SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Gálvölgyi Jánost hazaengedték a kórházból

A színész két hét után mehetett haza, korábban légzési nehézséggel, súlyos állapotban szállították be.

Link másolása

Hazaengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost – tudta meg az RTL Hernádi Judittól.

A 74 éves színész két hete lett rosszul az otthonában, légzési nehézségei voltak, és félrebeszélt. A családja mentőt hívott hozzá, a kocsi azonban egy óra múlva sem érkezett meg, ezért Gálvölgyit végül a lányai vitték kórházba.

A Gálvölgyi-családdal rendszeresen kapcsolatban álló Hernádi Judit az RTL szerdán azt mondta:

„János pedig legnagyobb meglepetésemre egyszer csak fölhívott és azt mondta, hogy otthon van”.

Hernádi azt is hozzátette, hogy Gálvölgyi János a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva. Azt is elmondta, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész az elsők között hívta fel őt.

Kedden maga a Kossuth-díjas színész üzente meg a kórházból, hogy az orvosok és ápolók munkájának köszönhetően jobban van, és egyben megköszönte a jókívánságokat és imákat, amiket a rajongóktól kapott.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Dopeman: Magyar Péternek szomorú vége lesz, és nem azért, mert a titkosszolgálatok kirepítik egy földszinti lakásból
Szerinte „egy férfinek a tragédiáját látjuk, ahol a feleség viselte a nadrágot”. Úgy vélekedett, hogy Varga Judit exférje úgy viselkedik, mint egy tinifiú, aki a reflektorfénybe került.

Link másolása

Dopeman volt a vendége a Mandinernek, a beszélgetésben pedig szó esett Novák Katalin lemondásáról, az azt követő helyzetről, az influenszerekről, a háborúról is. A Mandiner Reakció adásában Pityinger László elmondta azt is, hogy mit gondol a leköszönt Varga Judit exférjéről. Magyar Péter a kegyelmi botrány kitörése és az államfő lemondása után szólalt meg többször is.

Dopeman szerint Magyar Péter a nyertese volt ennek a rendszernek, bár valószínűleg ő nem érezte magát annak. Szerinte itt most egy modernkori esetet látunk, ahol

"egy férfinek a tragédiáját látjuk, ahol a feleség viselte a nadrágot”.

Olyannak látszik, mint amikor egy tini reflektorfénybe kerül, és "jaj de jó" - mondja Dopeman, hozzátéve: ezért aztán kapnak rajta az ellenzékiek. Saját példáját - és Herczeg Zoltánét - felhozva úgy vélekedett:

"nem lehetsz más, csak véres kard".

Úgy vélte: "ez egy lejátszott közeg, egy lejátszott brigád van ott, tudják mit akarnak, hogy akarnak".

Szerinte vannak "akikkel jobban együtt tudnak dolgozni, mert azok hasonszőrüek, azt beveszik és esetleg pénzelik. De aki önjáróbb figura, azokat nem nagyon komázzák".

Mindezek miatt Magyar Péternek is

"szomorú vége lesz, és nem azért, mert elintézik a titkosszolgálatok vagy kirepítik egy földszinti lakásból, hanem az lesz a baj, hogy belesüpped a figyelmetlenségbe... a saját barátait elveszti, a munkalehetőségei megszűnnek, és ki kell menni a piacra, és ott meg azért farkastörvények uralkodnak"

- mondta Dopeman.

VIDEÓ: Pityinger László: „Valójában Orbán az ellenzéki, egy józan hang a világban”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Drámai bejelentés: a brit királyi család újabb tagját kell műteni – „Minden hónapban több száz fájdalomcsillapítót veszek be”
Katalin hercegné és III. Károly után műteni kell Kamilla királyné unokahúgát is. Ayesha Shand endometriózisa miatt szorul orvosi beavatkozásra. Elmondta, micsoda kínokat él át.

Link másolása

A 29 éves fiatal nő nagyon szenved a betegségétől, elmondása szerint havonta több száz fájdalomcsillapítót kell beszednie, de még így is gyakran rátör a hányás a fájdalomtól. „Elszigetelt, gyötrelmes és teljesen elviselhetetlen... Minden hónapban több száz fájdalomcsillapítót veszek be,

elájulok, hányok, és éjszakákat és napokat töltök sírva a padlón”

– mondta a nő a közösségi oldalán, de hozzátette: elég szerencsésnek érzi magát, mert néhány héten belül megműtik.

Korábban írtunk arról, hogy daganatos betegséget diagnosztizáltak a brit uralkodónál. A Buckingham-palota tájékoztatása szerint III. Károly király kezelése már meg is kezdődött. A 75 esztendős Károlyt a múlt hónapban prosztatamegnagyobbodással kezelték, és a kezelés közben fedezték fel a rákos elváltozást. A közlemény szerint nem prosztatarákról van szó, a palota ugyanakkor nem közölte, hogy a betegség a király mely szervét támadta meg.

Károly egy új uralkodói generációt képvisel, nem titkolta prosztatabetegségét, sem azt, hogy rákkal küzd. A protokollszakértő szerint, mivel Károly király nagyon sok rákellenes szervezet elnöke és támogatója nem lett volna hiteles, ha nem áll ezzel a nyilvánosság elé – írja az RTL.

VIDEÓ: A szakértő véleménye a brit királyi család egészségügyi helyzetéről

 


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„7 évad alatt nekem ilyen leckét vállalkozó még nem adott fel” – parázs vita alakult ki a Cápák közöttben
Komoly vita után, bár mindenki kiszállt, a fiatal vállalkozók távozása után is megmaradtak a kételyek a cápákban.
Fischer Gábor - szmo.hu
2024. február 26.


Link másolása

Nem mindennapi vitát szított Gubicza Mátyás és Gubicza Richárd Infoscreen projektje az RTL Cápák között műsorában. Az vállalkozók közül Moldován András úgy fogalmazott, hogy

„hét évad alatt nekem ilyen leckét vállalkozó még nem adott fel”,

azaz komolyan nem tudta eldönteni, beszáll-e a projektbe, vagy sem.

Lakatos István sarkosabban fogalmazott, őt szimplán nem győzte meg a társasházi információs felület projektje, úgy érvelt, hogy ha ez ilyen innovatív ötlet, miért nem a liftreklámosok csinálták meg?

Komoly vita után, bár mindenki kiszállt, a fiatal vállalkozók távozása után is megmaradtak a kételyek a cápákban.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi Krausz Gáborról: „Magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal”
Neki pedig nem volt könnyű feladat őt emberileg megerősíteni. Szerinte ebbe egy picit beletört a bicskája. De azért azt kívánja, hogy legyenek boldogok Mikes Annával.

Link másolása

Volt férjéről, Krausz Gáborról is beszélt Tóth Gabi az Ágai Kis Andrással készült beszélgetésének második részében. Szerinte Krausz korábban nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal.

Gabi azt is elmondta, a házasság egy szép dolog, és hisz abban, hogy „Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít”.

„Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.”

Gabi tervezni már nem tervez előre semmit, nagyon boldog Papp Máté Bencével, ahogy fogalmazott: „nem tudom, mi lesz, nem tudom, meddig lesz, élek és nem is tervezek”.

Volt férjéről, Krausz Gáborról azt mondta, hogy a séf nagyon nehéz életből jött, ez nem is titok, megírta a könyvében.

„Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán, vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.”

Volt párja és Mikes Anna kapcsolatáról is beszélt. Szerinte a Krausz és a táncosnő összeillenek, „még külsőleg is hasonlítanak egymásra”, és azt kívánja nekik, hogy legyenek boldogok.

Az énekesnővel készült interjút ITT tudod megnézni.

via 24.hu


Link másolása
KÖVESS MINKET: