SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Freddie Mercury egykori menyasszonya nem kevés pénzt profitálhat a Bohém rapszódia sikeréből

A sikerfilm jogdíjainak egy része a Queen frontemberének múzsájára szállhat.

Link másolása

Az aranytorkú legendának és egyúttal a Queen zenekar Mercuryhoz kötődő korszakának is emléket állító Bohém rapszódia a kritikusok és a közönség szeretetét is kivívta. A vasárnap esti 76. Grammy-díj átadóján bezsebelte a legjobb filmnek járó díjat, és főszereplője, Rami Malek által a legjobb férfi főszereplő trófeáját egyaránt - nem csoda hát, hogy a szakma egyúttal Oscar-esélyesnek is tartja az alkotást. A film máris 600 millió font bevételt termelt.

A Daily Mail most hírül adta, hogy Freddie Mercury egykori menyasszonya, Mary Austin körülbelül 40 millió fontnyi jogdíjra számíthat belőle.

A most 67 éves Mary Austin az egyetlen nő, akinek sikerült ellopnia a Queen frontemberének szívét. 19 éves korában találkoztak és még az együttes világhíressé válása előtt eljegyezték egymást. Mary mindenben támogatta élete szerelmét, legjobb barátok is voltak, jegyességük addig tartott, míg az énekes be nem vallotta neki, hogy valójában homoszexuális.

Barátságuk ettől függetlenül kitartott egészen az ikon 1991-es haláláig, ami után jövőbeli jövedelmének 50 százaléka az egykori menyasszonyára szállt. (További 25-25 százalék pedig a sztár szüleit és testvérét illeti.) Miss Austin részesedése a szülők halála után 75 százalékra nőtt, illetve Freddie londoni házát is ő örökölte. Üzleti jelentések szerint a Queen jövőbeli jogdíjai a még három élő bandatag és a Freddie Mercury vagyon között oszlanak el - ez azt jelenti, hogy a hölgy körülbelül 19 százalékra számíthat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mary Austin (Love Of My Life) #bohemianrhapsody #freddiemercury #maryaustin #bohemianrhapsodymovie #loveofmylife #brianmay #rogertaylor #johndeacon #wewillrockyou

Queenindo (@queenindo_) által megosztott bejegyzés,

Mary Austin nem vett részt a produkció elkészítésében, a filmben Lucy Boynton színésznő játssza. Ő maga a reflektorfénytől távoli, nyugodt életet választotta, jelenleg is Mercury egykori otthonában éli csendes életét.

"Ezt a filmet a Queen készítette és menedzselte, ez azt jelenti, hogy megvédhetik a részesedésüket. Úgy számolnám, hogy a stúdió kap körülbelül 50 százalékot, a többi pedig a még élő Queen-tagoké és a Freddie Mercury vagyon része lesz."- nyilatkozta egy bennfentes, ám a Queen egy szóvivője cáfolta a kijelentést, Miss Austin pedig nem nyilatkozott a témával kapcsolatban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

good evening people #queenmusic #freddieking #queenforever #freddiemercuryforever #farrohkbulsara #queenband #queen #freddiemercury #maryaustin

ℱreddie ℳercury (@freddiesupporter) által megosztott bejegyzés,

Forrás: DailyMail

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Szilágyi Liliána brutálisan őszinte vallomása az apja zaklatásairól – az úszónő elárulta, hogy eddig miért nem szólalt meg az édesanyja
„Én kértem az anyámat jóval előtte, hogy szólni fogok, mikor neki beszélnie kell. Neki az elmúlt hat éve arról szólt, hogy az apámmal jogi úton harcolt folyamatosan” – mondta az úszó.

Link másolása

A sportoló az Instyle Magazinnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy az édesanyja nemsokára újabb részletekkel áll elő Szilágyi Zoltán ügyében.

Szilágyi Liliána hosszasan beszélt a lapnak az édesapja ellen indított perről: a vádak szerint

Szilágyi Zoltán súlyosan bántalmazta és zaklatta az úszónőt és az úszónő édesanyját.

A volt úszónő 2022-ben állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy apja - aki korábban az edzője is volt - zaklatta és bántalmazta őt és az édesanyját is.

Mint az közismert, az úszónő tavaly év végén azzal vádolta meg édesapját, Szilágyi Zoltánt, hogy bántalmazta őt gyermekkorától kezdve. A vallomásában Szilágyi Liliána elmondta, hogy szerinte

az apja már akkor is verte az édesanyját, amikor ő terhes volt vele.

Erről korábban itt írtunk. Az ügy kirobbanása után Szilágyi Zoltán becsületsértés miatt perelte be a lányát.

A Sportal.hu összefoglalójában felidézte, hogy korábban volt már egy békítő tárgyalás, amelyen Szilágyi Zoltán és ő is részt vettek, de a szülő nem ismerte be a vádak igazságát, míg Szilágyi Liliána sem vonta vissza, amit korábban mondott. Az ügy végül bíróság elé került, ahol váratlan fordulat történt.

"Elmondtam az egész történetem. Érdekes és kissé ironikus, hogy a tárgyaláson, ami alapvetően az ellenem irányult perből indult ki, a bírónő jelentette fel az apámat, mivel életellenes bűncselekmények merültek fel. Nem sokkal ezután megtörtént a kihallgatásom. Hat órán keresztül voltam a rendőrségen. Elmondtam az életem történetét. Mindent töviről hegyire újra kellett élnem, bemutatni a fojtogatást, és így tovább. Most ott tart a folyamat, hogy elkezdték kihallgatni a tanúimat. Ezt még senki nem tudja, de anyám is volt már bent, hogy megtegye a vallomását."

- mondta a lapnak Szilágyi Liliána, aki azt is elárulta, hogy az édesanyja eddig miért nem szólalt meg az ügyben.

"Én kértem az anyámat jóval előtte, hogy szólni fogok, mikor neki beszélnie kell. Neki az elmúlt hat éve arról szólt, hogy az apámmal jogi úton harcolt folyamatosan – a gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás, válás, az apám összevissza perelgetései stb., és erről senki sem tud, ez nem a nyilvánosság előtt zajlott. Semmi értelme nem lett volna külső nyomás igényére megszólalnia. Majd ő is meg fog szólalni, pontosan akkor, amikor annak itt van az ideje és akkor olyanokat fog mondani, amiket szüksége van hallani anyaként azoknak, akik bántalmazó házasságban élnek."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Orgazmust kellett színlelnem egy szobányi férfi felsővezető előtt – legkínosabb élményéről beszélt Minnie Driver
Azt is megkérdezték tőle, hogy milyen gyakran szexel, és válaszolt is rá az Oscar-jelölt színésznő.

Link másolása

Minnie Drivertől elég meredek dolgokat is kérdezett a Guardian, de a színésznő bevállalta, hogy válaszol rájuk.

Karrierje legkínosabb része nyilván az volt, amikor még kezdő színésznőként ebbe a helyzetbe keveredett:

"Kezdőként, a 90-es évek elején orgazmust kellett színlelnem egy szobányi férfi felsővezető előtt egy csokireklám castingján. Nyomasztó volt"

– emlékezett a színésznő.

A Good Will Huntingban nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Driver azt is bevallotta, hogy 12 éves kora óta odavolt Daniel Day-Lewis-ért.

"Megnéztem egy meccsen, amit a sulinkban játszottak, és utána visszakísértem az öltözőbe. Nagyon kedves volt, a színészetről mesélt"

– mondta a színésznő.

A lap nem kertelt, megkérdezte tőle, hogy milyen gyakran szexel, kapott is választ:

"Amikor egyszerre megy a szárítógép és a mosógép is, mert papírvékonyak a falak a házunkban"


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Tényleg nagyon sok pénz egy gyerek, mi ezért nem vállalunk” – mondta Kamarás Norbert a családalapításról
A pár azt mondta, mindketten nagyon szeretik a kicsiket, de egyelőre sem a gyerekvállaláson, sem az esküvőn nem gondolkoznak.

Link másolása

Kármán Odett és Kamarás Norbert voltak a legutóbbi vendégei a Blikk Címlapsztori című műsorának. Az Éjjel-nappal Budapest című sorozat szereplői sok mindenről beszéltek: elmondták például a véleményüket Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásáról, de beszéltek a közös életükről is

„Tényleg nagyon sok pénz egy gyerek, mi ezért nem vállalunk”

- fejtette ki Norbi egy korábban felolvasott hírre reagálva. Párja azonban azonnal pontosította, hogy ne mondjon ilyet. Az végül nem derült ki, hogy Norbi ezt komolyan gondolta-e.

Bár a beszélgetésben korábban azt mondták, hogy mindketten nagyon szeretik a gyerekeket, egyelőre nem tervezik sem az esküvőt, sem a gyerekvállalást.

„Annyi dolgunk van, annyi mindent szeretnénk még csinálni, hogy ez valahogy nem jön. Nem gondolkozunk sem gyerek témában, sem házasság témában. Most építgetjük a kis életünket” - fejtette ki Odett, aki azért azt is elárulta:

ha Norbi megkérné most a kezét, igent mondana neki.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Leszel igaziból a barátnőm?” – VV Márió feltette a nagy kérdést VV Lisszának
Érdekkapcsolatnak indult, szerelem lett belőle - mondta a fiú a párbaj előtt.

Link másolása

A ValóVilág legutóbbi, feszült párbaja előtt VV Márió elbúcsúzott a többi lakótól, de a legfontosabb dolgot Lisszának mondta:

„Szerelmem, elsősorban hozzád szólok. Ez egy érdekkapcsolatnak indult, igazi érzelmek lettek belőle. Soha az életben nem szerettem még ennyire senkit, és most lenne hozzád egy kérdésem, hogy leszel-e igaziból a barátnőm?”

- tette fel a nagy kérdést Márió, amire Lissza válasza egy egyértelmű igen volt. Utána a barátait is odahívta egy nagy búcsúölelésre - írja az RTL.

Ahogy azt mi is megírtuk, szoros küzdelemben végül Márió nyerte a szombati párbajt: a szavazatok 50,89 százalékát kapta meg Danival szemben.


Link másolása
KÖVESS MINKET: