hirdetés

SZTÁRVILÁG

Félmeztelen modellekkel hajózgatott Eugénia hercegnő férje Capri szigetén

Jack Brooksbank egy jótékonysági Unicef-gála miatt látogatott Caprira, miközben a felesége Windsorban maradt, hogy öthónapos kisfiukkal legyen.

Link másolása

hirdetés

A legtöbb újdonsült apuka élete a kialvatlanságról és a koszos pelenkákról szól. Jack Brooksbank, Eugénia hercegnő férje azonban egész másképp éli meg ezt a feladatot - írja a Daily Mail.

A 35 éves férfit Capri szigetén, egy hajón fotózták le néhány modell társaságában, akikkel a jelek szerint szoros barátságot ápol.

Brooksbank egy jótékonysági Unicef-gála miatt látogatott Caprira, miközben a felesége Windsorban maradt, hogy öthónapos kisfiukra, Augustra vigyázzon.

Az esemény előtti délutánon Brooksbank Capri barlangjait járta végig, de nem akármilyen társaságban: a hajón vele volt a Glamour magazin korábbi szerkesztője, Rachel Zalis, és Maria Buccellati, a modellből lett divatnagykövet. Utóbbi bizalmaskodva ölelte át a férfit egy közös fotóhoz.

hirdetés
A csapattal utazott az olasz modell, Erica Pelosini is, akit a férfi a hátára tett kézzel kísérgetett a hajón. Habár Pelosinin ekkor épp törölköző volt, ezt néha levette és félmeztelenül mászkált.

Egy közeli forrás szerint Brooksbanknek “fontos ügyei voltak a bálon”, így például Heidi Klummal és Katy Perry-vel csevegni.

A férfi még 2018-ban vette el az öröklési rangsorban tizenegyedik Eugénia hercegnőt, aki most otthon maradt a kisbabával.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Romantikus fotót osztott meg Majka felesége az esküvőjükről

Majoros Hajni megható sorokban vallott szerelmet férjének Instagramon.

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Majka és párja, Hajni 10 együtt töltött év után házasodtak össze augusztus utolsó szombatján. Az esküvőt óriási titok övezte, a pár ugyanis a média kizárásával szerette volna megtartani az eseményt a Szekszárd határában lévő birtokon.

Sem a rapper, sem felesége nem osztott meg fotókat a lagzijukról közösségi oldalaikon, egy képet kivéve. Ezen a főasztal látszott teljes pompájában.

A háromnapos mulatságról aztán a hot! magazinban jelentek meg az első fotók.

Most azonban Majoros Hajni megtörte a jeget és posztolt egy közös fotót magukról a nagy napjukon, ráadásul megható vallomást is írt hozzá.

Lapozz a bejegyzéshez!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Puskás Peti és Dallos Bogi videón mutatták meg, milyen volt az esküvőjük

Elkészült a hangulatos, romantikus esküvői videójuk, amit a követőikkel is megosztottak.

Link másolása

hirdetés

Ahogy megírtuk, Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi most épp a nászútjukat élvezik, ráadásul nem is akárhol: Párizsba, a szerelem városába utaztak.

Közben elkészült az esküvői videójuk, amit nagy örömmel osztottak meg követőikkel Instagram-oldalaikon.

"Sok videóklipet, interjút osztottam már meg veletek, és engedtem, hogy a gondolataimba, szívembe lássatok, de ez most mégis más. Most megmutatjuk azt az érzést, amit akkor érzünk, amikor egymásra nézünk Petivel"

- fűzte hozzá Bogi a bejegyzésében.

Puskás Peti pedig ezt írta a videó mellé:

hirdetés
"Az esküvőnk. Életem legboldogabb napja volt és most is megkönnyezem, ha visszanézem ezeket a pillanatokat! Úgyhogy hadd köszönjem meg a barataimnak és szeretteimnek, hogy sok közös élmény után, most osztoztak a legnagyobb örömünkben is!"

A majdnem hét és fél perces videó elején a házasságkötés utáni pillanatokat, majd kis visszaugrással az előkészületeket láthatjuk, közben pedig a háttérben hallhatjuk a menyasszony és a vőlegény fogadalmának szövegét, mindkettő nagyon romantikusra sikerült. Ezután következnek a templomi esküvőn, majd a polgári szertartáson készült felvételek, végül pedig a mulatozásba is bepillanthatunk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dér Heni videóban mutatta meg, hogy néz ki 4 hónappal szülés után

Az énekesnő két népszerű magyar TikTok-felhasználóval készített egy humoros videót, amiben teljes alakját láthatjuk.

Link másolása

hirdetés

Már több mint négy hónapja édesanyának mondhatja magát Dér Heni, ugyanis május elején hozta világra első gyermekét, a kis Bendegúzt. Az énekesnő élete alaposan felfordult, hiszen napjai nagy részét immár a kisbabájával tölti, de emellett jár fellépni is, tehát a rajongóinak nem kell hiányolniuk őt ez idő alatt sem.

Más változások is lettek Heni életében, például nemrég például frizurát váltott:

Most pedig úgy tűnik, közelebbi kapcsolatba került a TikTokkal. Az énekesnő két népszerű magyar TikTok-felhasználóval, Tóth Zolkóval és Gál Tündével csinált egy vicces videót, amelyben először Tünde, majd Zolkó próbálja jól elénekelni Heni egyik legnépszerűbb dalát, majd végül megjelenik ő maga és megmutatja, hogyan is kell jól előadni ezt a számot.

A videót Instagram-oldalán osztotta meg, a hozzá fűzött sorokban pedig megemlítette, hogy a felvételen láthatjuk a teljes alakját négy hónappal a szülése után.

hirdetés

@tothzolko

A szájról szájra mai vendége a csodás, aranyos, kedves énekesnő.... @heni_der_official ? imádom ezt a videót! @tunde_gal ##foryou ♬ eredeti hang - Tóth Zolkó


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Istenes Bence a TV2-ről: „Bármit kérhettem volna, de nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni”

A műsorvezető a közéletben is felvállalja, hogy nem támogatja a jelenlegi kormányt.
Fotó: Istenes Bence/Instagram - szmo.hu
2021. szeptember 19.


Link másolása

hirdetés

Istenes Bencével a HVG készített interjút, ahol kérdezték többek között a magyarországi politikai környezetről és, hogy kötelességtudatból áll-e ki a szexuális kisebbségek mellett.

Az RTL Klub műsorvezetőjének konkrét véleménye van a politika által teremtett itthoni környezetről:

Évek óta ez a gyűlöletkeltés megy, és látom, hogyan épül le a társadalmunk. Nő az irigység, egyre nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között, a középosztály pedig eltűnni látszik. Ezt nagyon rossz megélni.

Nemcsak egyszerűen kötelességtudatból, hanem személyes meggyőződésből ered az, hogy kiáll az LMBTQ közösség mellett:

Fontos, hogy olyan emberek, akiknek nagy elérésük van, és más aspektusból is látnak ilyen dolgokat, ne csak három közeli barátjuknak mondják el, mit gondolnak minderről.

Továbbá Bence elmondta, hogy bármit kérhetett volna a TV2-től, többször keresték fel ajánlatukkal. Azonban ő személyes meggyőződésből maradt az RTL Klubnál, hiszen nem akart a propaganda-gépezet részévé válni.

A teljes interjúban Istenes arról is beszél, hogy hogyan viszonyul a TV2-nél dolgozó édesapjához, a HVG előfizetői itt olvashatják el.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: