SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Ez nyilván a csontomig ment akkor” – Lilu elárulta, miért nem mutatja meg soha gyerekeit

A műsorvezető egy podcastben őszintén beszélt arról az esetről, amikor egy magazinfotózás kedvéért kivételt tett, de elmondása szerint később nagyon megbánta.


Lilunak meggyőződése, hogy nem szerencsés, ha ismert emberek a közösségi médiában vagy a sajtónyilvánosság előtt ismert emberekké teszik a gyerekeiket, ő maga ezért sosem mutatja meg fiait. Évekkel ezelőtt kivételt tett, amit később megbánt.

A műsorvezető a GLAMOUR Talks című podcastben beszélt többek között a számára fontos értékekről és az egymásért való kiállás fontosságáról, de kitért a gyereknevelési elveire is.

Azt mondta, felnőtt emberek személyiségét is megváltoztathatja, ha ismertté válnak, ezért meggyőződése, hogy a gyerekeket nem szabad hasonlónak kitenni azzal, hogy ismert emberként őket is ismertté teszik a szüleik. Hozzátette, a kisgyerekes fotók pedig akár a sötét weben is kiköthetnek.

Lilu a témával kapcsolatban megemlítette saját rossz élményét, amikor mintegy 15 éve megmutatta nagyobbik fiát, az akkor körülbelül 8-10 hónapos Dávidot egy címlapfotózás apropóján.

„Valami újságnak a címlapján voltunk közösen, még pici baba volt. Nem is tudott járni, beszélni, kis kopasz, kerek, gyönyörű kisbaba volt. És aztán egyszer mentünk haza jóval később, talán elsős volt. Vittem haza a suliból, és rosszkedvű volt” – emlékezett vissza Lilu, majd elárulta, mi bántotta az akkor hétéves Dávidot:

„»Anya, ma rákerestek a nevemre a többiek, és egész nap azon röhögtek, hogy kopasz vagyok és dagi. Én ezt megengedtem akkor neked?«

Ez nyilván a csontomig ment akkor. Arra gondoltam, hogy ez a beszélgetés sokkal durvábban elhangozhat egyszer tíz év múlva, amikor majd randira menne, vagy lesz valami helyzet” – mondta Lilu.

A műsorvezető hozzátette, mai szemmel már tudja, hogy az a bizonyos magazinfotózás csak az ő saját örömét szolgálta, hiszen a fia kisbabaként nem volt képes felmérni a helyzetet. Lilu azt mondta, még véletlenül sem szeretné másoknak megmondani, hogyan éljék az életüket a családjukkal, de a gyerekek online térben való szerepeltetéséről határozott véleménye van.

Forrás: 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Voltak hullámvölgyek” – ezért szakított Galambos Bogi a milliárdos párjával
Néhány napja derült ki, hogy Lagzi Lajcsi lánya szakított a nála 29 évvel idősebb milliárdos párjával. Úgy tűnik, a féléves kapcsolat amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.
FM. Kép: RTL - szmo.hu
2024. július 15.Néhány napja derült ki, hogy Galambos Lajos lánya, a 23 éves Bogi úgy döntött, véget vet párkapcsolatának a nála 29 évvel idősebb milliárdossal, Csipak Péterrel. A Blikk információi szerint ez azonban nem volt teljesen váratlan: a divattervezőként egyre sikeresebb Galambos Boglárka és párja között egy ideje már nem volt minden rendben, a féléves kapcsolat pedig amolyan igazi se veled-se nélküled viszony volt.

„Bogi nagyon okos lány, és már kezdetektől fogva tisztában volt vele, hogy nem Péter lesz az, akivel leéli az életét. Ez nem feltétlenül a korkülönbség miatt volt egyértelmű számára, hanem mert eltérő az egyéniségük is, mindkettőjük számára mások a prioritások. Ettől függetlenül ezt az időt, amit együtt töltöttek, igyekeztek maximálisan kiélvezni, még akkor is, ha voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, hisz többször is szakítottak”

– árulta el a lapnak egy informátor. A szerelemmel együtt úgy tűnik, Bogi Fashion Street-i bemutatóterme is már a múlté.

Egy hónapja sztárok sokaságával nyitotta meg a kapuit a Csipak Péter tulajdonában lévő Fashion Streeten Bogi márkája, a GBA-Style, ahol Bogi a saját tervezésű ruháit vonultatta fel. Július elején még azt hirdette az üzlet a felületein, hogy a fesztiválszezon legmenőbb darabjait lehet náluk beszerezni – a bolt azonban most üresen áll, még az arany cégér is lekerült a homlokzatáról, az üzletben pedig csak csupasz próbababák és polcok sorakoznak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ralf Schumacher coming outolt! Közös képet osztott meg párjával
Ralf és Étienne már két éve együtt van. A közös képen a pár egymást átkarolva nézi a naplementét.


Párját átkarolva nézi a naplementét Ralf Schumacher, Michael Schumacher öccse azon a képen, amit Instagram-oldalán osztott meg vasárnap este.

„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz”

– a 49 éves Schumacher ezzel osztotta meg a képet. A kommentekből pedig az is kiderül: párját Étienne-nek hívják, és most már 2 éve vannak együtt.

Az autóversenyző korábban közel 15 évig volt házas, felesége Cora-Caroline Brinkmann volt. Egy gyerekük is született, David Schumacher szintén autóversenyző.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elvált Lovasi András és Földes Eszter
A zenész a Facebook-oldalán jelentette be, hogy válásuk hivatalos. Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.


Korábban már írtunk róla, hogy Földes Eszter közösségi oldaláról eltűntek Lovasi Andrással közös fotók. Két szomorú idézetet is posztolt nemrég, amik a zenész hűtlenségére utalhatnak.

Földes Eszter sorai egyértelműen a megcsalásra utaltak.

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy”

– írta egy szomorú fotójához Jean Racine sorait a színész

Ezek alapján sokan találgatni kezdtek, hogy szakítottak egymással, hétfőn azonban a Kispál és a Borz énekese pontot tett az ügy végére. Lovasi a közösségi oldalán árulta el, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk és elváltak.

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában”

– írta az énekes a bejegyzésben.

Földes Eszter és Lovasi András tíz éve találtak egymásra, egy közös gyerekük született, Álmos 2018-ban.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Reagált Ralf Schumacher coming outjára a fia: Én 100 százalékban mögötted állok
David Schumacher sem hagyta szó nélkül a coming outot: nagyon boldog, hogy apja végre talált valakit.


„A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő partner van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – Ralf Schumacher vasárnap ezzel mutatta meg a világnak párját, Étienne-t, akivel két éve vannak együtt.

Az autóversenyző az Instagramon coming outolt. Az erről szóló poszthoz pedig hozzászólt a korábbi házasságából született fia, David Schumacher is:

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre találtál valakit, akivel tényleg nagyon jól és biztonságban érzed magad. Akár férfi, akár nő, 100 százalékban mögötted állok, apa, minden jót kívánok neked, és gratulálok!”

Ralf Schumacher és Cora-Caroline Brinkmann közel 15 évig volt házas. Fiuk, David autóversenyző lett, akár az apja. Az ő kedvese egyébként Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző, aki gyakran oszt meg Ralffal közös családi képeket is a közösségi médiában.


Link másolása
KÖVESS MINKET: