, hogy ki lesz az idei verseny győztese.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Horváth Gréta őszintén vallott a depressziójáról: „Csontig rágtam magam belülről”
Az influenszer pár éve alatt 31-32 kilót fogyott, rájött arra, hogy mi okozta a gondokat nála, és ma már úgy érzi, hogy jól érzi magát a bőrében.

Link másolása

Horváth Gréta a Palikék Világa by Manna vendége volt és őszintén beszélt korábbi depressziójáról, és arról, hogyan változott meg az élete az elmúlt két évben.

„Felvérteztem magam elég keményen. Nem szeretek nagy szavakat használni, de azt szoktam mondani anyunak, hogy én a régi Grétát teljesen eltemettem” – árulta el Gréta.

„Nagyon sok mindenen kellett formálódnom belülről is, most oké, hogy van egy látványos átalakulásom, ezt most hagyjuk is, de az, hogy belül min mentem keresztül, az sokkal látványosabb”.

Az influenszer pár éve alatt 31-32 kilót fogyott. Elárulta azt is, hogy tavaly komoly depresszióval kellett megküzdenie, amihez még szakemberek segítségét is igénybe vette. A gondokról is mesélt:

„Nagyon fontos az, hogy milyen ember mellett vagy, vagy milyen közegben létezel. Vannak emberek, akik elfáradtak egy idő után és nincsenek egymásra jó hatással. A válásom után volt egy nehéz időszakom, aztán jött a fellendülés”

– mondta el a beszélgetésben.

„Csontig rágtam magam belülről. Amikor állsz a konyhában, kívülről az látszik, hogy neked semmi bajod nincs, de belül harcokat vívok. Milyen érdekes, hogy kettő éve nem voltam megfázva.

Előtte pedig konkrétan háromhavonta volt arcüreggyulladásom, folyamatos köhögés a ki nem mondott dolgoktól, tüdőgyulladás, mellhártyagyulladás, tehát állandóan beteg voltam. Kettő éve nem vagyok beteg".

Szóba került az is, hogy ma már jól érzi magát a bőrében.

„Lehetek nő és nekem ez nagyon jó érzés, hogy végre nem kell olyan párkapcsolatban lennem, ahol nekem kell p...csöket növeszteni” – mondta.

Forrás: Blikk


Link másolása
KÖVESS MINKET: