SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Hailey Bieber az agyában talált vérrögről: „Az arcom jobb oldala lógni kezdett, nem tudtam megszólalni”

Videóban mondta el, hogyan vették észre férjével, hogy baj van, és hogy van a szívműtétje óta.

Link másolása

Hailey Bieber a múlt hónapban esett át szívműtéten. Szerette volna, ha rajongói nemcsak a sajtóból, hanem az ő saját szavaival is hallanának az ijesztő incidensről. Most a YouTube-csatornáján mesélte el, mi történt pontosan vele - számolt be róla a Daily Mail.

A modell egyszer csak egy furcsa zsibbadást érzett jobb karjában és az ujjbegyében. Férje, Justin Bieber vette észre, hogy valami nincs rendben, és többször meg is kérdezte, hogy jól érzi-e magát.

Amikor Hailey válaszolni próbált, rájött, hogy nem tud beszélni, és egyből arra gondolt, hogy szélütést kaphatott.

„Az arcom jobb oldala lógni kezdett, nem tudtam kimondani egy mondatot sem” – mesélte a modell.

Gyorsan hívták a mentőket, és egy közelben lévő orvos jött, hogy megvizsgálja őt. Olyan alapvető kérdéseket tett fel neki, mint hogy hogy hívják, de Hailey nehezen tudta megfogalmazni a gondolatait. Végül éjszakára a kórházban tartották, hogy megvizsgálják a vérrög okát.

Az ijesztő tünetek megszűntek, az orvosok viszont megerősítették, hogy a modell átmeneti ischaemiás rohamot (TIA) szenvedett el, amelyet gyakran mini stroke-nak neveznek.

Hailey korábban migréntől is szenvedett, és a szakértők azt mondták neki, hogy az új fogamzásgátlója, a Covid-fertőzés, amin nemrég esett át, és a Párizsba való gyors oda-vissza utazás együttesen okozhatta a vérrögöt.

Az egészségügyi szakemberek úgy vélik, hogy a szívében volt egy kis nyílás, ami jellemzően bezárul a születés után. Hailey-nél azonban nem így történt, ezért ezen keresztül juthatott a vérrög a modell agyába.

Orvosa javaslatára meg kellett műteni a szívét, hogy bezárják ezt a nyílást.

"Azt érzem, hogy nagyon megkönnyebbültem, hogy mindent meg tudtunk találni, hogy sikerült lezárnunk, hogy képes leszek továbblépni ebből az igazán ijesztő helyzetből, és élni az életemet"

– mondta a modell, aki óvatosságból minden nap aszpirint és vérhígítót szed.

„Nagy volt a pánik, amikor ez történt. Justin sírt, mert nem számított arra, hogy a fiatal feleségénél szélütéshez hasonló tünetek jelentkeznek. Justin mindenkinek üzent, akit ismert, és mindenkit megkért, hogy imádkozzon érte, és mindig ott volt mellette”

– árulta egy bennfentes.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Meghalt Koncz Zsuzsa testvére
Koncz András, Munkácsy Mihály-díjas festőművész 71 éves volt. Az énekesnő öccse hosszú betegség után hunyt el.

Link másolása

Hosszú betegség után elhunyt Koncz András, Munkácsy Mihály-díjas festőművész – írja a Blikk. Koncz Zsuzsa öccse 71 éves volt.

Koncz András 1953-ban született Budapesten. 1974–1980 között a Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakán tanult. 1986-ban Stúdió-díjat kapott. Az 1990-es években Rómában és Párizsban is ösztöndíjas volt. 2010-ben Munkácsy Mihály-díjat kapott.

Halálhírét szombaton közölte Hajdu István műkritikus. Hajdu így írt Konczról:

„Annak idején, a nyolcvanas évek első harmadában festményei popos, ironikus gesztussal fordultak a sztárság fogalma, egyáltalán a média-jelenségek felé, s ebben a tekintetben Koncz András a magyarországi festészetben az úttörők közé tartozott. Az évtized második felében az új szenzibilitás tendenciájának egyik legismertebb alakja lett, s munkái az idézet, a kisajátítás, a szerep-vállalás, a jelentés-átvitel eszközeit gazdagon kihasználták. A kilencvenes évek elejétől máig festményei – majd az azok alapján készült áttört, levegős, síkban tartott fém kivágásai – a talált mustra (egy már-már érzékien dekoratív, úgynevezett francia-mintás tapéta) közhelyes, fin-de siecle hangulatot árasztó képi világát ütköztették az egyetemes festészet-, meg építészettörténet alapműveivel.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Détár Enikő megmutatta 10 évvel fiatalabb szerelmét
A 60 éves színésznő láthatóan nagyon boldog Péter mellett, akivel már 10 éve élnek együtt, és szerelmük a mai napig töretlen.
Fotó: archív/MTI - szmo.hu
2024. március 03.


Link másolása

Détár Enikő közös fotót tett közzé Instagram-oldalán Péterrel, akivel már 10 éve élnek együtt. Láthatóan lángol közöttük a szerelem.

A színésznő február végén ünnepelte 60. születésnapját, a Blikk szerint a meglepetésbulinak Péter is szervezője és résztvevője volt. Détár Enikő 10 éve van együtt a nála 10 évvel fiatalabb szerelmével, és korábbi elmondása szerint akkor találtak egymásra, amikor egyikőjük sem számított egy hosszú távú kapcsolatra.

Új, közös fotójukon csak úgy sugárzik róluk a boldogság, ami azt mutatja, hogy szerelmük tíz év után is töretlen.

„Egyszerűen és hétköznapian, semmi több és mégis minden: MI. Péteremmel egy szép tavaszi délutánon” – írta Détár Enikő a fotóhoz.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Vártunk, és nem érkezett a baba” – Pataky Attila és felesége rágörcsölt a gyerekvállalásra
Az Edda frontembere azt mondta, elfogadták a sorsukat, és gyermek nélkül is nagy szerelemben, boldogságban élnek harmadik feleségével, Orsolyával.
Fotó: archív/MTI - szmo.hu
2024. március 03.


Link másolása

Pataky Attila 15 éve él együtt harmadik feleségével, Orsolyával, és bár korábban próbálkoztak, nem született közös gyermekük. Az énekes szerint így is teljes a szerelmük és a boldogságuk.

Az Edda frontembere azt mondta, Orsolyával nagy rohanásban éltek kapcsolatuk hajnalán, ezért csak tologatták a gyerekvállalás dátumait. Aztán amikor úgy látták, hogy elérkezett az idő, akkor valami nem működött.

„Vártunk, és magától nem érkezett a baba. Először a sorsra bíztuk a gyermekünk születését, majd rágörcsöltünk, miután elkezdtünk tudatosan figyelni a dologra. Ha az univerzum így tervezte a sorsunkat, akkor így vagyunk. Elfogadtuk. Gyermek nélkül is nagy szerelemben, boldogságban élünk” – mondta Pataky.

Az énekes hozzátette, nincs hiányérzete, és úgy látja: „minden úgy történt, ahogy történnie kellett”.

Pataky egyébként háromszor nősült, és két korábbi házasságából két fia született.

Forrás: Ripost


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Ezt hagyjátok abba” – Balogh Péter önveszélyesnek ítélte a Cápák között naiv vállalkozóit
A műsor legutóbbi adásában egy házaspár, Kutasi-Oaje Henrietta és férje, Kutasi Attila próbált meg pénzt szerezni a szállásfoglaló vállalkozásuknak. A befektetők azonban annyira rossznak találták az elképzelést, hogy Balogh Petya egyenes megkérte őket, hogy hagyják abba, és menjenek el egy marketingtanfolyamra.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2024. március 04.


Link másolása

A műsor legutóbbi adásában egy házaspár, Kutasi-Oaje Henrietta és férje, Kutasi Attila próbált meg pénzt szerezni a szállásfoglaló vállalkozásuknak.

A befektetők azonban annyira rossznak találták az elképzelést, hogy Balogh Petya egyenes megkérte őket, hogy hagyják abba, és menjenek el egy marketingtanfolyamra.

A Habeda Szállások tulajdonosai két év alatt közvetlenül nem kerestek fel szállásadókat, ugyanis azt hitték, kizárólag a közösségi média segítségével sikert tudnak elérni.

"Erről a világról, amibe akartak vállalkozni, semmit nem tudtok. És nagyon naivan álltok hozzá. Az alap működését egy ilyen platformnak nem értitek"

- mondta Balog Péter a műsorban.

Itt lehet visszanézni a jelenetet.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: