SZTÁRVILÁG

Fekete Dávid megérezte a börtönben, hogy valami rossz történt a kisfiával

A 320 milliós csalással vádolt énekes házi őrizetből adott interjút. Elmondta, milyen érzés volt, hogy a felesége akkor adta be a válópert, amikor ő börtönben volt.

Link másolása

Több mint két év után, házi őrizetből adott interjút a Fókusznak Fekete Dávid, akit 320 millió forintos csalással vádolnak. A Megasztár egykori énekese Győrben vezetett egy autókereskedést, később pedig kölcsönökre szorult. A vád szerint magánszemélyeket, cégeket, bankokat csapott be, megvezette feleségét, akinek a nevére vett fel egy komolyabb kölcsönt. Amikor pedig már nem tudta fizetni a tartozásokat, a céget 30 ezer forintért átruházta egy rákos betegre, akiről pontosan tudta, hogy végstádiumban van.

Fekete Dávidot 2021 májusában tartóztatták le, mivel fennállt az esélye annak, hogy esetleg elérhetetlenné válik. Felesége akkor adta be a válókeresetet, amikor ő börtönben volt.

„Nem számítottam rá, de úgy gondolom, hogy most már túl vagyok rajta. Talán most már nyitott vagyok egy új kapcsolatra. Úgy érzem, hogy le tudtam ezt zárni, és felhelyezni arra a polcra, ahová való”

- mondta a Fókusznak.

Azt is elmesélte, hogy tavaly májusban nagyon különös dolog történt vele a rácsok mögött.

„Kaptam egy zárkatársat, teltek-múltak a napok. Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak, mintha egy hang szólt volna hozzám: »Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni, amikor kimész, akkor most gyere le az ágyról, borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd«.”

Zárkatársát is megkére, hogy támogassa őt. Zokogva fohászkodott a földön, ennek hangjára még az őr is bejött.

„Eltelt pár nap, talán egy hét, utána következett a válóperes tárgyalásom. Ott a volt feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, és négy napig intenzíven volt.”

Később a zárkatársának és az őrnek is elmesélte ezt, akik szintén megrökönyödtek. Fekete Dávid ekkor volt a mélyponton az előzetes letartóztatásban.

Végül 14 hónap után, tavaly júniusban engedték ki, azóta nyomkövetővel él, a lakását csak külön engedéllyel hagyhatja el. Ikrei, Ádin és Máté legtöbbször vele töltik a hétvégét, de előfordul, hogy hétköznap is vele vannak.

„A híresztelésekkel ellentétben abszolút nem fogadtak idegenként és azon imádkoztam, hogy mikor kijövök, mennyire jó lenne, ha pont itt lennének a gyerekeim. Senki nem tudta pontosan, hogy mikor lesz ez. És amikor kijöttem, pont úgy intéződött, hogy itt voltak és jöttem és megöleltem őket”

- idézte fel az első találkozást a börtönben töltött idő után.

Az énekes jelenleg marketing osztályvezetőként dolgozik egy dunaújvárosi cégnél, a négy nap home office mellett egy napot bent is tölthet a munkahelyén.

Mint mondta, szeretné tisztázni mindazt, ami ellene vádként felmerült. Úgy fogalmazott: „Nem az emberek előtt kell az esetleges igazamat bizonygatnom, hanem a bíróság előtt”.

A Fókusz riportja:

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki” – megszólalt Beat egykori szomszédja
Szerinte a bajok akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron kiderült, hogy a Fekete Vonat újra összeáll egy koncertre.

Link másolása

Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki - ezt mondta a Blikknek Beat egykori szomszédja. A rapper a Fekete Vonat nagy visszatérő koncertje előtt költözött el a családjától, télen munkásszállóra került, de nem rég onnan is el kellett jönnie.

Beat novemberben költözött el otthonról. Elmondása szerint

„magánéleti viszálykodás” miatt döntött úgy, hogy elhagyja a családját, és nyugodtan készül a január 20-i koncertre.

Bár a buli teltházas volt, és a visszajelzések alapján a közönség nagyon élvezte a koncertet, a rendezvény anyagilag mégis kudarc volt.

Beatnak azóta ki kellett költöznie a munkásszállóról is, és azt mondta: csak a barátainak köszönheti, hogy van fedél a feje felett.

A Blikknek most megszólalt a zenész egykori szomszédja is. Szerinte a bajok akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron megjelent náluk L.L. Junior, majd kiderült, hogy egy nagykoncertre újra összeállnak. Az egykori szomszéd szerint Beat novemberben hangosan kiabálva elhagyta a családját, erre lettek figyelmesek a közelükben élő lakók.

„Beat teljesen kifordult magából, amikor megtudta, hogy nagykoncertje lesz, és milliók ütik majd a markát. Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz. 25 évig volt együtt az élettársával, két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, de elhagyta a családját a hírnévért. Az élettársa szinte éjjel-nappal dolgozott, Beatnek csak ritkán voltak munkái, valószínűleg ez azóta sem változott. Csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki”

– mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Azt is hozzátette, hogy miután elköltözött, a zenész nem egyből egy munkásszállóra ment, hanem egy hotelbe - feltehetően a Fekete Vonat-koncert előlegéből. A szomszédok úgy tudják, Beat már néhány nappal a költözése után összejött egy másik, fiatalabb nővel.

A lap megkereste Beatet is az ügyben, de nem sikerült elérniük a rappert.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Majoros Hajnalka: „Nem normális, ha egy gyerek meztelenül látja az édesanyját”
Vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem tartja helyénvalónak a meztelenséget.

Link másolása

Liptai Claudia A nő a tét című műsorában vendégeskedett Majoros Hajnalka. Az adásban a meztelenség volt a téma, ennek kapcsán pedig Majka párja arról beszélt, hogy szerinte az idővel és a korral az egyének szemérmességének mértéke is megváltozhat. Így vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem tartja helyénvalónak a meztelenséget.

„A nagyobbik fiam most már elérkezett abba a korba, amikor ha véletlenül rám nyit a fürdőszobában, akkor én próbálom azt csinálni, hogy eltakarom magamat, de valójában ő megrökönyödik, ott áll. De van egy ilyen természetesség is benne, nem az van, hogy hú, gyorsan odakapom a kezemet, és akkor mindenemet eltakarom, mert ne azt lássa az én gyerekem. Tehát próbálom neki megtanítani, hogy egyébként ez normális, de az már nem annyira, hogy az anyádat egyébként meztelenül kell meglátnod”

- fejtette ki Majoros Hajnalka.

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Mihalik Enikő nem szégyenlős: fedetlen mellekkel pózol az Instagramon
Egy másik félmeztelen fotóján még eltakarja a melleit a karjával, de van olyan kép, amin már azt sem.

Link másolása

Mihalik Enikő az Instagramon osztott meg néhány fotót, amiket a GLAMOUR készített róla. A posztban négy kép van, és a végére kell lapozni az igazán merészért:

az utolsón a modell ugyanis meztelen felsőtesttel pózol, a mellbimbói is látszanak.

Igaz, a másodikon sem visel felül semmit, de azon a karjával eltakarja a melleit.

Az egyik kommentelő viszont már fel is hívta rá a figyelmet, hogy az Instagram nem pártolja a meztelenséget, úgyhogy valószínűleg nem lesz sokáig elérhető a poszt. A követőknek természetesen tetszenek a fotók, sokan dicsérik a modellt, hogy hamar sikerült a szülés után visszanyernie az alakját.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Megszólalt Oláh Ibolya: „Nagyon kemény hetek vannak mögöttem”
Az énekesnő a Facebookon nyugtatta meg rajongóit: nincs semmi gond, csak kimeríti az állandó ingázás.

Link másolása

Sok rajongó aggódik Oláh Ibolya miatt, aki gyengének tűnt a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az énekesnő most a Facebookon nyugtatta meg őket: valóban kimerült, mert sokat dolgozik a műsorban, de élvezi a munkát.

"Kedveseim! Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti, mit keresek ott mindennap.

Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére. Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, aki a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad!" - írta a bejegyzésben.

A hétvégén nagy sikert arattak Sipos Tomival, akivel a Hooligans Legyen valami című slágerét adták elő.

i


Link másolása
KÖVESS MINKET: