SZTÁRVILÁG
A Rovatból

G.w.M bántalmazza Kulcsár Edinát? Most tiszta vizet öntöttek a pohárba: „Ő is vehemens, én is az vagyok...”

A rappernek komoly egészségügyi problémával és depresszióval is meg kellett küzdenie, ez okozott némi zavart a kapcsolatukban. A szépségkirálynő szerint „olaszos” a kapcsolatuk.

Link másolása

A múlt héten Kulcsár Edina sírva jelentkezett be vlogján és férjére, G.w.M-re (Varga Márk) panaszkodott – ebből sok kommentelő arra következtetett, hogy a rapper esetleg fizikailag is bántalmazza a volt szépségkirálynőt. Edina egyébként azt vetette férje szemére, hogy miután hirtelen, egyensúlyvesztéssel járó rosszullétek és depresszió miatti kezelése után kikerült a kórházból, elhanyagolja őt, nem segít neki kisbabájával, és problémáit is inkább barátaival beszéli meg, mint vele.

A Kulcsár Edina most a Tények Plusz kamerái előtt tisztázta férjével való viszonyát, többek között az esetleges bántalmazás kérdését is.

„Az, hogy sokat sírtam, az igaz, de ez a férjem egészségügyi állapota miatt történt. Volt mögöttünk nehezebb időszak, amit ő lelkileg rosszabbul élt meg, nem a kapcsolatunkból kifolyólag, hanem teljesen külső tényező volt emögött. Aztán, mire helyretette magát és rendben lett mentálisan, addigra pont beütött egy olyan dolog, amivel nem számoltunk, és nem is tudtuk, hogy létezik: hogy a bal fülében lévő egyensúlyközpont leállt teljesen, és nyilván egy rappernek, egy előadóművésznek ez azért a karrierjébe is kerülhet” – vallott őszintén a szépségkirálynő.

G.w.M később szteroidokat is kapott egészségügyi problémájára, aminek mellékhatásai is voltak.

„Volt egyszer-kétszer, amikor nem akart velem beszélni, de ez azután, hogy kiderült, hogy nem állt helyre ez az egyensúlyközpont, és egy kicsit magába fordult, egy óráig. Utána mondtam egy videót, mert a reality arról szól, hogy követjük az eseményeket, és abban az órában éppen úgy éreztem magamat, ahogyan azt a nézőink láthatták. Ez megint úgy lett előadva, hogy engem a Márk kihagy mindenből és nem beszélget velem, és még sorolhatnám” – panaszkodott Edina. Hozzátette:

„Abszolút nem érzem magam bántalmazva, sőt nagyon is szeretve érzem magamat. Mind a ketten hangosak vagyunk, tehát tényleg ilyen olaszosan éljük a mindennapjainkat, ő is vehemens, én is az vagyok, tehát nyilván azért van néha, hogy összevitatkozunk, de alapvetően kábé öt perc után tovaszáll ez az egész, összenézünk, és még magunkon is röhögünk.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Ő itt Vitray Tamás negyedik felesége, 91 évesen házasodott meg a tévés - fotó!
A Story magazin csütörtöki számának címlapfotóján látszik is az új feleség. A nő nevét egyelőre nem árulták el.

Link másolása

A műsorvezető 91 évesen házasodott meg újra - titokban állt az oltár elé szerelmével.

Vitray Tamás a Story magazinnal osztotta meg a hírt, hogy negyedszer is kimondta a boldogító igent - írta meg a Blikk.

„Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton „közhírré tesszük”, hogy már egy ideje nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él feleségével” – olvasható a Story magazin csütörtökön megjelent számában.

A címlapfotón látszik is az új feleség, akinek nevét egyelőre nem árulták el.

Vitray első felesége egyébként Vasvári Terézia volt, akitől két fia is született. Ezután Földi Teri színésznőt vette el, majd Kállay Bori színésznő volt a felesége egészen 2019-es válásukig.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szűcs Judith sokkot kapott: „Nem szeretek panaszkodni, de én 28 600 Ft-tal kezdtem a korai nyugdíjba menést”
Azóta pár százalékkal emelték az összeget, de az is csak pár ezer forint pluszt jelent. Az énekesnő elmondta, hogy ha van fellépése, abból elvan azért.
H. M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2024. február 22.


Link másolása

A Kiskegyed kereste meg Szűcs Judithot, a lap ugyanis kíváncsi volt arra, az énekesnő is hasonló helyzetben van-e, mint Zalatnay Sarolta vagy Szerednyey Béla, akik az elmúlt hetekben többször hangoztatták, méltatlan nyugdíjat kapnak az államtól.

Azt ugyan konkrétan nem árulta el, hogy mennyi a nyugdíja, de azt elárulta, hogy először 28 ezer 600 forinttal csöngetett be hozzá a postás.

"Nem szeretek panaszkodni, de én 28.600 Ft-tal kezdtem a korai nyugdíjba menést. Azóta pár százalékkal emeltek, de előfordult, hogy már én is benyújtottam kérvényt és így pár ezer forinttal többet kapok. Nem akarok ezzel foglalkozni a hátralévő életemben, mert csak felidegesíteném magam. Ha van fellépésem, abból elvagyok"

– nyugtatta meg érte aggódó rajongótáborát az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Meghalt a sikeres magyar úszók édesanyja
Verrasztó Evelyn és Dávid édesanyja 54 éves korában, hosszú betegség után hunyt el.
Maier Vilmos - szmo.hu
2024. február 22.


Link másolása

Hosszú betegség után elhunyt a Verrasztó testvérek anyukája, tudta meg a Sportal. A gyerekeihez hasonlóan korábban ugyancsak úszó Gyuró Mónika mindössze 54 éves volt. Aktív sportolóként ötödik helyen végzett az Európa-bajnokságon, ifjúsági Eb-ken és az országos bajnokságokon több alkalommal állt a dobogó tetején is.

Verrasztó Evelyn a Facebookon egy régebbi fotóra cserélte profilképét, amin anyukája és testvére látható. Az Instagramra pedig egy olyan képet töltött fel, ahol édesanyja kezét fogja. Ehhez annyit írt:

„Szeretlek Anya!”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„Nem ez volt a betegsége igazi oka!” - döbbenetes dolgot állít Kárászy Szilviáról a barátnője
Tahi Tóth László feleségét első komolyabb rosszulléte egy párizsi utazáson érte, akkor el is ájult. A férjével voltak, Tahi Tóth már beteg volt, Szilvi is, csak ő nem vett tudomást a saját betegségéről.

Link másolása

Ma van pontosan egy éve, hogy hosszan tartó betegség után elhunyt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László özvegye.

Szilvia pontosan öt évvel azután hunyt el, hogy elveszítette imádott férjét. A zongoraművész a halála előtt súlyos betegséggel küzdött, illetve egy műtéten is átesett.

Kárászy Szilvia halálának évfordulóján a barátnője egy olyan titkot osztott meg, amiről még senkinek nem beszélt. Mészáros Emese a Best magazinnak nyilatkozott.

"Hivatalosan hasnyálmirigyrákban hunyt el, de nem ez volt a betegsége igazi oka. Epehólyag nélkül született, az epevezetéke évtizedeken át képes volt átvenni a hiányzó szerve működését, de aztán beteg lett a gyomra, és akkor kezdődtek a komoly bajok"

– mondta a lapnak Kárászy Szilvia barátnője.

"Szilvi első komolyabb rosszulléte egy párizsi utazáson érte, fájdalmai voltak, elájult. A férjével voltak, Laci akkor már beteg volt, Szilvi is, csak ő nem vett tudomást a saját betegségéről. Kórházba akarták vinni, de nem ment. Nagyon erős nő volt, minden szempontból. Olyan energiák éltek benne, amelyek sokáig mindenen átsegítették. De ami az erőssége volt, az vált későbbiekben a gyengéjévé. Az a típus volt, aki másoknak mindig adott, de magának kérni még orvosi segítséget sem tudott"

- tette hozzá Mészáros Emese.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: