SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Előfordult, hogy valaki részegen rángatott és ordibált az arcomba, hogy hogy képzelem ezt” - Marsalkó Dávid őszintén beszélt a múltjáról Kadarkai Endre műsorában

A Halott Pénz frontembere arról is mesélt, hogy nem mer kimenni a strandra meztelen felsőtesttel - legalábbis Magyarországon, ahol felismerhetik - nehogy valaki lefotózza, és később mások rajta, mint “fehér pacán” röhögjenek.

Link másolása

Marsalkó Dávid, a Halott Pénz zenekar frontembere volt a vendége Kadarkai Endre “Szavakon túl” című műsorának. A sorozat rendszerint úgy épül fel, hogy az interjúalany választ témát - de legtöbbször vakon, hiszen a neki átnyújtott listán sokszor csak szavak, kifejezések szerepelnek, amelyekről elsőre nem feltétlen derül ki hogy mit is takarnak.

Inkább nem megy strandra, csak nehogy lefotózzák

Dávid első választása, a “Más szemmel” például arra utalt, hogy gyakran emlegeti, a vörös haja miatt sokszor kívülállónak érezte magát.

Az interjúban a rapper elmondta, hogy iskolás korában csúfolták a vörös haja miatt, de még fiatal felnőttként is kapott kellemetlen beszólásokat - leginkább fiúktól. Ennek is köszönhető, hogy a mai napig nem tudta teljesen elfogadni, megszeretni saját magát.

Például nem mer kimenni a strandra meztelen felsőtesttel - legalábbis Magyarországon, ahol felismerhetik - nehogy valaki lefotózza, és később mások rajta, mint “fehér pacán” röhögjenek.

Ennek ellenére a csajozással nem volt gondja: “Mindig volt mozgolódás körülöttem.” Hálás is a lányoknak, mert ők adtak stabilitást az életében.

Az, hogy a karrierje nem valahogy egész máshogyan alakult, két olyan döntésén múlhatott, amikor lett volna lehetősége külföldre menni, de ő végül maradt. Egyszer még a teniszpályafutása során utazhatott volna egy ösztöndíjjal az Egyesült Államokba, de egy szerelem miatt Pécs mellett döntött. Egy másik alkalommal Bristolban várta egy fénymásolói állás, amit egy barátjától vett volna át, de akkor adott még egy esélyt a zenélésnek, és ez bejött: ezután nem sokkal futott be “A feneked a gyengém” c. daluk. Dávid szerint nem lehet véletlen, hogy kétszer is inkább nemet mondott a külföldi életre:

“Itt van dolgom, végig kell vinnem ezt a Halott Pénz-sztorit”.

“Nézd anya, ennyien járnak Halott Pénz koncertre”

Amikor 2019-ben először volt teltházas Budapest Park-koncertjük, akkor elhívta az anyukáját is, felvitte a színpadra koncert közben, és azt mondta neki: “Nézd anya, ennyien járnak Halott Pénz koncertre”. Ez a kép otthon kint van a falán, mert fontos momentumnak tartja. Visszaigazolása annak, hogy jól döntött, amikor kitartott a zenészi pálya mellett - anyukája ugyanis féltette őt, amikor feladta korábbi munkáját, hogy a Halott Pénzre koncentrálhasson.

A Halott Pénz sikere azóta is töretlen - pedig a zenekarból csak a basszusgitárosuk tud kottát olvasni, a többiek - így Dávid is – autodidakta módon fejlesztették magukat, úgymond fül alapján játszanak. “Ha nem ismerem a szabályokat a zenében, nem is kell annyira betartani őket” - mondta erről Dávid.

“Előfordult, hogy valaki részegen ordibált az arcomba”

A sikeresség kapcsán megfigyelt egy érdekes pályaívet: “Ahogy elkezdesz sikeres lenni, mindenki rád gyűlik, mindenki a barátod akar lenni a zenei szakmában. Én kicsit hátraléptem, nem annyira élveztem ezt. Ennek a következő szintje, hogy ha még évek után is sikeres vagy, hogy elkezdenek, bántani, gyűlölködni, irigykedni, alád ásni. (...) 2016-19 között sok ilyen jellegű csalódás ért. (...)

Előfordult, hogy valaki részegen rángatott és ordibált az arcomba, hogy hogy képzelem ezt. (...) Volt olyan, aki saját koncertjén szidott minket, úgy, hogy azt hittem, hogy jó barátok vagyunk. Ezután jön egy letisztultabb szakasz, amikorra már megszokják hogy vagy vagy, hogy sikeres vagy, letisztul az, hogy kik a barátaid.”

Az első arénás koncertjük után ő maga nem érzett elégedettséget, hanem inkább kétséget, hogy innen akkor hova tovább?

“Elértünk a csúcsra, és ott nagyon egyedül éreztem magam.” Az, hogy ebben az időszakban lett apa, segített neki átlendülni a nehézségeken. Megváltozott, felhagyott azzal, hogy állandóan a következő lépést hajszolja.

Most azért lebeg szeme előtt egy újabb cél: jövőre a Puskás Ferenc Stadionban lesz a Halott Pénz jubileumi koncertje. Ott 47 ezres közönség fér el, de ha nem lesznek, csak 43 ezren, akkor is nagyon boldog lesz.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
„A k*rva anyád” - Alföldi Róbertet megalázta az oktatója, mire ő elküldte melegebb éghajlatra, ezért nincs jogosítványa
A KRESZ, a műszaki és az elsősegély még simán ment a színésznek. A gondok a vezetésnél kezdődtek.

Link másolása

Őszintén beszélt arról a Best Magazinnak Alföldi Róbert, hogy 56 éves kora ellenére miért nincs még mindig jogosítványa, írja a Blikk. A Jászai Mari-díjas magyar színész és rendező a főiskolai évei alatt szeretett volna megtanulni vezetni.

„Az átkos szocializmusban, még a főiskolai tanulmányaim alatt szerettem volna jogosítványt szerezni. Elkezdtem, egyrészről nem szerettem, mert korán kellett kelni, ami nehezen ment, de ezt megoldottam. Az oktatómmal voltak gondjaim, olyan maffiózószerű ember volt, amit nehezen viseltem. Sőt sehogy.”

Alföldi Róbert a tanfolyam során a KRESZ-t, a műszakit, és az elsősegélyvizsgát rövid időn belül letette, ám a vezetés már nem ment ilyen jól.

„Az oktatóm folyton üvöltött és megalázott. 'Szívem, nem tudja, hogy kell indulni?!' A stílusa meghatározta a vezetésem egész hangulatát, és miután tudtam, az oktatóm minden bizonnyal nem fog megváltozni, az egyik alkalommal, ránéztem, bocsánatot kértem, és azt mondtam neki: a kurva anyád, és kiszálltam az autóból.”

Azóta pedig nem is próbálkozott újra a vezetői engedély megszerzésével.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Ezért olyan különleges Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata egy pszichológus szerint
A szakértő szerint sokan könnyen azonosulnak Krausz Gáborral. Olyanok, akik hasonló helyzetben vannak, vagy megéltek hasonlót korábban, így nagyon könnyű elnyerni a támogatásukat.
H.M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. december 07.


Link másolása

A Dancing with the Stars nézői hónapok óta találgatják, hogy mi lehet a sztárséf és a táncosnő között. A Blikk szerint rengetegen gondolják úgy, hogy egy tündérmese az ő történetük, ezért megkerestek egy párkapcsolati szakértőt, hogy elemezze a kapcsolatot.

Orbán Nóra párkapcsolati szakértő elárulta, szerinte mi lehet az oka annak, hogy Krausz Gábor ennyire közkedvelt lett az elmúlt hónapokban, amióta bejelentette a válását, és szerepet kapott a DWTS-ben.

„Krausz Gábor nemrég elszenvedett egy csalódást. Anélkül, hogy kívülről ismerhetnénk a pontos részleteket, sokakban idéződhetnek fel hasonló élmények. Ilyenkor könnyű vele azonosulniuk azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, vagy megéltek hasonlót korábban, így nagyon könnyű elnyerni a támogatásukat.

Még nagyobb hatást kelthet az, ha felfestenek egy olyan képet, hogy egy ilyen nehézségen keresztül nagyon jó irányba változott a nehézséget elszenvedő élete. Azok, akik otthon ülnek, és elhagyták vagy megcsalták őket, egyrészt megmentik magukban azt, akivel hasonló történt, akivel azonosulni tudnak valamint azok, akik nem tesznek semmit a sorsukért, legalább egy ilyen tündérmesében látják, hogy valakinek jóra fordult a sorsa. Érdemes álmodozni, jó példákat keresni, mert nagyon jó energiákat ad, aztán jöhet a változtatás, aztán egy örömteli kapcsolat”

– magyarázta a lapnak Orbán Nóra.

A szakértő azt is elárulta, hogy mennyire egészséges az, ha két embert így összehoznak.

„Azért, mert összehozzák őket, nekik nem kell összejönniük. Van egyrészt a show világa, amiben jól érzik magukat a nézők, szeretnek benne lenni, mert hatást tesz rájuk, de a magánéletüket úgy élhetik, ahogy szeretnék. Csak az összeboronálás miatt nem fog két ember összekapcsolódni”

– tette hozzá a szakértő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Véget ért a Párharc: ők nyerték az utolsó párbajt!
A fináléban Salander Dorina és Provoda Jodes, illetve Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással, az utolsó párbajon pedig eldőlt, hogy ki nyeri meg a versenyt.
H.M. - Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. december 06.


Link másolása

Kedd este véget ért a Párharc harmadik évada - írta meg a 24.hu.

A fináléban Salander Dorina és Provoda Jodes, illetve Stana Alexandra és Meggyes Dávid küzdöttek meg egymással, az utolsó párbajon pedig eldőlt, hogy ki nyeri meg a versenyt.

Végül Salander Dorina és Provoda Jodes győzött, így ők nyerték meg a fődíjat, az álomutazást.

Miután megtudták a hírt, a győztesek körbeugrálták a korábban kiesett, velük ujjongó versenyzőket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi veszi át Tóth Andi helyét a Tina Turner emlékkoncerten
Az énekesnő előbb boldog Mikulást kívánt követőinek, majd bejelentette, hogy nem vállalja az emlékkoncertet.

Link másolása

24 óráig elérhető történetben jelentette be Tóth Andi az Instagramon, hogy Tóth Gabi veszi át a helyét a Tina Turner emlékkoncerten, vette észre a 24.hu. Tóth Andi még a tavasszal jelentette be, hogy felhagy az énekeléssel, később azonban kiderült, hogy csak a haknizásra gondolt.

A szerda esti posztban előbb „boldog Mikut” kívánt mindenkinek, majd rátért a koncertre:

„Kérdezitek sokan, szóval gondoltam, kiírom. Lesz még Tina Turner emlékkoncert, de én nem vállalok többet, ne haragudjatok! Nézzétek majd a többi koncertet is, mert zseniális lesz. A helyemet Tóth Gabi veszi majd át. Nagyon köszönöm, hogy részese lehettem, és nektek is, hogy együtt emlékezhettünk erre a zseniális énekesnőre! Jó volt veletek újra a színpadon.”

A két énekesnő legutóbb a Sztárban sztár leszek! múlt vasárnapi adásában futott össze:


Link másolása
KÖVESS MINKET: